2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892532 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lan ben dün burada Lungu yazdım , Bugün de beinsport yazmış bize

Beinsport beni takip ediyor :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sefaköykartali

İşimiz hiç kolay değil. Özellikle tek maçlı eleminasyon sistemi her şeye gebe. Ben Şampiyonlar Ligi gelirlerini sezon planlamasında düşünmemeye başladım  :tabe:
Zaten sezonu gruplara kalıcaz diye planlamak çok mantıklı değil. Hocanın istediği şekilde bütçeyi zorlamayacak, oynatacağı oyuna uyumlu oyuncuların arasına birkaç tane kiralık veya fırsat çıkarsa kaliteli oyuncu serpip gerisini hocaya bırakıcaz. ŞLde oynama ihtimalimiz olduğu için daha iyi oyuncular kiralamamız kolay olur diye düşünüyorum.

Çevrimiçi levitate

normalde 3. ön elemeden başlardık bu sene niye böyle oldu?
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hoca kaleci türk olacak  dedikten sonra böyle haber yapmak gerizekalılıktan başka bişey değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci Türk olacak dedikten sonra haber yapmak  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten sezonu gruplara kalıcaz diye planlamak çok mantıklı değil. Hocanın istediği şekilde bütçeyi zorlamayacak, oynatacağı oyuna uyumlu oyuncuların arasına birkaç tane kiralık veya fırsat çıkarsa kaliteli oyuncu serpip gerisini hocaya bırakıcaz. ŞLde oynama ihtimalimiz olduğu için daha iyi oyuncular kiralamamız kolay olur diye düşünüyorum.
Gruplara kalmamız durumunda işler kolaylaşır. Kimse ön eleme oynayacağın için katılmışsın gibi davranmaz bence :tabe: Ancak boştaki oyuncuların ilgisini cezbedebilir belki.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

normalde 3. ön elemeden başlardık bu sene niye böyle oldu?
Avrupa Ligi şampiyonu olan takım kendi liginde Şampiyonlar Ligi katılım hakkı elde ettiyse 1 tur az oynuyormuşuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Papiss Cissé'ye 500 bin euro + maç başı ücret önermişiz. Alanya'da 1.3m euro önermiş. Şu anda görüşmeler tıkanmış. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Papiss Cissé'ye 500 bin euro + maç başı ücret önermişiz. Alanya'da 1.3m euro önermiş. Şu anda görüşmeler tıkanmış. (via. Murat Özen)
Valla adamlarda kalsın ben çok memnun olurum. Bizim hem 1.  hem de 2. Forvet almamız lazım  eğer Cisse alınırsa gözümde 2. forveti geçemez

Çevrimiçi yaço58

Roco ruiz gibi gidiciymiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre ve N'Skala hayırlı olsun.

Vida'nın alacaklarına karşılık Lyon'a gitme durumu var.

Adem Ljajic için Al Rayyan kiralamak için 2m euro önermiş. Ayrıca maaşının bir kısmını ödemek şartıyla Yohan Boli'yi önermişler. Ljajic'e İtalayan kulüplerin de ilgisi varmış.

Adana Demirspor üst lige çıkarsa Douglas oraya gidecek.

Enzo Roco yüzde 15 indirimi kabul etmemiş. Fesih durumu konuşuluyor.

Cyle Larin için teklifler 1.5m euro tekliflere kadar çıkıldı. Yönetim göndermek istiyor.

Oğuzhan Özyakup'tan yüzde 50 indirim istendi. Görüşmeler devam ediyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Avrupa Ligi şampiyonu olan takım kendi liginde Şampiyonlar Ligi katılım hakkı elde ettiyse 1 tur az oynuyormuşuz  :tabe:
onu biliyorum ama neden 2. ön elemeden başladık onu merak ettim

normalde 3. ön elemeden başlıyor türk takımları pandemiden dolayı mı böyle oldu acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Gökhan Töre ve N'Skala hayırlı olsun.

Vida'nın alacaklarına karşılık Lyon'a gitme durumu var.

Adem Ljajic için Al Rayyan kiralamak için 2m euro önermiş. Ayrıca maaşının bir kısmını ödemek şartıyla Yohan Boli'yi önermişler. Ljajic'e İtalayan kulüplerin de ilgisi varmış.

Enzo Roco yüzde 15 indirimi kabul etmemiş. Fesih durumu konuşuluyor.

Cyle Larin için teklifler 1.5m euro tekliflere kadar çıkıldı. Yönetim göndermek istiyor.

Oğuzhan Özyakup'tan yüzde 50 indirim istendi. Görüşmeler devam ediyor. (via. Murat Özen)
Sosaya yürüyelim o zaman 1 artı 1 yıllık gelsin oynasın ben sosanın geleceğini düşünüyorum ljajic giderse

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz sadece 3. olmamışız, Falcaosu olanların da canını yakmışız  :tabe:

https://twitter.com/PozitifSport/status/1287315148718387200

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Seneye sadece saha içinde değil saha dışında da büyük mücadele vereceğimiz kesin

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

onu biliyorum ama neden 2. ön elemeden başladık onu merak ettim

normalde 3. ön elemeden başlıyor türk takımları pandemiden dolayı mı böyle oldu acaba
yok hocam sistem degisti, ilk 4 ligin 4 takimi direk katiliyor artik. elemelerde arsenal vs ile oynamak yok artik :D
ama soyle sacma bi eleme sistemi var, sampiyon olup elemeye katilanlarla diger sekilde katilanlar ayri yarisiyor.

2.turda
6 ikinci 10–15.ligden

3.turda
3 ikinci 7–9.ligden
2 ucuncu 5–6.ligden
ve 2.turdan yukselen 3 takim

play-offda
3.turdan gelen 4 takim.

en sonunda da 2 takim katiliyor.

Takim siralamalari soyle;
5    France   58.498      
6    Russia   50.54
7    Portugal   48.232      
8    Belgium   39.900   
9    Ukraine   38.900   
10    Turkey   34.600   
11    Netherlands 32.433   
12    Austria   31.250   
13    Czech Republic   28.675   
14    Greece   27.600   
15    Croatia

https://en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_UEFA_Champions_League bu linkten detayli bakabilirsiniz, ayrica sampiyonlar ligini ve avrupa ligini kimin kazanacagina gore de bir kac sey degisecek ama bizi cok etkilemiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Galibiyet primi ligde 2.7 milyon tl, o konustugunuz kanal oduyor o parayi, bir oyuncunun yillik maasi cikti belki o mactan gerizekali diyeceksin.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1287340346410708994?s=19
Bedelsiz gitmesi yerine bu takas iyi olur birde hızlı yanına stoper ile kurtarırız stoper hattını

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1287340346410708994?s=19
Bedelsiz gitmesi yerine bu takas iyi olur birde hızlı yanına stoper ile kurtarırız stoper hattını
Welinton'dan kurtaracak her transfere varım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★