2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871021 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

kölndeki anthony modeste aslında ayıboğan tipine uygun o tipler bu ligde iş görüyor kölnden kiralanabilir düşüşte eleman yanına da eric maxim choupo motingi alalım aysonu kontratı bitiyor o arkadaş sol forvette oynuyor bu ikili tutarsa 40 lig maçında 40+yazarlar.
ortada bir ayıboğan kenarlarda gol atabilen iki kanat.sag bek sol ,bek çıkmasın stoper önüne ernst atiba tarzı bir adam önüne 2 tane 8 yeter de artar bile 10 numaraya gerek yok.is görecek 10 un tr de işi ne?bu sistemi daha ucuza inşa edebilirsin.kanadın gidip geleni beklerin çift yönlüsü vs uğraşmaya değmez.parasını ödedigin tek yönlü adamlarla da şampiyon olunur.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 16:12:22 MURAT ]

Çevrimdışı sEuL

Baya iyi bir orta saha olur esasen

Hem gerektiğinde Oğuzhan ve Dorukhani da kullanabiliriz

Lemina isminin cikmasina anlam veremiyorum, bu arkadas gecen sene farkli bir ligde oynadida biz mi yanlis bakiyoruz olaya? Adam kronik sakat, 1 maca cikiyor 5 mac kaciriyor, onumuzde ki sezonda 50'ye yakin maca cikacagiz. Hayir, ucuza gelip 500B Euroya alinacak topcu olsa hadi bir nebze anlasilirda adam net 2'ye yakin aliyor. Gs taraftarlari kurtulduk diye bayram ederken bizim bu olaya nasil yaklasmamizi bekliyor yonetim bilemiyorum. Umarim boyle bir transfer gerceklesmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lemina yerine elnenyi tercih ederim her zaman Leminanın ne vereceği meçhul
Elneny çok düz bir oyuncu değil mi ? Bana mi öyle geliyor :alala:

Al ver , al ver , savunmanın arasına gir , Şut desen oda iyi değil :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Mensah sürekli dripling yapan takım oyunundan kopuk sadece dikine mesafe katetmeleri millete güzel görünüyor. Bize yere sağlam basan oyun kurabilen futbol zekası yüksek adam lazım.

kerata dikine de güzel gidiyor be Onur :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Lemina isminin cikmasina anlam veremiyorum, bu arkadas gecen sene farkli bir ligde oynadida biz mi yanlis bakiyoruz olaya? Adam kronik sakat, 1 maca cikiyor 5 mac kaciriyor, onumuzde ki sezonda 50'ye yakin maca cikacagiz. Hayir, ucuza gelip 500B Euroya alinacak topcu olsa hadi bir nebze anlasilirda adam net 2'ye yakin aliyor. Gs taraftarlari kurtulduk diye bayram ederken bizim bu olaya nasil yaklasmamizi bekliyor yonetim bilemiyorum. Umarim boyle bir transfer gerceklesmez
kötü adam değilde işte bir isim yapmış maaş skalasını yükseltmiş.ederi 700-800 o da takımın zaten gol atıyordur vs zaten kısır bir takıma lemina olmaz.mensah ta olmaz.ben mensahın ne oynadı be dediğim maçını değıl 3-5 pozisyonunu görmedim hatırlamıyorum.aytac kara bile daha iyi bence.sivasta hakan arslan ile karşılaştırın ikiye katlamazsa ben birşey bilmiyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 16:18:44 MURAT ]

Çevrimdışı Erman1903

Hoca zaten Papiss Cisse istiyordu. O geldikten sonra Balotelli' nin gelmesi riskini göze alır niye almasın? 2m nin üstüne çıkmayacaksa, diğer forvet bu sezon gol krallığını kaçıran Papiss Cisse olacaksa niye itiraz edilsin ki?

Papiss Cisse kesin geliyor diye bir şey yok ki henüz ortada, 1,8M Euro kazanıyordu klübünde,  500-600 kazanan N'Sakala - Welinton gibi bakmamak lazım o kadar kolay değil sadece tercihlerden biri kendisi. İki tane böyle güzel kazanan adam gelir mi belki gelir ama kesin diyemeyiz. Benim Balotelli konusunda söylemek istediğim bu olay bence hocanın kafasında bir on/off tuşu gibi değil daha arada bir yerde. İstemiyor demiyorum ama kolay kolay 'Hoca santrafora Balotelliyi istiyor' da diyemeyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şöyle bir haber var haber kaynağı fanatik ne kadar güvenilir tartışılır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Değil abi. Bu sene Atibanın bu katkıyı vermesinin tek sebebi elneny. Elneny varken beklerin bile rahatlıkla çıkabiliyor bu sezon gördük. Atiba yerine daha kreatif bir 8 numaramız olsaydı çok çok daha fazlasını verirdi. Bizim gibi önde oynayan bir takım için ideal bir 6 numara.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kerata dikine de güzel gidiyor be Onur :D

Abi dikine çok iyi gidiyor ona laf yok :) Mermi gibi gidiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus akrobatik topçu sevdan devam ediyor :) Mesela ElNeny basit gösterişsiz ama sen orada böyle daha çok Manuel Fernandes gibi adamları seversin :)

Mesela ElNeny varken ben çok rahat oluyorum adam Atiba tarzında hemde daha fazla güven veren bi oyuncu bence.

Çevrimiçi sefaköykartali

Papiss Cisse kesin geliyor diye bir şey yok ki henüz ortada, 1,8M Euro kazanıyordu klübünde,  500-600 kazanan N'Sakala - Welinton gibi bakmamak lazım o kadar kolay değil sadece tercihlerden biri kendisi. İki tane böyle güzel kazanan adam gelir mi belki gelir ama kesin diyemeyiz. Benim Balotelli konusunda söylemek istediğim bu olay bence hocanın kafasında bir on/off tuşu gibi değil daha arada bir yerde. İstemiyor demiyorum ama kolay kolay 'Hoca santrafora Balotelliyi istiyor' da diyemeyiz.
Bence zaten maaş konusunda açılmaya değecek bir oyuncu değil. Taraftar gene yıldız görünce sapıttı adamın geçmişini falan unutuyoruz hemen. Ayrıca sezonun son maçında Sergen Hoca bizim öyle bir oyuncuya 3 milyon 5 milyon vercek bir durumumuz yok demişti. Bizim şartlarımızda olursa olur, olmazsa olmaz fikrinden yönetim de taraftarın gazına gelip ayrılmamalı.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 16:28:30 sefaköykartali ]

kötü adam değilde işte bir isim yapmış maaş skalasını yükseltmiş.ederi 700-800 o da takımın zaten gol atıyordur vs zaten kısır bir takıma lemina olmaz.mensah ta olmaz.ben mensahın ne oynadı be dediğim maçını değıl 3-5 pozisyonunu görmedim hatırlamıyorum.aytac kara bile daha iyi bence.sivasta hakan arslan ile karşılaştırın ikiye katlamazsa ben birşey bilmiyorum.

mensahı 2-3'e katlayamamışlar ?

İşkembeden konuşmamak gerekiyor bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi murat

sen anlamazsın hakan arslan 8 değil 6 oynayarak yaptı bu istatistiği.mensah ise 8 değil 10 gibi biraz başına buyruk oynadı.takimına verdiği katkı menashın 3 katıdır.mensah tek yönlü oyuncu hakan iki yönlü bu zaten ikiye katlamasına yetiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor'un Cisse'ye 1.8 milyon verdiğini yazmışsın sanırım, doğru mu okudum diye bir sorayım dedim.

sen anlamazsın hakan arslan 8 değil 6 oynayarak yaptı bu istatistiği.mensah ise 8 değil 10 gibi biraz başına buyruk oynadı.takimına verdiği katkı menashın 3 katıdır.mensah tek yönlü oyuncu hakan iki yönlü bu zaten ikiye katlamasına yetiyor.

Ben anlamıyorum zaten istatistik anlıyor.Banane nerde oynadıklarından sen 2-3'e ye katlamazsa bir şey bilmiyorum demişsin katlayamamış demek bir şey bilmiyormuşsun.

Çevrimdışı tangaz

gol olur  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi mensah çok garip bir adam ya. Büyük maçlarda çok iyi oynadı bu sezon ama maç içinde pek çok kez de eli belinde rakibini kovalamazken görmüşlüğüm var. Disiplin sorunu olabilir sezon içinde. Bu adamı alacaksak 10 numara için yetenekleri yetmez, 8 için de yanına Elneny gibi savunmayı garantiye alan birini almamız gerek.

Çevrimdışı Erman1903

Düz bir oyuncu evet ama sorunsuz, etrafını iyi idare ediyor bence olayı bu. Öyle ekstra bir defansif katkısı da yok, yüzdeli basit paslarını atıyor durması gereken yerde oluyor fakat ötesine karışmıyor. Lemina da mevkisi olmayan futbolcu, 8 oynatsan skora katkı yapmaz 6 oynatsan bölgesini savunmaz. Daha spektaküler oynuyor ama defolu.

Çevrimiçi murat

Ayrıca mensah neredeyse 2 kat fazla şut çekmiş  ana daha az gol atmış.hava topunda 5 e katlamış.daha az oynayan mensah 2 kırmızı görmüş bir sarısıda fazla.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

Pele'yi alsınlar, yaşıyor hala.

a.pierre gicnac neden hala ortama düşmedi corona filan mı oldu

Ben anlamıyorum zaten istatistik anlıyor.Banane nerde oynadıklarından sen 2-3'e ye katlamazsa bir şey bilmiyorum demişsin katlayamamış demek bir şey bilmiyormuşsun.

Ayrıca halen işkembeden sallamaya devam ediyorsun hakan arslan bu istatistği 8 değil 6 oynayarak yaptı demişsin.

Bu sezon sadece 4 kez 6 numara oynamış hakan arslan 28 kez 8 numara oynamış 1 kez 10 numara oynamış.

Çevrimiçi murat

mensah penaltı olmasa gol de atamayacakmış  :lol::lol: istatistik mini etek gibidir.

Çevrimiçi levitate

Zayıflamış gibi sanki.
yağlar gitmiş kaslar gelmiş

bakalım gidecek mi kalacak mı
bipbipbupbup