2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896433 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Herhalde yoldan geçen dayıları oturtmuşlar onlar yönetiyor tffyi bu kadar acizlik olamaz

aciz ve basiretsizler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaten grup sistemi kalkmamışmıydı
Çift maçlı eleminasyonu kaldırıyorlar herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

altı dolu zaten taraftar bilmiyor kongrede ki ler ibra etmiyor herkes bilmiyor bi bizim forumda 2-3 kişi biliyor bu mu  doğrusu ?
Geçen sene diye bir şey dedim mi ben ?
Ne zaman elde ettiğimizi yazdım işte anlamamak için diretiyorsunuz.Şampiyon olduk ordan aldık diyorum,Yayıncı kuruluş verdi,Sponsorlar var,Şampiyonlar ligine direk katıldık 25-30 milyon € 2.ci olan katılamadı onun payınıda aldık 12.5 milyon € şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık 6-7 millyon € cenki sattık 23 milyon € ordan aldık daha sattığımız diğer oyuncular var ve aldığımız adamlarda kiralıktı talisca,aboubakar vs.Bir sene önce 5 milyon € kar açıklamış iken bu kadar geliri rağmen nasıl oldu zarar açıkladık bunu soruyoruz cevabını verebiliyor musun ?
Ben tl bazında demiyorum doğrudan 200 milyon € gelir oldu diyorum hadi 200 olmadı diyelim 170 olsun hadi ayağın alışsın 150 olsun buna mı takılıyorsun cidden takıldığın konu nokta bu mu ?
Halen daha birini suclayacaksan yalan konusma diyorsun abi cidden bir anormallik var ortada bir şey var sen beni yalancılıkla suçluyorsun.Çıkartacaklar zaten hesap ellerinde.Sadece ben mi lekeliyorum o zaman senin gözünde taraftar da suçlu kongrede ki ler de suçlu ? Ama orman suçsuz öyle mi demek istiyorsun ?
Yav birine sövmen için illa delil ispat mı istiyorsun herkesin anlayacağı dilde anlatıyorum senin bir şirketin var şirketin 5 milyon € kar açıklıyor gelirlerin 2-3 katı artıyor şirketine harcamada yapmıyorsun ama şirketin yıl sonunda zarar açıklıyor ? Ne düşünürsün mantıklı zeki her insanın düşündüğü gibi biri beni soyuyor demi ?
Biri seni yapmadığın bir şey için suçlarsa sen ne yaparsın çıkar ispat edersin ? Neden etmiyor o halde ? O kadara taraftar dedi kongrede ibra edilmedi niye susuyorsun haksızsan susarsın bu kadar basit beni biri böyle ithamlar altında bırakacak geçem gündüzüme karışır uyku uyayamam hemen ispat ederim halka açık şirket değil mi hani şeffaftı belgeler ile paraların nerelere gittiğini niye açıklamıyor ?
Evet ben kötü yönetti ve ayrıca paraları cukkaladı diyorum sadece ben demiyorum taraftar ve kongre diyor (ibra edilmedi) çıkıp aksini ispat edecek.Orta da bir usulsüzlük var.
Senin önceliğin Beşiktaşın paraları mı yoksa orman mı ?
Benim 10 yaşında ki beynimin düşündüğü ile sen 50 küsür yaşında o kadar gelmiş geçirmiş olmana rağmen benim düşündüğümü düşenemiyorsan kendini sorgulaman gerekiyor bence abi.
Çebi bu klübün kasasına baktığın da kimse ormanı suçlamıyordu zaten çebi ayrıldıktan sonra ne olduysa oldu bilmem farkında mısın ? Olayların akışını iyi takip edersen görebilirsin.
Son olarak sizin ormanı savundugunuz kadar orman kendini savunmadı...
sen anlamıyorsun birine delilin ispatın olsada sövemezsin delilin varmı git mahkemeye ver
bu kadar basit veremiyormusun o zaman boş yapıyorsun demektir. yada kolluyorsun
1 milyar gelirin olur 5 m kar edersin sonraki sene 600 e düşer gelirin ama gelir düşerken gider düşmüyor işde 300 açığı o şekilde verirsin
zaten bir sene önce 1 milyar gelirle kafa kafaya çıkmışsın gelirin 600 e düşünce ne olacak sanıyorsun
biz şampiyon olduğumuz seneler kazandık bu gelirleri ve o senelerde  biz ffp deydik yani dediğin gibi 300 M zarar edemezdik 300 M zararı yenimi verdik
iki sene gs şampiyon oldu ve bizim bir milyar falan gelirimiz yoktu biliyormusun 300 M zarar ettiğinde gelirin 100 M euro bile değildi.
o nedenle 3 sene önce elde ettiğin geliri gösterip bu kadar gelir varken deyip üç sene sonraki 300 m açığı karşılaştıramazsın.
böyle laf ebeliği yaptığın zaman haklı olsan bile haksız yere suçlamış oluyorsun kanıt diye gösterdiğin şeyleri büküyorsun.
mantıken düşün 300 m nasıl zarar ettik derken şampiyon olamamışsın sadece şl den 50 M euro kaybetmişsin al sana o zamanki kurla 300
M ye ne olduğu birde şampiyon olmadığın için ligdeki gelirlerindende düşüş yaşadın.

Çevrimiçi yaço58

Bu ligde hiçbir takımın 42 maçı çıkarabilecek ne kondisyonu nede rotasyonu var Avrupa kupa falan da girince işin içine iyice sıkışık bir fikstür bizi bekliyor ben hayret ediyorum biz nasıl destek verdik bu işin raconu vardır 3 takım zaten düşmüş bu kuralı seneye için alırsın lig oynadıktan sonra değil hatta son 3 ile 2.ligin 4 ile 6. Sıradaki takımları play out tarzı bişe oynatırsın adalet olsun şimdi ankaragücü kayseri Malatya bişe yapmadılar hak ettiler düşmeyi nerede adalet pandemi falan hikaye o zaman gs çıksın kupayı istesin pandemi olmasa biz olurduk şampiyon diye onada tamam diyelim bu kadar adaletsizlik olmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu herhangi bir taraftar bile biliyor. Yönetenlerin bilmemesi imkansız. Nasıl gelir kaybı yaşamayacaklarını düşünüyorlar? Birden bire değişiklik yapmakta üstümüze yok...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1288483130597421056

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Benim ibra edip etmemem neden önemli değil demek ki bir şeyler döndüğü düşünüldüğü için ibra edilmedi ? Mahmekeye mevcut yönetim verir.Taraftar var diyor kongre de var deniyor.Ben forumda neden Beşiktaşın hakkını arayamıyorum eskiden başkan iken Beşiktaş başkanının bu şeylerle itham edemezsin denip ceza veriliyordu.Şimdi başkan değil bir usulsuzluk var dedik mesajımız siliniyor ? Sizin önceliğiniz Beşiktaşın başarısı,paraları mı yoksa orman mı ? Ben ve taraftar olarak soruyoruz Beşiktaşa bu kadar para girdisi oldu bu paralar çıkmadı neden zarar ettik ? Bunu sormak en doğal hakkımız değil mi ? Açıklaması basit değil mi ? Şuralara harcadık...Açıklayamadığına göre... ? Niye paralar nerede diyemiyoruz ?  Hakkını arama mı diyorsunuz ?
onun açıklamaları bilançoda vardır. Ya doğrudur ya kılıfına uydurulmuştur. Varsa bir açığı şurada şu olmuş o zaman seninle aynı yerde ben de olurum. Onun haricinde hislere göre, denilene göre vs iftiradan öte gitmiyor malesef doğru bile olsa.

Çevrimiçi levitate

yabancı kuralı iptal diyorlar hmm

nihat özdemir çok omurgasız birisi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Küme düşme kalkacaksa geniş kadrolar ve Avrupa maçı oynamayan takımlar daha avantajlı olacak  :tabe: Senede 40 maç yapacak bir takımın kadrosu en az 20 iyi oyuncudan oluşmalı. Şansımıza seneye 5 oyuncu değişikliği kuralı da devam edecek. Bizim çok iyi 15 üstüne genç ve orta seviyeli oyunculardan oluşan bir kadro yapmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Küme düşme kalkacaksa geniş kadrolar ve Avrupa maçı oynamayan takımlar daha avantajlı olacak  :tabe: Senede 40 maç yapacak bir takımın kadrosu en az 20 iyi oyuncudan oluşmalı. Şansımıza seneye 5 oyuncu değişikliği kuralı da devam edecek. Bizim çok iyi 15 üstüne genç ve orta seviyeli oyunculardan oluşan bir kadro yapmamız lazım  :tabe:
Yönetimimiz bu adaletsizliğe destek verdiğine göre kaliteli geniş rotasyonlu kadro kuracaktır

Çevrimdışı haluk.m

Premier Lig olacağımız yok bari Championchip olalım dediler.

Anadolu'dan oy devşirmek ve Beintsport'u zengin etmek üzerine kurgulanmış bir lig..  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tüm takımlar ortak bir karar alırsa bunun karşısında siyasiler de duramaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Premier Lig olacağımız yok bari Championchip olalım dediler.

Anadolu'dan oy devşirmek ve Beintsport'u zengin etmek üzerine kurgulanmış bir lig..  :alala:
Yabancı kuralı ve Bein Sport'un indirim kararına karşı alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Yabancı kuralı ve Bein Sport'un indirim kararına karşı alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum  :tabe:
https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1288485430720106501?s=19

doru diyosun
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Tüm takımlar ortak bir karar alırsa bunun karşısında siyasiler de duramaz  :tabe:
keşke boykot durumu falan olsaydı az eğlenseydik
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic'den de 4.5 kalmıs.

Enkaz bıraktılar önceki yönetim.
Taksitle ödeniyor işte.

Dünyada peşin alan kaç tane takım var ki?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman yönetimi şu anki borcun yarısından sorumlu anlaşılan. Negredo'ya giderken 4.9 milyon euro fesih ücreti ödenmiş. Bize 1.5 senelik maliyeti yaklaşık 14 milyon euro imiş  :tabe:
Neden gönderdiler o zaman kalsa da 4.9 milyon Euro verecektik zaten.

Doğruysa, Fikret Orman'ın son senesi facia resmen.

Çevrimiçi levitate

Nihat özdemir maşa neyini anlamadın :D
Maşası olmuşlar diyor işte  :tabe:
aletin ismini unuttum kızmayın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Taraftarı karşına aldıktan sonra 1000 maç yaptırsan ne olur ?    İndirim yaptır üstüne fazla maç koy, dekoderi katarlılar mı alacak  :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

bi önceki sene 5 milyon yuro kar açıklayan takımın üstüne dewasa gelirler elde ederken takip eden sene 300 milyon tl zarar etmesi normal değildir.
Fikret Orman'ın son senesi şaibeli.

Ama bu normal, aynısını bu sene Galatasaray'da da göreceğiz.

250 milyon TL CL geliri olmayınca, onları da aynı durumda göreceğiz.

Çevrimdışı murat

aletin ismini unuttum kızmayın :D
aletin adını unutana kızılırmı hiç😂