2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892479 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Elemelerde 380k, 480k veriyorlar,

Gruplara katilim : €15m
grupta galibiyet: €2,7m
grupta beraberlik: €900k
16: €9,5m
ceyrek: €10,5m

bunlar her takima direk verilen paralar.

gs gecen sene 10milyon almisti havuzdan. iki takim giderse 5-6 arasi alırız ilk turdan garanti para.

25m-30m arasi kazaniyorsun sadece gruplara katilip oynayinca. 240milyon tl yapiyor, superlig gelirinden en fazla alan 160milyon.
Teşekkürler şimdi daha iyi anladım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

O geçen seneydi. Bu sene yükselttiler diye biliyorum. Yaklaşık 20 milyon euro olması lazım  :tabe:
Teşekkürler :ok:
The great gig in the sky

Çevrimdışı sametbagan

Nsakala tipik solak düz topçu   sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor maalesef.Klasik kazma diye tabir ettiğimiz düz topçu.Fiziğiz ve hızı ile işi kotarıyor.

İnşallah yanılırım ama nsakala adriano ve canerden sonra bize çok yavan gelecek maalesef. :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nsakala tipik solak düz topçu   sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor maalesef.Klasik kazma diye tabir ettiğimiz düz topçu.Fiziğiz ve hızı ile işi kotarıyor.

İnşallah yanılırım ama nsakala adriano ve canerden sonra bize çok yavan gelecek maalesef. :bandit:
Oynayacağımız oyuna göre görüşün değişir. Belki hoca onu 3. stoper gibi kullanmayı düşünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Daniel Opare'nin yaşlısı mı diyosun yani  :ebebe:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada ads'de rasul çok kötü stoper. Konusu geçmişti sanırım.

Çevrimdışı mrred

Başkanın Fatih Aksoy kararını hocaya bırakıyorum deme lüksü yok. Ben bu düşünceye takmış durumdayım. Yahu bu scout ekibi kime bağlı futbol şubesine falan bağlı değildir herhalde futbol şubesine ya da hocaya bağlı scout ekibi gibi bir saçmalık yaptıysak zaten yalandan ordadır o scout ekibi o yüzden hiç çalışmasınlar daha iyi. Eğer bu scout ekibi başkana bağlıysa başkan neden onlara sormuyor ? Bu arkadaşlar kiralık oyuncularımızı takip etmiyorlar mı ? Oyuncunun potansiyeli ile ilgili bir öngörüleri yok mu data veri vesaire hiçbir şey yok mu ? Nerden tutarsan tut elinde kalıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ridvan böyle devam etsin, tabi üstüne koyarak, zaten nsakala yedek olur, ridvani kesemez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yoruk

Caner gitti demek artık ? Gökhan ne durumda acaba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner gitti demek artık ? Gökhan ne durumda acaba.
O da gitti bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

O da gitti bence  :tabe:
Avrupada oynamak varken niye şu fbye gitsin ben kalacağını düşünüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Top sürüşü de çok kötü. Her defasında 4-5 metre ittiriyor. Alanya da kontra ataklara alışmış Bizim gibi dar alana alışması zaman alır

Çevrimiçi yaço58

Wellinton alacağımıza gidip fatihi Sivasa verelim karşılığında appindangoyeyi alalım wellintondan daha iyi yada antepteki djibodjiyi alalım wellinton en son izlediğim maçta gerçekten çok kötüydü

Çevrimdışı mellfred

Her ne kadar zor elemeler olsa da elit lig takımlarıyla oynamayacak olmak büyük fırsat
nihayetinde chelsea yok artık elemelerde
Kimse kimsenin hatırına 35m euro çukkalamıyor
Yönetim yana döne para arıyordu al sana altın fırsat. Al baba trink 250 milyon TL
yapın bir şeyler ayarlayın bunları

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adana Demirspor çıkamadığı için Douglas elimizde kaldı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye ligde 6 tane İstanbul takımı olacak. Bu da demek oluyor ki seneye 27 maçımız İstanbul'da. Avantaj mı avantaj  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu ads birdahada cikamaz, kendi evlerinde altayla berabere kalip zaten şanslarini yitirmişlerdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ads birdahada cikamaz, kendi evlerinde altayla berabere kalip zaten şanslarini yitirmişlerdi.
Adana Demirspor hep böyle. Senelerce 1. Lige çıkmak için play-off maçı oynayıp son dakikalarda yediği golle yenildi ya da penaltılarda kaybetti. Şimdi de aynı durumu Süper Lige çıkmak için yaşıyor. Bu 2 oldu. Devamı gelir mi gelir bu gidişle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye ligde 6 tane İstanbul takımı oldu. Bu da demek oluyor ki İstanbul'da 26 maç oynayacağız. Kaldı geriye 14 maç  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben Sergen Hocanın stoper konusunda çok seçici olduğunu düşünmüyorum zaten. Su röportajda 21.50 de sergen hocaya faletteyi soruyorlar. Stoper işte diyor  :lol: Ayni zamanda ozanı sormuşlar tekrardan nasıl iyilestirdin diye vs. 26'dan itibaren konuşmalari bizim genc oyuncularla alakali tutumuyla alakali olabilir. Gereksiz baski yuklememek gerek çocuklara diyor. Belki de ridvani bu sebeple kesti.

Iki sahsa ragmen izleyebilmiştim bunu  :)

Falette konusunda katılıyorum ama o biraz da bunu espriye çevirmiş 🙂 Sergen hoca beklere de öyle bakar ama havuzu çok geniş olmasa da futbolcudan iyi anlar. İddaali olduğumuz için risk almak istemiyor, öbür türlü kafasında soru işareti olacak. Bu da bir bakış açısı, şampiyonluk yaşamış bir oyuncu, o atmosferi biliyor bu yüzden seçimlerine saygı duymak lazım artık. Netleşmiş ya da netleşmeye çok yakın transferde o olmasın şu olsun demenin bir faydası pek olmuyor. Zaten burada baya oyuncu paylaşıldı, hoca da ligdeki oyuncuları biliyordur.

Sergen hoca sosyal zekası çok yüksek biri, değişiklikler bazı maçlardaki kadrolar tartışılabilir fakat oyunculara yaklaşımı bence çok olumlu, Avcının aksine.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 01:16:43 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Şl işi iyi oldu. Gerçi ligle ilgili alınan rezalet kararlardan sonra epey zor bir sezon olacak ama denemeye değer bir ön eleme süreci geçireceğiz. Bir biçimde kendimizi gruplara atarsak yakın-orta vadede kulübün eli rahatlayacaktır.

N'Sakala bekliyorduk. Welinton'u da alacağımız kesin gibi. Fatih konusunda ben de çok pozitif değilim dikkate değer bir orta saha oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum zaten stoper menşeili. Rıza çalımbay ve benzeri stil hocaların sertlik katma adına orta alanda stoper oynatması sıkça rastlanan bir olaydır ama bizim seviyemizde çalışmaz bu oyun stiliyle. Buna karşın 31'lik vasat stopere karşı bonservisinin verilmesine de gönlüm razı değil. Sivas'ta kazandığı maç tecrübesi önümüzdeki sene stoper rotasyonunda kullanılmasını sağlayabilir diye düşünüyordum.

Yabancı düzenlemesi ertelendi muhtemelen iptal de edilir. Yerli kaleci işinden vazgeçseler yol yakınken iyi olur.

Çevrimdışı worns

ismi geçenlerden wellington nem shaktar'ın işe yaramamış ender brezilyalılarından biri. buram buram dentinho kokuyor.

burada bir kaç kez yazdığım işlevli orta saha alternatifi jönsson bize mesaj göndermiş. 400-500 bin yıllık verin alın tam bir f/p transferi olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uğurcan ilk kaleye geçtiğinde onur kıvraktan sonra 2 maçta  birinde 6 diğerinde 7 gol yedi.

Ersin 4 maç kalesini gole kapattı bunların içinde bir de derbi ve zorlu maçlarda vardı.
SEYIRCISIZ Maç farkını atlıyorsunuz sürekli ,gereksiz övmeyi bırakın yahu zarar veriyoruz bu gençlere , aynısını Ridvanda yaptınız 2 maç üst üste patlattı bizi..

Ersini deplasmanda 20.000 - 30.000 rakip taraftar önünde izlemek lazım

Vodafone da 40.000 taraftar önünde izlemek lazim bu basit bir olay degil bu detayı atlamayın
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 02:11:27 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık