2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875080 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Menajerler kulüpte öyle cirit atmışlar ki daha bilmediğimiz ne anlaşmalar çıkacak. Tüm menajerlerle aramızı bozdu bir de eski yönetim. Bakalım istediğimiz futbolcuları transfer edebilecek miyiz? Hepsi oyuncusunu vermeyeceğini söylüyor. Bunu son 2 senedir basketbolda yaşıyorduk. Şimdi futbola sıra geldi. Menajerlere fazladan para vermeden transfer yapmamız zor olacak  :tabe:
Yetiştirmekten başka çaremiz yok olay hep aynı yere geliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nartallo

N'Skala, Welinton, Lemina, Mensah, Ömer Ali, Robin Yalçın, Cisse, Hadebe, Gökhan Töre falan filan....

Allahtan Sergen Yalçın 2. ligde falan takım çalıştırmadı, onları da toplamaya çalışırdık.

Dünyası kendi çalıştırdığı topçular veya çalıştığı lig olan kimseye transferde akıl sormam. Şu sayılanlardan bir tanesi hayal kurdurmuyor sana.

Hasic mesala daha fazla heyecanlandırıyor. Bunlardan yer kalmayıp yabancı sınırı diye kiralanır muhtemelen bir yere...

Çevrimdışı Erman1903

rebocho bence vasat altı bir oyuncuydu daglıs ise kötü bile değil

evet avcı tüm takımı geri götürdü doğru ama bu daglıs için geçerli değil adam zaten en geride daha nasıl gitsin  :D

Bir ara 9-10 sakatımız vardı kamp sırasında. Takımda tek oynayan adam Caner'di, işteki tersoluk buradan belli. Ljajic, El-Neny gibi isimli adamlar ruh gibi geziyorlardı. Önceki sezon herkesin gıpta ederek baktığı, 8M teklif geldiği söylenen Dorukhan bizde amatör futbolcu gibi oynuyor, Milli takıma gittiğinde şov yapıyordu.

O Boyd'a özel antrenmanlar yaptırıldı, hücum lideri olacaksın denildi. Avcı oyuna aldığında çocuk robot gibi hareketler yapıyordu. İyi niyetli bir oğlanı depresyona soktu.

Douglas iyi oyuncu olmayabilir ama performans almasını bilen aldı, hem de Sivas gibi önceliği savunma olan bir kulüpte. Buraya sezonun flaş beki olarak geldi adam, savunma oyuncusuna silbaştan mantık yapamazsın. Caner-Gökhan gibi yerli, kaşarlanmış adamlar bildiğini okur ama yeni gelen yabancı ağzının içine bakar hocamın dediği her şeyi yapayım diye.

Sana bir itirafta bulanayım, Rebocho'nun istatistiğini incelemedim o zaman Wyscout üzerinden, almıyordum üyelik. İncelesem böyle konuşmazdım, ama şunu da ekleyeyim: Düzenli oynatır, ayarlarıyla oynamaz-oyuncuya kendinden şüphe ettirmezsen bugün 3M maaş alıyor diye her maç oynatılan Vida'nın yaptığı stoperlikten daha iyi beklik yapar Rebocho.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 18:19:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başarı kaynaklı gelirimizden olursak da kulüp yönetilemez hale geliyor. Küçülelim ve tekrar büyüyelim derken yok oluruz  :tabe: Birden bire altyapıya sihirli değnek dokundurup oyuncu çıkaramayız. Şu an elimizdeki gençlerin de hep eksikleri var. Sahaya atayım pişsin diyemeyiz. Hepsini kaybederiz. Bu sene en büyük riski Ersin ile aldık. Ancak hala o risk de geçmiş değil. Yarın Avrupa'dan elenmemize sebep olacak bir hata yapsın herkes yerden yere vurur. Kazanalım derken kaybederiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'Skala, Welinton, Lemina, Mensah, Ömer Ali, Robin Yalçın, Cisse, Hadebe, Gökhan Töre falan filan....

Allahtan Sergen Yalçın 2. ligde falan takım çalıştırmadı, onları da toplamaya çalışırdık.

Dünyası kendi çalıştırdığı topçular veya çalıştığı lig olan kimseye transferde akıl sormam. Şu sayılanlardan bir tanesi hayal kurdurmuyor sana.

Hasic mesala daha fazla heyecanlandırıyor. Bunlardan yer kalmayıp yabancı sınırı diye kiralanır muhtemelen bir yere...
Herhangi bir planlamamız yok. Ne yapsak şaşırmam. Ne futbol aklı var ne de spor yöneticisi var kulüpte. Plansızlık paçalarımızdan akıyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hayır desen ki lan para yok ondan bunlara düşüyoruz hayır o da değil 800 bin euro'lar 1m eurolar'dan açıyor kapıyı anadolu'nun 30'luk delikanlıları aha hala imzalamadılar lan nsakala wellington siz hayatında bir daha ne zaman görebileceksiniz bu formayı orada aldığınızdan daha düşüğe gelmeniz lazimken heriflere imza bile attıramıyoruz. Valla allah yardım etsin durum çok zor bizim ne denir bilmiyom.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır desen ki lan para yok ondan bunlara düşüyoruz hayır o da değil 800 bin euro'lar 1m eurolar'dan açıyor kapıyı anadolu'nun 30'luk delikanlıları aha hala imzalamadılar lan nsakala wellington siz hayatında bir daha ne zaman görebileceksiniz bu formayı orada aldığınızdan daha düşüğe gelmeniz lazimken heriflere imza bile attıramıyoruz. Valla allah yardım etsin durum çok zor bizim ne denir bilmiyom.
Hala arada ufak detaylar kalmış deniliyor Nsakla ve Welinton için. Ayrıca limitler yetersiz deniliyor  :tabe: Bunlara karnımız tok. Matematik biliyoruz Allah'a şükür. Kimse kimseyi kandırmasın...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hala arada ufak detaylar kalmış deniliyor Nsakla ve Welinton için. Ayrıca limitler yetersiz deniliyor  :tabe: Bunlara karnımız tok. Matematik biliyoruz Allah'a şükür. Kimse kimseyi kandırmasın...

Dalga geçiyor gazeteciler falan. "Yüzde 15 sapma paylı 298 milyon tl yönetim bekliyordu bunu stratejisini yaptı bla bla" diye bas bas bağırırken şimdi ne oldu da o sapma payı bir anda unutuldu? Elimizde 4 milyon tl varsa 294 milyon tl mi şimdi bu takımın yıllık maliyeti:) hayır öyle bile olsa gidenleri de işin içine katarsak geçen sene ki limitleri fersah fersah aşmışız demektir ee yaptırım uygulandı mı yok boşa palavra sıkmasınlar limit şu bu diye

Çevrimdışı tangaz

Bir ara 9-10 sakatımız vardı kamp sırasında. Takımda tek oynayan adam Caner'di, işteki tersoluk buradan belli. Ljajic, El-Neny gibi isimli adamlar ruh gibi geziyorlardı. Önceki sezon herkesin gıpta ederek baktığı, 8M teklif geldiği söylenen Dorukhan bizde amatör futbolcu gibi oynuyor, Milli takıma gittiğinde şov yapıyordu.

O Boyd'a özel antrenmanlar yaptırıldı, hücum lideri olacaksın denildi. Avcı oyuna aldığında çocuk robot gibi hareketler yapıyordu. İyi niyetli bir oğlanı depresyona soktu.

Douglas iyi oyuncu olmayabilir ama performans almasını bilen aldı, hem de Sivas gibi önceliği savunma olan bir kulüpte. Buraya sezonun flaş beki olarak geldi adam, savunma oyuncusuna silbaştan mantık yapamazsın. Caner-Gökhan gibi yerli, kaşarlanmış adamlar bildiğini okur ama yeni gelen yabancı ağzının içine bakar hocamın dediği her şeyi yapayım diye.

Sana bir itirafta bulanayım, Rebocho'nun istatistiğini incelemedim o zaman Wyscout üzerinden, almıyordum üyelik. İncelesem böyle konuşmazdım, ama şunu da ekleyeyim: Düzenli oynatır, ayarlarıyla oynamaz-oyuncuya kendinden şüphe ettirmezsen bugün 3M maaş alıyor diye her maç oynatılan Vida'nın yaptığı stoperlikten daha iyi beklik yapar Rebocho.

walla o günlerde gayet izlemiş gibi konuşuyordun üstelik ben kimse (belki 1-2 kişi hariç) izlemediği oyuncuya methiyeler düzüyor diye eleştiriyordum hatta senin cevabın üzerine seni tenzih ederim belli ki izlemiş o 1-2 kişiden biriymişsin demiştim. o zaman sözümü geri alıyorum seni de tenzih etmiyorum  :D

son olarak rebocho vidanın anca getir götürünü yapar kramponunu taşır dünya kupası finali oynamış adamla rebochoyu kıyaslamak akla yatkın değil. vidayı hepimiz eleştiriyoruz ama adam da haklı yanında roco mirin ruiz necip arkasında karyus yanında savunmayı bırakmış caner hızlı adam görünce emrah yüzlü GG filan oynuyordu vidayı gömerken bu detayı da atlamamak gerek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dalga geçiyor gazeteciler falan. "Yüzde 15 sapma paylı 298 milyon tl yönetim bekliyordu bunu stratejisini yaptı bla bla" diye bas bas bağırırken şimdi ne oldu da o sapma payı bir anda unutuldu? Elimizde 4 milyon tl varsa 294 milyon tl mi şimdi bu takımın yıllık maliyeti:) hayır öyle bile olsa gidenleri de işin içine katarsak geçen sene ki limitleri fersah fersah aşmışız demektir ee yaptırım uygulandı mı yok boşa palavra sıkmasınlar limit şu bu diye

bu konu önümüzdeki günlerde belli olacak bilançoları henüz şaapmamış tff hatta fenerin anormal geçtiği konuşuluyor geseliler twitterda tag açmış fener kollanıyor limiti geçtiler neden ceza yok die ufak bir yoklama çektim daha biten yılın hesapları masaya yatmamış ordan da bi ceza gelebilir fenere bize filan.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Başarı kaynaklı gelirimizden olursak da kulüp yönetilemez hale geliyor. Küçülelim ve tekrar büyüyelim derken yok oluruz  :tabe: Birden bire altyapıya sihirli değnek dokundurup oyuncu çıkaramayız. Şu an elimizdeki gençlerin de hep eksikleri var. Sahaya atayım pişsin diyemeyiz. Hepsini kaybederiz. Bu sene en büyük riski Ersin ile aldık. Ancak hala o risk de geçmiş değil. Yarın Avrupa'dan elenmemize sebep olacak bir hata yapsın herkes yerden yere vurur. Kazanalım derken kaybederiz  :tabe:
Bu çok hatalı bir bakış açısı.

Gençlerin eksiği var da, 1 milyona tam adam mı alacaksın?

Feda döneminde küçüldük, stadımız bile yoktu, ama orada attığımız temeller ile küllerimizden doğduk.

Beşiktaş küçülürse yok olmaz. Hele şu yüksek döviz kurları, ülkedeki ekonomik ve diğer rakiplerin de ekonomik durumlarının kötü olması, onların farkı açmasını da engelleyecek.

Zaten 2 sene sonra ülke olarak 12.'liğe düşeceğiz ve ligi şampiyon bitiren de CL'ye kalmak için ön eleme oynayacak.

Yönetim eğer böyle bir adım atarsa, ben arkasında olurum

Çevrimdışı Nartallo

Douglas'lardan, Welinton'lardan sakınmadığımız avroları Atiba'dan, Gökhan Gönül'den sakınıyoruz.

Zor zamanlarda karakter koyan, ortaya çıkan yerli futbolcuların tamamını gönderdik. Yeri geldi Gökhan iş yaptı, yeri geldi Burak gol attı, yeri geldi Caner isyan etti. Bu adamları sevmesem de bu karakterler bir noktada tuttu takımı.

Elneny vardı, orta sahayı tutan, onu gönderdik. Atiba hariç güvenilecek kimse kalmadı takımda.

Seneye çok büyük sıkıntılar bekliyor bizi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuşulan vasat isimleri gördükçe Vida ve Ljajic'in gitmesini de istemiyorum. Gidip de isimli oyuncular alsınlar demiyorum ama en azından geleceği parlak olan oyuncular alsınlar. Futbolcunun ismine değil potansiyeline para versinler. Balotelli falan kovalayanlar bana komik geliyor. Hani o serbest oyunculardan oluşturulmuş listemiz? Bir tane serbest oyuncuyla imzaladık mı Nsakala (Onda da daha KAP gelmedi) dışında? Madem Avrupa kupalarını önemsemiyorduk neden Ahmet Nur Çebi cebinden para verip gitmemizi çaba gösterdi? Amacınız para toplayana kadar taraftara şirin mi gözükmekti? Planımız var dediniz göremedik, göreceğimizi de düşünmüyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi de sürpriz oldu benim için. Bu kafayla ligde de başarılı olamayız şimdiden söyleyeyim. Umarım yanıltacak hareketlerde bulunur yönetim. Hayırlısı olsun... 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Dediğin gibi murat özen ya bilmiyor limit olayını ya bilerek yok diyor sonrada akpoma 2 milyon euroya transfer edecektik diyor ben olayı çözemedim ya bilinçli dedirttiriliyor Erdal torunoğlu tarafından

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajerler kulüpte öyle cirit atmışlar ki daha bilmediğimiz ne anlaşmalar çıkacak. Tüm menajerlerle aramızı bozdu bir de eski yönetim. Bakalım istediğimiz futbolcuları transfer edebilecek miyiz? Hepsi oyuncusunu vermeyeceğini söylüyor. Bunu son 2 senedir basketbolda yaşıyorduk. Şimdi futbola sıra geldi. Menajerlere fazladan para vermeden transfer yapmamız zor olacak  :tabe:
Hem cirit atmışlar, hem kavgalılar :alala:

Fikret Orman menajerleri çok şımartıp başımıza çıkardı. O konuda hataları vardı.

Şimdi Erdal Torunoğulları geldi, o da tam tersi menajer düşmanı. Şimdi menajerlerin oyuncu getirmeme sebebi eski değil, yeni yönetim bence

Çevrimdışı mrred

@Nartallo Evet bu acidan hic bakmamistim. Belkide 1 senelik kontrati oldugu icin tanidigi oyunculari almak daha risksiz geliyor da olabilir bide boyle dusunmek lazim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feda döneminde küçüldük, stadımız bile yoktu, ama orada attığımız temeller ile küllerimizden doğduk.

Beşiktaş küçülürse yok olmaz. Hele şu yüksek döviz kurları, ülkedeki ekonomik ve diğer rakiplerin de ekonomik durumlarının kötü olması, onların farkı açmasını da engelleyecek.

Zaten 2 sene sonra ülke olarak 12.'liğe düşeceğiz ve ligi şampiyon bitiren de CL'ye kalmak için ön eleme oynayacak.

Herkes şu an yaşadığımız şeyi Feda Dönemi ile kıyaslıyor. Ancak şu an kıyaslanacak bir dönemde değiliz. O zaman ne bu kadar ekonomi kötüydü ne de bu salgın gibi durumlar vardı. Ayrıca stat yenileyeceğiz diye sponsorları çekmiştik. O dönemde de kimse altyapıya falan bakmıyordu. Anadolu takımlarından ve Avrupa'dan gurbetçi gençleri topluyorduk. Şu an bu ekonomik krizde ve pandemi ortamında dediğin gibi bir kadro kurarsak sonu hüsran olur. Çünkü temel gelirlerimizden tribün gelirimiz şu an elimizde yok. Başarı gelirlerimizle bu açığı kapatmamız lazım. Sadece lig ile de bu açığı kapatamayız. Çünkü ligin 21 takım olması ile birlikte yayın gelirlerimiz de azalacak. İşimiz çok zor ama imkansız değil. İyi bir planlama gerekiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hem cirit atmışlar, hem kavgalılar :alala:

Fikret Orman menajerleri çok şımartıp başımıza çıkardı. O konuda hataları vardı.

Şimdi Erdal Torunoğulları geldi, o da tam tersi menajer düşmanı. Şimdi menajerlerin oyuncu getirmeme sebebi eski değil, yeni yönetim bence

Cirit atmışlar ama onlara vaat edilen paraların ödemesini alamamışlar ve düşman olmuşlar. Torunoğulları'nın iş yapması zor bu şartlarda. En azından Avrupa bağlantılarını kullanır diyordum o konuda da çuvalladı gibi görünüyor. İşler bunun için çok çıkmaza giriyor. Bakalım çözebilecekler mi?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bazen ileri gitmek istiyorsan önce geri adim atmalisin. Ne hallere dustuk yok olmadik besiktas yok olmaz . Basari odakli odul dedigin sey sadece sampiyonlar ligi orda ciddi odul var onun icin de sampiyonluk gerekli . 5 sene Sampiyon olamadigimizi farz edelim o sirada kulup transfer ve yeni oyuncu almakla ugrasmadigi icin gelir gider dengeye oturcak. 5 sene sonunda A takim seviyesinde 3 oyuncu yetistirelim elimizde ridvan ersin var zaten dorukhan guveni de sayarsak as takim seviyesinde 7 oyuncumuz oluyor al sana aidiyeti yuksek basariya aç hem genc hem tecrubeli takim hem de az maliyetle
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 18:52:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun. Tur başlamadan bitti. Orta sahada güvendiğimiz dağlara kar yağdı  :tabe:

Adem Ljajic’in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın 10 Ağustos 2020 tarihinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yeni sezonun ilk antrenmanı sırasında sağ baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Adem Ljajic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, ‘Soleus’ kasında hafif-orta evre zorlanma saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. (bjk.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hemfikirim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Geçmiş olsun. Tur başlamadan bitti. Orta sahada güvendiğimiz dağlara kar yağdı  :tabe:

Adem Ljajic’in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın 10 Ağustos 2020 tarihinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yeni sezonun ilk antrenmanı sırasında sağ baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Adem Ljajic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, ‘Soleus’ kasında hafif-orta evre zorlanma saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. (bjk.com.tr)
Ljajic ne zaman güvensek Bi sakatlandı elden çıkarsak Bi şekilde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen ileri gitmek istiyorsan önce geri adim atmalisin. Ne hallere dustuk yok olmadik besiktas yok olmaz . Basari odakli odul dedigin sey sadece sampiyonlar ligi orda ciddi odul var onun icin de sampiyonluk gerekli . 5 sene Sampiyon olamadigimizi farz edelim o sirada kulup transfer ve yeni oyuncu almakla ugrasmadigi icin gelir gider dengeye oturcak. 5 sene sonunda A takim seviyesinde 3 oyuncu yetistirelim elimizde ridvan ersin var zaten dorukhan guveni de sayarsak as takim seviyesinde 8 oyuncumuz oluyor al sana aidiyeti yuksek basariya hem genc hem tecrubeli takim
Harcama yapmazsan sponsorları çekemezsin. Şu dönemde bile hatır gönül işleriyle sponsor bulabiliyoruz. Endüstriyel futbolu yok sayıyorsunuz. Mesele şampiyonluk değil şampiyonluğa oynamak ve düzenli olarak ilk 3 içerisinde olmak. Avrupa'dan da gelir elde etmek :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic ne zaman güvensek Bi sakatlandı elden çıkarsak Bi şekilde
Yerine Mensah getireceksek hiç elden çıkarmayalım daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Valla inşaat şirketi kurabildiysek bence kesinlikle bi tane de menejerlik şirketi kurmamız lazım. Altyapıdaki oyuncuların hakları o şirkete ait olmalı uzun bir süre. Beşiktaştan ayrılsa bile oyuncunun menajerlik faaliyetine devam edilmeli. Hatta piyasadaki yada yurt dışından başka oyuncularla da anlaşıp menajerlik faaliyeti yapmalı kulüp. iyi para var. Tırışkadan oyuncuyu itele bi ton para kazan. Taş atmayınca kol da yorulmuyor nasılsa.