2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875327 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben o taraftar vb işlerine katılmıyorum ülkenin cv.si bozuk "falcao 7 milyon alıyormuş lann diabi die birine geçen sene 1,8 maaş ödemişler roco die birine 1,5 imza parası bir okadar maaş ödüyolarmış biz nie 3-5 istemiyoruz ki bunlar veriyor işte" durumu daha doğru bence
Kendine maaş limiti koyup gidip Balotelli peşinde koşmayacaksın o zaman. Yönetim de popülerizm peşinde koşup eski yönetimleri suçlamayacak o zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

bu uefanında gücü bi bize yetiyor
Başkan UEFA ve TFF limitlerini para harcamamak için bahane olarak kullanıyor.

Aynısını ilk geldiği zamanlarda Fikret Orman da yapıyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu şartlarda onlar bahane olmaktan çıkıyor. As takımdan 6-7 tane oyuncu gönderip önemli maç öncesi böyle yaparsan kimseye laf anlatamazsın. Şu ana kadar görünen Şampiyonlar Ligi'nden çok lige yönelik transfer yapacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Kendine maaş limiti koyup gidip Balotelli peşinde koşmayacaksın o zaman. Yönetim de popülerizm peşinde koşup eski yönetimleri suçlamayacak o zaman  :tabe:

Onu da geçtim şu kadroyla ligde kaçıncı olacağımız bile belli değilken (ki bence ilk 7 imkansız) ne diye 3 tane ön eleme maçı oynayacağın yerde sosyal medya hesabından ''merhaba şl biz geldiiik'' paylaşımı yaparsın? Casillas rezilliğinden sonra bunu da bir sürü kişi aleyhimize kullanmayacak mı sen paok'a elenince bu kadroyla niye rezil ediyorsun taraftarını camianı ele güne? Şu sosyal medya kullanımını hiç beğenmiyorum bu kulübün hangi şirkete veya kişiye verdiyse geri alsın.

Çevrimdışı mrred

Bence doğru yapıyor. Transfer fetişizmi var. Basında twitterda herkes bu transfer işinden ekmek yiyor. Ne kadar çok transfer o kadar hareket para reklam etkileşim haber vesaire... Saçma sapan topçulara vadesi geçmiş adamlara para saçacağımıza elimizdekilerle bir şeyler yapmaya çalışmak daha mantıklı. Elimizdekilere değer katmaktan ve öz kaynak düzeninden oyuncu çıkarmaktan başka çaremiz yok. Bu arada Şampiyonlar Ligine herkes garanti katılacağımızı falan sanıyor. Hadi PAOK'u geçtik ondan sonrakini de geçtik. Final turunda Benfica yada Kiev geliyor sanırım. Bu takımları istediğimiz transferleri yapalım geçmemiz çok zor gerçekçi olmak lazım. O yüzden 20 sine kadar transfer konusunda olduğu kadarla idare etmek en risksiz ve mantıklı yol.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Onu da geçtim şu kadroyla ligde kaçıncı olacağımız bile belli değilken (ki bence ilk 7 imkansız) ne diye 3 tane ön eleme maçı oynayacağın yerde sosyal medya hesabından ''merhaba şl biz geldiiik'' paylaşımı yaparsın? Casillas rezilliğinden sonra bunu da bir sürü kişi aleyhimize kullanmayacak mı sen paok'a elenince bu kadroyla niye rezil ediyorsun taraftarını camianı ele güne? Şu sosyal medya kullanımını hiç beğenmiyorum bu kulübün hangi şirkete veya kişiye verdiyse geri alsın.
Hücuma dönük defans yapmaya hevesli dinamik bir orta saha ve oyun  ve gol katkısı olan bir santraforla ilk 3 te kesin bitiririz. Seyircisiz oynanması ve diğer takımların hoca teknik kadrolarının yeni olması aynı zamanda gelirlerinin daralmasını falan dikkate alıp karşılaştırma yaptığımızda kötü değiliz fakat idealden ve beşiktaş seviyesinden çok uzağız orası ayrı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sEuL

Baskanin ve yonetim kurulunun samimiyetine falan inaniyoruzda bu plansizlik yetersizliklerini acik ve net sekilde gosteriyor. Neredeyse 1 yil oldu geleli, her transfer donemi yasanilan sorunlari bilmiyormus gibi yine ayni sekilde transfer donemine girdik. Takimin eksiklikleri cok oncelerden ortada iken hicbir calisma yapilmamis olmamasi inanilmaz gercekten. Koca klup kisisel ego ve menajerlerin oyuncagi olmus, yazik.

Çevrimdışı Akil Emre

Karius ve wagner love un sportif ceza almamız için başvuruları varmış ayrıca talisca menejeride dava açmış. Son olarakta biz nasıl diğer kluplere nazaran 3 kat zarar açıkladık anlamadım.

Çevrimiçi mayguntr

Hücuma dönük defans yapmaya hevesli dinamik bir orta saha ve oyun  ve gol katkısı olan bir santraforla ilk 3 te kesin bitiririz. Seyircisiz oynanması ve diğer takımların hoca teknik kadrolarının yeni olması aynı zamanda gelirlerinin daralmasını falan dikkate alıp karşılaştırma yaptığımızda kötü değiliz fakat idealden ve beşiktaş seviyesinden çok uzağız orası ayrı.
Milanda Bonaventura diye bi elaman vardi sanki sozlesmesi bitiyodu o nasil olur orta sahaya ?

Çevrimdışı Erman1903

Aylar önce bir sağ ön listesi yapmıştım. Bucha orada vardı, müthiş kabiliyetli bir oyuncu. Florinel Coman'ı geçen sezon başında paylaştığımda değeri 1.3M falandı artık imkansız. @tangaz abi.

Ben oyuncunun ne oynadığına, maaşına fiyatına bakarım. Bogdan'ı Alan takım Anderlecht, bu işi en iyi bilenlerden biri. 40 kişilik kadrosunda bir tane Sscb oyuncusu koymuş, o da benim paylaştığım adam, hayret doğrusu.

Cobbaut ağırlıklı olarak sol stoper oynamış bir oyuncu, ikisinin birbiriyle alakası bile yok. Bogdan formayı alır, kimseye vermez, Her gün Sscb oyuncusu paylaşmıyorum, yaptığım listelere binlerin arasından en fazla 1 tanesini çeker eklerim.

Sscbli oyuncuların sorun yaşadığını ben de biliyorum ama gözümün gördüğüne inanırım, insanların lafıyla iş yapmam @tuncaboylu Muhtelemen oyuncuya bakmadın bile, geldin tereciye tere satıyorsun. Oyuncunun tek problemi biraz fazla sarı yemek, bunun dışında çok üstün istatistikler yapan bir adam. Bu arada Prostar şirketinden bir tane daha adam söyleyeyim, sol stoper Artem Shabanov.

Bana karşı pozisyon alan ve iddialaşanların burada söylediklerinin gerçekleştiğini neredeyse hiç görmedim, oyuncu bir dahaki transferini yaptığında ikinizi de etiketlerim merak etmeyin :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 16:04:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Milanda Bonaventura diye bi elaman vardi sanki sozlesmesi bitiyodu o nasil olur orta sahaya ?
En az 3 milyon ister
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu şartlarda onlar bahane olmaktan çıkıyor. As takımdan 6-7 tane oyuncu gönderip önemli maç öncesi böyle yaparsan kimseye laf anlatamazsın. Şu ana kadar görünen Şampiyonlar Ligi'nden çok lige yönelik transfer yapacağız  :tabe:
Belki hiç transfer yapmayız.
(Buraya Fikret Orman'ın sırıtan resmini koyun)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence doğru yapıyor. Transfer fetişizmi var. Basında twitterda herkes bu transfer işinden ekmek yiyor. Ne kadar çok transfer o kadar hareket para reklam etkileşim haber vesaire... Saçma sapan topçulara vadesi geçmiş adamlara para saçacağımıza elimizdekilerle bir şeyler yapmaya çalışmak daha mantıklı. Elimizdekilere değer katmaktan ve öz kaynak düzeninden oyuncu çıkarmaktan başka çaremiz yok. Bu arada Şampiyonlar Ligine herkes garanti katılacağımızı falan sanıyor. Hadi PAOK'u geçtik ondan sonrakini de geçtik. Final turunda Benfica yada Kiev geliyor sanırım. Bu takımları istediğimiz transferleri yapalım geçmemiz çok zor gerçekçi olmak lazım. O yüzden 20 sine kadar transfer konusunda olduğu kadarla idare etmek en risksiz ve mantıklı yol.

"Bu sene çok transfer yapmayacağız, elimizdeki gençleri kullanacağız" deseler, en çok ben desteklerim.

Ama gidip de 31 yaşındaki stoper için altyapıdan çıkan 23 yaşındaki çocuğu göndermeye kalkıyorsan, bu argüman da çöker.

24 yaşındaki Larin'i üç beş kuruşa göndermeye çalışıp, Balotelli peşinde koşarsan; transfer isteyenlere yapmayacağız demen bir anlam ifade etmez.

Çevrimdışı mrred

"Bu sene çok transfer yapmayacağız, elimizdeki gençleri kullanacağız" deseler, en çok ben desteklerim.

Ama gidip de 31 yaşındaki stoper için altyapıdan çıkan 23 yaşındaki çocuğu göndermeye kalkıyorsan, bu argüman da çöker.

24 yaşındaki Larin'i üç beş kuruşa göndermeye çalışıp, Balotelli peşinde koşarsan; transfer isteyenlere yapmayacağız demen bir anlam ifade etmez.

Hallenmeleri yanlış ama sonucu da görmek lazım Balotelli bence de yanlış en fazla 1.5 verip tek taraflı fesih hakkını alabilirsek makul bir transfer olur. Yönetim bonuslarla birlikte 1.8 vermiş zaten
Fatih bence tavanını gördü o çocuktan fazla bir şey olcağını sanmıyorum 10 maçını dikkatle seyrettim tek bir özelliği var gelen topu kesmesi başka bir özelliğini göremedim. Bu şekilde bir sürü topçu yetiştiremiyorsak zaten özkaynak düzenini kapatıp gidelim.Wellington konusunda sergenin isteği olduğu için bir şans verilmeli . Bu arada aldığımız stoper kötü bir stoper değil. Baya iyi istatistikleri var. Bu arada Larinin saha içi ve dışındaki tavırları hiç hoşuma gitmiyor kendini yıldız falan sanıyor. O çocuktan bir şey olmaz. Karakteri yetersiz
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 16:18:14 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Aylar önce bir sağ ön listesi yapmıştım. Bucha orada vardı, müthiş kabiliyetli bir oyuncu. Florinel Coman'ı geçen sezon başında paylaştığımda değeri 1.3M falandı artık imkansız. @tangaz abi.

Ben oyuncunun ne oynadığına, maaşına fiyatına bakarım. Bogdan'ı Alan takım Anderlecht, bu işi en iyi bilenlerden biri. 40 kişilik kadrosunda bir tane Sscb oyuncusu koymuş, o da benim paylaştığım adam, hayret doğrusu.

Cobbaut ağırlıklı olarak sol stoper oynamış bir oyuncu, ikisinin birbiriyle alakası bile yok. Bogdan formayı alır, kimseye vermez, Her gün Sscb oyuncusu paylaşmıyorum, yaptığım listelere binlerin arasından en fazla 1 tanesini çeker eklerim.

Sscbli oyuncuların sorun yaşadığını ben de biliyorum ama gözümün gördüğüne inanırım, insanların lafıyla iş yapmam @tuncaboylu Muhtelemen oyuncuya bakmadın bile, geldin tereciye tere satıyorsun. Oyuncunun tek problemi biraz fazla sarı yemek, bunun dışında çok üstün istatistikler yapan bir adam. Bu arada Prostar şirketinden bir tane daha adam söyleyeyim, sol stoper Artem Shabanov.

Bana karşı pozisyon alan ve iddialaşanların burada söylediklerinin gerçekleştiğini neredeyse hiç görmedim, oyuncu bir dahaki transferini yaptığında ikinizi de etiketlerim merak etmeyin :evillol:
Suçlaman yersiz, oyuncuya bakmadan menajerini nereden öğreneyim.

Prostar bize Boyko'yu, Fenerbahçe'ye Karavaev'i sokan firma. Ve kulübün eski bilançolarını incelediğimde, muazzam bir komisyon aldıklarını görmüştüm.

Anadolu takımları da bundan muzdarip, Kayserispor başkanı Kravets'in sözleşmesi bizi bitirdi diyor işte. Kesinlikle uzak durulması gereken bir menajerlik firması.

Anderlecht'i de gözünüzde çok büyütmeyin. Son 3 senedir kötü yönetiliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi bu sene transfer yapmayacağız gençlerle oynayacağız desin Beşiktaş kulübü başkanı(kim olduğu önemli değil) adama hayat zehir olur. O işler türkiye de işlemez.

2-3 tane genç oynadı ve kötüde oynamadı onları bile 11 e hiç bir taraftar yazmıyor olsa olsa yedek olur deniliyor.

Fatih Aksoy da potansiyel çok düşük pas yüzdesi vs çok düşük. BJK de baskı halinde hiç yapamaz.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 16:20:56 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Sinan23

Şaka olmalı. Bizim seviyemiz kaldırmaz.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/Besiktas/status/1293170405876871173
Alpayın göğüs kafesi ve core bölgesi baya iyi aferin çocuğa yatmamış. Çok şansız iki sakatlık geçirdi. Çapraz bağı kopması eskiden futbol hayatını bitirebilirdi ama teknoloji ilerledi. %95 iyileşme oranı var o bacak kaslarını kuvvetlendirmesi gerekiyor. Core bölgesi iyi duruyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Menajeri Mina Raiolaymış
Tam bir köpekbalığı en az 2 milyon falan imza parası ister. 3 milyonda maaş ister. %10 %15 arası da menajere veririz. Anlıcan 15 milyonluk olup çıkarız  :D Pavyon hesabı ödettirir o menajer
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 16:37:28 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Hallenmeleri yanlış ama sonucu da görmek lazım Balotelli bence de yanlış en fazla 1.5 verip tek taraflı fesih hakkını alabilirsek makul bir transfer olur. Yönetim bonuslarla birlikte 1.8 vermiş zaten
Fatih bence tavanını gördü o çocuktan fazla bir şey olcağını sanmıyorum 10 maçını dikkatle seyrettim tek bir özelliği var gelen topu kesmesi başka bir özelliğini göremedim. Bu şekilde bir sürü topçu yetiştiremiyorsak zaten özkaynak düzenini kapatıp gidelim.Wellington konusunda sergenin isteği olduğu için bir şans verilmeli . Bu arada aldığımız stoper kötü bir stoper değil. Baya iyi istatistikleri var. Bu arada Larinin saha içi ve dışındaki tavırları hiç hoşuma gitmiyor kendini yıldız falan sanıyor. O çocuktan bir şey olmaz. Karakteri yetersiz

Welinton transferine karşı değilim ama onu Fatih'i vermeden alabilmek çok zor olmamalıydı.

Fatih'te senin bir şey görememiş olmana saygı duyarım. Ama takımlarının yarısına talip olduğumuz Alanyaspor istiyorsa, senin görmediğin bir şeyler de olabilir diye düşünüyorum.

Fatih şampiyonluğa oynayan takımda pek çok maça ilk 11 çıktı ve whoscored rating'inl fena değil.

Neyse, demek istediğim, yönetim bu transfer sonrası "özkaynak genç" falan diye taraftarı ikna edemez. Taraftar "Bunlar belli ki günü kurtarmaya çalışıyorlar, o zaman Balotelli gelsin" diye düşünür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu sene transfer yapmayacağız gençlerle oynayacağız desin Beşiktaş kulübü başkanı(kim olduğu önemli değil) adama hayat zehir olur. O işler türkiye de işlemez.

2-3 tane genç oynadı ve kötüde oynamadı onları bile 11 e hiç bir taraftar yazmıyor olsa olsa yedek olur deniliyor.

Fatih Aksoy da potansiyel çok düşük pas yüzdesi vs çok düşük. BJK de baskı halinde hiç yapamaz.
Sen 500 milyon lira zarar açıklamışsın, taraftarın çoğunluğu teknik direktörünü benimsemiş, ezeli rakiplerinin de maddi durumu kötü ve gelecekleri karanlık, maçlar yüksek ihtimal seyircisiz oynanacak.

Şu anda transfer yerine gençlere odaklanmak için doğru zamandı.

Tutturmuşlar Fatih'in pas yüzdesi düşük diye.
Daha 23 yaşında ve hayatı boyunca stoper oynadıktan sonra ilk defa orta saha oynamaya başladı bu çocuk. Sivasspor da pas oyunu oynayan bir takım da değil.

Alanyaspor istediyse, bir bildikleri vardır; en azından bizim yöneticilerden iyi biliyorlar. Çünkü biz onların takımın yarısına talip olduk neredeyse.

Çevrimdışı Erman1903

Suçlaman yersiz, oyuncuya bakmadan menajerini nereden öğreneyim.

Prostar bize Boyko'yu, Fenerbahçe'ye Karavaev'i sokan firma. Ve kulübün eski bilançolarını incelediğimde, muazzam bir komisyon aldıklarını görmüştüm.

Anadolu takımları da bundan muzdarip, Kayserispor başkanı Kravets'in sözleşmesi bizi bitirdi diyor işte. Kesinlikle uzak durulması gereken bir menajerlik firması.

Anderlecht'i de gözünüzde çok büyütmeyin. Son 3 senedir kötü yönetiliyor.

Ben burada Boyko alınacağı zaman kendimi yırtıyordum yapmayın etmeyin diye. Bakmadığın derken izlemedin demek istiyorum, Bogdan 1,5M'a transfer olmuş bir adam ve 40Bin Euro alıyordu eski takımında. Şimdi en fazla verdikleri 250-300Bindir. Böyle bir oyuncudan komisyon alsalar ne olur almasalar ne olur... Menajerlik şirketinin bir suçu yok: Kimseye zorla oyuncu satmıyorlar, iyi malı alırken kazanacaksın. Öyle gider bir King Kong videosuna hayran olur, taraftar gazıyla kaleci alırsan sonuçlarına katlanırsın. Allah insana göz vermiş, beyin vermiş kullansın diye, o ağlayan kulüpler gitsin içeriden güvendikleri - şirketlerle anlaşması için görevlendirdikleri adamlara baksınlar; ayaklardan baş sorumludur. Bizde de var şimdi öyle birileri içeride, ne spor yöneticiliği ne de scoutluktan anlayan - kendi belirledikleri çöp performans veren topçuların peşinde koşanlar. Burada hepsini bir bir ortaya çıkardık.

Kimseyi gözümde büyütmüyorum, sadece söylediğim adamların bu işlerde marka olmuş bir klüp olması. 3-5 adama para verip gerisini bedava ve kiralık oyuncularla dolduran, sportif başarıdan çok ticarethane mantığıyla yürüyen klüp. Bu sezon diğer para verdikleri adam Mustapha Bundu, o da aynı Bogdan gibi gelir elde etmek istedikleri bir adam, benim çok tarzım değil ama çılgın istatistikler yapıyordu. Bana göre yetersizler, ama en azından belirledikleri ticarethane mantığında doğru işler yapmaya çalışıyorlar. Şampiyon olacak kadro, Ajax modeli falan diye alakaya çay demlemelik işlerin peşinde koşmuyorlar.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 16:58:26 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferde az daha gecikirsek transfer cezası yeyip hiç transfer yapmadan sezona başlayacağız  :money:

https://twitter.com/footbalista_/status/1293171250223816705

Beşiktaş Tarihi
★★★