2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2887580 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Daha önce ismini paylaştığım 6 numara Lucas Torro dün 2M Euroya Osasuna'ya transfer olmuş. Bu sene Frankfurt'da çıktığı 12 maçta inanılmaz yüksek istatistik vermişti, bu kadar ucuz gitmesini beklemezdim...

Çevrimdışı Akil Emre

Benim merak ettiğim klupler özellikle yerli topçular için yıllık ücreti düşük gösterebilir ve gerçek maaşları elden ödeyebilirler mi?. Bu limitlere göre ne ts nede başakşehirde sağlam ilerleyemez.

Çevrimdışı murat

Futbol federasyonu harcama limiti kararlarına sadık kalırsa önümüzdeki sene bankalar birliği anlaşmasındaki ana para ödemelerimizde başlayacağı için limitimiz bugün açıklanan Fb seviyelerine inebilir.Bu yüzden alacağımız oyuncuları kiralama taraftarıyım
anlaşma revize edildi-ediliyor gibi bir haber vardı. 5 yıl 10 yıla çıkıyor ve ödenen miktar hemen hemen aynı gibi olacaktı ne oldu o iş.

Çevrimdışı murat

Tam Balotelli riskine girilecek ortam var

Getirelim bu deliyi , Taraftarın önüne birkere çıksın yemin ediyorum bu ilgiyi görünce Deli gibi oynar

Yeterki bu Deliyle bizim taraftarı bir araya getirelim
taraftarın önüne nasıl çıkartacağız?

Çevrimdışı MUSTAFA_

anlaşma revize edildi-ediliyor gibi bir haber vardı. 5 yıl 10 yıla çıkıyor ve ödenen miktar hemen hemen aynı gibi olacaktı ne oldu o iş.
Henüz bir haber gelmedi. Bilenler de iş bitene kadar bozulmasın diye ses çıkarmıyor herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes maçların seyircili oynanacağını düşünüyor sağlık bakanının açıkladığı uyduruk rakamlara bakıp. Almanya olacağız sanıyoruz ama biz ABD olma yolunda ilerliyoruz. Herkes kendi önlemini alsın demekle hiçbir şey düzelmez. Bence ligin oynanmama durumu bile var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

yani gg kalıyor mu?
gg ile artık ilgiyi kesmek lazım geri dönüş sinyali yakarsa da 4 milyon tl işine gelirse harcama limitimiz yok
Mert hakani bende beğenmiyorum da Emre Kılınç iş yapar sanki , bide yabancı sınırlamasını da göz önüne alırsak Kadroda olması iyi olur bence
emre kılıç parladı ama boynuz kulağı geçti. Mert şu an emreden önde ama ben sivastan hakan arslanı isterdim açıkçası. Elneni gitti atiba yanına yada yedeğine cuk oturacak bir isim.ernst profilinde bir görüntü çiziyor ve gol asst katkısı da veriyor.

Çevrimdışı murat

Benim merak ettiğim klupler özellikle yerli topçular için yıllık ücreti düşük gösterebilir ve gerçek maaşları elden ödeyebilirler mi?. Bu limitlere göre ne ts nede başakşehirde sağlam ilerleyemez.

1905 lira görmüştük daha önce yada boluspor transferi. Yan yollar illaki denenecektir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında bu tip kısıtlamalar kulüplerin iyiliği için, ama popülist yöneticiler sanki kötülük gibi lanse ediyor.

Lafa gelince "Kulübe para lazım, 2 SMS atsana", lafa gelince "Neden daha çok harcamamıza izin vermiyorsunuz?"

Ali Koç geldiğinden beri 30 transfer yapmış, 27'si çöp. 150 milyon Euro'ya yakın para harcadı, bir sene 6. oldu, ötekinde 7.

Serdar Aziz, Tolgay gibi adamlara senelik 2 milyon Euro veriyor, bu salaklara limit mi yeter?

Bu limitler akıllı takım mühendisliği ile rahat rahat yeter. Biz 2015-16'da Fenerbahçe'nin 40 milyon Euro bonservis harcadığı sene 3 kuruş parayla şampiyon olduk.

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2020, 09:40:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Sinan23

Kredinin 2 yıl faizini öde sonra tekrar yapılandır mantıksız. Anapara aynen duruyor. Aynı anaparaya tekrar faiz ödeyeceğiz. Ayrıca BDDK mevzuatınca 5 yıl ötesi olurmu bilmiyorum. Proje kredisi vs değil sonuçta. Gerekirse yöneticilere borclanilir. Kredi bitince sanırım borçlarını geri alabiliyorlar.

Çevrimdışı mrred

Aslında bu tip kısıtlamalar kulüplerin iyiliği için, ama popülist yöneticiler sanki kötülük gibi lanse ediyor.

Lafa gelince "Kulübe para lazım, 2 SMS atsana", lafa gelince "Neden daha çok harcamamıza izin vermiyorsunuz?"

Ali Koç geldiğinden beri 30 transfer yapmış, 27'si çöp. 150 milyon Euro'ya yakın para harcadı, bir sene 6. oldu, ötekinde 7.

Serdar Aziz, Tolgay gibi adamlara senelik 2 milyon Euro veriyor, bu salaklara limit mi yeter?

Bu limitler akıllı takım mühendisliği ile rahat rahat yeter. Biz 2015-16'da Fenerbahçe'nin 40 milyon Euro bonservis harcadığı sene 3 kuruş parayla şampiyon olduk.

O takım üzerine koya koya gelişti. Töre olcay cenk oğuzhan atiba sosa birlikte oynaya oynaya geliştiler. Hazır bir takım verildi hocanın eline. Tıpkı bu sene Okan Buruk'un eline hazır takım verilmesi gibi. Cirivelli ve guldbransen takviyesi ile adamlar şampiyon oldu işte sorsalar okan buruk şampiyon yaptı derler. Takımda temel vardı ve takviye yapıldı. Bu her takım için geçerli. Biz de şimdi iyi kötü bir nüve oluşturmamız lazım. Takımı her sene baştan aşağı bozup tekrar yapmak iyi bir şey değil. Nüveyi özkaynaktan gelen oyuncularla yaparsak çok güzel olur. Stoper kaleci ve orta saha buralara özkaynaktan birer oyuncu koyabilirsek bu sene gelecek seneleri kurtarırız işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğru bide o var dimi :lol: :lol:

Balotelli gelsin korona morina dinlemez havaalanına karsilamaya gider taraftar bide işin bu tarafı var

Bitmez bu korona :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

gençler war mı yeni duyum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

gençler war mı yeni duyum  :icool:
Yeni gördüğüm isimler hiç iç açıcı değil. Onun için paylaşmasam daha iyi. Ne kadar yetenek fakiri yerli oyuncu varsa bugün bize yazmışlar :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Bazen bizde oynayan tüm oyuncular ayrıldıktan sonra emekli olmasını istiyorum. Her transfer döneminde geri istiyoruz sonra. Talisca gibi oyuncular dışında geri istemek bazı isimleri bence yanlış  :tabe:
Valla adı geçen kalecileri görünce fabri benim gözümde direk noyere dönüşüyor.Bilmem anlatabiliyormuyum

Hele hele serkan kırıntılı 700 bin euro aman aman pu pu pu dağlara taşlara

hem fabri de benim gözümde musleradan iyi kaleci yani senin dediğin gibi talisca sınıfına giriyor bana göre.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla adı geçen kalecileri görünce fabri benim gözümde direk noyere dönüşüyor.Bilmem anlatabiliyormuyum

Hele hele serkan kırıntılı 700 bin euro aman aman pu pu pu dağlara taşlara

hem fabri de benim gözümde musleradan iyi kaleci yani senin dediğin gibi talisca sınıfına giriyor bana göre.
Yaşı ilerlemiş oyuncuların gelip bizi kurtarmasını beklemek komik oluyor. Tabi Fabri kaleci olduğu için durum farklı. Bu şartlarda ben de gelsin diyeceğim neredeyse. Bakalım bir kadromuzun iskeleti oluşsun da ona göre karar veririz. Şu an takımın bazı bölgelerinde hiç oyuncu yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ömer şişmanoğlunu yazmışlar iyice zıvanadan çıktı bu medya insan biraz mesleğine saygılı olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Şu an sezon konusu açık olmadığı için bu başlık altına yazıyorum, herkesin bilgisi olsun. 

Bankalar birliği anlaşmasıyla ilgili şöyle bir şey konuşuluyor:
1 ve 2 yıl sadece faiz ödemesi yapıyoruz, 3 yıl ana paranın %5'i, 4 yıl %15'i ve 5'yıl kalan %80'i ödenecekmiş.  1.3 Milyar ₺ civarında bir yapılandırma yaptığımızı düşünürsek son senede 1 milyar ₺ civarında bir ödemeye yapmamız gerekecek.   :by2:   

Şampiyonlar ligi ve lig'de gelecek bir şampiyonlukta bile 1 Milyar ₺  geliri zor toparlıyoruz,  her şeyin en iyisini yapsak bile futbolculara su bile veremememiz lazım ki bu para ödensin..

Eğer 2 sezon içinde bu anlaşma revize edilmezse kulüp döndürülemeyecek bir borca batacak.    (%5-15 ve 80 oranları değişse bile ana para ödemesinin 3 yıl ile sınırlandırılmış olması en büyük handikap, bu vade kesinlikle uzatılmalı)

Şu ortamda yaşlı, yüksek maaşlı oyuncu getirmenin hiçbir manası yok, anlaşmada bir revizyon olmazsa 2 sezon sonra baybay deriz. Uygun fiyatlı, satış geliri yapabileceğimiz profilde oyuncular gelmeli, Mandzukic - Begovic gibi oyuncuları basında pompalayanlar Beşiktaş'a kötülük yapmak istiyor resmen.

Çevrimdışı tangaz

Şu ortamda yaşlı, yüksek maaşlı oyuncu getirmenin hiçbir manası yok, anlaşmada bir revizyon olmazsa 2 sezon sonra baybay deriz. Uygun fiyatlı, satış geliri yapabileceğimiz profilde oyuncular gelmeli, Mandzukic - Begovic gibi oyuncuları basında pompalayanlar Beşiktaş'a kötülük yapmak istiyor resmen.

bizim harcama limiti bu yıl şlden para gelse bile seneye epey düşecektir banka anlaşmasının şuan faizini yapıyoruz seneye hesap görülürken anapara ödemesi devreye girecek şuan fenerin limitleri civarı limitlerle karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz son gibi duruyor.

Çevrimdışı tangaz

bizim harcama limiti bu yıl şlden para gelse bile seneye epey düşecektir banka anlaşmasının şuan faizini yapıyoruz seneye hesap görülürken anapara ödemesi devreye girecek şuan fenerin limitleri civarı limitlerle karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz son gibi duruyor.

ve bu muhteşem anlaşmalara imza atıp kaçıp giden benden sonra tufan batsın beşiktaş diyen acaba kim  :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ve bu muhteşem anlaşmalara imza atıp kaçıp giden benden sonra tufan batsın beşiktaş diyen acaba kim  :akuma:
Sadece bizi değil herkesi bu anlaşmaya sokup kaçıp giden kişi Fikret Orman. Bonservissiz getirdiği oyunculara dünyaları veren adam  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

ömer şişmanoğlunu yazmışlar iyice zıvanadan çıktı bu medya insan biraz mesleğine saygılı olur

baki mercimek filan da yazarlar yakında.