rebocho bence vasat altı bir oyuncuydu daglıs ise kötü bile değil
evet avcı tüm takımı geri götürdü doğru ama bu daglıs için geçerli değil adam zaten en geride daha nasıl gitsin 
Bir ara 9-10 sakatımız vardı kamp sırasında. Takımda tek oynayan adam Caner'di, işteki tersoluk buradan belli. Ljajic, El-Neny gibi isimli adamlar ruh gibi geziyorlardı. Önceki sezon herkesin gıpta ederek baktığı, 8M teklif geldiği söylenen Dorukhan bizde amatör futbolcu gibi oynuyor, Milli takıma gittiğinde şov yapıyordu.
O Boyd'a özel antrenmanlar yaptırıldı, hücum lideri olacaksın denildi. Avcı oyuna aldığında çocuk robot gibi hareketler yapıyordu. İyi niyetli bir oğlanı depresyona soktu.
Douglas iyi oyuncu olmayabilir ama performans almasını bilen aldı, hem de Sivas gibi önceliği savunma olan bir kulüpte. Buraya sezonun flaş beki olarak geldi adam, savunma oyuncusuna silbaştan mantık yapamazsın. Caner-Gökhan gibi yerli, kaşarlanmış adamlar bildiğini okur ama yeni gelen yabancı ağzının içine bakar hocamın dediği her şeyi yapayım diye.
Sana bir itirafta bulanayım, Rebocho'nun istatistiğini incelemedim o zaman Wyscout üzerinden, almıyordum üyelik. İncelesem böyle konuşmazdım, ama şunu da ekleyeyim: Düzenli oynatır, ayarlarıyla oynamaz-oyuncuya kendinden şüphe ettirmezsen bugün 3M maaş alıyor diye her maç oynatılan Vida'nın yaptığı stoperlikten daha iyi beklik yapar Rebocho.