2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892410 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleyi Ersine emanet edelim diyenlere bu şekilde anlatmak istiyorum

Golcü ve kalecinin önemini şöyle anlatayım ;

90+8 de Uğurcan,  Fernandes'in şutunu  çıkardı , hemen sonrasında Sörloth 30 40 metre top sürerek golünü attı .
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Kaleyi Ersine emanet edelim diyenlere bu şekilde anlatmak istiyorum

Golcü ve kalecinin önemini şöyle anlatayım ;

90+8 de Uğurcan,  Fernandes'in şutunu  çıkardı , hemen sonrasında Sörloth 30 40 metre top sürerek golünü attı .

uğurcan ilk kaleye geçtiğinde onur kıvraktan sonra 2 maçta  birinde 6 diğerinde 7 gol yedi.

Ersin 4 maç kalesini gole kapattı bunların içinde bir de derbi ve zorlu maçlarda vardı.

Çevrimiçi Samet Ç

:alala:

https://twitter.com/TransferNexus/status/1288563558649823237
Fener'e de yazmışlar bizde para yok alamayız o yüzden rahatım Fener'e kitlerler büyük ihtimal bir sürpriz olmazsa bu balonu.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 00:57:35 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

:alala:

https://twitter.com/TransferNexus/status/1288563558649823237
mental ve fizik olarak çok güçlü ama yeteneksiz gibi geldi

bu arkadaşı getireceğimize larin'i oynatalım daha iyi
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/CemGnc2/status/1288579442449817602?s=19
Şu zihniyetin cezası inşallah kaldırılmazda biz gideriz cl ön eleye, şunlarla seneye her cephede çarpışacağız o yüzden yönetimin güçlü durması şart
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 01:43:34 yaço58 ]

Çevrimdışı sefaköykartali

uğurcan ilk kaleye geçtiğinde onur kıvraktan sonra 2 maçta  birinde 6 diğerinde 7 gol yedi.

Ersin 4 maç kalesini gole kapattı bunların içinde bir de derbi ve zorlu maçlarda vardı.
Anlatamıyorum ki bi türlü. Uğurcan beşiktaşta olsa 6 gol yediği maç ekşiye bu kova falan yazılırdı burda o golü ben yemem sen yemezsin falan denirdi.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 01:49:25 sefaköykartali ]

Çevrimdışı worns

rezalet kararlaştırılmış bravo. mesele sadece önümüzdeki sezonun 21 takımlı olması değil, ligimizin uzun vadede tamamen 20 takıma çıkartılması. bu ne bizim ne herhangi bir büyük kulubün ne de genel olarak ligin işine yarayacak bir karar. ekonomiden ve türkiye'deki futbol pazarının durumundan ortalama seviyede anlamanız yeterli, düzenlemenin saçmalık olduğunu farketmek için. dün yazmıştım uzun uzun tekrarlamaya gerek yok ne diyeyim. kararı alanın spor yönetimi olmadığından da eminim. futbol kulüpleri zaten anlık çıkarlar, sözler, ilişkiler ağıyla yönetiliyor ve karar mercinin tümüyle emrine girmiş durumdalar. biz dahil büyük kulüplerin tamamı da hem bizi hem de ülke futbolunun tümünün adım adım daha da işe yaramaz hale getirilmesine seyirci oluyoruz yeri geliyor maşa oluyoruz. yakında zaten şampiyon bile şampiyonlar ligne katılım hakkını kaybeder. kaybetsin de zaten bu kadar futbol bile fazla bu zihin ortalamasına.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 05:31:21 worns ]

Çevrimdışı worns

kesin olan şu ki bu ülkede futbol adına pozitif gelişme beklememiz için futbolun ötesinde değişikliklere ihtiyaç var.

Çevrimdışı worns

konuyla ilgili bir çok detaya değinen derli toplu yorumlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

:claps: :claps: :claps: :claps:

Nedir bu Ersin Nefreti millette anlamak güç.
Boyko'ya süper diyen adamlar bunu deyince daha bir komik oluyor  :kop:

Çevrimdışı tangaz

:D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Dün gecenin özeti:

Nsakala bizim sevyenin topçusu değil.Rıdvan oynasın gelişsin daha iyi

cisse love dan 1 tık iyi ama o da bizim kalibre forvet değil maalesef.

Kale kesinlikle ve kesinlikle ersine emanet edilmeli ,sakatlık cezalı durumu için ucuz tecrübeli yabancı isimsiz kaleci alınmalı .Yoksa ersin onun isminin altında ezilebilir.

Alanyadan alınacak tek topçu bakasetas gerisi bizde en fazla yedek olur net.

Bu arada novak tam renkli topçusu bizde olmaz.Ama renkli basının gazıylada şöhret olur biz de keşke biz alsaydık deriz.

Seneye her hafta maç var , bu bizim için konuşulacak yazılacak daha çok şey demek oluyor.Bilemiyorum altan bu iyi mi kötü mü çözemedim :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün gecenin özeti:

Nsakala bizim sevyenin topçusu değil.Rıdvan oynasın gelişsin daha iyi

cisse love dan 1 tık iyi ama o da bizim kalibre forvet değil maalesef.

Kale kesinlikle ve kesinlikle ersine emanet edilmeli ,sakatlık cezalı durumu için ucuz tecrübeli yabancı isimsiz kaleci alınmalı .Yoksa ersin onun isminin altında ezilebilir.

Alanyadan alınacak tek topçu bakasetas gerisi bizde en fazla yedek olur net.

Bu arada novak tam renkli topçusu bizde olmaz.Ama renkli basının gazıylada şöhret olur biz de keşke biz alsaydık deriz.

Seneye her hafta maç var , bu bizim için konuşulacak yazılacak daha çok şey demek oluyor.Bilemiyorum altan bu iyi mi kötü mü çözemedim :bandit:
1 hafta bay geçeceğiz. O hafta da kesin Avrupa'da maçımız olur. Her anlamda lig için kötü karar. Ancak bu anlaşma karşılığında ne aldığımıza göre bizim için iyi olup olmadığını anlayabiliriz. Harcama limitini yüksek alırsak, banka anlaşmasını revize edersek, düşecek takımlardan birkaç oyuncu alabilirsek belki olumlu bakabiliriz bu karara  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

1 hafta bay geçeceğiz. O hafta da kesin Avrupa'da maçımız olur. Her anlamda lig için kötü karar. Ancak bu anlaşma karşılığında ne aldığımıza göre bizim için iyi olup olmadığını anlayabiliriz. Harcama limitini yüksek alırsak, banka anlaşmasını revize edersek, düşecek takımlardan birkaç oyuncu alabilirsek belki olumlu bakabiliriz bu karara  :tabe:

lig 42 hafta oynanacak ee zaten sene 52 hafta hem yuro 2020 oynanacak seneye yazın ligler erken bitirilmek zorunda acaip sıkışık bişiler olacak en az 4 maç hafta içine serpiştirilip 42 haftayı 38e düşürmek zorundalar bakalım sonuçları nasıl olacak sakatlıklar bu sene çok belirleyici olacaktır. ben düne değin kaleci hariç 15 kemik adam ile seneyi kotarırız diyordum ama şimdi kaleci hariç sayı 18e yükseldi bu da ek maliyet demek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

lig 42 hafta oynanacak ee zaten sene 52 hafta hem yuro 2020 oynanacak seneye yazın ligler erken bitirilmek zorunda acaip sıkışık bişiler olacak en az 4 maç hafta içine serpiştirilip 42 haftayı 38e düşürmek zorundalar bakalım sonuçları nasıl olacak sakatlıklar bu sene çok belirleyici olacaktır. ben düne değin kaleci hariç 15 kemik adam ile seneyi kotarırız diyordum ama şimdi kaleci hariç sayı 18e yükseldi bu da ek maliyet demek.
Bu hesapta pandemi böyle devam etmesi halinde ama herkes 2.dalga beklerken bu riski almak hangi akla mantığa sığıyor insanlar önünü bile görrmezken pandemi yüzünden bunlar pandemi yokmuş gibi karar aldılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen az söylemişsin yine. Avrupa Kupası ve Türkiye Kupasını da işin içine dahil edince bu sene 60 maçlık bir serüvenimiz olacak. Bence minimum 20-21 oyuncuya ihtiyacımız var. Tabi buna limitler izin verecek mi orasını hep birlikte göreceğiz. 5 değişiklik hakkı olmasa işler daha kötü olacaktı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hesapta pandemi böyle devam etmesi halinde ama herkes 2.dalga beklerken bu riski almak hangi akla mantığa sığıyor insanlar önünü bile görrmezken pandemi yüzünden bunlar pandemi yokmuş gibi karar aldılar
Şu anda söylenmiyor ama zaten hiç geçmeyen covid 19 bazı illerde pik yaptı. Hastahaneler doldu. Bu şekilde devam ederlerse tekrar sokağa çıkma yasağı getirmek zorunda kalacaklar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sen az söylemişsin yine. Avrupa Kupası ve Türkiye Kupasını da işin içine dahil edince bu sene 60 maçlık bir serüvenimiz olacak. Bence minimum 20-21 oyuncuya ihtiyacımız var. Tabi buna limitler izin verecek mi orasını hep birlikte göreceğiz. 5 değişiklik hakkı olmasa işler daha kötü olacaktı.
Bu fikstür yoğunluğunda takasta genç oyuncuları vermememiz lazım. ZTK' ya Fatihi, Kartalı Umut Nayiri falan oynatmak zorunda olacağız.
*3 tane ligin elit kaliteli oyuncusu olabilecek oyuncu(Sörloth kalitesi)
*6-7 tane isim olarak çok iyi olmasa da lig kalitesine göre gayet iyi ve uyumlu oyuncu(Hadebe,Mensah kasa),
*3-4 tane lig seviyesinin çok altında olmayan sakatlıkta vs girebilecek oyuncu(Tyler Boyd kasa), (Sınırlama yoksa kiralık oyuncu gelebilir buraya)
*4 tane genç ve oyuna sonradan girebilecek potansiyelli oyuncu(Rıdvan ve Fatih gibi),
*Kalanı da alt yaş gruplarından takımla antrenman yapacak, önümüzdeki yıllarda takımda yer alma ihtimali olan yetenek görülen genç oyunculardan bir takım kurulabileceğini düşünüyorum. Şu andaki maddi durumla en fazla bu kadar olabileceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 11:36:25 sefaköykartali ]

Dün Socrates Dergi' nin Youtube kanalında 21 takımlı lig değerlendirilirken Emre Özcan ekonomik kısıtlamanın üç büyükler için 70 milyon € luk bir harcama ekstrası getirileceği konuşuluyor dedi. Yabancı sınırlaması ve ekonomik kısıtlamanın rahatlaması yüzünden okey verdiğimizi düşünüyorduk ama bu kadar fazla bir harcama fazlası bizi daha çok borçlandırır mı, işlerimizi mi kolaylaştırır orasını bilemiyorum.

Çevrimdışı murat

kamp yememiş boyko :D

Çevrimdışı mrred

kesin olan şu ki bu ülkede futbol adına pozitif gelişme beklememiz için futbolun ötesinde değişikliklere ihtiyaç var.
+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Tek bayrak tek vatan tek din tek millet felsefesi!! Türkiye Liglerine de uygulansın alt ligler süper lig ile birleşsin. 100 takımlı süper lig olsun birlik beraberliğimiz perçinlensin. İller arası diyalog artsın :D Karslının ıspartalının çorumlunun çankırının başı kel mi onlarda süper ligde oynasınlar
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Tek bayrak tek vatan tek din tek millet felsefesi!! Türkiye Liglerine de uygulansın alt ligler süper lig ile birleşsin. 100 takımlı süper lig olsun birlik beraberliğimiz perçinlensin. İller arası diyalog artsın :D Karslının ıspartalının çorumlunun çankırının başı kel mi onlarda süper ligde oynasınlar
Çok güzel bir öneri bunu değerlendirmeleri lazım

Çevrimdışı tangaz

Şu anda söylenmiyor ama zaten hiç geçmeyen covid 19 bazı illerde pik yaptı. Hastahaneler doldu. Bu şekilde devam ederlerse tekrar sokağa çıkma yasağı getirmek zorunda kalacaklar.

o hadise zaten yalan rüzgarına döndü erzurum valisi günlük vaka 200ü geçti diyor mardin 150nin altına düşmüyor yeni vaka diyor konya haftalardır günlük 250lerde ama bakan bey günlük vaka 950 diyor %68i istanbulda diyor.  :ebebe: