2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2888516 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic'i bir anda 4m euro düşürmüşler. Noldu yani iyi de oynuyodu korona olmadan önce. Bizim değeri 40 göstermişler sadece sorloth 20m euro.
Fenerbahçe yönetimi bu transfermarkt'a müdahil oluyor sanırım.

Herifler 6 aydır maç kazanamadı, ama Altay 8 milyona, Ozan 6 milyona, Muriç 12 milyona çıkmış. Hepsi %25 artmış.

Çevrimdışı doganay

Herifler 6 aydır maç kazanamadı, ama Altay 8 milyona, Ozan 6 milyona, Muriç 12 milyona çıkmış. Hepsi %25 artmış.

Oyuncular bireysel olarak iyi ama FB patlak olduğu için takım yeniliyor paso  :D bu anlam çıkıyor

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1290682988255236096

kaleye yabancı oyuncu şart. umarım bizi serkan-ersin gibi bir rotasyona mahkum etmezler. en minimal kadro yapısında bile kalede güvenilir bir isim olmalı, zar atmayı doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı doganay

Bence yabancı bir tecrübeli kaleciyi kiralarlar anca , bir sene Ersini denerler, olmazsa yerine gecer yoksa Ersin devam eder. Sonraki yılda Ersin iyi performans verdiyse , yedek başka yerli alınır.
Yabancı kaleciye de kiralık formülü ile fazla para bağlanmamış oluruz.

Çevrimiçi tolga1903

Altay ne yapmış da 8m euro olmuş gerçekten ilginç. Ben de şüpheleniyorum abi bu tm'den heriflerin olmadık oyuncularına ne değerler yazmışlar ozan nedir

Çevrimdışı worns

Rafael yerine bonservisi elinde olan Clyne'ı tercih ederim.

güzel olur fakat pahalı bir oyuncu bu. biten sözleşmesi 4m euro dolayındaymış. iyimser tahmin 3 civarı yıllık ücret ve imza parası isteyeceği yönünde, sağ bek için böyle bir maliyet bizim gerçeklerimize uymaz. ha pl'de 3m yıllık ücret bulamaz artık ama daha azına orada kalır.

Çevrimdışı worns

ısrarla sağ beke para harcamamalıyız demek istiyorum. dorukhan orta sahada hiç bir yaraya derman olmayacak ama sağ bekte olur. douglas'ı gönderebiliyorsanız alternatif yerli bakıp kapatın orayı. seneye yine yabancı meselesini piyasaya sürecekler. bir mevkiyi de yerlilerden oluşturmuş oluruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.transfermarkt.com.tr/cyle-larin/profil/spieler/343463
https://www.transfermarkt.com.tr/kartal-yilmaz/profil/spieler/461951
https://www.transfermarkt.com.tr/ridvan-yilmaz/profil/spieler/477930
https://www.transfermarkt.com.tr/ersin-destanoglu/profil/spieler/500091

Oyuncularımızın yeni değerleri. Baya artışlar var.

çok az ersin o kadar maç çıkardı 4 kez kalesini gole kapattı 19 yaşında sadece 550 bin €.gs'de emin diye adam sadece 140 dakika oynadı diye 300 bin € artış fenere girmiyorum bile ozan mozan gibi adamları yine şişirmişler.gs'de muslera kaç zamandır sakat gelecek sezonda sakat aynı sabit duruyor 4 milyon € luyindama da aynı oynamıyor düşmüyor fiyatı.Bizde oynayan oyuncuları bile düşürüyorlar sallamıyorum o yüzden bu transfermarkt denen saçma siteye.

Çevrimdışı kaan1903

güzel olur fakat pahalı bir oyuncu bu. biten sözleşmesi 4m euro dolayındaymış. iyimser tahmin 3 civarı yıllık ücret ve imza parası isteyeceği yönünde, sağ bek için böyle bir maliyet bizim gerçeklerimize uymaz. ha pl'de 3m yıllık ücret bulamaz artık ama daha azına orada kalır.
2m imza 2 m Euro maaşa gelmez mi acaba Douglas ve Gökhan giderse baya rahatlarız bu mevkide , 2m maaş fazla göze batmaz  yedeği de Dorukhan Kerem Kalafat olur.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 19:48:00 kaan1903 ]

Çevrimdışı worns

çok az ersin o kadar maç çıkardı sadece 550 bin €.gs'de emin diye adam sadece 140 dakika oynadı diye 300 bin € artış fenere girmiyorum bile ozan mozan gibi adamları yine şişirmişler.gs'de muslera kaç zamandır sakat gelecek sezonda sakat aynı sabit duruyor 4 milyon € luyindama da aynı oynamıyor düşmüyor fiyatı.Bizde oynayan oyuncuları bile düşürüyorlar sallamıyorum o yüzden bu transfermarkt denen saçma siteye.

çok da popüler site. dünyanın neresinden oyuncuyu aratırsan bu siteyle karşılaşıyorsun. değerlerde ciddi problem var fm datası bu siteden iyidir. bi işler dönüyor. bence bizimkilerin de ilgilenmesi lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok da popüler site. dünyanın neresinden oyuncuyu aratırsan bu siteyle karşılaşıyorsun. değerlerde ciddi problem var fm datası bu siteden iyidir. bi işler dönüyor. bence bizimkilerin de ilgilenmesi lazım.

İyi oyun istatistik oyuncunun yaşı neler yaptığı vs hiç önemli değil bu siteye göre.(Türkiye için)

Entrikalar sitesi menejerin oyuncağı olmuş bir site parayı veren arttırıyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 20:00:08 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sefaköykartali

ısrarla sağ beke para harcamamalıyız demek istiyorum. dorukhan orta sahada hiç bir yaraya derman olmayacak ama sağ bekte olur. douglas'ı gönderebiliyorsanız alternatif yerli bakıp kapatın orayı. seneye yine yabancı meselesini piyasaya sürecekler. bir mevkiyi de yerlilerden oluşturmuş oluruz.
Ben de sağ beke Nazım gibi birini çözüp kapatmaktan yanayım. Parayı olabildiğince orta saha ve forvete basmamız lazım. Ama Dorukhan konusunda katılmıyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 19:53:53 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Erman1903

Acıların takımı açıklamasını yapmış, klasik ligden çekiliriz-havuzdan çıkarız kafasına yine girdiler gibi. Büyük ihtimal esnetilir limitler çok sürmez bu iş.

Çevrimdışı Erman1903

Mirin,Vida ,Roco,Lens ,OğuzhaN,boyd, Larin , ilk etapta kurtulmamız gereken oyuncular , Ljajice +7 m teklif gelirse de satılmalı , Nkoudou bir sene daha kalabilir denemek lazım bu oyunculardan kurtulursak baya bütçe açılmış olacak, Bedava Clyne ,Vertonhgen,Mendy,Angel Gomesi bir şekilde kapatmamız lazım. Kanatlara Lirim Kastrati ve Lovric veya  Tankovic , Ortasahaya Yerli olarak Salih Özcan ve @Erman1903 hocamın yazdığı Atakan Karazor . Stopere de bir şekilde yerli olarak Eray Cömerti takviye etmemiz lazım.

Bence sen imkansız aşklar için yaratılmışsın dostum :D

Çevrimdışı kaan1903

Bence sen imkansız aşklar için yaratılmışsın dostum :D
İmkansız aşklar bizim işimiz. zor değil ya sat Ljajici Vidayi Lensi Larini   Kurarsın şu takımı. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acıların takımı açıklamasını yapmış, klasik ligden çekiliriz-havuzdan çıkarız kafasına yine girdiler gibi. Büyük ihtimal esnetilir limitler çok sürmez bu iş.
Limitler zaten esnetilmiş. Bu kadar yüksek çıkması pandemi dönemindeki gelir kaybıyla birlikte imkansız. 2 hesaplama yönteminin ortalaması alınarak hesaplanmış. Revize gelirse bu tüm takımlara geleceğinden FB'nin durumunda bir şey değişmez. Bu sadece diğer takımlara yarar sağlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Ya bu begoviç falan bana baya riskli geliyor üstelik gelirse hoca ersini oynatacağım diyor yedek kalmayı sorun edecek bir tipe benziyor.

Bence hiç riske girmeden yabancı alınacaksa direk fabriyi getirelim akarı kokarı yok.1 yıl kiralık düşük opsiyonlu 700 bin euro maaşa getirebiliriz.

En azından denemeliyiz. :biggrinking:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya bu begoviç falan bana baya riskli geliyor üstelik gelirse hoca ersini oynatacağım diyor yedek kalmayı sorun edecek bir tipe benziyor.

Bence hiç riske girmeden yabancı alınacaksa direk fabriyi getirelim akarı kokarı yok.1 yıl kiralık düşük opsiyonlu 700 bin euro maaşa getirebiliriz.

Kesinlikle, ne maaşda sıkıntı cikarir nede yedek kalmada, her türlü gelemek ister, bence 2 yillik bile olabilir, ersini iyice pişirsin
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen bizde oynayan tüm oyuncular ayrıldıktan sonra emekli olmasını istiyorum. Her transfer döneminde geri istiyoruz sonra. Talisca gibi oyuncular dışında geri istemek bazı isimleri bence yanlış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İmkansız aşklar bizim işimiz. zor değil ya sat Ljajici Vidayi Lensi Larini   Kurarsın şu takımı. 

Yahu lig dışından oyuncu bile bakmıyoruz biz, şimdi sana full süperlig'den ihtiyar heyeti tadında bir kadro kurardım ama hayallerini kırmayayım :)

Daha Welinton, N'Sakalaya imza attıramamışız, bence hocamızın sözüne güven; 2M üstü maaşlı oyuncu almayız biz. Kaldı ki baz maaşı 2M olan adamlar bile imza parası bonus bilmemne, menajer parası ister yıllık ücretle bitmiyor bu iş.

Çevrimdışı kaan1903

Yahu lig dışından oyuncu bile bakmıyoruz biz, şimdi sana full süperlig'den ihtiyar heyeti tadında bir kadro kurardım ama hayallerini kırmayayım :)

Daha Welinton, N'Sakalaya imza attıramamışız, bence hocamızın sözüne güven; 2M üstü maaşlı oyuncu almayız biz. Kaldı ki baz maaşı 2M olan adamlar bile imza parası bonus bilmemne, menajer parası ister yıllık ücretle bitmiyor bu iş.
Yem onlar yem Welinton N’Sakala dışında olursa bir de Mensah dışında yurtiçinden daha transfer yapmayız diyorum bende :) 

Çevrimdışı Sinan23

O zaman kadro yapalım. Bütçe dışı ama.

A. Gomis
Lala.    Simakan.  Sarr.   Nsakala
               I.Sissoko
       Mbuku Mollet Llajic Bouanga
               Ajorque

Bunlardan Alfred Gomis i alabiliriz. Dijon spal den 1 m Euro ya aldı. Spal de harikaydı bence. Dijon u da bu sene tek başına kurtardı. Kurtardikca kurtaran bir kaleci. Kapsama ve refleksleri çok iyi. Bouanga ve Mollet i az biraz transfer bütçesi olsa alabileceğimiz takıma yüzde yüz katkı vereceğinden emin olduğum adamlar. Mollet ozzy 2016 versiyonu. Çok iyi pasör ve pas kanalı. Bouanga tersten gelen ortalarda en az Babel ve talisca kadar etkili. Diğerleri fantazi. Fakat 2 sene önceki bütçelerle kurabilirdik. Sarr bu arada free. Lala yaştan dolayı en fazla 10 eder. Simakan ve Sissoko 20-40 arası.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

fb'ye acımamak lazım dün ektiklerini biçiyorlar. Şenol hoca'yı resmen hastanelik edip üstüne alay eden adamlar umurumda olmaz. Umarım ligten çekilirler de 20 takım olur 1 hafta maç yapmama muhabbeti de kalmaz.  :ok: