2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892410 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bence 3 puan sistemi de değişmeli. Maç sonunda hakemin kanaat notuna göre bir puanlama sistemi olmalı. Mesela bir takım maçı kazanınca 3 puanı hemen almamalı hakemin raporuna göre kaybeden takım da 3 puan alabilmeli hatta bununla ilgili sözlü mülakat sistemi yoluyla komisyon kurulup futbolcuların niyetleri sorgulanmalı puanlama sistemi futbolcuların baştakileri ne kadar sevdiklerine göre belirlenmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çok güzel bir öneri bunu değerlendirmeleri lazım
Hem iddia gelirleri de artar. İnsanlar bütün dertlerini unuturlar her sene 1 ilin takımı şampiyon yapılır böylece hak geçmemiş olur :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

o hadise zaten yalan rüzgarına döndü erzurum valisi günlük vaka 200ü geçti diyor mardin 150nin altına düşmüyor yeni vaka diyor konya haftalardır günlük 250lerde ama bakan bey günlük vaka 950 diyor %68i istanbulda diyor.  :ebebe:
Bu otellerin karnı nasıl doyacak? Bu turistleri nasıl ürkütmeden ülkeye çekeceğiz? Kayseri ve Adana'da da durum farklı değil  :tabe: Yarın ligleri oynatsalar ve önemli bir oyuncumuz covid olsa ne yapacaklar? Oynatmayacaklar mı? Kimse kimseyi kandırmıyor. Sadece millet umursamaz olunca devlet de işime bakarım diyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

o hadise zaten yalan rüzgarına döndü erzurum valisi günlük vaka 200ü geçti diyor mardin 150nin altına düşmüyor yeni vaka diyor konya haftalardır günlük 250lerde ama bakan bey günlük vaka 950 diyor %68i istanbulda diyor.  :ebebe:
Ülke baştan aşağı kokuşmuş o verilerin hiçbirine güvenilmez.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 12:41:45 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu otellerin karnı nasıl doyacak? Bu turistleri nasıl ürkütmeden ülkeye çekeceğiz? Kayseri ve Adana'da da durum farklı değil  :tabe: Yarın ligleri oynatsalar ve önemli bir oyuncumuz covid olsa ne yapacaklar? Oynatmayacaklar mı? Kimse kimseyi kandırmıyor. Sadece millet umursamaz olunca devlet de işime bakarım diyor  :tabe:

önemli oyuncumuz zaten covid oldu ama oyna dewam dendi işte koca ligde birtek bize mi denk geldi yoksa saklandı mı orası da ayrı bir muamma mesela küme düşünce kayserili yönetici yöneticide ekipte covid çıktı ama lig zarar görmesin die sakladık demedi mi belki de oyuncu da çıktı güvenilirlik yok ki ülkede.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Bu akpom lle ilgili herkes skysport haberine atıf yapmış fakat ben skysportun haberini bir türlü bulamadım ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Ülke baştan aşağı kokuşmuş o verilerin hiçbirine güvenilmez.

misal birine test yapılıyor sonuç pozitif çıkıyor günlük vakaya yazılmıyor sümenaltı ediliyor ama hasta takip ediliyor 10 gün sonra testi negatife dönünce bu sefer iyileşen vakaya anında ekliyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu akpom lle ilgili herkes skysport haberine atıf yapmış fakat ben skysportun haberini bir türlü bulamadım ?
Haber ilk bu siteye düştü. Bu site de Sky Sport'u kaynak gösterdi  :tabe:

https://twitter.com/TransferNexus/status/1288563558649823237

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Haber ilk bu siteye düştü. Bu site de Sky Sport'u kaynak gösterdi  :tabe:

https://twitter.com/TransferNexus/status/1288563558649823237
Onu gördüm de skysportun haberini hala göremedim ? Skysport bunu ne zaman haber yapmış nerede yapmış bir türlü bulamadım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

misal birine test yapılıyor sonuç pozitif çıkıyor günlük vakaya yazılmıyor sümenaltı ediliyor ama hasta takip ediliyor 10 gün sonra testi negatife dönünce bu sefer iyileşen vakaya anında ekliyorlar.
Yapılan testlerin doğruluk oranı da baya düşükmüş %50 diyorlar. Tabipler odası açıklama yaptı dünya sağlık örgütünün standartına göre bir test yapılmıyormuş bizim test kitimiz çok güvenilir değilmiş. Bir de böyle bir şey var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu gördüm de skysportun haberini hala göremedim ? Skysport bunu ne zaman haber yapmış nerede yapmış bir türlü bulamadım
Hiç o kadar derin doğrulama yapmadım. Yalan yazacak halleri yok. Zaten Sky Sports da çok güvenilir bir site değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yapılan testlerin doğruluk oranı da baya düşükmüş %50 diyorlar. Tabipler odası açıklama yaptı dünya sağlık örgütünün standartına göre bir test yapılmıyormuş bizim test kitimiz çok güvenilir değilmiş. Bir de böyle bir şey var.

dün bakan bey yerli malına güvenelim gurur duyalım filan diyordu ilk test kitleri çinden 8,75 dolara alınmış şimdi yerli kitler 9,8 tl imiş bu rakamın altında kit öneren varsa teklife açığım diyordu radyoda denk geldim konuşmasına. acaba ucuz etin yahnisi yine yavan mı oluyor.

Çevrimdışı mrred

dün bakan bey yerli malına güvenelim gurur duyalım filan diyordu ilk test kitleri çinden 8,75 dolara alınmış şimdi yerli kitler 9,8 tl imiş bu rakamın altında kit öneren varsa teklife açığım diyordu radyoda denk geldim konuşmasına. acaba ucuz etin yahnisi yine yavan mı oluyor.
Olabilir. Elimizde net verilen olmadığı için bişey diyemiyorum sadece yetkili insanların açıklamaları var işte. Olay siyaset üstü fakat bundan bile oy devşirme çabası olduğu için insan ister istemez "acaba" diyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hiç o kadar derin doğrulama yapmadım. Yalan yazacak halleri yok. Zaten Sky Sports da çok güvenilir bir site değil  :tabe:
Sky premier lig yayıncısı değil miydi ? O yüzden ciddiye almıştım
The great gig in the sky

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kullandığımız kitlerin başarı oranını yuzde 91.13 olarak açıklamıştı Avrupa Birliği. Sizin söylediğiniz hızlı kitler olabilir 15 dakikada sonuç veren.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sky premier lig yayıncısı değil miydi ? O yüzden ciddiye almıştım
Bahsi geçen oyuncu Yunanistan'da oynadığı için öyle dedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Kullandığımız kitlerin başarı oranını yuzde 91.13 olarak açıklamıştı Avrupa Birliği. Sizin söylediğiniz hızlı kitler olabilir 15 dakikada sonuç veren.
https://www.dw.com/tr/yerli-test-kiti-tart%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-testler-ne-kadar-g%C3%BCvenilir/a-54314671
Buyur
The great gig in the sky

Çevrimiçi İsmail Özyurt

https://twitter.com/BesiktasJK/status/1288760818193051648?s=20

:D
Bu saatten sonra herkes akıllı olacak ulen.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

https://www.dw.com/tr/yerli-test-kiti-tart%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-testler-ne-kadar-g%C3%BCvenilir/a-54314671
Buyur
Benim cevremden duyduğum yaşanan olaylarda ancak çok ciddi belirtiler varsa PCR testi yapıyorlar.PCR testi zaten doğru sonuç veriyor. Zaten araştırma görevlisi de demis. Belki benim hatırladığım oran PCR testi başarı oranıdır. Onun dışında sayıların güvenirliğini sarsan ciddi tekil açıklamalar geliyor il bazlı. Dun sadece Rizede 57 vaka açıklanırken Karadeniz bölgesinde daha az sayı vardı. Benzer şekilde Güneydoğu bölgesinde de bu şekilde.Avrupadaki sayılarda da benzer güvenirlik sarsan veriler mevcut. Sanırım Dünya genelinde vaka sayısıni manipüle eden farklı bir prosedure geçildi.Buna rağmen Ispanya Fransa Almanya da vakalarda artışlar mevcut. Kış gelmeye başladığında daha fazla kapalı mekan kullanımıyla belki de bu günler iyi geçirdiğimiz günler olarak kalacak.

Çevrimiçi kahyaoglueren

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1288801636618559488
Elimizdekileri nasıl çıkaracağız acaba  :s20: Fatih Aksoyu verdiğimiz söyleniyor bazı yerlerde. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 14:57:24 kahyaoglueren ]