2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2883986 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

tshirtlerin tabi  paranin tamami bize gelmiyordur  bi maliyeti var  tabi tshirtlerin
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu bağışlar direkt kulübe geliyor mu yoksa temlikli mi? Direkt banka borcuna mı gidiyor? Bi de merak ettiğim mesela Hacı sabancı delirdi ve tüm serveti bastı 5 milyar TL. Tüm borcu kapatıp da artıyor bile. Böyle kulüp bağışla borç kapatıp transfer bütçesi açabilir mi? Hadi bizim TFF her türlü yer bunu da UEFA'nın FFP'si böyle bağışları normal gelir kabul ediyor mu?
Bağışların hepsi nakit olarak kulüp kasasına girecek. Herhangi bir temlik yok üstünde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu bağışlar direkt kulübe geliyor mu yoksa temlikli mi? Direkt banka borcuna mı gidiyor? Bi de merak ettiğim mesela Hacı sabancı delirdi ve tüm serveti bastı 5 milyar TL. Tüm borcu kapatıp da artıyor bile. Böyle kulüp bağışla borç kapatıp transfer bütçesi açabilir mi? Hadi bizim TFF her türlü yer bunu da UEFA'nın FFP'si böyle bağışları normal gelir kabul ediyor mu?
Bağış kampanyasının temliklerden ayrıldığını söylemişti başkan. Kampanyadan bütün para kulübe kalacak sanırım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aha bitcoin bağışlayan da cıktı :D

170.000 TL değerindeymiş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fener ol kampanyasini en kisa sürede gecdik bile, ne yalan söyleyim, ben pek tahmin etmiyordum. Katilan herkese Allah razi olsun :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi tolga1903

Su soylenenlerin yuzde kaci gelecek acaba kulube :D

Benim de en merak ettiğim bu ama kimse bilmiyor sanırım. Biri arayıp 2 milyon tl bağışladığını söylese ve bağışlamasa nolur yani itibar kaybından başka?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bağışlar tişört ya da para olarak yapılıyor fakat toplam rakam 200 tl ye bölünüp  tişört sayısı olarak veriliyor. Kartal yuvası gelirleri temlikli tişört olarak kartal yuvasından fatura edilirse temlikli olur. Bağış olarak veya sms olarak gelenler temliğe takılmaz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Bağışlar tişört ya da para olarak yapılıyor fakat toplam rakam 200 tl ye bölünüp  tişört sayısı olarak veriliyor. Kartal yuvası gelirleri temlikli tişört olarak kartal yuvasından fatura edilirse temlikli olur. Bağış olarak veya sms olarak gelenler temliğe takılmaz.
Bankalarla özellikle anlaşma yapıldı diye biliyorum kampanya öncesi. Bağışın geliri takıma kalacak direkt.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Benim de en merak ettiğim bu ama kimse bilmiyor sanırım. Biri arayıp 2 milyon tl bağışladığını söylese ve bağışlamasa nolur yani itibar kaybından başka?

Hiçbir şey olmaz dediğin gibi itibar kaybı olur bazı insanlar için itibar paradan daha önemlidir troll falan değilse kimse uğraşmaz bu tarz işlerle söyleyenler verir parayı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Para + t-shirt + sms = 150 milyonu gecdi ozMan  :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi tolga1903

Hiçbir şey olmaz dediğin gibi itibar kaybı olur bazı insanlar için itibar paradan daha önemlidir troll falan değilse kimse uğraşmaz bu tarz işlerle söyleyenler verir parayı

1 milyon ve üzeri para bağışladığını söyleyenler itibarı için verir o paraları muhtemelen ancak şu mesajla 10 bin 20 bin gönderenler umarım trollemiyorlardır

Barış Murat Yağcı Sabancıdan, Özyeğinden, Fikret Orman dan ve Demirörenden daha çok işe yaradı bu gece.

Çevrimdışı doganay

Hesapta para görmeden kimse kimsenin adını söylemez bence

Barış murat yagciyi Survivorda hiç sevmiyordum ama burada çok sevdim :iblush:

Adamın fan kitlelerinden çok sağlam para geldi , yayına çıkartılması çok isabet olmuş :claps: :claps:

500.000 TL yi bulmuştur onun fan kitlelerinden gelen para belki de daha fazladır

Barış Murat Yağcı Sabancıdan, Özyeğinden, Fikret Orman dan ve Demirörenden daha çok işe yaradı bu gece.
Bende şimdi ondan bahsediyordum kesinlikle haklisin :ok:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bankalarla özellikle anlaşma yapıldı diye biliyorum kampanya öncesi. Bağışın geliri takıma kalacak direkt.

Özel bir antlaşma yapıldıysa olabilir de zaten bizim bankalar birliği antlaşması Beşiktaş A.Ş için geçerli, tişört bağışları yapanlar Beşiktaş Derneğine yaparsa hiçbir sorun olmaz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Barış murat yagciyi Survivorda hiç sevmiyordum ama burada çok sevdim :iblush:

Adamın fan kitlelerinden çok sağlam para geldi , yayına çıkartılması çok isabet olmuş :claps: :claps:

500.000 TL yi bulmuştur onun fan kitlelerinden gelen para belki de daha fazladır
BMYFC 125 bin TL ,   Efsane Futbolcularimiz 50 bin TL (ellerinde ceplerinde isimlerinde ne unvan ne zenginlik varsa hepsini  Besiktasa borclu adamlar 10 kisi 50 bin TL bagislamis anca, oysa adam basi 50 bin bagislamalari gerekiyordu )
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

BMYFC 125 bin TL ,   Efsane Futbolcularimiz 50 bin TL (ellerinde ceplerinde isimlerinde ne unvan ne zenginlik varsa hepsini  Besiktasa borclu adamlar 10 kisi 50 bin TL bagislamis anca, oysa adam basi 50 bin bagislamalari gerekiyordu )
Skandal

Çevrimdışı cursedofdragon

Eski Beşiktaş’lı futbolculardan 50 bin TL bağış gelmişken Barış Murat Yağçı hayranlarından 125 bin TL bağış geldi..

Çevrimdışı AigleBordeaux

baya vermis Efsaneler  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Hülya da açıkladı Barış mitat yağcı adına Bağış

Öncesinden de bayagi var Baris murat yağcı adına Bağış yapan ,  500.000 yoksa da en az 250.000 TL Barış murat yagcinin kitlesinden geldi , Helâl olsun :claps: