2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2866045 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

bu doru mu ?

evet son pürüzleri detaylandırıyorlarmış atleticoyu nasıl atlatırız detayları
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

2 saat bir film izledim gündeme kalinic düşmüş. İyi santrafor golün her türlüsünü atıyor. Sağ ayak sol ayak savunma arkası koşusu kafayla uzaktan her türlü atar. Keşke gelse
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada Mensah Kalinic ve Sosa dikkat ettiyseniz hepsinin de Atletico kariyeri var. Bizim yapamadığımızı atletico squatları vakti zamanında yapmış. O yüzden yolu atleticoye düşmüş oyuncu almak bizim için iyi bir referans
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Tsl karması yapıyoruz wellinton nsakala mensah Cisse töre de gelir az Bi kafamızı kaldırsak nsakala hariç iyisini buluruz hele mensah la uğraşmak tam hayal kırıklığı bu adam 5 gol 10 asist falan yapsa neyse de oda yok

Mensah öyle alelade bir oyuncu değil, o şekilde dribbling yapan hiçbir oyuncu değildir ama büyük takım oyuncusu profilinden uzak. Hani menajerlik oyununda para yapsın diye penaltı freekick attırırsın ya tam o hesap. Bu şekilde gol-asist yapamasaydı kimse yüzüne bakmazdı. Maç başına penaltı harici gol oranı 0,07. Yani bu seneki performansı baz alınırsa 100 maç oynasa 7 taneye tekabül ediyor  :D

Çevrimdışı haluk.m

Doğru mu anlıyorum lütfen bana yardımcı olun  :evillol:

Mensah'ı alırken Kayseriyle kafa kafaya verip Atletico Madrid'e kazık atıyoruz,  sonra Kalinic'i Atletico Madrid'den transfer ediyoruz ?

Çevrimiçi Samet Ç

Dzyuba transferi hayal geçelim onu. Kalinic her transfer döneminde gündemimize geliyor bu sefer olur inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru mu anlıyorum lütfen bana yardımcı olun  :evillol:

Mensah'ı alırken Kayseriyle kafa kafaya verip Atletico Madrid'e kazık atıyoruz,  sonra Kalinic'i Atletico Madrid'den transfer ediyoruz ?
Evet doğru anlamışsın  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Kaliniçin sağlık durumu nedir ciddi bir rahatsızlığı yokmuydu?

Çevrimdışı haluk.m

Evet doğru anlamışsın  :evillol:

Aynı transfer döneminde bu operasyonu başarırlarsa ayakta alkışlarım  :claps:

Çevrimdışı worns

kalinic beni de bi heveslendirdi ama maaşını araştırınca keyfim kaçtı :)

https://eurofootballrumours.com/as-roma-players-salaries/

bu sitede genelde doğru rakamlar oluyor. 4.8 milyon sterlin yazıyor. 5.5 milyon euroya yakın bir şey. bu adamın maaşı bu kadar yüksek olmamalıydı.  :)

(brütmüş bunlar net 2.75 dolayında)
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 23:24:27 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Artem Dzyuba'yı gündemine aldı

Balotelli'nin yüksek maliyetinden dolayı geri adım atan Siyah Beyazlı ekip, rotayı Rusya'ya çevirdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Zenit forması giyen Artem Dzyuba'yı gündemine aldı. Beşiktaş yönetimi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tecrübeli forvetin 2022 yılına kadar Zenit Kulübü ile sözleşmesi devam ediyor. (via. Murat Özen)
Yüksek maliyetinden ötürü Balotelli'den vazgeçip, ondan daha fazlaya mal olacak Dyzuba'ya mı yönelmişiz?

Herifin menajeri de Mendes'miş bu arada.

Çevrimdışı tangaz

romada son maçların 3ünde oynamış hepsinde çakmış en son 1 ağustos 90 dk oynmış ve atmış golünüde hazır adam aranan profil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

kalinic beni de bi heveslendirdi ama maaşını araştırınca keyfim kaçtı :)

https://eurofootballrumours.com/as-roma-players-salaries/

bu sitede genelde doğru rakamlar oluyor. 4.8 milyon sterlin yazıyor. 5.5 milyon euroya yakın bir şey. bu adamın maaşı bu kadar yüksek olmamalıydı.  :)

cengizin maaşı 4 milyon ediyor siteye göre ben 1,6 maaşı var die hatırlıyorum

Çevrimdışı worns

demin ki site muhtemelen yanlış gerçi şu siteden bakıyordum. daha gerçek hissi verdi rakamlar. kalinic'e 5.5 çok fazla gelmişti. belki net-brüt meselesidir. buraya göre 2.75 milyon euro civarında.

https://sillyseason.com/salary/as-roma-players-salaries-111372/

Çevrimdışı haluk.m

Bu kadar çıldırdıysak Olivier Giroud'a gidelim.  (sabahta yazmıştım)
Chelsea santrforları 4'ledi, bırakma ihtimalleri az değil.   Yeter ki oyuncuyu ikna etsinler  :ebebe:

Çevrimdışı Erman1903

Benim gördüğüm kadarıyla hiç net değil performansı. 4,6M gözüküyor maaşı imkansız gibi bir şey, bence böyle doymuş futbolculara hiç gerek yok. Pek süre alamıyor ama son sezonları 19 maç 4 gol - 24 maç 4 gol - 41 maç 6 gol.  Zaten boşa konuşuyoruz bence Cisse gelecek hiç yorulmayalım   :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

demin ki site muhtemelen yanlış gerçi şu siteden bakıyordum. daha gerçek hissi verdi rakamlar. kalinic'e 5.5 çok fazla gelmişti. belki net-brüt meselesidir. buraya göre 2.75 milyon euro civarında.

https://sillyseason.com/salary/as-roma-players-salaries-111372/

4,6 Brüt 2,76 net maaş.

Çevrimdışı worns

Benim gördüğüm kadarıyla hiç net değil performansı. 4,6M gözüküyor maaşı imkansız gibi bir şey, bence böyle doymuş futbolculara hiç gerek yok. Pek süre alamıyor ama son sezonları 19 maç 4 gol - 24 maç 4 gol - 41 maç 6 gol.  Zaten boşa konuşuyoruz bence Cisse gelecek hiç yorulmayalım   :)

bence de cisse gelir ama no 2 olur o. bir tane önüne santrafor alacaklarını düşünüyorum. ya da belki de umuyorum :)

Çevrimdışı Erman1903

Mensah hayırlı olsun. İnşallah yanılırız  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1293644058406146049

Dorukhan takası öne sürülürse olma ihtimali %50. Yoksa %15 falan inşallah yedekte anlaştığımız 1-2 adam vardır 'Ndiaye harici' çünkü muhtemelen olmayacak bu iş ve zaman kaybediyoruz.