2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880514 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

uefayı hangi takım alırsa biz bu turu direk geçiyoduk bilgisi olan var mı acaba ona göre direk rakibini tutalım o takımın  :biggrinking:
manu, inter ve sevilla galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/ctisik/status/1292775070863994882?s=19

pepdullah karakter fukarası bir adam kendi kurduğu takıma kenarda hayatımda ben böyle takım görmedim diye söyleniyordu kovulmadan 3 gün evvel azcık gururu olsa utanması olsa erzuruma elenince istifa ederdi. pepdullah ilke gurur karakter aynı cümlede bile kullanılmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

uefayı hangi takım alırsa biz bu turu direk geçiyoduk bilgisi olan var mı acaba ona göre direk rakibini tutalım o takımın  :biggrinking:
Yok öyle bir şey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O şans ortadan kalktı. Ne olursa olsun bu turu oynayacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

PAOK'u eleyip, bir sonraki turda elenirsek, doğrudan Avrupa ligi gruplarına kalıyoruz.

PAOK'a elenirsek, Avrupa Ligi gruplarına kalmak için bile 2 ön eleme oynamak gerekecek.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1292805979181023234?s=19
Şu adamla boşa uğraşıyoruz

Yurt dışından ve içinden ciddi teklifler var Mensah'a. Boşa uğraşıyoruz çünkü Berna hanım alıcılara 6M Euro algısı yapıyor. 5M Euro'ya bırakacaklar. Artem ve Mensah'dan 30 Milyon Tl bütçe açılacak sözünü kurallara göre gelecek gelirin 3/1 ini transfer aktarabileceklerini düşünerek hesaplayın.

Paok'u çekmemiz de Allah'ın işidir, ben tesadüflere inanmam Akpom bize faydalı olamayacak bu iki oyuncunun üzerine artık gitmememiz gerekiyor. Bu arada Paok Misic yerine Stefan Schwab'ı almış bonservissiz olarak - bence tutmaz yerini diğeri çok daha komple bir futbolcu.

Çevrimdışı kaan1903

Yurt dışından ve içinden ciddi teklifler var Mensah'a. Boşa uğraşıyoruz çünkü Berna hanım alıcılara 6M Euro algısı yapıyor. 5M Euro'ya bırakacaklar. Artem ve Mensah'dan 30 Milyon Tl bütçe açılacak sözünü kurallara göre gelecek gelirin 3/1 ini transfer aktarabileceklerini düşünerek hesaplayın.

Paok'u çekmemiz de Allah'ın işidir, ben tesadüflere inanmam Akpom bize faydalı olamayacak bu iki oyuncunun üzerine artık gitmememiz gerekiyor. Bu arada Paok Misic yerine Stefan Schwab'ı almış bonservissiz olarak - bence tutmaz yerini diğeri çok daha komple bir futbolcu.

Peter Michorl Nasıl oyuncu Erman hocam Bu sezon 7 gol 20 asist geçen sezon 3 gol 20 asist Merkez Orta Saha için fena katkı sağlamış Solak aynı zamanda seversin düşer mi bize:)

Çevrimdışı Erman1903

Peter Michorl Nasıl oyuncu Erman hocam Bu sezon 7 gol 20 asist geçen sezon 3 gol 20 asist Merkez Orta Saha için fena katkı sağlamış Solak aynı zamanda seversin düşer mi bize:)

Beğendim oyuncuyu, baya iyi sol ayağı varmış düzgün bir merkez 8. 1 sene sözleşmesi varmış düşebilir, Fb - Gs de ilgileniyor.  Yalnız Misic & Michorl  merkez 8 oyuncusu FM'deki central support gibi, Mensah ofansif merkez(central attack) 8,5 numara oyuncusu: bir türü isteyen öbürüyle çok ilgilenmez.

Çevrimdışı kaan1903

Beğendim oyuncuyu, baya iyi sol ayağı varmış düzgün bir merkez 8. 1 sene sözleşmesi varmış düşebilir, Fb - Gs de ilgileniyor.  Yalnız Misic & Michorl  merkez 8 oyuncusu FM'deki central support gibi, Mensah ofansif merkez(central attack) 8,5 numara oyuncusu: bir türü isteyen öbürüyle çok ilgilenmez.
Mesela 6 da Elneny orta ikili Michorl Mensah olmaz mı veya Michorl Elneny orta ikili önde 10 numara da Mensah

Çevrimdışı Alper1903

Almanya Liginde vardır kesin bi yerlerde vardır aradığımız adam.

https://www.transfermarkt.com.tr/simon-terodde/profil/spieler/36284

Bu arkadaş iyi skor yapıyordu geçen sene  patlamış çok az süre almış belliki gözden düşmüş.
Bunu bir ara ben de gozume kestirmistim tam bir yan sanayi Mario Gomez.

Çevrimdışı Erman1903

Mesela 6 da Elneny orta ikili Michorl Mensah olmaz mı veya Michorl Elneny orta ikili önde 10 numara da Mensah

İkinci varyasyon daha iyi olur ama biz 6 numarayı tek bırakarak oynuyoruz, öne çıktığı vakit 4-2-3-1 formasyonunda gözüktüğü de oluyor.  Mensah soldan giden bir adam, Michorl'da orta sahanın solunu tercih ediyor bu yüzden çok ideal değil. Hep klasik 4-2-3-1 oynasak olurdu ama dediğim gibi pek öyle oynamıyoruz artık.

Çevrimdışı kaan1903

İkinci varyasyon daha iyi olur ama biz 6 numarayı tek bırakarak oynuyoruz, öne çıktığı vakit 4-2-3-1 formasyonunda gözüktüğü de oluyor.  Mensah soldan giden bir adam, Michorl'da orta sahanın solunu tercih ediyor bu yüzden çok ideal değil. Hep klasik 4-2-3-1 oynasak olurdu ama dediğim gibi pek öyle oynamıyoruz artık.
Mensah ile o zaman uğraşmamak en iyisi zaten 5m falan bir para istedikleri konuşuluyor. Onun yerine aslında bu Michorl’yi alıp bir de yanına Bir sene yüksek maaş istemezse Sosa yı koyacaksın orta saha fena çalışır.

Çevrimdışı Erman1903

Mensah ile o zaman uğraşmamak en iyisi zaten 5m falan bir para istedikleri konuşuluyor. Onun yerine aslında bu Michorl’yi alıp bir de yanına Bir sene yüksek maaş istemezse Sosa yı koyacaksın orta saha fena çalışır.

Sosa da artık merkez 8 oynuyor, hatta daha da geride 6 numara gibi. Bu tiplerin yanına daha öne doğru oynayacak, atak yapacak / topla gidecek adamlar lazım. Benim bulduğum iki genç Riley Mcgree ve Francesco Antonucci. Bunlar kadar gitmese de baya yüksek ofansif meziyetleri olan Endri Çekici diye bir arkadaş var. O daha joker tipi, farklı bölgelerde oynayabiliyor. Aslında en mantıklısı ucuzdan Kanga'yı almak olurdu ama malesef 500Bin'e imza attı.

Mensah işi Dorukhan + bir miktar para falan olursa mantıklı olabilir ama sanmıyorum kabul edeceklerini onlar biraz yüksekten uçuyor artık yurt dışından da teklifler var.

Çevrimdışı tangaz

Bunu bir ara ben de gozume kestirmistim tam bir yan sanayi Mario Gomez.

:kop:

elemanın dizi sakat ne zaman döneceği belirsiz

yan sanayiyle işin olmayacak orjinalden şaşmayacan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Kısa sürede yapılacak en akıllıca transfer hamlesi araya aracılar vs sokup Kasımpaşa sagbeki sol açığı santraforunu almak olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Kısa sürede yapılacak en akıllıca transfer hamlesi araya aracılar vs sokup Kasımpaşa sagbeki sol açığı santraforunu almak olabilir.

aracıların hatrına 3lü paket 6-8 milyon yuro isterler yoksa 10+

öte yandan öndeki ikili uyumlu filan ok ama sanki açık alan topçusu gibi değiller mi  :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Kasımpaşa beki Tırpan benim de hoşuma gidiyor, aynı ismi gibi :D ama bizimkiler sola defansif ağırlıklı bek koydukları için o tarafa oyun katkılı adam bakıyorlar gibi. Jeton biraz geç düştü bence başından beri yerli düşünülüyordu, bölge bölge bakınca şamp. olmak için yeterli gol sayısını çıkartamıyoruz bu yüzden yabancıya döndük.

4 Ağustos'da oyuncuların piyasa değerlerinde güncelleme oldu imkansız hedefler peşinde koşup yine geç kaldık transfere, Koita falan 400Bin gözüküyordu, pazarlık yaparken 'oyuncunuzun piyasa değeri' bu algısını kullanamayacağız artık sezon içi iyi performans veren adamlara.

Çevrimdışı mrred

Bize takır takır atacak adam lazım abi. Sağlı sollu yerden havadan O topu çizgiden geçirecek adam lazım. Forvette maceraya gerek yok.
Öyle adamı kim almış da biz bulucaz  :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

aracıların hatrına 3lü paket 6-8 milyon yuro isterler yoksa 10+

öte yandan öndeki ikili uyumlu filan ok ama sanki açık alan topçusu gibi değiller mi  :alala:
qoitaya ölüp bitmiyorum ama stoperi sırtında taşır tiam da birebirde çok iyi adam geçiyor soğukkanlı ve bunu son vuruşa da yansıtabiliyor.

Çevrimiçi murat

Kasımpaşa beki Tırpan benim de hoşuma gidiyor, aynı ismi gibi :D ama bizimkiler sola defansif ağırlıklı bek koydukları için o tarafa oyun katkılı adam bakıyorlar gibi. Jeton biraz geç düştü bence başından beri yerli düşünülüyordu, bölge bölge bakınca şamp. olmak için yeterli gol sayısını çıkartamıyoruz bu yüzden yabancıya döndük.

4 Ağustos'da oyuncuların piyasa değerlerinde güncelleme oldu imkansız hedefler peşinde koşup yine geç kaldık transfere, Koita falan 400Bin gözüküyordu, pazarlık yaparken 'oyuncunuzun piyasa değeri' bu algısını kullanamayacağız artık sezon içi iyi performans veren adamlara.
bence oyun katkısı da yeterli ortasaha için ama hücumda gol asist belki zayıf kalır.hucumdavis görenide dünyabpara zaten.bu mali şartlarda defansını yapsın kâfi lig için hücuma parayı basmak lazım tabi.qoita gelmesin tırpan tiam da olur santrafora havadan iyi fizikli şutu sağlam biri şart.santrafor kısa ise bizim ligde iş yapmıyor anca yanında fizikli biri olursa kısadan verim alınabiliyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Öyle adamı kim almış da biz bulucaz  :D
Mario gomez, gomis, sörloth, aboubakar..... ha simdiki bütce ile zor, ama sonucda böyle transferler oldu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

:kop:

elemanın dizi sakat ne zaman döneceği belirsiz

yan sanayiyle işin olmayacak orjinalden şaşmayacan
bunun orjinalini 1 kere dusurduk daha da dusmez.

yonetim de anlamis olacak ki baska mariolar bakiyor :D

Çevrimdışı mrred

Mario gomez, gomis, sörloth, aboubakar..... ha simdiki bütce ile zor, ama sonucda böyle transferler oldu
Bütçemiz 2 hadi bilemedin en fazla 2.5 falan olur bonservis için
Maaş bütçemizinde santrafor için 1.5 geçeceğini sanmıyorum
Bu rakamlara da iyi oyuncular bence buluruz . İşi görecek oyuncu bulunur diye tahmin ediyorum az buz paralar değil
The great gig in the sky