2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2900069 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1287804632002174976

1.5 m teklif falan geldiyse gs den adam 900bin euroy artı maç başı şeklinde kabul etmez doğal olarak.

Hoş oğuzhanın maaş da 2 milyon. Onla da bi oturup konuşmak lazım geri dönecekse. Bi de onu şu 10 numaralı formanın psikolojik yükünden bi kurtarmak lazım.
Zaten Sergenin olduğu bir takımda 10 numara giyecek kişinin raket gibi ayağı olmalı rakibi sahadaki varlığıyla hep tedirgin etmeli.
Bence bu sene 10 numaralı formayı dinlendirsinler kimseye vermesinler.

Çevrimiçi yaço58

Şu maddi şartlarda takasla falan Koita gelcekse gelsin başlasın güçlü oyuncu kanatada atabiliriz bizim maç4w gökhanı çok zor durumlara düşürmüştü

Çevrimiçi tolga1903

bildiğim kadarıyla bir önceki senenin gelirlerine göre belirleniyor. yani gs nin yüksek çıkacak muhtemelen

Abi saçma değil mi ffp'de cari yılda elde ettiğin geliri o yıl kullanmana izin verirken bu harcama limiti denen saçmalık niye böyle? Geçen sene de şöyle konuşma geçiyordu işte gs bu sene şu kadar para kazanacak şl'den onlar da hesaba katıldı onun için yüksek çıktı limiti diye yanlış mı hatırlıyorum? Yani başakşehir'in limiti gs'den az olacaksa öyle iş olmaz olsun büyük saçmalık.

Çevrimdışı haluk.m

Abi saçma değil mi ffp'de cari yılda elde ettiğin geliri o yıl kullanmana izin verirken bu harcama limiti denen saçmalık niye böyle? Geçen sene de şöyle konuşma geçiyordu işte gs bu sene şu kadar para kazanacak şl'den onlar da hesaba katıldı onun için yüksek çıktı limiti diye yanlış mı hatırlıyorum? Yani başakşehir'in limiti gs'den az olacaksa öyle iş olmaz olsun büyük saçmalık.

Pandemi sonrası stadyum gelirleri azaldı, bein sport 2 kez mızmızlanarak indirim yaptırdı ve şimdi bu sezon üzerinden mi bütçe belirleyecekler.

gs, başak, alanya, göztepe, sivas gibi bir kaç takım faydalanır kalanlar bütçeden transfer yapamaz.  :alala:

Çevrimiçi tolga1903

Pandemi sonrası stadyum gelirleri azaldı, bein sport 2 kez mızmızlanarak indirim yaptırdı ve şimdi bu sezon üzerinden mi bütçe belirleyecekler.

gs, başak, alanya, göztepe, sivas gibi bir kaç takım faydalanır kalanlar bütçeden transfer yapamaz.  :alala:

Pandemi olayı işi bozuyor tamam ama sadece geçmiş yıl gelirine bakarak limit belirlemek büyük haksızlık olmaz mı? Diyelim ki en çok limit fb ve gs'ye verildi e bu adamlar 6 ve 7.ci oldu ben şl ön elemesi oynayacağım limit vermedigi için kılımı kıpırdatamıyorum adam avrupa görmeden benden çok daha rahat transfer yapacak. Bu limit olayından nefret ettim tff'nin yaptığı hiçbir icraat olumlu gelmiyor bana zaten uefa denetimine tabi kulüplere saçma sapan engel koyuyorlar.

Çevrimiçi yaço58

Pandemi olayı işi bozuyor tamam ama sadece geçmiş yıl gelirine bakarak limit belirlemek büyük haksızlık olmaz mı? Diyelim ki en çok limit fb ve gs'ye verildi e bu adamlar 6 ve 7.ci oldu ben şl ön elemesi oynayacağım limit vermedigi için kılımı kıpırdatamıyorum adam avrupa görmeden benden çok daha rahat transfer yapacak. Bu limit olayından nefret ettim tff'nin yaptığı hiçbir icraat olumlu gelmiyor bana zaten uefa denetimine tabi kulüplere saçma sapan engel koyuyorlar.
Aynen öyle saçma sapan birşey

Çevrimdışı haluk.m

Ben de onu diyorum, zaten çok kötü bir planlamaydı şimdi daha da kötü olacak.  :evillol:

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya bu ne saçma bi hamle. Ne mantıksız bir hareket??
5 aydır bekletiyorduk adamı  :tabe: Volkan Babacan falan var listede. Kötünün iyisini seçmeye uğraşıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

geçen isimlere bak şaka gibi

Çevrimiçi Akil Emre

Sinan Bolatın kaleci olduğunu düşünmüyorum. Yanlış hamlelere başladık

Çevrimdışı haluk.m

Belçika da yaşayan gönüllü scout arkadaşlar bu transfere çok memnun  olur.
Şampiyon olmak istiyorsan iyi kalecin olacak, Sinan vasat bir kaleci. 

Ersin'nin arkasına değil önüne transfer yapılmalı, hala ilk 11'de oynamak için hazır değil.   (Gençler maçında Vida'nın ısrarına rağmen kurdurduğu baraj  :by2:)   

Çevrimdışı worns

koita'dan iyi yedek forvet olur. para harcamaya değecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama makul koşullarda bağlanırsa hamle oyuncusu olarak iş yapar.

Çevrimiçi kahyaoglueren

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/1287657207778222080?s=19
Güzel bir analiz olmuş Güven açısından. Kanata açıldığı zaman verimi artıyor. Belki transfer teklifi gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

koita'dan iyi yedek forvet olur. para harcamaya değecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama makul koşullarda bağlanırsa hamle oyuncusu olarak iş yapar.
Yedek forvet olarak düşünülüyor anladığım kadarıyla  :tabe: Ayrıca kanatlarda da kullanabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

kalecinin yabancı planlanması gerektiğini düşünüyordum. ne ersin'e emanet edilecek (ki beğeniyorum kendisini ama şampiyonluk iddiası olan takım 19 yaşındaki kalecinin gelişim yeri olamaz) ne de herhangi bir ortalama yerli kaleciyle geçiştirilebilecek mevkiydi bana sorarsanız. ama bir biçimde yerli planlandığını görüyoruz.

bu şartlar altında sinan bolat sanıldığı kadar kötü kaleci değil. prime döneminde bile çok parlak olamayan ve üstüne iki yıldır oynamayan babacan'dan kötü değil.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 22:33:19 worns ]

Çevrimdışı worns

Yedek forvet olarak düşünülüyor anladığım kadarıyla  :tabe: Ayrıca kanatlarda da kullanabiliriz  :tabe:

evet gerektiğinde 2. forvet olarak salınır. kenarda da rotasyona forvet özellikleri baskın bir oyuncu olarak katılır. fizik gücü dikkate değer bir oyuncu. yeteneksiz kesinlikle onu atlamayalım. birinci planda iş görebileceğini düşünmüyorum. ama güzel hamle oyuncusu olur.

Çevrimiçi mayguntr

kalecinin yabancı planlanması gerektiğini düşünüyordum. ne ersin'e emanet edilecek (ki beğeniyorum kendisini ama şampiyonluk iddiası olan takım 19 yaşındaki kalecinin gelişim yeri olamaz) ne de herhangi bir ortalama yerli kaleciyle geçiştirilebilecek mevkiydi bana sorarsanız. ama bir biçimde yerli planlandığını görüyoruz.

bu şartlar altında sinan bolat sanıldığı kadar kötü kaleci değil. prime döneminde bile çok parlak olamayan ve üstüne iki yıldır oynamayan babacan'dan kötü değil.
30 milyon euro civari bi maas butcemiz olacak buyuk ihtimal.
500-750k euroya geliyorsa sinan ortasaha ve forvete daha fazla para harcamak icin risk alinir.
ama olurda slye gidersek, ne ersini ne sinani kalede gormek istemem sahsen, :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hızlı stoper muhabbeti her sezon döner ama uzun zamandır hatırlamıyorum öyle birinin geldiğini. Gülüm vardı son hatırladığım, sakatlıktan önce rüzgar gibiydi. Mirin aslında iyidir bu konularda ama etkili olamadı.  Vida için takas teklif edildiyse bence pek seçeneğimiz yok, direk almak isterlerse anca o zaman bakabiliriz o tip birilerine. Mali şartlarda bir sıkıntı olmazsa hocanın Welinton'dan döneceğini de hiç sanmıyorum.
Bende tam onu yazacaktım , hiç bahsi geçmiyor ama Isimat Mirinin kıralik kontratı bitti ve geri donuyor , Maaşı da düşük , Roco dan iyi oyuncu ve ondan daha az maaş alıyor

Marcelo - Mirin hattı nasıl olur acaba  :alala:

En kötü ihtimal Roco gidip Mirin rotasyonda olursa daha iyi olur sanki :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bende yer tutuşunu beğenmiştim ersinin. Çok atletik değil iyi yer tutuyor diye düşünüyorum.
Ersin ortalama bi kaleci

Yenmeyecek topları yiyor , yenecek topları da kurtariyor , dediğin gibi atletik ve hızlı değil bize uymaz , ama çoğu anadolu takımında banko oynar bu performansı ile

Muhakkak eksikleri olacaktır. 19 yaş kaleci baya genç bi yaş fakat ona rağmen soğukkanlı görüntüsü var üstüne durulması gereken birisi bence Ersin.
Çok basit topları içeri alıyor

Cepheden ve karşı karşıyalar da iyi gibi ama hızlı ve atletik değil , Bize uymaz ama Bir çok anadolu takımında Banko 11 oynar kesinlikle