stoper olarak da bu arkadaş free olmuş
https://www.transfermarkt.com.tr/benedikt-howedes/profil/spieler/39020
yaşı biraz var ama şef nitelikli sağ stoper olarak vida giderse çok maaş da istemezse değerlendirilebilir mi bilemedim. bundesliga'da çok iyi oyuncuydu. ordan juve yapmış normal olarak pek tutunamamıştı. rusya'da ne yaptı ne etti form durumu ne alemde bilemiyorum bu sene salgın arasına kadar oynuyormuş. @Erman1903 bi analiz yapar bi ara belki
ciddi mali yük getirmeyecekse bu profilde bir tane stoper olması iyi olabilir.
Sınıf bir adamdı Howedes, geçen sezona göre daha pasör oynatmışlar kendisini yada biraz güçten düşünce tarz değiştirmiş gibi. Kafa topunu bırakmış falan. İlginç bir şekilde Wyscout'da kontratı 2021 haziran Fm'de 2022 olarak gözüküyor. 3M civarı alıyormuş, ne olmuş da böyle boşa düşmüş pek anlayamadım.
Önde oynadığımızdan hızlı adam lazım gibi geliyor bana, bir liste oluşturuyordum en son ama hem iyi istatistik veren hem de seri biri çok yok gibiydi.
@kaan1903 'ün paylaştığı Eray Çömert izlediğimde gözüme epey hoş geldi ama o da tam yansıtamamış gibi potansiyelini istatistiklere. Biraz da çok isteyeceklerini tahmin ediyorum. Rakipler de aradığından henüz çok paylaşmak istemiyorum ama Timo Letschert var kontratı bitenlerden, hızlı diyemeyiz ama yavaş da değil kesinlikle, kesiciliği aşırı kuvvetli değil ama pasör özelliği olan bir arkadaş.
Bu arada Petrovic'i ben de biraz inceledim şimdi. Asıl bölgesi 8 numara gibi aslında, geçen sezon da o şekil kullanmışlar ama pek verimli olmamış. Bu sene daha çok 6 oynatmışlar ve epey yükseltmiş kendisini. Daha iyi liglerde 6 oynaması biraz zor gibi geldi bana ama 2 sene içinde falan epey düzgün bir 8'e evrilebilir.
Zaper skora katkı verebilen lakin 8 için yeterince mobil, 6 için ise yeterli defansif bilgiye sahip olmayan bir oyuncu sanki. Biraz daha ekmek ihtiyacı var gibi gördüm
Mariç çok gözde bir oyuncu şu an bize yedirmezler herhalde, ben de o yüzden listeden çıkarmak durumunda kalmıştım. Bockaj defansını toparlamış sanırım ama biraz ara bir bölgesi var gibi. Adam sol kanat ama değişik bölgelerde oynarken yapmış hep skoru