2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878866 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

kayseri harcama limitinde diplerde bir takım oyuncu almaları da zor o nedenle mensahı bize 2-3-4 oyuncu karşılığı verirlerse bir ihtimal verirler onlarında maaşının bi kısmını bize kitlerler aksi halde geseye verirler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

kayseri harcama limitinde diplerde bir takım oyuncu almaları da zor o nedenle mensahı bize 2-3-4 oyuncu karşılığı verirlerse bir ihtimal verirler onlarında maaşının bi kısmını bize kitlerler aksi halde geseye verirler

Bu konuda avantajlılar.
Bizim vermek istediğimiz oyuncular 1.2-1.4-1.25m € gibi yıllık ücret alıyor, onların çöpleri ortalama 900bin € maaşlı ve çoğu Türk.

(Umut dışında hesaplı oyuncumuz yok, Güven'i de bu takasta vermeyiz herhalde  :alala:)

Çevrimdışı ALDENYX

477 milyon zarar nedir ? 65 milyon dolar...   5 seneye farkli şeyler olur... bankalar birliği falan hepsi hikaye
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Borsa İstanbul’da hisseleri işlem gören 4 kulübün 2019/20 faaliyet raporu

Beşiktaş: 477 milyon ₺ zarar
Fenerbahçe: 154 milyon ₺ zarar
Galatasaray: 46 milyon ₺ zarar
Trabzonspor: 36 milyon ₺ zarar

Simdi kime sövebiliriz ??
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/mikserin/status/1292934405439225868

ohoo  daha carsamba gunu gorusecegiz de... olme essegim olme ...  :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borsa İstanbul’da hisseleri işlem gören 4 kulübün 2019/20 faaliyet raporu

Beşiktaş: 477 milyon ₺ zarar
Fenerbahçe: 154 milyon ₺ zarar
Galatasaray: 46 milyon ₺ zarar
Trabzonspor: 36 milyon ₺ zarar

Simdi kime sövebiliriz ??

Hem covid-19 nedeniyle yaşadığımız gelir kaybı hem de geçen yaz yaptığımız saçma sapan transferler bizi bu duruma soktu. Yiyen yediğini yeyip kaçtı gitti. Kalanlar ceremesini çekiyor. Umarım bankalarla olan anlaşmamız güncellenir. Yoksa kulübün anahtarını bankalara vermişiz. Onlar ne isterse yapacak artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/futbolarena/status/1292934483335950346
Bak bu anlaşma da sakat ama bir parça iyi bir anlaşma. Elemelerden çıkarsak win-win yapalım diyoruz  :tabe: Yalnız sıkıntı elemeleri geçip gruplara kalırsak Balotelli oynamayı bırakabilir. Motivasyonunu diri tutacak bir anlaşma yapmamız lazım. Özellikle disiplinsizlik durumunda sözleşme fesih konusunda açık kapı bırakmakta fayda var. Sözleşme konusunda avukatlarımız iyi çalışmak zorundalar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Bak bu anlaşma da sakat ama bir parça iyi bir anlaşma. Elemelerden çıkarsak win-win yapalım diyoruz  :tabe: Yalnız sıkıntı elemeleri geçip gruplara kalırsak Balotelli oynamayı bırakabilir. Motivasyonunu diri tutacak bir anlaşma yapmamız lazım. Özellikle disiplinsizlik durumunda sözleşme fesih konusunda açık kapı bırakmakta fayda var. Sözleşme konusunda avukatlarımız iyi çalışmak zorundalar  :tabe:
şl ye girelim yeter demiyormuyduk? Birde şampiyonluk bonusu koyalım tamamdır.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadaşlar biraz üzerime sakallı gazeteci falan atın gaza geleyim  :D Yazmıyor mu artık kimse paylaşmıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar biraz üzerime sakallı gazeteci falan atın gaza geleyim  :D Yazmıyor mu artık kimse paylaşmıyor.
Bugün tabiri caizse fırtına öncesi sessizlik var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/futbolarena/status/1292934483335950346

Düşünsene işe girmişsin "şu işi alırsak 10 bin maaş alamazsak 5 bin" diyolar 2 yıllık sözleşme imzalıyosun.  :alala: Saçma bence kabul edilir gibi değil.

Çevrimdışı tangaz

40 gün sonra sosyal belirir abubakar die söze girer  :D

Hem covid-19 nedeniyle yaşadığımız gelir kaybı hem de geçen yaz yaptığımız saçma sapan transferler bizi bu duruma soktu. Yiyen yediğini yeyip kaçtı gitti. Kalanlar ceremesini çekiyor. Umarım bankalarla olan anlaşmamız güncellenir. Yoksa kulübün anahtarını bankalara vermişiz. Onlar ne isterse yapacak artık  :tabe:

Covid bi tek bizi vurmuş anlaşılan  :ebebe:

Çevrimdışı Erman1903

Şu Kopenhag'lı Zeca şahane bir önlibero, daha önce burada paylaşmıştım resmen sahada bir teknik direktör. Kitap gibi tuttu takımı Manchester'a karşı, kalecileri Johnsson da bir dolu top çıkardı.

Çevrimdışı Erman1903

N'Sakala ve Welinton'un sözleşmelerinde sıkıntı var deniyor. N'Sakala ücret 850Bin euro + 300Bin Euro Prim, tam bir çılgınlık. Welinton'un da piyasada dolaşan rakamlardan daha yüksek beklentisi olduğu söyleniyor. Çok yanlış hedefler belirledik, bir sürü boştaki oyuncu imzaları attı. İnanılmaz kötü yönetiyoruz süreci, malesef transferde sınıfta kaldı hem teknik ekip-hem yönetim (özellikle Erdal Torunoğulları). Vasat adamları için Anadolu takımlarının kapısında yatıyor, Atiba ile çingene pazarlığı yapıyoruz çok yazık...
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 03:07:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

N'Sakala ve Welinton'un sözleşmelerinde sıkıntı var deniyor. N'Sakala ücret 850Bin euro + 300Bin Euro Prim, tam bir çılgınlık. Welinton'un da piyasada dolaşan rakamlardan daha yüksek beklentisi olduğu söyleniyor. Çok yanlış hedefler belirledik, bir sürü boştaki oyuncu imzaları attı. İnanılmaz kötü yönetiyoruz süreci, malesef transferde sınıfta kaldı hem teknik ekip-hem yönetim (özellikle Erdal Torunoğulları). Vasat adamları için Anadolu takımlarının kapısında yatıyor, Atiba ile çingene pazarlığı yapıyoruz çok yazık...

Martin Frydek imzalamadıysa Nsakala yerine direk onu düşünmek lazım Nsakala'ya verilen paranın yarısına oynar heralde .

Çevrimdışı Erman1903

Martin Frydek imzalamadıysa Nsakala yerine direk onu düşünmek lazım Nsakala'ya verilen paranın yarısına oynar heralde .

Biraz pas yüzdesi sıkıntısı var ama başka bonservissiz düzgün oyuncu kalmadı, Soares ve Giesselmann imzaladılar. Özellikle Soares bana göre Bundesliga'da olmayı Giesselmann'dan çok daha fazla hak eden, örnek bir Full-Back'di.

Bonusu imza parası dahil 500Bin'e fit olur Frydek. 7. Sayfada ucuz sol bek listem vardı ama düşük gelir bizimkilere, birinin yamalı bohçaya dönmüş sakat oyuncusu falan varsa ona bakarız.

Çevrimdışı kaan1903

Biraz pas yüzdesi sıkıntısı var ama başka bonservissiz düzgün oyuncu kalmadı, Soares ve Giesselmann imzaladılar. Özellikle Soares bana göre Bundesliga'da olmayı Giesselmann'dan çok daha fazla hak eden, örnek bir Full-Back'di.

Bonusu imza parası dahil 500Bin'e fit olur Frydek. 7. Sayfada ucuz sol bek listem vardı ama düşük gelir bizimkilere, birinin yamalı bohçaya dönmüş sakat oyuncusu falan varsa ona bakarız.
Valla ne olacak böyle bilmiyoruz. Sıkıntılı işler Allah sonumuzu hayır etsin.  Çok eksiğimiz var en az 12-15 transfer yapmamız lazım daha bir tane yapamadık.

Çevrimdışı Erman1903

Valla ne olacak böyle bilmiyoruz. Sıkıntılı işler Allah sonumuzu hayır etsin.  Çok eksiğimiz var en az 12-15 transfer yapmamız lazım daha bir tane yapamadık.

Anadolu topçularına bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsan onlar da böyle kafalarına göre maaş isterler. 2-3 alternatif hazır tutulsa ve bu çok beğendiğimiz adamlara makul kontratlar önerilip belli bir son cevap tarihi konulsa bak nasıl da seve seve imzaları atarlardı. En azından bir tanesini çat diye ortada bırakacaktın diğerleri de yola gelecekti. İnandık bir şampiyon olacak kadro masalına şimdi kitlendiğimiz adamlar naz yapıyor diye takım kuramıyoruz. Başından belliydi yanlış plan yaptığımız, manzara net olduğundan her gün ızdırap oldu bana... İnancımı kaybetmek üzereyim, Sergen Yalçın'ı çok severim ama bir süre sonra bu kafayla düzgün kadro kuramaz/şampiyon olamaz demekten korkuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 04:17:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Daha önce paylaştığım sol bek Bogdan Mykhaylichenko 1,5M bonservisle Anderlecht'e imza atmış bir hafta kadar önce. Senelik 40Bin Euro gibi komedi bir paraya oynuyordu. Bir dahaki transferi 7-10M civarına olur diye tahmin ediyorum. İnsanüstü istatistikleri vardı @worns beğenmiştin diye hatırlıyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 05:17:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Daha önce paylaştığım sol bek Bogdan Mykhaylichenko 1,5M bonservisle Anderlecht'e imza atmış bir hafta kadar önce. Senelik 40Bin Euro gibi komedi bir paraya oynuyordu. Bir dahaki transferi 7-10M civarına olur diye tahmin ediyorum. İnsanüstü istatistikleri vardı @worns beğenmiştin diye hatırlıyorum.
Mis gibi adamdı. 1.5 milyon çok makul para. Anderlecht akıllı takım. Muhtemelen 500 bin euro yıllık ücrete imza artırılır, nsakala ile üç aşağı beş yukarı aynı maliyete gelirdi. Üzerine nsakalada elinde sıfır değer kalacak, 32 33 yaşında bedava ayrılacak, bogdan en kötü senaryoda bile 2 katı değere ulaşacak.

Her transfer sezonunda oluyor böyle oyuncular. 7 8 mil bonservisle total 25 milyon maaş bütçesiyle trde kafaya yarışacak takım her türlü kurulur. Ama niyetin bu olursa. Takım kurarken başka hesapların peşinde olmazsan. Ben artık bizim transfer politikamızı iş bilmezlikle açıklayamıyorum. Bu kadar işin içinde olan insanlar bu kadar bunu bilemiyor olamaz. Mevzu başka malesef.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi