2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2889256 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala yerli kaleci düşünmemiz inanılmaz olay  :alala: Bence bu biraz sallama olmuş.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1290710130393219077

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Hala yerli kaleci düşünmemiz inanılmaz olay  :alala: Bence bu biraz sallama olmuş.

Bence doğru karar gelecek ve boşta olan Türk kalecilerin hiçbiri öyle ahım şahım kaleciler değil. Onların yerine ersin oynasın günahıyla sevabıyla yetişmesini bekleriz. Nsakalayı hoca belki sol stoper oynatır hızından faydalanmak için rıdvanı da yanına koyar belli mi olur bakalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence doğru karar gelecek ve boşta olan Türk kalecilerin hiçbiri öyle ahım şahım kaleciler değil. Onların yerine ersin oynasın günahıyla sevabıyla yetişmesini bekleriz. Nsakalayı hoca belki sol stoper oynatır hızından faydalanmak için rıdvanı da yanına koyar belli mi olur bakalım
Son konuşulan yerli isim batan geminin mallarından Harun Tekin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yabancı kaleci olsun yaşlı olsun tecrübe önemli ersin beceremeyecek olursa onu geçiririz.Ama bende ersine güvenme taraftarıyım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı kaleci olsun yaşlı olsun tecrübe önemli ersin beceremeyecek olursa onu geçiririz.Ama bende ersine güvenme taraftarıyım.
Ben de Ersin oynasın diyorum ama yedeği tecrübeli bir yabancı olsun diyorum. Ancak biz yedeği de yerli yapmayı düşünüyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

fb'ye acımamak lazım dün ektiklerini biçiyorlar. Şenol hoca'yı resmen hastanelik edip üstüne alay eden adamlar umurumda olmaz. Umarım ligten çekilirler de 20 takım olur 1 hafta maç yapmama muhabbeti de kalmaz.  :ok:
Kasimpadada küstüm oynamicam diyor 19 olduk yokmu baska .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

1. kaleci ersin üzerinden planlanırsa seneye 28-30 maç kalede o bahsedilen tecrübeli yerli yedek oynar gibi bir korkum var. umarım yanılırım.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ben de Ersin oynasın diyorum ama yedeği tecrübeli bir yabancı olsun diyorum. Ancak biz yedeği de yerli yapmayı düşünüyoruz  :tabe:
sınırlama olmadan yabancı yedek olabilir ama sınırlamada yerli asların yedeklerini de yerli yapmak doğru bir hamle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. kaleci ersin üzerinden planlanırsa seneye 28-30 maç kalede o bahsedilen tecrübeli yerli yedek oynar gibi bir korkum var. umarım yanılırım.
En azından Türkiye Kupası maçları ve ligdeki bazı maçlarda kesinlikle o tecrübeli kaleci oynayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

bende aynı şeyi diyorum  :tabe:

Çevrimdışı haluk.m

20 Gün sonra ciddi bir maça çıkacağız ama takımın büyük bölümü belirsiz  :ebebe:

Aldıklarını açıkla ve hedeflediklerini bitir, hala elma mı? armut mu bakıyoruz belli değil. 

Paok filan bizi ilk turda elerse hiç şaşırmam. 

Az Alkmaar ve Paok o kadar kötü takımlar değil, daha kötülerine yenildiğimizi düşününce..
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 21:42:48 jokerhm ]

20 Gün sonra ciddi bir maça çıkacağız ama takımın büyük bölümü belirsiz  :ebebe:

Aldıklarını açıkla ve hedeflediklerini bitir, hala elma mı? armut mu bakıyoruz belli değil. 

normal değil mi ligler bu sezon temmuzda bitti şansımıza avrupa da çıktı futbolcular eskiden 1 ay tatil yaparken şimdi 10 gün dinlenecekler yine top başı yapacaklar.

Kiralıklar,Sözleşmesi biten oyuncular.Harcayacağımız bütçe bile daha bugün belli oldu :)

Elenirsek elenelim paoko elenmeyelim diye hızlı hızlı iş görmez adamlarla doldurmaktansa takıma sonra kurtulcaz diye uğraşılıyor :)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 21:45:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Az Alkmaar ve Paok o kadar kötü takımlar değil, daha kötülerine yenildiğimizi düşününce..
Bu harcama limitleri biz transfer yaptıktan sonra değişmez umarım. Şimdi transferi erken yapsak kafamızda böyle bir soru olacak. Çünkü burası Türkiye. Burada kurallar günlük olarak değişiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

normal değil mi ligler bu sezon temmuzda bitti şansımıza avrupa da çıktı futbolcular eskiden 1 ay tatil yaparken şimdi 10 gün dinlenecekler yine top başı yapacaklar.

Kiralıklar,Sözleşmesi biten oyuncular.Harcayacağımız bütçe bile daha bugün belli oldu :)

Elenirsek elenelim paoko elenmeyelim diye hızlı hızlı iş görmez adamlarla doldurmaktansa takıma sonra kurtulcaz diye uğraşılıyor :)
İşte Türkiye'de yarışmanın dezavantajları bu. Ligin kaç takımla oynanacağı daha yeni belli oldu. Limitler yeni belirlendi. Ancak önümüzde 4-5 maçla ligde kazanamayacağımız bir para duruyor. Risk almamız lazım. Bu sene gelirlerimizin olacağı bile şüpheliyken Şampiyonlar Ligi'ne önem vermemezlik yapamayız. PAOK maçına çıkacak kadro bulursak iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

normal değil mi ligler bu sezon temmuzda bitti şansımıza avrupa da çıktı takımlar eskiden 1 ay tatil yaparken şimdi 10 gün dinlenecekler yine top başı yapacaklar.

Bütçe bugün belli oldu ama yöneticiler zaten biliyordu, bu konuda çalışmışlar  :tabe:

Oğuzhan 4 Aydır maç yapmıyor çağırırsın, Gökhan naz mı yapıyorsa sağ bek için adayların hazır olur. (hala rafael, nazım gibi isimler çıkıyor.  2 aydır kovaladığımız yerli çocuklar ayrı) 

Türk kaleci bakıyorsan zaten 3 tane isim var, Sinan'ı açıklayacaksan açıkla çekinme.  (Yanına birini daha ekleyelim çok tepki çekmesin diye düşünüyorlarsa saçma)   

O kadar şl, şl diye gayret ettik ve bir şansımız oldu şimdi oyuncular, yöneticiler tatil yapmasın mı diyerek hata ederiz. 

İşte Türkiye'de yarışmanın dezavantajları bu. Ligin kaç takımla oynanacağı daha yeni belli oldu. Limitler yeni belirlendi. Ancak önümüzde 4-5 maçla ligde kazanamayacağımız bir para duruyor. Risk almamız lazım. Bu sene gelirlerimizin olacağı bile şüpheliyken Şampiyonlar Ligi'ne önem vermemezlik yapamayız. PAOK maçına çıkacak kadro bulursak iyi  :tabe:

bulamayız.Oyuncuların çoğu ilk kampa yetişseler bile taktik uyum vs elenmek yüksek ihtimal kadronun yarısı değişecek.(*Realist.)

Çevrimdışı Akil Emre

Boyd, larin, roco, douglas , lens, paketi bile bizi çok rahatlatır vidadan gelecek indirimle takımda tutabiliriz.

Çevrimdışı haluk.m

Bu harcama limitleri biz transfer yaptıktan sonra değişmez umarım. Şimdi transferi erken yapsak kafamızda böyle bir soru olacak. Çünkü burası Türkiye. Burada kurallar günlük olarak değişiyor  :tabe:

Değişir, hadi fener'i bir şekilde limit arttıracak duruma getirirler ama kasımpaşa'nın da ağlaması işleri bozuyor, bu nedenle toptan bir arttırım olacaktır.
Aslında bizim mevcut limitimiz fena değil fazlasını ödemekte zorlanıyoruz zaten  :tabe:   (Limitimizi daraltan Roco, Mirin gibi oyuncuların yatarak para kazanması ve Vida'nın hak ettiğinin 2 katı maaş alması) 

Çevrimdışı celiker1

Şu an Vida,Ljajic,Larin,Roco,Mirin gibi gidebilecek oyuncuların durumuna odaklanmış durumdadır yònetim tahminimce.Anlaşılmış veya fiyat yükseltilerek anlaşılacak birinci,ikinci,üçüncü tercih diye bir çok oyuncu hazırdır.Özellikle Vida ve Ljajic'in durumuna göre 1 hafta içinde oyuncular hızlı şekilde açıklanmaya başlar diye düşünüyorum.Basında çıkan bir çok oyuncu bence yem.Böyle bir zamanda oyuncuların basına sızıp fiyatlarının artmasına müsaade edilmeyexeğini düşunüyorum.Daha önce bazı menejerlerin Erdal Torunoğulları'ndan rahatsız olup yemeye çalıştiklarını hatta yediklerini unutmayalım
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 22:01:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

bulamayız.Oyuncuların çoğu ilk kampa yetişseler bile taktik uyum vs elenmek yüksek ihtimal kadronun yarısı değişecek.(*Realist.)
Ufacık bir şansımız varsa peşinden koşmak zorundayız. Ufak riskler de almalıyız gerekliyse. Seneye çok büyük gelir kaybı yaşayacağız  :tabe: Özellikle tribün ve forma satışları konusunda çok sıkıntı çekeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bütçe bugün belli oldu ama yöneticiler zaten biliyordu, bu konuda çalışmışlar  :tabe:

Oğuzhan 4 Aydır maç yapmıyor çağırırsın, Gökhan naz mı yapıyorsa sağ bek için adayların hazır olur. (hala rafael, nazım gibi isimler çıkıyor.  2 aydır kovaladığımız yerli çocuklar ayrı) 

Türk kaleci bakıyorsan zaten 3 tane isim var, Sinan'ı açıklayacaksan açıkla çekinme.  (Yanına birini daha ekleyelim çok tepki çekmesin diye düşünüyorlarsa saçma)   

O kadar şl, şl diye gayret ettik ve bir şansımız oldu şimdi oyuncular, yöneticiler tatil yapmasın mı diyerek hata ederiz.

Bütçe bugün belli oldu yöneticiler önceden biliyordu bu konuda çalıştılar doğru.Ancak burası Türkiye liglerin 21 takımla olması olayı var misal o yeni oldu.Şampiyonlar ligi son maçta belli oldu o zamana kadar ilgilendiğin transferler farklı daha sonra farklılaştı.Dediğim gibi burası Türkiye bütçem 30-35 dersin 15 çıkar.

Oğuzhan bireysel antremanına devam ediyor paylaştığı videolar ile takım top başı yapmadı ki niye oğuzhanı çağıralım ayrıca.Hazır olup olmadığını bilmiyoruz ki murat özene göre isimler hazır hoca hangisine onay verirse onlar gelicek tabi ki transfer yapabilmek için gidende olması gerekiyor bunuda es geçmemek lazım.(Eğer bonservissiz almıyorsak)

Yerli kaleciyi hoca istiyor yerli kuralına göre demiş olabilir yabancı kuralı 1 sene daha devam edecek yabancıya dönmüş de olabiliriz.Tepki çekmezler önceden sergen hoca açıkladı zaten transferde beklentiyi çok yükseltmeyin diye.Çıkan isimlere tepki göstermeyin diye.Başkanda söyledi.

Oyuncular tatili hakettiler yaptıkları tatil de bu sezon 1 hafta 10 gün sadece.Yöneticilere gelecek olursak tatil yaptıklarını görmedim hiç mikonostan tatil fotosu filan görmedim.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 22:01:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı haluk.m

Şu an Vida,Ljajic,Larin,Roco,Mirin gibi gidebilecek oyuncuların durumuna odaklanmış durumdadır yònetim tahminimce.Anlaşılmış veya fiyat yükseltilerek anlaşılacak birinci,ikinci,üçüncü tercih diye bir çok oyuncu hazırdır.Özellikle Vida ve Ljajic'in durumuna göre 1 hafta içinde oyuncular hızlı şekilde açıklanmaya başlar diye düşünüyorum

Nsakala, Welinton ve sağ bek, kaleci transferi bu oyunculara bağlı değil.  En kötü ihtimalle bunları tamamlamalılar.