2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2889640 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı celiker1

Utku Yuvakuran da yolcu  :tabe: Bunu tahmin etmiştim. Bize şimdi iyi bir kaleci şart oldu  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1290609272959754244
3. kaleci için geçen ay alt yapıdan  A takımı idmanlarına çıkarılan çocuk düsünülüyordur zaten.Genelde yorumlar o çocuğun Ersin'den de daha iyi olabilecegı.Ismini hatırlayamdım şimdi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. kaleci için geçen ay alt yapıdan  A takımı idmanlarına çıkarılan çocuk düsünülüyordur zaten.Genelde yorumlar o çocuğun Ersin'den de daha iyi olabilecegı.Ismini hatırlayamdım şimdi
Doğukan Özkan veya Emre Bilgin olması lazım  :tabe:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 14:53:03 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

şl kartını oynayıp luis gustavoyu mu ayartsak  :upto:
Fransa'ya döner Gustavo.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Utku Yuvarkuran, Ümraniyespor ile anlaştı! 1 sene kiralık olarak gidecek. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleye Josip Posavec'i getirseler keşke şu yerli kaleci inadından vazgeçip.

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA - Utku Yuvarkuran, Ümraniyespor ile anlaştı! 1 sene kiralık olarak gidecek. (via. Murat Özen)

Sözleşmesi uzatılıp gönderilecek herhalde. Bizle seneye bitiyordu çünkü.

Çevrimdışı sefaköykartali

:evillol:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1290603206846930944
Fenerin bu durumunda Gökhan Gönül falan da kalır muhtemelen.

Pazarlık sünnettir yav 800 le başlayalım, 1.2 de falan buluşalım. Dorukhan Mert Hakan iyi bir ikili olur.  Gs zaten geri istemez para muhabbetinden vazgeçip fenere gittiği için. Fener zaten alamıyor. Oğuzhan yerine Mert Hakan bağlasak oldukça karlı olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Pazarlık sünnettir yav 800 le başlayalım, 1.2 de falan buluşalım. Dorukhan Mert Hakan iyi bir ikili olur.  Gs zaten geri istemez para muhabbetinden vazgeçip fenere gittiği için. Fener zaten alamıyor. Oğuzhan yerine Mert Hakan bağlasak oldukça karlı olur. Fenerin bu durumunda Gökhan Gönül falan da kalır muhtemelen.
Mert Hakan ile Emre Kılınç alanın elinde patlayacak.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Keşke gelse

Mert Hakan ile Emre Kılınç alanın elinde patlayacak.
Katılmıyorum ya bence Mert Hakan asla 2 milyon € maaş verilecek bir futbolcu değil ama yaşına, fiziğine ve oyununa göre 1- 1.2 ye falan ilk 11 inde oynar şu an bizim takımın. Dikine çok iyi katediyor ayrıca şutları da çok iyi. Tamam anadoludan topçu almaya soğuk bakıyoruz ama doğru oyuncu da şampiyon yapıyor Burak gibi Selçuk gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

anas tahiri kim yaw
Adı bizimle anılan Fas asıllı Belçikalı bir orta saha oyuncusu  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Abdullah Avcı'nın bir takımla anlaşması çok mühim.Hem boşuna para vereceğiz hem de harcama limitlerimizin içinde olacak.Mevcut seneden sonraki yıllar için kontrattan çıkış için kolaylayıcı sözleşmeler yapmalıyız
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

çocuk 26 maçın 10 tanesinde gol yememiş umut vaad eden bir performans

karyusu getirirken livakoviç vardı mrmiç çok söylemişti alalım die fikret bey almamıştı o çocugu alsak şimdi kalede dert yoktu ve kasada en az 15-20 milyon yuro fazla para ve kadroda asset bir eleman vardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diğer takımların ağlamalarına ortak olmaya gerek yok. FB de bizim üstümüzden itiraz ediyor. Buna alet olmamız lazım. Kurallar neyse o. Bu saatten sonra yapılacak değişiklik bizim planlarımızı yok eder. Önümüze bakalım  :tabe:

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1290616207989669888

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerin bu durumunda Gökhan Gönül falan da kalır muhtemelen.

Pazarlık sünnettir yav 800 le başlayalım, 1.2 de falan buluşalım. Dorukhan Mert Hakan iyi bir ikili olur.  Gs zaten geri istemez para muhabbetinden vazgeçip fenere gittiği için. Fener zaten alamıyor. Oğuzhan yerine Mert Hakan bağlasak oldukça karlı olur.
Bana da öyle geliyor.

Çevrimdışı tangaz

ozzinin şu harcama limitleri ortadayken aynı necip gibi maaşını yarıya düşürmesi lazım aksi halde kendine kulüp bulsun arabistanda katarda filan bu paraları veren çıkar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ozzinin şu harcama limitleri ortadayken aynı necip gibi maaşını yarıya düşürmesi lazım aksi halde kendine kulüp bulsun arabistanda katarda filan bu paraları veren çıkar
Oğuzhan için kur 5.2'ye sabitlenmiş zamanında sözleşme yapılırken. Şu anda 1.5 milyon euro falan alıyor. Bunu 1 milyon yapsa yeterli olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Fatih Aksoy'u gönderip Gökhan İnler'i almaya çalışmak da efsane hakikaten.

Hatta Serkan Kırıntılı hamlesinden daha efsane.

Fatih Aksoy'u gönderip Gökhan İnler'i almaya çalışmak da efsane hakikaten.

Hatta Serkan Kırıntılı hamlesinden daha efsane.
Gökhan İnler bence net yalan haber ya. Erdal Torunoğulları eski yönetim zamanı da fake haber verip transferde ilgilenmiyormuş gibi yapıyoruz vs dediği  açıklamalar yapmıştı. Gökhan İnlerin bizim takımla alakası bile olduğunu sanmıyorum. Yine öyle gazeteci yemleme haberidir.

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan için kur 5.2'ye sabitlenmiş zamanında sözleşme yapılırken. Şu anda 1.5 milyon euro falan alıyor. Bunu 1 milyon yapsa yeterli olur  :tabe:

aslında maaş ederi necipten farklı değil ya neyse

Çevrimiçi blackeagle35

Kasımpaşa yerli teknik direktör arıyormuş. Abdullah Avcı'yı alsalar keşke de bizi kurtarsalar. Ayrıca Utku da Ümraniyespor'a gitmiş kiralık olarak.

Dün Murat Özen Instagram canlı yayınında 15 oyuncuyla anlaşma sağlandı, hocanın isteklerine göre imzalanacak demiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün Murat Özen Instagram canlı yayınında 15 oyuncuyla anlaşma sağlandı, hocanın isteklerine göre imzalanacak demiş.
Önümüzdeki 4-5 gün içinde transferin büyük bölümünü tamamlayacağımızı da söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★