2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869687 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

fikret ormanın transferde gecikmesinin nedeni galiba anç imiş.

son 2 sene anç.mi vardı hemen fikret ormanı savunacak bişey buldun ne fikret aşkıymış be abi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/futbolarena/status/1293272292781424647

ben buna da inanmadım madem öyle neden en dew dönem zararı bizde herkes atıp tutuyor ama hiç biri inandırıcı değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

gg nin gitmesi hemde kendi isteğiyle olumlu birşey kalsın diye 36 yaşındaki adama para gömmeye gerek yok.tamam bir kaç maç iyi katkı verdi ama savunmada çokça aksadığı maçlar da oldu.kalsaydi bu yaşında ne vereceği meçhuldü.topla koşturan adama yetişemeyecek seviyelere geriledi.seneye bu daha da göze batacaktı.hücumda katkı verip biraz göz boyama yoluna gitti.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 23:09:01 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sağ beki tekrar yerli oyunculardan oluşturmaya karar verdik herhalde  :alala:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1293276970965491714

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bugünde boş geçtik, sanırım elendikten sonra yönetimin şimdiden bir mazereti olacaktır.

Çevrimiçi murat

son 2 sene anç.mi vardı hemen fikret ormanı savunacak bişey buldun ne fikret aşkıymış be abi  :D
yok son ikibdönem için demedim öncesinde kasanın başında anç vardı ona mahsuben anç sonrası ise senin transferinmi benim transferinmi derken süre gecikti.bence transfer süresince geçen isimlerin yüzde 80 i doğru yüzde 20 su sallamasyon.sadece bu yüzde 80 içinde menejer önerileri ayrı ayrı 3-5ekip transfere soyunması vs isimler ortada dolanıyor .yüzde 20 sallamasyonda muhtemelen bir yoklanıyordur. aldısı verdisi nedir bize uyarmı ?menejeri kimdir bize ne düşer vs bakılıyordur?anç parayı kısmaya çalışıyor ama parayı kısarken kaliteyi de kısıyor.birileri kaymak yemeye odaklandıysa anç nin kesesine uysun diye çer çöpü doldurmasın.transferin başında anç nin önünde futboldan ve futbolcudan anlayan bir isim lazım.tencere tava işi yapmıyoruz.avrupa kulüplerinde kulübün en önemli adamı camia içinden çıkmış futbolculardır başkanlar değil.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 23:22:21 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

ne kadar sakat yarım yamalak adam var peşindeyiz

Çevrimiçi murat

Bugünde boş geçtik, sanırım elendikten sonra yönetimin şimdiden bir mazereti olacaktır.

geçen biri demişti TV de mazeret olarak oyuncular kampa geç katıldı ondan başarısız olduk.iyide transferi yapan sizsiniz geç transferi yapan da siz mazeret üreten de siz.şu takıma sağ bek sol bek bulmak ne kadar zor olabilir hadi anlarım leblebici, gol atan kanat ,çift yönlü ortasaha inceci 10 vs zorlarda  bekler zorlamamalı.gerçi biz elimizdeki atibayla bile anlaşamadık daha.

Çevrimiçi murat

Fikret orman döneminde de yine böyle ırkına sıkına bir transfer dönemi geçirdik ama sonra bir ters köşe gelirdi ismi duyulmamış piyasaya düşmemiş.bu yönetimde hiç öyle birşey olacak izlenimi yok.gelecek isimler piyasada dolaşan isimler olacakmış gibi geliyor.

Çevrimdışı Erman1903

https://fmdataba.com/tr/20/p/150434/martin-campana/#gallery-1

https://www.transfermarkt.com.tr/martin-campana/profil/spieler/91755

gazişehir bu kaleciyi alıyormuş daha önce forumda yazılmıştı sanırım

Evet benim ısrarla yazdığım adamdı. Çok yetenekli, lider özelliği olan adamdır. Müthiş çıkışları var,  boyuna rağmen  hava toplarında çok başarılıdır. Teknik, spektakuler olmasına rağmen o tarz kaleciye göre çok az hatalı gol yer. Arjantin de en sevilen kalecilerin başında gelir. Ben söylediğimde biraz düşüktü kendi standartına göre istatistiği yine yükseltmiş. Bir kalecinin adı geçtiği zaman onunla karşılaştırırlar hep, hangi kalecinin videosuna baksan altında bir Campana geçen yorum görürsün. Hayırlısı olsun ne diyelim, işi biliyor Anadolu klüpleri...

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman döneminde de yine böyle ırkına sıkına bir transfer dönemi geçirdik ama sonra bir ters köşe gelirdi ismi duyulmamış piyasaya düşmemiş.bu yönetimde hiç öyle birşey olacak izlenimi yok.gelecek isimler piyasada dolaşan isimler olacakmış gibi geliyor.

bunlardan bir yol olmayacak çok belli

Çevrimdışı mellfred

atibaya da her sene başı şu terbiyesizliği yapmak ayıptır eski yönetimden farkın nerede oda atibayı paspas ederdi sende oda transferi geç yapardı sende başlarım ben böyle işe yeter yaa neyle sınanıyoruz biz yeter
başakla fener atina’yla ilgileniyor diye haber gördüm twitter’da
umarım iyi bir parayla başağa gider de bizimkiler görür ebelerinkini
akıl alır değil yeminle i. her sene aynı şey fikret de her beyfendi diyene basıyordu yüz dolarları atibaya pazarlığı tutuyordu bir.
sezon biter bitmez 1 ay sonra cl maçın var takımın en iyi oyuncusuyla 3 kuruşun pazarlığını son güne kadar uzatıyorsun
atiba zeka testi bildiğin

Çevrimdışı sosyalkartal

Balotelli yarın kap açıklaması geliyor hayırlı olsun  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi yaço58

Az Bi geleceği varsada kaçtı bu duyumdan sonra

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kimleri görüyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Balotelli transferi iptal  :hosgeldin

Çevrimdışı tangaz

way arkadaş yaa boydun larinin roconun enkudunun milyon milyon kaldırdığı ortamda takım kaptanı 50-100 hesabı yapılıp kampa alınmıyor

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi yaço58

way arkadaş yaa boydun larinin roconun enkudunun milyon milyon kaldırdığı ortamda takım kaptanı 50-100 hesabı yapılıp kampa alınmıyor
https://twitter.com/etunaakdemir/status/1293296188641480705?s=19
Daha yarın görüşülecek gençler maçı sonrası direk imzalanmalıydı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:lol: :lol: :lol: :lol: hoş geldin ya. çok iddialı giriş yaptın yine her zamanki gibi  :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

harman olduk küreknen at duyumu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütün sıkıntı peşinatmış  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293300002576572417
Peşinat dediği garanti ücret.

Atiba'ya garanti ücreti yüksek tutmayacaksan, kimseye garanti ücret vermemen lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

fikret ormanın transferde gecikmesinin nedeni galiba anç imiş.
Anç gidince daha fazla harcamaya başladı Fikret Orman.

Dediğin gibi, frenleyen o olabilir.