2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2891904 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Birileri bizim forumu takip ediyor galiba  :D

https://twitter.com/canary0791/status/1287004460120670209
https://twitter.com/sercan_dikme/status/1287011458845474817?s=19
Alınacak forvet bide bir kiralık isim alıp forvet tamamlanır ben açıkcası başkada bişe beklemiyorum

Çevrimdışı sametbagan

Valla tam bize göre forvet, olmaz ama bir ihtimal yanına da samatta  veya o tarz potansiyelli forvet bulursak bize yeter.

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke gerçek olsa geçen sene transfer döneminin başında yazmıştım şu şartlarda alınabilecek en iyi santraforlardan biri.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 16:27:34 Samet Ç ]

Çevrimdışı worns

Bu kadar fazla Almanya altyapılarından çıkmış oyuncuların adlarının bizimle anılması ilginç  :alala:

Kaan Ayhan (DC)
Onur Bulut (DR)
Robin Yalçın (DMC)
Gökhan Töre (MR)
Serdar Dursun (F)

koray günter haberi de vardı.

kaan ayhan pahalı gelir. töreyi de lens-töre rotasyonu oluşacağından istemiyorum. diğerleri gelsin. yabancı sınırı koşullarında az çok iş görecek oyuncular kötü kontratlar verilmezse.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 16:31:08 worns ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar fazla Almanya altyapılarından çıkmış oyuncuların adlarının bizimle anılması ilginç  :alala:

Kaan Ayhan (DC)
Onur Bulut (DR)
Robin Yalçın (DMC)
Gökhan Töre (MR)
Serdar Dursun (F)
Kaan'ı alamayız Onur ve Robin'i düşük maliyetli olacaklarsa rotasyon oyuncusu olarak görmek isterim Töre'yi aldık zaten Serdar Dursun'a verilecek her kuruş çöpe gider.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 16:38:00 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

koray günter haberi de vardı.

kaan ayhan pahalı gelir. töreyi de lens-töre rotasyonu oluşacağından istemiyorum. diğerleri gelsin. yabancı sınırı koşullarında az çok iş görecek oyuncular kötü kontratlar verilmezse.
Koray Günter'i en son yine yabancı kuralı varken GS 2.5m euro verip almıştı. Tekrar yabancı kuralı geldi ve transferle adı anılıyor. Bence iyi bir oyuncu değil   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Keşke gerçek olsa geçen sene transfer döneminin başında yazmıştım şu şartlarda alınabilecek en iyi santraforlardan biri.
Maaşı yüksektir, zor.

Çevrimdışı ALDENYX

Lensi gönderemeyeceksek sag bek oynasin ,oraya para harcamayalim.en cok caner zarari verir defansda...yada en iyisi iki senelik 3.5.2 dönmek.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Maaşı yüksektir, zor.

1.5 - 2 milyon bandındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı ALDENYX

🚩  CENK  KORAY  🏁
▪️Televizyon sunucusu , oyuncu ve yazar. Ömrünü  BEŞİKTAŞ ' A  adamış gerçek bir taraftar. Bulunduğu her yerde BEŞİKTAŞ  ' I savunmuş , son nefesinde bile BEŞİKTAŞ  demiştir. Büyük ustayı rahmetle anıyoruz.
▪️ Dğ: 1. Ağst. 1944  -  Ölm: 23. Tmz. 2000

🦅🦅🦅

Çevrimdışı ALDENYX

Boyd,diaby,nkodu,lens = 10 gol 7 asist

Vida,gg,caner   = 12 gol 15 asist ...

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi kahyaoglueren

Burak Yilmaz TRT SPOR'a aciklama yapti. Ben para konusunda asla sıkıntı yapmadım. Hatta büyük indirim de yapabilirdim. Ama kulubun onu da karşılayacak durumu yok. Beraber alınmış bir karardı dedi. Yabancı oyuncular antremanlara ciksin diye 3 4 gun sirinlik yaptim da dedi. Isimiz aşırı zor aşırı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

1 milyon eurodan fazla oyuncu olmayacak sanırım takımda.

Çevrimdışı Akil Emre

Burak Yilmaz TRT SPOR'a aciklama yapti. Ben para konusunda asla sıkıntı yapmadım. Hatta büyük indirim de yapabilirdim. Ama kulubun onu da karşılayacak durumu yok. Beraber alınmış bir karardı dedi. Yabancı oyuncular antremanlara ciksin diye 3 4 gun sirinlik yaptim da dedi. Isimiz aşırı zor aşırı.
Açıklamaların tamamını okudum, içtenliğine inanıyorum , klubün durumu baya kötü yönetime çok inancım olmasada işallah yapılan hamleler tutar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1287072617443270656

bu abi bi aralar aşırı formdaydı şimdi napıyor bilmiyorum
Her sene sakatlanmış ve her sakatlandığında 2 ay maç yapmamış. Baya sıkıntılı göründü bana :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★