2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2888430 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Dün Murat Özen Instagram canlı yayınında 15 oyuncuyla anlaşma sağlandı, hocanın isteklerine göre imzalanacak demiş.

şu kısıtlı olanaklar + pandemi + zaman problemleri varken transferlerin %70ini kampa atarlarsa büyük iş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Nartallo

Gökhan İnler bence net yalan haber ya. Erdal Torunoğulları eski yönetim zamanı da fake haber verip transferde ilgilenmiyormuş gibi yapıyoruz vs dediği  açıklamalar yapmıştı. Gökhan İnlerin bizim takımla alakası bile olduğunu sanmıyorum. Yine öyle gazeteci yemleme haberidir.

İnşallah öyledir de biz oltaya gelmiş olalım.

İki sene önce bizdeyken orta yuvarlağın dışına çıkmıyordu Gökhan İnler. Tamamlayıcı parçalar olsun da bunlar Muhayyer olsun, Kartal olsun, Erdem olsun, Hasiç olsun, bir iki isimsiz gurbetçi olsun.

Serkan olmasın, Ömer Ali olmasın, her ne kadar sevsek de Gökhan İnler olmasın.

Çevrimdışı sefaköykartali

İnşallah öyledir de biz oltaya gelmiş olalım.

İki sene önce bizdeyken orta yuvarlağın dışına çıkmıyordu Gökhan İnler. Tamamlayıcı parçalar olsun da bunlar Muhayyer olsun, Kartal olsun, Erdem olsun, Hasiç olsun, bir iki isimsiz gurbetçi olsun.

Serkan olmasın, Ömer Ali olmasın, her ne kadar sevsek de Gökhan İnler olmasın.
Hayır Atiba var zaten Gökhan Inleri almak yerine bi sene daha imzala Atiba' yla sonra da teknik kadroya al sınırlama başladığında.

Önümüzdeki 4-5 gün içinde transferin büyük bölümünü tamamlayacağımızı da söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:
Yani bu TFF' nin açıkladığı bütçe değişikliklerinden sonra yerli oyuncularda belki fırsat transferi düşebilir :lol:
Yoshida tarzı prensipte anlaşıp bekleten oyuncular da olabilir onları da anlaşmış sayıyorlardır. 

Çevrimdışı ALDENYX

Abdullah Avcı'nın bir takımla anlaşması çok mühim.Hem boşuna para vereceğiz hem de harcama limitlerimizin içinde olacak.Mevcut seneden sonraki yıllar için kontrattan çıkış için kolaylayıcı sözleşmeler yapmalıyız

Anadolu takimlari bir senede 3 ,4 teknik direktör gönderiyor, bir tek biz ödeme yapiyoruz ,acayip bir iş  , ben anadolu takimi başkanı  olayim hayatta avciyi almam ,düşünmem bile...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

Önümüzdeki 4-5 gün içinde transferin büyük bölümünü tamamlayacağımızı da söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Tekrarı var mı yayının mustafa?

Çevrimdışı Erman1903

Hayır Atiba var zaten Gökhan Inleri almak yerine bi sene daha imzala Atiba' yla sonra da teknik kadroya al sınırlama başladığında.

Gökhan çok ciddi değil ama Topal öyle. Muhtemelen Gökhan'ı pazarlık unsuru olarak kullanıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tekrarı var mı yayının mustafa?
Yayın tekrarı yok maalesef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Ruiz'i hakli bulursa fifa yada uefa,gideri sanirim bizde gözükecek... sikici bir durum hem oyuncudan yararlanama,hem parasini ödemek zorunda kal,hemde bütçede yer işgal etsin...bonserviside ayri  üzüntü..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi mayguntr

Oğuzhan için kur 5.2'ye sabitlenmiş zamanında sözleşme yapılırken. Şu anda 1.5 milyon euro falan alıyor. Bunu 1 milyon yapsa yeterli olur  :tabe:
Oyleyse su an 1.3 falan alıyor milyon euro olarak. cok sevindirir bu haber beni :D Lens ve Vida kaldi o zaman halletmemiz gereken.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

aslında hazır fenerin eli sıkışıkken onları rahatlatabiliriz biraz versinler ozan tufanı 2 sene kiralık maaşını biz ödeyelim fenerin de bütçesi rahatlasın azcık  :evillol:
Vedat Muriç iş yapmaz mı bizde ne dersin.  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Oyleyse su an 1.3 falan alıyor milyon euro olarak. cok sevindirir bu haber beni :D Lens ve Vida kaldi o zaman halletmemiz gereken.

