2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2900405 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

belirli özellikleri var hücumda duran topta da bir tehdit hatta ve bence de gömülecek stoper değil aslında ama o her topa dandun yapışı çok amatörce
Hoca afaroz edince oda gelene gidene dan dun vurmaya başlamıştı

Normalde ayağa oynamayı seven bir stoperdi ayakları iyiydi

Tıpkı Fabrinin Lyon macinda yediği golden sonra ki hali gibi , Fabri libero gibi oynuyordu hocadan fırça yiyince oda gelen gidene dan dun vurmaya başlamıştı

Bence Mirin bir şansı hak ediyor abi en azından rotasyonda olmalı kesinlikle , Roco dan daha iyi olduğu kesin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

https://twitter.com/futbolarena/status/1287816139565944833
Bak bu olur

Hem siyahi hem hızlı hemde hayvan gibi güçlü , rakip stoperi kucağına alıp götüren cinsten :bandit:

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1287819985562341376

Yeni kalecimiz hayırlı olsun
Bi türlü ısınamadım bu Sinana ben , Bazen iyi işler çıkarıyor ama Ortalama bir kaleci , herşeyden var ama hepsi yarim :bandit:

Çevrimdışı yoruk

Sinan büyük takım kalecisi olamaz.Belçika hariç tutunamadı bir yerde.Önceden yazdım.Ersin arkasına adam arıyorlarsa Tolga'yı çağırsınlar daha iyi.Sinan ne kadar alacaksa Tolga daha azını alır zaten.400 'e falan mı gelecek şimdi Sinan ? Hiç sanmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

📺 Bu sezon yayın geliri dağılımı;

1️⃣ Galatasaray - 167,7 M TL
2️⃣ Beşiktaş - 165,5 M TL
3️⃣ Fenerbahçe - 150,3 M TL
4️⃣ Trabzonspor - 149,5 M TL
5️⃣ Başakşehir - 140,0 M TL

Fatih Aksoy 30 maça çıkmış bu sezon Sivasta , orta saha rotasyonunda kesinlikle olmalı bence

Sinan Bolati Sergen Hoca veto etmiş diyor bazı sayfalar..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Aksoy 30 maça çıkmış bu sezon Sivasta , orta saha rotasyonunda kesinlikle olmalı bence

Sinan Bolati Sergen Hoca veto etmiş diyor bazı sayfalar..
Koita işini de bonservis işi bozdu diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Koita işini de bonservis işi bozdu diyorlar  :tabe:
Hadi ya

Cisse kadar iş yapardı bence yaşı kac Koitanin ? hiç dikkat etmedim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi ya

Cisse kadar iş yapardı bence yaşı kac Koitanin ? hiç dikkat etmedim
30 yaşında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

📺 Bu sezon yayın geliri dağılımı;

1️⃣ Galatasaray - 167,7 M TL
2️⃣ Beşiktaş - 165,5 M TL
3️⃣ Fenerbahçe - 150,3 M TL
4️⃣ Trabzonspor - 149,5 M TL
5️⃣ Başakşehir - 140,0 M TL
Bu tff'in verdigi tum para mi acaba ?
basaksehir 200M'de slden alacak direk. nasil rekabet edecek takimlar seneye onlarla merak ediyorum.

30 yaşında  :tabe:
Forvet için ideal

Kanat veya Kanat forvet tarzında da kullanabiliriz , ki Kasimpasada o pozisyonda da oynadı ve verimli oldu , olabilitesi varsa ben isterim şahsen

basaksehir 200M'de slden alacak direk. nasil rekabet edecek takimlar seneye onlarla merak ediyorum.
Başakşehir 4-5 senelik iskelet kadronun karşılığını bu sezon aldı ve şampiyon oldu

Ama kadrosu da epey yaşlandı , bayaği transfer yapmaları lazım , cok transfer yaparlarsa kadronun oturması zaman alabilir :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıntılı şekilde burada var. Buradan sorularına cevap bulabilirsin  :tabe:

https://twitter.com/kakbas/status/1287850857749458944

https://twitter.com/kakbas/status/1287850860748378112

https://twitter.com/kakbas/status/1287850864019943426

https://twitter.com/kakbas/status/1287850867329302532

Beşiktaş Tarihi
★★★

Cissenin yaşi var ama bu ligde 2 sene daha üst düzey oynar , fizik gücü ve kondisyonu yerinde , Premier lig alt yapısı var adamda kolay kolay bitmez kondisyonu..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir 4-5 senelik iskelet kadronun karşılığını bu sezon aldı ve şampiyon oldu

Ama kadrosu da epey yaşlandı , bayaği transfer yapmaları lazım , cok transfer yaparlarsa kadronun oturması zaman alabilir :bandit:
Seneye ne olursa olsun favori Başakşehir ve Trabzon olur  :tabe: Biz yeni yapılanmaya girdiğimiz için direk favori olmayız. Renkli takımlar da krizle boğuşurlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cissenin yaşi var ama bu ligde 2 sene daha üst düzey oynar , fizik gücü ve kondisyonu yerinde , Premier lig alt yapısı var adamda kolay kolay bitmez kondisyonu..
Benim ilk forvet olarak tercihim olmaz. Ben iyi ve yaşı görece genç birisini bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Seneye ne olursa olsun favori Başakşehir ve Trabzon olur  :tabe: Biz yeni yapılanmaya girdiğimiz için direk favori olmayız. Renkli takımlar da krizle boğuşurlar  :tabe:
Trabzon taktik dehasi Avcıyla anlaşmış şimdiden geçmiş olsun , artık bol bol saha parselizasyonu yapıp topu 5.2 saniyede geri kazanırlar :lol: :lol: :lol:

+Shorloth olmayacak muhtemelen :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon taktik dehasi Avcıyla anlaşmış şimdiden geçmiş olsun , artık bol bol saha parselizasyonu yapıp topu 5.2 saniyede geri kazanırlar :lol: :lol: :lol:

+Shorloth olmayacak muhtemelen :tabe:
Düzgün transfer yaparlarsa şansları olur. Bu sene transferi ve takım planlamasını kim daha iyi yaparsa o şampiyon olur. Özellikle yerlileri fark yaratan takımlar öne çıkacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersin ortalama bi kaleci

Yenmeyecek topları yiyor , yenecek topları da kurtariyor , dediğin gibi atletik ve hızlı değil bize uymaz , ama çoğu anadolu takımında banko oynar bu performansı ile

Kanat oyuncusu mu arıyoruz kaleye.

Çevrimiçi murat

Katılıyorum bunlara ek olarak, yan toplarında çok özgüvenli çıkıyor bir de moralini hiç bozmuyor hata yapsa bile orada takılı kalmıyor. Duygusal değil. Kalecilikte en olması gereken özelliklerden biri. Refleksleri eksik çevik değil.
ben öyle uçan kaçan kaleciyi pek sevmem oyunun içinde kaleci açısını kapatır erken sezer vs zıplamasına uçmasına gerek kalmaz ama üstne ekstra olursa tabi çok iyi olur. Her topa uçan kaleci duracağı yeri bilmiyordur
Hoca afaroz edince oda gelene gidene dan dun vurmaya başlamıştı

Normalde ayağa oynamayı seven bir stoperdi ayakları iyiydi

Tıpkı Fabrinin Lyon macinda yediği golden sonra ki hali gibi , Fabri libero gibi oynuyordu hocadan fırça yiyince oda gelen gidene dan dun vurmaya başlamıştı

Bence Mirin bir şansı hak ediyor abi en azından rotasyonda olmalı kesinlikle , Roco dan daha iyi olduğu kesin :bandit:
mirin oynamadan önce bir macta topu taca vurmayıp bir gol yemiştik sanki. Niye topu taca vurmuyorsun basit oyna gibisinden bir gündem olmuştu diye hatırlıyorum. Mirin oynamaya başlayınca bütün topları taca vurmaya başlamıştı. Hafızası iyi olanlar hatırlayacaktır bende pek net degil.

Çevrimiçi murat

Çok basit topları içeri alıyor

Cepheden ve karşı karşıyalar da iyi gibi ama hızlı ve atletik değil , Bize uymaz ama Bir çok anadolu takımında Banko 11 oynar kesinlikle
seninle kaleci konusunda anlaşamıyoruz yunus. Cenk gönen de refleksleri iyi bir kaleciydi ama sadece o kadar işte.refleks tek başına yeterli olmaz.

Çevrimdışı tangaz

seninle kaleci konusunda anlaşamıyoruz yunus. Cenk gönen de refleksleri iyi bir kaleciydi ama sadece o kadar işte.refleks tek başına yeterli olmaz.

kayseri ve kasımpaşa maçları ersini tanımlamak için turnusol kağıdı gibi maç;  kayseride son golü hatırlayın adam uzak direğe golü bıraktığında ersin yarım adım önde veya solda olsa golü yemesi imkansızdı daha doğrusu forvetin topu sokması imkansızdı çünkü forvetin çerçeveye gol vuruşu yapabileceği nokta bırakmamış olurdu buna benzer birkaç maç daha oldu çerçeveyi tutturan golü yapar şeklinde bir vuruş açısı bırakıyor forvete hedef bırakıyor, paşanın ikinci golünde ön direkteydi vücudu ile kale direği arası yarım metre var ya da yoktu oradan içeri aldı gene yarım adım önde olsa almazdı o topu içeri demekki yer tutuş problemi yaşayabiliyor diyebiliriz. haa şu var çok genç bunları kendisine haksızlık etmek için söylemiyorum şampiyonluğa oynayacak takımda acaba böyle goller yiyip hedefe giderken sürpriz puan kayıplarına neden olur mu kaygısı ile dile getiriyorum yoksa bu denli genç kalecinin süper yer tutmasını beklediğimden değil daha zamanı var sanki 1. kaleci olmak için. kayseriden yediği 2. gol tam facia zaten ve o topta kalecinin geriye doğru uzayıp topu kornere tokatlama konusunda atletik özelliklerinin zayıf olduğu kabak gibi sırıtıyor. tüm bunlara rağmen çok sıkı çalışırsa kaleci olur bu çocuk çok sakin hiç panik değil ve pozisyona takılıp kalmıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona