2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892359 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uğurcan ilk kaleye geçtiğinde onur kıvraktan sonra 2 maçta  birinde 6 diğerinde 7 gol yedi.

Ersin 4 maç kalesini gole kapattı bunların içinde bir de derbi ve zorlu maçlarda vardı.
Evet haklısın Ersin Uğurcandan daha iyi kaleci :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:claps: :claps: :claps: :claps:

Nedir bu Ersin Nefreti millette anlamak güç.
Boyko'ya süper diyen adamlar bunu deyince daha bir komik oluyor  :kop:
Beğenmiyorum kardeşim sanane ? Beğenmiyorum derken şu performansı ile çoğu Anadolu takımında banko oynar ama Beşiktaş da oynayamaz

Herkesin fikri kendine , 30.000 deplasman taraftarı önünde izledik mi Ersini ? Yada 40.000 Beşiktaş taraftarı önünde ?

Seyircisiz maç ile 30.000 deplasman taraftarı önünde oynamak arasında uçurumlar , dağlar kadar fark var

Komik falanda olmuyorum , Kasımpaşa maçında yediği golü ben yemezdim , Kayseri maçında yediği Golu de yemezdim , amatör olarak futbol oynamış ve kalecilik yapmış biri olarak söylüyorum
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 01:36:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Yapılan testlerin doğruluk oranı da baya düşükmüş %50 diyorlar. Tabipler odası açıklama yaptı dünya sağlık örgütünün standartına göre bir test yapılmıyormuş bizim test kitimiz çok güvenilir değilmiş. Bir de böyle bir şey var.
Tabipler birliğine hiç güvenmiyorum

O kurumun başkanı gündeme gelmek için sürekli saçma sapan aciklamalar yapıyor

Kaleye Serkan Kırıntılı ilk tercihmiş
Kaynak Fatih Doğan
Sen gelme ulan Ayi demek istiyorum :bandit:

Bunları 1-2 hafta önce forumun basketbol sayfasında paylaşmıştım. misli.com ile de görüşüyoruz. Demirören sadece basketbola değil tüm amatör branşlara sponsor olacak  :tabe: Tüm parayı bağışlayabilir. Başkan 2 hafta önce görüşüp bu işler konusunda anlaşmıştı  :tabe:
Bu bağışlayacağı Borçtan çok daha fazla zarar verdi kulübe ama @tangaz abimin de her zaman dediği gibi çok iyi ve fanatik bir Beşiktaşlı olduğundan hicbir şüphem yok

Neyse buda bir şey , 92 milyon TL öyle bir kalemde silinecek bir para değil eğer bu borcu silerse verdiği zararı telafi etmiş olur bir nevi :tabe:

Hayırlısı olsun :ok:

https://twitter.com/ametcakir_/status/1288861827691155456

Casın Trabzona verdiği cevap en çokta şunlar kuduracakya ona seviniyorum inşallah iyi bir kadro ile ön elemeleri geçmek nasip olur
Uefa ve CAS in Trbzona cevabı :biggrinking: :biggrinking:

İsmail Köybaşı serbest kalmış onu mu alsak geri 😂😁😱
Aman aman Allah korusun , sus yerin kulağı vardır derler aman diyim abi :by2:

Yönetimin aklıma karpuz kabuğunu sokma :bandit:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1288872995675607041

Wellington için Fatih verilmez umarım şu ligde çok rahat 5 6 daha iyi stoper sayarız alınabilecek wellinton nedir
WELLITON yerine Colcer i versinler o zaman ben kabul ederim :bandit:

Welinton öyle muhteşem bir defans falan değil tabi, ama iyi pozisyon alıyor ve kısa boyuna rağmen kafa toplarında etkili. Defansif aksiyon sayısı güzel. Öyle pasör bir adam falan da değil yani birçok kişinin bahsettiği gibi %82 pas yüzdesi mesela Ruiz 92,5' di. Bol bol uzun top oynuyor lakin isabeti yüksek değil. Sergen hoca büyük ihtimal kendisini 'stoperin topçu olanı' olarak görüyor. Çok da haksız sayılmaz bu konuda bakalım hayırlısı olsun, başka oyunculara da bakabilirdik lakin yine ligden birileri olurdu muhtemelen. Muhtemel oyuncular arasında öyle at deve boyu fark yok. Belki bonservissiz oyuncular düşünülebilirdi ama hoca risk almak istemedi saygı duymak lazım. Yurt dışından birilerini de Fatih takasıyla alamazdık, artık hayırlı olsun diyelim.
WELLITON değil de Colcer a ne diyorsun ? Ben Colceri baya beğeniyorum

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1288920988273475584
Hemen Fabri ile 1+1 yıllık anlaşma yapmak lazım

2+1 de olabilir , hazır yasak da 1 yıl ertelenmişken :tabe:

Çevrimiçi mayguntr

Evet haklısın Ersin Uğurcandan daha iyi kaleci :ok:
Adam ilk kaleye gectigi zamani yazmış, Ugurcan iki sezon once oynadi 6 mac, 22 yasindayken su an 24 yaşında.
Ersin 19 yasinda, su an ki hallerini karsilastirmak haksizlik.

Ha Ersin 5 yil oynasa ugurcanin seviyesine ulasabilir mi ? bence imkansiza yakin, ama bir iki sene elimiz dardayken bizi idare edebilir gibi geliyor.
tolgayla sampiyon olduk, ersinle niye olmayalim.

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1288963505278902285?s=19

hmm
Biktim bu Vefa , Besiktasin çocuğu olayından

Murat Şahin çok mu iyi kaleciydi de kaleci antrenörümüz oluyor

Git getir Cordobayi kardeşim adam zaten dünden razi , Sporunu bile Beşiktaş eşofmani ile yapıyor ? Hem de kaleci oğlu kaleciydi adam

Musleranin performansında Taffarelin çok büyük payı olduğunu düşünüyorum Taffarel ne zaman ayrılsa Musleranin performansı düşüyor buna özellikle dikkat ettim :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 02:14:24 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Erman1903

WELLITON değil de Colcer a ne diyorsun ? Ben Colceri baya beğeniyorum

Göze çarpıcı özellikleri var ama defansif aksiyon ve pozisyon alma değerleri biraz düşük gözüküyor. Welinton'u istiyorsa ki istiyor Caulker'ı pek düşünmeyecektir bence.

Göze çarpıcı özellikleri var ama defansif aksiyon ve pozisyon alma değerleri biraz düşük gözüküyor. Welinton'u istiyorsa ki istiyor Caulker'ı pek düşünmeyecektir bence.
Herkes Hadebe yazıyor dikkatimi çekti ben dikkatli izlemedim Hadebeyi ama Malatyada Mina vardı birde stoper o dikkatimi çekiyordu mesela

Çevrimdışı Erman1903

Herkes Hadebe yazıyor dikkatimi çekti ben dikkatli izlemedim Hadebeyi ama Malatyada Mina vardı birde stoper o dikkatimi çekiyordu mesela

Hadebe çok yüksek oynamıyor ama tarz olarak beğendiğim, vitrin maçlarda guzel oynayan bir oyuncu. İlerleyen zamanda daha iyi olacaktır. Minanın da performansı düzgün denebilir, biraz düz. Hoca birini tecrübesiz diğerini tarz olarak ilk tercih etmeyeceği için Welintonu istemiştir tahminen ama bu ileride düşünmeyiz anlamına gelmiyor. Seviyoruz Anadolu'dan yabancı oyuncu.

:D
Ne Boykoymus arkadaş üzerime yapıştı resmen , iyiki 1 futbolcuda yanıldım anasını satiyim :bandit:

Çevrimdışı murat

Hayırlı bayramlar. Bayram hediyemizi dün almıştık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ilk turda lokomotiva zagrebi ikinci turda rennes çekersek bence bir şekilde kendimizi playoffa atabiliriz. Orda ise benfica veya kievin elenmesi sonucu yine seri başı oluyoruz. Ama 10 agustos biraz geç gibi geldi antremanlar için.  Bu arada gecen sezon 1 avrupa maçı daha kazanmis olsaydik kievi gecip butun turlarda seri basi olurduk  :D
Rennes Benfica'dan sonra ön elemelerdeki en güçlü takım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar ligine iki takım gidince paylaşılan  yayın geliri mi yoksa uefanın verdiği para mı ?
Yayın geliri.

Çevrimdışı murat

Yerli kalecide serdarı ilk sıraya yazrım alınabilecek isimlerden. Bolatı listeye bile koymam. Bazı kalecilerin yan topu iyidir uzaktan iyidir ayağı iyidir vs öyle öne çıkar sinanda hiçbşrley öne çıkmıyor herşey vasat ve altı bana göre.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Rennes Benfica'dan sonra ön elemelerdeki en güçlü takım.

Fransada marttın başından beri resmi maç olmamasından dolayı söylemiştim aslinda. Biz yine mac temposuna bir nebze daha yakınız. Avantaj olur diye düşündüm.

Çevrimdışı Erman1903

Yerli kalecide serdarı ilk sıraya yazrım alınabilecek isimlerden. Bolatı listeye bile koymam. Bazı kalecilerin yan topu iyidir uzaktan iyidir ayağı iyidir vs öyle öne çıkar sinanda hiçbşrley öne çıkmıyor herşey vasat ve altı bana göre.

Ben de Bolat'ı pek beğenmem ama bu sene fena istatistik yapmamış. Kırıntılı bu sezon biraz fazla hatalı gol yemiş 0,30. Yani yediği 3,4 golden biri hatalı. Geçen sezonu daha iyi. Ersini yedek yapmayacağız gibi bir düşünce var, eğer öyleyse bence Hatay'dan Akın Alkan da olabilir. Normalde beğenmem ama Ramazan da yedek olduğu bu sezon hayatının performansını verdi.

Ben yabancı kuralının ertelenmesi ile kaleye yabancı birini almamız gerektiğini düşünüyorum. Kontratı bitenlerden ayağı düzgün Sehiç ve duvar tipi Arlauskis hala boştalar. Uyguna çözüp ileride kolayca yollayabiliriz takımdan.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 11:33:38 Erman1903 ]