13 milyon tl ozzi 12 milyon tl avcı derken alın size bütçenin %10u gitti bile  :ebebe:

daha roco daglıs mirin eklemedim :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Vedat Muriç iş yapmaz mı bizde ne dersin.  :D

geçen sene enkuduyu alacağımıza muriçi alıp burakı babel gibi kullansak şampiyon bile olabilirdik (pepdullahsız elbette) ve elimizde 15e rahat okutacak santrafor olurdu.

Çevrimdışı sametbagan

bütçenin 4/3 ünü zlatan ve chelsede oynayan pedroya verelim diğer tarafları yamada yapsak olur.

İkisi ligde toplam 50-55 gole direk katkı yapar.

Çevrimdışı murat

Gs bütçede yer açmak için ft ye 1905 lira öder fenerde boluspor a kaleci satar bunlara takılmayın.önemli olan bizim ne yapacağımız.

Çevrimdışı kaan1903

Mirin,Vida ,Roco,Lens ,OğuzhaN,boyd, Larin , ilk etapta kurtulmamız gereken oyuncular , Ljajice +7 m teklif gelirse de satılmalı , Nkoudou bir sene daha kalabilir denemek lazım bu oyunculardan kurtulursak baya bütçe açılmış olacak, Bedava Clyne ,Vertonhgen,Mendy,Angel Gomesi bir şekilde kapatmamız lazım. Kanatlara Lirim Kastrati ve Lovric veya  Tankovic , Ortasahaya Yerli olarak Salih Özcan ve @Erman1903 hocamın yazdığı Atakan Karazor . Stopere de bir şekilde yerli olarak Eray Cömerti takviye etmemiz lazım.

Çevrimdışı mrred

Rafael son iki sezonda toplam 1700 dakika oynamış. Bu adamı almak çok büyük risk. Lyonun göndermek istediği adama gel gel demek hakikaten saçmalık . İstatistiklerini merak eden whoscored sitesinden bakabilirsiniz. Gökhan Gönül rafaeli bütün istatistiklerde ikiye katlamış.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaan1903

Rafael son iki sezonda toplam 1700 dakika oynamış. Bu adamı almak çok büyük risk. Lyonun göndermek istediği adama gel gel demek hakikaten saçmalık . İstatistiklerini merak eden whoscored sitesinden bakabilirsiniz. Gökhan Gönül rafaeli bütün istatistiklerde ikiye katlamış.

Rafael yerine bonservisi elinde olan Clyne'ı tercih ederim.

Bu sezon gelecek sezonki yapılandırmayı da düşünmemiz lazım. Yerli sınırlamasıyla beraber ŞLye gidemeyecek Gsnin bütçesinin büyük oranda düşeceğini hesaplarsak seneye iyi performans gösterirsek tüm rakiplerle kafa kafaya gelmiş oluruz. Eldeki bazı oyuncuların sözleşmesinden kurtulup(Roco-Mirin-Douglas-Boyd) , Ljajic Vida ve Larin' den 12-13 milyon bonservis elde edip doğru düzgün bir yapılanmayla 40 milyona yakın bir bütçeyle ligde birkaç sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacak iddialı bir kadro oluşturabiliriz. ŞLye de kalırsak ne ala o da pastanın çileği olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1290675552563716100

Adam geçen sene, son formalite maçını saymazsak, 180 dakika oynamış ve 36 yaşında.

Fatih Aksoy'a rotasyonda yer bulamayıp bunu alıyorlarsa, gerçekten ağır konuşacağım.