2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2889427 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

şu rafael denen şanslı adama umarım bir şans da biz vermeyiz kesinlikle yetersiz profil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

genel olarak trde de bizde de saçma sapan bir maaş skalası var. sadece ts bir kaç senedir pozitif örnek olarak ayrışıyordu. necip'in büyük fedakarlık yaptığı, devasa indirime gittiği sözleşmesinin sonunda alacağı yıllık ücret kanga'dan fazla.

Onlar da sahte rakamlar bildiriyormuş, UEFA'dan o yüzden ceza yediler.

Arkalarında Aspor var ve medya algısı böyle bir şey işte. Hiç faydalanmadıkları Sturridge ve Mikel gibi adamlara senelik 2.5-3 milyon Euro verdiler ve bedava gönderdiler. Sosa'nın maaşı da 3'ün üstündeydi.

Ama medyada tek konuşulan Vida'nın maaşı.

Çevrimdışı tangaz

burada yaza yaza sonunda Olunga'yı da listeye ekletmişsiniz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana hiç inandırıcı gelmiyor. Öyle bir şey olsa kafa kafaya takas yerine para isteriz  :tabe: Ozan Tufan kim? Sergen Yalçın ile iyi oynuyor diye alacak mıyız? Elimizde kalan tek kreatif oyuncuyu böyle göndermeyiz  :tabe:

https://twitter.com/futbolarena/status/1290535712585142273
Sergen de yarım sezon takım yönetti diye önümüzdeki 3 senenin içine edecek.

Şaka gibi, 2 milyon alan Ljajic gidip 1.5 milyon alan Ozan gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

burada yaza yaza sonunda Olunga'yı da listeye ekletmişsiniz  :D
Listede olmasa şaşırırdım. Oyuncu ben burdayım diye bağırıyordu istatistikleri ile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın yetenek seviyesini nasıl daha fazla düşürürüz diye sorsak bundan iyi cevap bulamayız. Bu haberin gerçeklikle alakası yok. Ljajic ile İtalya dışında ilgilenen yokmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

çok anlamsız bir itham olmamış mı?

sanki sergenin raporu ile bu iş olmuş bitmiş layiç gitmiş ozan gelmiş cümlesi bu.

diğer taraftan ben takastan bağımsız ozanı 8 numaraya isterim.

Çevrimdışı tangaz

kulübeden gelip hamle yapabilecek oyuncu sıkıntımız çok yüksek bu nedenle j.fernandes transferini de (gerçekleşirse) olumlu değerlendiriyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kulübeden gelip hamle yapabilecek oyuncu sıkıntımız çok yüksek bu nedenle j.fernandes transferini de (gerçekleşirse) olumlu değerlendiriyorum.
Biz as kadroyu tamamlayalım da kalanı ile yama yaparız. Direk yama yapınca hayal kırıklığı oluşuyor. Önümüzdeki 4-5 günde yol haritamızı  net şekilde görürüz. Şampiyonlar Ligi'ni istiyorsak bu dönemde en az 7-8 oyuncu getirmemiz lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

çok anlamsız bir itham olmamış mı?

sanki sergenin raporu ile bu iş olmuş bitmiş layiç gitmiş ozan gelmiş cümlesi bu.

diğer taraftan ben takastan bağımsız ozanı 8 numaraya isterim.

Duyumlara göre N'sakala ile 3, Welinton ile 2+1 sene sözleşme imzalanıyor. Ozan'ın Fenerbahçe ile 3 sene sözleşmesi var, bizden daha kısa süre istemez.

3 sene bu adamlardan istifade edebilir miyiz? Yoksa en geç 1 sezon sonra gönderecek yer mi ararız? Sergen'in isteği ile yapılıyor bu sözleşmeler, ama Sergen bu süre boyunca burada olur mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor'dan alınmaya değer ilk(hatta belki de tek) oyuncu bu bence.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Fernandes, Cisse, Wellinton, Nskala.. Ben olsam 4 alana 1 bedava der Pektemek'i de veririm beleşe  :lol: Seneye küme düşme kalkmazsa ilk düşecek adaylarımdan birisi Alanya olur.  :tabe: Resmen yağma var oyuncuları, hocası kapanın elinde kalıyo.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fernandes, Cisse, Wellinton, Nskala.. Ben olsam 4 alana 1 bedava der Pektemek'i de veririm beleşe  :lol: Seneye küme düşme kalkmazsa ilk düşecek adaylarımdan birisi Alanya olur.  :tabe: Resmen yağma var oyuncuları, hocası kapanın elinde kalıyo.
Sivas da yağmalandı. Başakşehir ve Trabzon da yağmalansa rakip kalmıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Duyumlara göre N'sakala ile 3, Welinton ile 2+1 sene sözleşme imzalanıyor. Ozan'ın Fenerbahçe ile 3 sene sözleşmesi var, bizden daha kısa süre istemez.

3 sene bu adamlardan istifade edebilir miyiz? Yoksa en geç 1 sezon sonra gönderecek yer mi ararız? Sergen'in isteği ile yapılıyor bu sözleşmeler, ama Sergen bu süre boyunca burada olur mu?

nskala welinton yaşları ve maliyetleri ile kötü değiller (idealler demiyorum) rocoya 1,6 imza parası verdik 1,4 maaş ödüyoruz mirin ona keza ruiz ortada ve kulübün geldiği ekonomik gerçekleri göz ardı etmemeliyiz.

sergen döneminde takım lig lideri pandemi sonrası 8de 8 yapmasına ramak kalmıştı ki takımdan kaçan kaçana idi, dolayısı ile sergeni gömü mesajları pek adil değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernandes, Cisse, Wellinton, Nskala.. Ben olsam 4 alana 1 bedava der Pektemek'i de veririm beleşe  Seneye küme düşme kalkmazsa ilk düşecek adaylarımdan birisi Alanya olur.  :tabe: Resmen yağma var oyuncuları, hocası kapanın elinde kalıyo.
Bu adamları almak yerine, bu adamları bulan adamı almamız lazımdı.

Hem yarı fiyatına mal olur, hem de daha gençken buluruz.

Çevrimdışı tangaz

başkanları akıllı adam güzel bir transfer ağı kurdu yürütüyor portekiz ve yunan liginde işlerini görürler yine ülkede futbol diplerde her kale defans orta saha kanat forvet 5 tane düzgün adam bul gerisini doldur ordan burdan ligde her türlü ilk 10a atarsın kendini haa birde bu başkanları d.i.bakanının biraderi onu da ekleyeyim :icool:

Çevrimdışı tangaz

Bu adamları almak yerine, bu adamları bulan adamı almamız lazımdı.

Hem yarı fiyatına mal olur, hem de daha gençken buluruz.

gençlerbirliğinin cavcav zamanı genel sekreterinin oğluymuş bulan getiren kişi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi canımızı sıkacak bir şey öğrendim  :tabe: İlk ön eleme için kadro bildirmede son tarih 20 Ağustos imiş ve sonraki turlar için de en fazla 2 isim  bu listeye eklenebiliyormuş. Bu da demek oluyor ki Şampiyonlar Ligi istiyorsak transferi 10-15 gün içerisinde tamamlamamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şimdi canımızı sıkacak bir şey öğrendim  :tabe: İlk ön eleme için kadro bildirmede son tarih 20 Ağustos imiş ve sonraki turlar için de en fazla 2 isim  bu listeye eklenebiliyormuş. Bu da demek oluyor ki Şampiyonlar Ligi istiyorsak transferi 10-15 gün içerisinde tamamlamamız lazım  :tabe:

ilk ön elemeyi geçemezsek avrupadan buharlaşıyormuyuz yoksa uefadan mı yürüyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk ön elemeyi geçemezsek avrupadan buharlaşıyormuyuz yoksa uefadan mı yürüyoruz
UEFA 2. ön elemeden başlıyoruz herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene yerli oyunculardan bu kadar fazla katkı alamayacağız. Onun için yabancılarımızı çok dikkatli seçmemiz lazım  :tabe:

https://twitter.com/futbolarena/status/1290568860375154690

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

260 milyon TL  harcama limiti vermisler  bize .. Sapmalarla beraber  neredeyse 300 milyon TL.. GSden sonraki en yuksek harcama limiti zbizim
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

260 milyon TL  harcama limiti vermisler  bize .. Sapmalarla beraber  neredeyse 300 milyon TL.. GSden sonraki en yuksek harcama limiti zbizim
Geçen sene baz alındığı için böyle limit aldılar. Ancak seneye çok düşük olacak başarı elde edemezlerse. Falcao'nun maaşını düşünürsek bizim kadar limit almışlar aslında  :tabe: Fener bu halde transfer yapamaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★