2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2886626 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Çağdaş Atan meselesiyle ilgili şunu söyleyeyim. İyi olmadı o iş, bizi taktik teknik açıdan fazla etkilemeyecektir ama stratejik açıdan bir kayıptır. Sen bir takımın değerli oyuncuları ayrılırken dünyada başka oyuncu yokmuş gibi bu kadar kurcalar, basın'a Alanyaspor kararını çabuk versin gibi demeçler verirsen adamı kendine düşman edersin. Buradan kafalarına göre bir rekabet yaratacak, maçlarda zorluk çıkarmaya falan da çıkaracaklar. Belki düzgün bir çalışmamız yok transferle ilgili ama listelerimizi öğrendiler, oyuncularıyla ilgili ne fiyatlara çıkacağımızı falan da biliyorlar. 3 kuruşa anlaşmışlardır Çağdaş Atan'la da, isterlerse kanını emdikten sonra yollarlar gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Göktan Töre'nin Samsunspor'a gitme ihtimali var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Çağdaş Atan meselesiyle ilgili şunu söyleyeyim. İyi olmadı o iş, bizi taktik teknik açıdan fazla etkilemeyecektir ama stratejik açıdan bir kayıptır. Sen bir takımın değerli oyuncuları ayrılırken dünyada başka oyuncu yokmuş gibi bu kadar kurcalar, basın'a Alanyaspor kararını çabuk versin gibi demeçler verirsen adamı kendine düşman edersin. Buradan kafalarına göre bir rekabet yaratacak, maçlarda zorluk çıkarmaya falan da çıkaracaklar. Belki düzgün bir çalışmamız yok transferle ilgili ama listelerimizi öğrendiler, oyuncularıyla ilgili ne fiyatlara çıkacağımızı falan da biliyorlar. 3 kuruşa anlaşmışlardır Çağdaş Atan'la da, isterlerse kanını emdikten sonra yollarlar gider.
Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Alanya'dan alacağımız oyuncuları zaten aldık. Bu saatten sonra bizi etkilemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Malesef ayrilişimiz kötü oldu, ama sergen  T.D. , yardimci tümer metin efsane olurdu diye düsünüyorum, bence cok basarili ikili olurlardi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu euro kuru böyle yükseldikçe bizim bütçeyle birlikte gelecek yabancı oyuncuların standardı da düşecek gibi.
Medyada adı geçen yabancıların çoğunun üstünü çizdim bile ben. Bari yerlileri toparlasak bir an önce. 3 gün sonra takım toplanıyor.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ulvkarademir/status/1291806044713353216?s=19
Bu rakamlar doğruysa iyi iş olur şu euro kuru her saniye artarken daha iyisini zor alırdık bu riski almalıyız yanınada Olunga gelse iyi olur

Çevrimdışı mrred

Geleceğin beşiktaşı ve Balotelli
himmm
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu euro kuru böyle yükseldikçe bizim bütçeyle birlikte gelecek yabancı oyuncuların standardı da düşecek gibi.
Medyada adı geçen yabancıların çoğunun üstünü çizdim bile ben. Bari yerlileri toparlasak bir an önce. 3 gün sonra takım toplanıyor.
Yerliler genelde genç ve yedek olarak düşünülüyor. Onun için onlarda aceleci davranacağımızı düşünmüyorum. Ancak alacağımız oyuncular as kadroda yer alacakları için o kadar kötü oyuncular da olamazlar. Hepsi belli bir seviyenin üstünde olacaktır. Ben nedense hala kiralık ve boştaki oyuncular üstünden yürüyeceğimizi düşünüyorum. Ancak en son yöneticinin "Bonservisli oyuncu alamayacağız gibi görünüyor." söyleminden anladığım kadarıyla bonservisli oyuncularla da ilgileniyoruz  :tabe: Eldeki oyuncuları gönderdikten sonra her türlü düzgün takım kurarız da işte eldekiler hemen gideceğe benzemiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Malesef ayrilişimiz kötü oldu, ama sergen  T.D. , yardimci tümer metin efsane olurdu diye düsünüyorum, bence cok basarili ikili olurlardi.
Tümer Metin mümkünse kapıdan içeri girmesin. Yeni bir yardımcı krizi yaşamayalım Abdullah Avcı'daki gibi. Taraftarla arası bozuk adamları kapıdan içeri sokmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geleceğin beşiktaşı ve Balotelli
himmm
Geleceğin Beşiktaş'ı yabancılar üstünden olamayacak. Yerli oyuncu nüvesi yakalamamız lazım. Bu ülkede yerli oyuncuların kadar konuşuyorsun. Yarın yabancı kuralı da gelecek. Henüz yerli oyunculardan ses seda yok. O isimleri duymamız lazım geleceğin Beşiktaş'ını konuşmak için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yalnız marcelo treni kaçtı bu akşam mükemmel oynadı

Çevrimdışı worns

marcelo'yu bu kadar kolay bırakacaklarına emin miyiz? kendisi son bi kaç saatte juve'yi eleyip çeyrek finale kalmakla meşguldü.

lyon'dan alsak alsak rafael'i alırız ki onu da almamalıyız. dubois ve tete'nin ardından 3. seçeneğe kadar düşmüş durumda takımında. bu arada lyon'da 20 yaşında bi caqueret var, dehşet potansiyelli. 1-2 seneye top seviyeyi görür tolisso'nun izinden gider. lyon çok iyi orta saha yetiştiriyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 00:05:14 worns ]

Çevrimdışı mrred

Geleceğin Beşiktaş'ı yabancılar üstünden olamayacak. Yerli oyuncu nüvesi yakalamamız lazım. Bu ülkede yerli oyuncuların kadar konuşuyorsun. Yarın yabancı kuralı da gelecek. Henüz yerli oyunculardan ses seda yok. O isimleri duymamız lazım geleceğin Beşiktaş'ını konuşmak için  :tabe:
Hiç ders alan bir topluluk değiliz. Balotellinin katkı verip vermemesi çok gol atıp atmaması mesele değil. Biz kurumsal bir yapı istiyor muyuz yoksa istemiyor muyuz ? Kurumsal bir kulüp asla "karakter disiplin mental" olarak sorunlu personeli ekibe dahil etmez. Etse bile aldığı rolü örtecek onu çok öne çıkarmayacak bir yapıyı kurar ve onu oyuncuya kabul ettirir. Aksi taktirde bu tip oyuncular takımı bozar. Adam bildiğin dengesiz ve işin acı tarafı bu adam en az 2 milyon euro alacak bu rakamı alan insan başroldür. Geleceğin Beşiktaşında yer vereceğimiz rıdvan ersin kartal bu adamı örnek alacak . Ekonomik durumu düzeltmek için şampiyon olmamız gerekmiyor. Bu çok yanlış bir düşünce. Ekonomik durumu düzletmek için "gerçekten öze dönüş ve sabretmemiz gerekiyor". Öve öve bitiremedikleri Başakşehir 80 milyon euro 25 milyon euroluk takıma elendi. Olay 25 milyon euroluk takımla çeyrek final yarı final oynamak. Başka kurtuluş yolumuz yok. Çünkü "iyi futbolcu" al al al nereye kadar ? İyi futbolcu üretmek zorundayız . Almamalıyız üretmeliyiz. Başka kurtuluş yolumuz yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız marcelo treni kaçtı bu akşam mükemmel oynadı
Marcelo'nun olması imkansızdı bana göre. Vida'yı Marcelo bu kadar iyi oynarken isteyecekler mi o bile şüpheli bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

marcelo'yu bu kadar kolay bırakacaklarına emin miyiz? kendisi son bi kaç saatte juve'yi eleyip çeyrek finale kalmakla meşguldü.

lyon'dan alsak alsak rafael'i alırız ki onu da almamalıyız. dubois ve tete'nin ardından 3. seçeneğe kadar düşmüş durumda takımında. bu arada lyon'da 20 yaşında bi caqueret var, dehşet potansiyelli. 1-2 seneye top seviyeyi görür tolisso'nun izinden gider. lyon çok iyi orta saha yetiştiriyor.
Orta sahaya alacağımız oyuncu çok önemli olacak. Bence net bir isime gideceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Basındaki twitterdaki insanların gazına gelip oradaki ergenelerin gazına gelip yaptığımız transferler hep elimizde patladı. Love Larin Lens Negredo Boyd Douglas. Hemen unutuyoruz. Bir ekonomide sadece alarak mı yarışılıyor ? Üretmeden yarışma olmuyor mu ? Devamlı almak allahın emri mi ? Mert Çetin , Çağlar Söyüncü, Cengiz, Merih bunlar nasıl yetişti ? Bizim bu transfer fetişizminden kurtulmamız lazım. 3 milyar borç var. Borcu borçlar kapatamayız. Üretmemiz satmamız lazım başka türlü kapanmaz. Başarıya endeksli olarak borcu kapatamayız. Tek şampiyon çıkıyor ve herkes zaten o yolu deniyor. Matematik olarak zaten imkansız ve mantıksız
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Marcelo'nun olması imkansızdı bana göre. Vida'yı Marcelo bu kadar iyi oynarken isteyecekler mi o bile şüpheli bence  :tabe:

bu rudi garcia son zamanlarda 3'lü deneyip duruyor. bu akşam da 3'lü çıkmışlardı, pandemi arasından önce de deniyorlardı. önümüzdeki seneyi böyle planlıyorlarsa isteyebilirler. vida'dan 3'lüde iyi sağ stoper olur. denayer'den iyi olur. ama onlar bu paraları vermez bu seviye oyunculara. maaşı duyunca geri adım attılar haberleri doğrudur yüksek ihtimalle. vida'ya önerecekleri max 1.5 milyondur. onun da sonucu, "vida: beşiktaş'ta aşırı mutluyuz"
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 00:11:40 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç ders alan bir topluluk değiliz. Balotellinin katkı verip vermemesi çok gol atıp atmaması mesele değil. Biz kurumsal bir yapı istiyor muyuz yoksa istemiyor muyuz ? Kurumsal bir kulüp asla "karakter disiplin mental" olarak sorunlu personeli ekibe dahil etmez. Etse bile aldığı rolü örtecek onu çok öne çıkarmayacak bir yapıyı kurar ve onu oyuncuya kabul ettirir. Aksi taktirde bu tip oyuncular takımı bozar. Adam bildiğin dengesiz ve işin acı tarafı bu adam en az 2 milyon euro alacak bu rakamı alan insan başroldür. Geleceğin Beşiktaşında yer vereceğimiz rıdvan ersin kartal bu adamı örnek alacak . Ekonomik durumu düzeltmek için şampiyon olmamız gerekmiyor. Bu çok yanlış bir düşünce. Ekonomik durumu düzletmek için "gerçekten öze dönüş ve sabretmemiz gerekiyor". Öve öve bitiremedikleri Başakşehir 80 milyon euro 25 milyon euroluk takıma elendi. Olay 25 milyon euroluk takımla çeyrek final yarı final oynamak. Başka kurtuluş yolumuz yok. Çünkü "iyi futbolcu" al al al nereye kadar ? İyi futbolcu üretmek zorundayız . Almamalıyız üretmeliyiz. Başka kurtuluş yolumuz yok
Söylendiği gibi çok para almayacak. En fazla 1.5 milyon veririz. Zaten 1.2 milyona gelecek diyorlar :tabe: Başakşehir kimse övemesin bana bugün ceza aldılar. Ceza alan bir takım TFF limitlerini çiğnemiştir. Aynı Trabzon gibi  onlar da hile hurda işlerine girmişler. Elenmeleri de beni şaşırtmadı. Dediğin gibi şampiyon olmamız lazım. Ancak şu anda herhangi bir oyuncu gelmediği için yorum yapmak hata olur. Haftaya çarşamba gününe kadar transfer gelmezse yönetimi hep birlikte eleştiririz. Ancak şimdilik sakin olmakta fayda var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu rudi garcia son zamanlarda 3'lü deneyip duruyor. bu akşam da 3'lü çıkmışlardı, pandemi arasından önce de deniyorlardı. önümüzdeki seneyi böyle planlıyorlarsa isteyebilirler. vida'dan 3'lüde iyi sağ stoper olur. denayer'den iyi olur. ama onlar bu paraları vermez bu seviye oyunculara. maaşı duyunca geri adım attılar haberleri doğrudur yüksek ihtimalle. vida'ya önerecekleri max 1.5 milyondur. onun da sonucu, "vida: beşiktaş'ta aşırı mutluyuz"
Vida için söylenen alacaklarına karşı gideceği yönünde. Alacakları çok fazlaymış. Bonservis almış kadar olacağız. Son bilgiler bu yönde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Söylendiği gibi çok para almayacak. En fazla 1.5 milyon veririz. Zaten 1.2 milyona gelecek diyorlar :tabe: Başakşehir kimse övemesin bana bugün ceza aldılar. Ceza alan bir takım TFF limitlerini çiğnemiştir. Aynı Trabzon gibi  onlar da hile hurda işlerine girmişler. Elenmeleri de beni şaşırtmadı. Dediğin gibi şampiyon olmamız lazım. Ancak şu anda herhangi bir oyuncu gelmediği için yorum yapmak hata olur. Haftaya çarşamba gününe kadar transfer gelmezse yönetimi hep birlikte eleştiririz. Ancak şimdilik sakin olmakta fayda var  :tabe:
Herkesin yanıldığı nokta şu; bu borcun kapanması için üst üste 6 sene falan şampiyon olmamız lazım. Türkiyede hiçbir takım bu dönemde üste üste 6 kez şampiyon olamaz. O yüzden bu borcu kapatmanın tek yolu var futbolcu üretmek başka yol yok. Futbolcu üretme niyetinde olan bir yönetim Balotelli falan demez. Çok sorunlu bir oyuncu bu dönemde böyle bir risk almak çok gereksiz. Sözleşmesini çok iyi yapmamız lazım en ufak disiplinsizlikte tek taraflı fesih hakkı almamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Balotelli 2 milyonda aşağı almaz kimse kimseyi kandırmasın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida için söylenen alacaklarına karşı gideceği yönünde. Alacakları çok fazlaymış. Bonservis almış kadar olacağız. Son bilgiler bu yönde  :tabe:
Gerçekten kafayı yememek işten değil.

Adamın maaşını ağızlara sakız ettiler, şimdi bedava yollayacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş 2.5 milyon euro bonservis ile Akpom'u transfer etmek üzere. Balotelli ile son şartlar görüşüyor. Seneye Akpom - Balotelli görebiliriz.

Ömer Ali Şahiner'e bonservisini al gel denildi. Beşiktaş gerekirse Umut Nayir'ı da verebiliriz dedi.

Sağ bek için Alanyaspor'dan Onur Bulut ile görüşülüyor. (via. Ertan Süzgün)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekten kafayı yememek işten değil.

Adamın maaşını ağızlara sakız ettiler, şimdi bedava yollayacaklar.

Belki bonservis almış gibi gösterip aldığımız parayı direk Vida'ya verebiliriz. Bu sene bu tip işlere girmemiz lazım. Söylenene göre gireceğiz de  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli 2 milyonda aşağı almaz kimse kimseyi kandırmasın.
Cluj ile 1.2 milyon euroya anlaştı. Bizden 2 milyon euro istemesi imkansız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★