2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892684 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

bu wellintonda ne buluyoruz cidden merak ediyorum adamın boy 181
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Elimizdekileri nasıl çıkaracağız acaba  :s20: Fatih Aksoyu verdiğimiz söyleniyor bazı yerlerde. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Şu alanyada bile yedek kalan wellinton için fatihi vermek akıl tutulması olur maalesef fatih stoperi sağ beki ve ön liberoyu yedeklemek için kalmalı birde wellinton nedir stoper mi kalmadı ankaragücündeki pazdan falan çok daha iyi stoper wellinton hiç sinmiyor içime

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/firatgunayer/status/1288807167567581186?s=19
UEFA değil tefeci sanki bu gidişle ruiz konusunda da baya sıkıntı çekecepiz

Çevrimdışı mrred

Elimizdekileri nasıl çıkaracağız acaba  :s20: Fatih Aksoyu verdiğimiz söyleniyor bazı yerlerde. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Ben olsam geri alma maddesi koydururum . 2 milyon geri alma maddesi koyduralım
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

bu wellintonda ne buluyoruz cidden merak ediyorum adamın boy 181

Adamların en kritik maçında tarihlerinde ilk kez kupa alacakları maçta bile 1 dakika oynamadı. Stoper için son derece kısa boylu 31 yaşında bir adamı almanın erken konuşmak istemiyorum ama hiçbir mantığı yok. Nsakala hadi neyse sert oyuncu anadolu takımlarının kontralarında iş yapacak gibi duruyor çünkü çok koşuyor ve güçlü biraz tosic'e benzetiyorum geliş şeklini ancak şu wellington'u umarım alanya bırakmaz ya 3m euro falan isterler temennim

Çevrimdışı mrred

Eldeki Türk oyuncuyu verip 31 yaşında yabancı stoper almak ne biliyim...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Adamların en kritik maçında tarihlerinde ilk kez kupa alacakları maçta bile 1 dakika oynamadı. Stoper için son derece kısa boylu 31 yaşında bir adamı almanın erken konuşmak istemiyorum ama hiçbir mantığı yok. Nsakala hadi neyse sert oyuncu anadolu takımlarının kontralarında iş yapacak gibi duruyor çünkü çok koşuyor ve güçlü biraz tosic'e benzetiyorum geliş şeklini ancak şu wellington'u umarım alanya bırakmaz ya 3m euro falan isterler temennim
N'Sakala'ya da Wellinton'a da verilen her kuruş çöpe gider. Güya scoutumuz var hocanın kardeşi de oyuncu bakıyor buldukları adamlar Alanya'nın 30 yaş ve üstü oyuncuları bunlar bu gidişle Papiss'i de alırlar o zaman tam enkaz Beşiktaş oluruz.

Çevrimdışı mrred

Kaleye Serkan Kırıntılı ilk tercihmiş
Kaynak Fatih Doğan
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynak Fatih Doğan
Bunu 2 gün önce paylaşmıştım. Şimdi TV'de söylemeye başlamış. Demek iş ciddileşmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Kaynak Fatih Doğan
Şu fb maçı önceleri ceza sahası dışında top tutup cezalı duruma düşen Serkan mı

Çevrimiçi tolga1903

N'Sakala'ya da Wellinton'a da verilen her kuruş çöpe gider. Güya scoutumuz var hocanın kardeşi de oyuncu bakıyor buldukları adamlar Alanya'nın 30 yaş ve üstü oyuncuları bunlar bu gidişle Papiss'i de alırlar o zaman tam enkaz Beşiktaş oluruz.

Nsakala için farklı düşünüyoruz ama wellington harbiden gereksiz transfer. Nsakala yerine tabiki daha iyi oyuncu bulsalar keşke ancak hoca sanırım ikisini de çok istiyor. Wellington için tek ümidim alanya'nın şöyle iyi bir bonservis istemesi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine birileri bir şeyler planlıyor. Bakalım yakında kokusu çıkar. Haberim yokmuş gibi çek panpa...

https://twitter.com/alperbah/status/1288811181222825984

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nsakala için farklı düşünüyoruz ama wellington harbiden gereksiz transfer. Nsakala yerine tabiki daha iyi oyuncu bulsalar keşke ancak hoca sanırım ikisini de çok istiyor. Wellington için tek ümidim alanya'nın şöyle iyi bir bonservis istemesi
Bence iş bitmiş, taraftarın nabzıyla oynanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Transfer görüşmesi alışveriş merkezinde mi yapılıyormuş ? Böyle rezillik görmedim. Bu resmen reklam ya da nabız tutmak için yapılmış bir hareket yazıklar olsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer görüşmesi alışveriş merkezinde mi yapılıyormuş ? Böyle rezillik görmedim. Bu resmen reklam ya da nabız tutmak için yapılmış bir hareket yazıklar olsun.
Transfer sihirbazımız iş başında  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Şu alanyada bile yedek kalan wellinton için fatihi vermek akıl tutulması olur maalesef fatih stoperi sağ beki ve ön liberoyu yedeklemek için kalmalı birde wellinton nedir stoper mi kalmadı ankaragücündeki pazdan falan çok daha iyi stoper wellinton hiç sinmiyor içime

Birkaç yerde Necip diyorlar...takas için.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yıldırım Demirören ve ailesi 3 milyon TL bağışta bulunmuş kampanyaya. Televizyon programında ise alacağı olan 92 milyon TL' yi bağışlayacakmış. Basketbola da sponsor olma ihtimali varmış. Eger böyleyse ciddi rakamlar. Ayrıca banka sözleşmesi dışında olacak. Umarım kaynaklar iyi kullanılır.

Çevrimiçi hasankale

Kaynak Fatih Doğan
Kaleye Turk oyuncu alınacaksa dogru tercih olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yıldırım Demirören ve ailesi 3 milyon TL bağışta bulunmuş kampanyaya. Televizyon programında ise alacağı olan 92 milyon TL' yi bağışlayacakmış. Basketbola da sponsor olma ihtimali varmış. Eger böyleyse ciddi rakamlar. Ayrıca banka sözleşmesi dışında olacak. Umarım kaynaklar iyi kullanılır.
Bunları 1-2 hafta önce forumun basketbol sayfasında paylaşmıştım. misli.com ile de görüşüyoruz. Demirören sadece basketbola değil tüm amatör branşlara sponsor olacak  :tabe: Tüm parayı bağışlayabilir. Başkan 2 hafta önce görüşüp bu işler konusunda anlaşmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleye Turk oyuncu alınacaksa dogru tercih olur.
Yabancı kuralı gelmediği için yabancı birini kiralamak da mantıklı olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

UEFA değil tefeci sanki bu gidişle ruiz konusunda da baya sıkıntı çekecepiz

benim anlamadığım uefa yemiyor içmiyor neden önce beşiktaş dosyalarını inceliyor.
fb den krause falan ta ne zaman çekti gitti. trabozndan gs den kaç tane oyuncu gitti.
karyusun tanıdık falan var galiba uefa genel müdürlükte. :s20:

ayrıca eğer söylenti gerçekse ve 1-2 yıl kiralık değil de bonservisle veriliyorsa 22 yasındaki orta sahayı verip 31 lik neredeyse son sozleşmesini yapacak stoper almak da ayrı bir saçmalık. 1-2 yıllık kiralık gidecekse o daha olumlu en azından.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 16:51:59 Kartal Ç ]

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bunları 1-2 hafta önce forumun basketbol sayfasında paylaşmıştım. misli.com ile de görüşüyoruz. Demirören sadece basketbola değil tüm amatör branşlara sponsor olacak  :tabe: Tüm parayı bağışlayabilir. Başkan 2 hafta önce görüşüp bu işler konusunda anlaşmıştı  :tabe:
Basketbol konusunda okumuştum ama 92 milyon tlyi kaçırmışım. Keske basketboldaki dogru isler gibi futbolda da dogru isler olsa. Ama endustri büyüdükçe sanırım karar almak zorlaşıyor. Basketbolda daha kolay oluyor. Basketbol takimina sanirim Huseyin Yucelle alakali bir durum da var. Aslında izlemesi keyifli olacak takımı. Bu arada bu bağışlar olumlu hareketler sadece carklarin donmesini başlatıyor. Bizim bunu sürekli kılmamız gerek. Bankalar anlaşması bir an önce revize edilmeli. Ben 2 yıldır iyi bir ekonomist bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha once de yazmıştım. Gerektiğinde yatirimlarla paramizi artirmamiz gerekli. Altın veya cesitli fonlar aracılığıyla. Yuzde 5 komisyonla çalışacacak cok iyi borsacılar bulunabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol konusunda okumuştum ama 92 milyon tlyi kaçırmışım. Keske basketboldaki dogru isler gibi futbolda da dogru isler olsa. Ama endustri büyüdükçe sanırım karar almak zorlaşıyor. Basketbolda daha kolay oluyor. Basketbol takimina sanirim Huseyin Yucelle alakali bir durum da var. Aslında izlemesi keyifli olacak takımı. Bu arada bu bağışlar olumlu hareketler sadece carklarin donmesini başlatıyor. Bizim bunu sürekli kılmamız gerek. Bankalar anlaşması bir an önce revize edilmeli. Ben 2 yıldır iyi bir ekonomist bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha once de yazmıştım. Gerektiğinde yatirimlarla paramizi artirmamiz gerekli. Altın veya cesitli fonlar aracılığıyla. Yuzde 5 komisyonla çalışacacak cok iyi borsacılar bulunabilir.
Basketbolda da işler iyi gitmiyor. Geçmişten yeni borçlar karşımıza çıkıyor. Ayrıca bir çok küçük sponsorla anlaşıyoruz ama başkan bunların futbol takımının kullanmasını istiyormuş. Basketbol A.Ş. tekrar aktif oldu ama sadece kağıt üstünde olmuş. Basketbol şubesinin olayı Ahmet Kandemir ve Burak Bıyıktay'ın vizyonu üzerinden bir yapılanma  :tabe: Her zaman diyorum basketbol kendini çok rahat çevirebilecek finansal yapıaya sahip. Futbola aktarılan sponsorluk gelirleri yüzünden ve iş bilmez yöneticiler yüzünden bu halde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu fb maçı önceleri ceza sahası dışında top tutup cezalı duruma düşen Serkan mı
Sneijderin dandik şutunda eline cekip, gol yiyen serkan  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !