Bu sene yetenek ortalamamızı bir şekilde arttırmamız lazım. Ben bekler konusunda iyi bir araştırma yaparsak gidenlerin yerini doldurabileceğimizi düşünüyorum. Gökhan Gönül çok iyi ama hem yaşı hem de sakatlık problemi can sıkıcı. O kalsa bile yedeğini almak zorundayız. Giderse bir yerli bir yabancı almamız lazım. Tabi Douglas'ın da gitmesi lazım
Takıma direk ilk 11 oynayacak oyuncu alacağımızı düşünmüyorum. Geçen isimler hiç bu yönde görünmüyor bir kaç tanesi dışında. Geleceğin takımına parçalar ekleyeceğiz gibi duruyor daha çok 
Önce beni transfer etsinler

Yaş ortalaması da düşmeli. Özellikle bekler konusunda ciddi mesai yaptım, iki tarafta da bütçemize uygun 10 adetten fazla oyuncu (Bonservisli+bonservissiz) bulmak pek mümkün değil. Harici olarak eksiği olan oyuncular oluyor... Mesela sağ bekte kafa topunda etkili olamayan Molina - Boakye gibi. Veya faüllü oynayan oyuncular... Gerçi diğer bölgelerle karşılaştırırsak 10 oldukça iyi bir sayı, örneğin pasör 6 yok gibi bir şey. Tabela yapabilecek, aynı zamanda defansif sorumluluk alan 8 numara 2-3 adet çıkıyor.
Bütçemiz azaldığı için genelde adı sanı duyulmamış oyunculara yöneleceğiz/yönelmeliyiz. Tanınmadıkları için bize formayı alamazlar gibi gelebilir ama gerçekten iyi oyuncular da çıkıyor aralarında. Bundan 10 sene önce işler çok daha zordu, şimdi internetten oyuncunun attığı yanlış adım bile açıp izlenebiliyor.
Hani sen performansı iyi bir oyuncu alırsın ama burada sisteme uymaz, ülkeye alışamaz vs ona sözüm yok. Ama Diaby gibi adamları getirmesinler artık, yahu adam geçen sezon da tamamen aynı fındık kadar performans grafiğini çıkarıyor. Neyini gördün de aldın bu oyuncuyu değil mi...
Veya Zoet... Adam Karius'un iki katı basit gol yiyor, şu istatistiği bir kişi göremiyor mu? Belli ki yok yani öyle birisi, listende bile olmaması lazım aslında. Ondan sonra çıkıp Hollanda'ya gittiğimiz için ismi çıkıyor - listemizdekilerden biri de olabilir falan kimse yemiyor artık bunları. Resmen amatörlük işte, başta farkında bile değillerdi...