Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977364 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

dün gs joel campell için istekli diyordu. clde anderlet maçı sonrası biz istersek direk alırız gs de babayı  :lol: :lol:

bu medya zorla aldırıcak onu gsye:)) nereye alıyor gs yav ha kiralık anlarım ama arsenal gsyide biliyor bizide hangimize verir medyaya soralım direk cevabı gs olur ama wenger besiktas der hertürlü kalıbımı basarım:))  oyuncunun kariyer planlaması için tuttugu birileri varsa o zaman iş baskalasır hiçbirimize gelmez:))

Ya beyler burada o kadar lafını ediyorum,yoksa ben de mi problem var şu Lasse Schone biraz konuşun yahu,bayılıyorum bu adama eğer Alman veya Brezilyalı olsaydı bu çocuk şu an top 10 takımda oynuyor olacaktı.

hocam onu bizim twtten birisi yazmıstı ilk ondan sonra haberlere tasındı  tadicle beraber bu ikisinide o donem istediler yani ikisinden birini alıcaklardı tabi olmadı 
artık o istek orda kalmıstır sanmıyorum tekrar ugrasacaklarını
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:45:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 13:45:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
campell ismi dolaşmış keşke olsa ama kiralık bile bence zor o tarz adamları biz buraya getiremeyiz çok potansiyelli bir oyuncu en kötü ingiltere'nin orta sınıf takımlardan birinde kiralık oynar gene gelmez maalesef gerçekçi bakmak lazım.

Gs almak üzereydi Tolga adamı getirmek zor değil inan Wenger son anda veto etti. Bizim en büyük kozumuz para. O orta sınıf takımlar senin verdiğin 1,5 milyon euorunun yarısını veremiyor bu tip oyunculara
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bonservisiyle değil be Denizcim kiralama diyoruz  :iblush:
Keşke gelse ama o bile cok zor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 13:48:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya beyler burada o kadar lafını ediyorum,yoksa ben de mi problem var şu Lasse Schone biraz konuşun yahu,bayılıyorum bu adama eğer Alman veya Brezilyalı olsaydı bu çocuk şu an top 10 takımda oynuyor olacaktı.

Abi iyi adam hazır adam bedelsiz gelecekse tabi ki olur ama Camphell varken  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 13:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
oyuncuya söylenecek birşey yok zaten de bize yedirmezler schöne'yi  :)

Sözleşmesi bitiyor  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 13:49:43
  • Beşiktaş / Bodrum
bide tonla demezmi:D hadi bana simdiye kadar attıgı 10 gol goster freekickten ciddiyim goster çnk ben inanmıyorum bu konuda iyi değil:))

ha freekickten dolayı kotu topcu oldugunu falanda cıkarmıyorum hayır herkes ilah yaptı bu konuda onuda ondan diyorum :)) sergenden iyimiş yorumları bile var simdiye kadar direkte patlamıs topu yok:))simdiye kadar 3 tane frikik kullanmıstır hemen sergenden iyi:))

Sadece 2 sezonda kaç tane var bak bakalım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Sadece 2 sezonda kaç tane var bak bakalım  :icool:

kotu haberim var

ilk videoda bir tane var bi basta birde sonra aynı golu gosteriyor
ikinci videoda bir tane var yani totalde 2:)) ben sana diyorum gel burda anlasalım senle:)) fakat birsürü attırdıgı var o konuda bilgilenmiş oldum o konuda yanılmısım :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:56:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 14:13:11
  • Beşiktaş / Bodrum
kotu haberim var

ilk videoda bir tane var bi basta birde sonra aynı golu gosteriyor
ikinci videoda bir tane var yani totalde 2:)) ben sana diyorum gel burda anlasalım senle:)) fakat birsürü attırdıgı var o konuda bilgilenmiş oldum o konuda yanılmısım :ok:

Ozan bu 1,5 sezon sadece  :biggrinking:  Alex bile fenerde 8 sezonda maksimum 15 tane atmıştır zaten ne bekliyorsun her sene 5 tane çakan sadece Hooijdonk var futbol tarihinde.

Şimdiye kadar attığı 10 tane diyorsun adam 10 sezondur oynuyor video bulsam göstereceğim ama yok malesef. Kaldı ki geldiğinden beri 4 frikik attı birini kaleci çıkardı biri 90'ı yaladı.

Asıl mesele adamın attığı kaç frikiği izledin de bu adam frikik golü atamaz diyorsun bu :) Hayır atacağını da göreceksin bu sezon o zaman ne olacak  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 14:21:16
  • Beşiktaş / Bodrum
@ozan062

Al bir tane daha ön yargını kessin FARKINDALIK Yaratsın.  Hal üstüne konuşacaksan ben katılmayacağım kendi başını ye :evillol:

Adam Estudientes , Bayern , Atletico ve Metalist'te oynamış hepsinde 1. frikikçi konumunda. Bizimki vuramaz atamaz diyor  :biggrinking:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 14:24:15
  • Beşiktaş / Bodrum

@ozan062

4:00 4:15 arası arka arkaya 3 frikik golü var  :kop: :kop:

Al burada istemediğin kadar var tane saydım direkten dönenler kalecinin çıkardıkları goller  al al al sus  :biggrinking:

Valla bundan sonra böyle acayip ama yanlış olduğu kesin yorum yaptığında böyle koymayacağım sadece git araştır diyeceğim yoruyorsun beni bu son  :evillol:

@Necmi abi @ozan062 'nin yorumları için bot ekleyelim mantıksız olanları direk yazdırmasın hatta klavyeden elektril çarpsın parmaklarına  dün Ba'yı sattı bugün Sosa'ya frikik atamaz diyor yarın Töre'ye adam geçemez diyecek :D
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 14:39:49 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 14:31:33
  • Beşiktaş / Bodrum
İzlemek isteyen için Linnes'in derlemesi

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 14:34:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Ozan bu 1,5 sezon sadece  :biggrinking:  Alex bile fenerde 8 sezonda maksimum 15 tane atmıştır zaten ne bekliyorsun her sene 5 tane çakan sadece Hooijdonk var futbol tarihinde.

Şimdiye kadar attığı 10 tane diyorsun adam 10 sezondur oynuyor video bulsam göstereceğim ama yok malesef. Kaldı ki geldiğinden beri 4 frikik attı birini kaleci çıkardı biri 90'ı yaladı.

Asıl mesele adamın attığı kaç frikiği izledin de bu adam frikik golü atamaz diyorsun bu :) Hayır atacağını da göreceksin bu sezon o zaman ne olacak  :evillol:

bizde 2 kere denedi birini balıkesir kalecisi çıkardı köşeden diğeri bu maçta ki
bence bunlar gol bulacağımızın göstergesi

Çevrimdışı Tolga

Gs almak üzereydi Tolga adamı getirmek zor değil inan Wenger son anda veto etti. Bizim en büyük kozumuz para. O orta sınıf takımlar senin verdiğin 1,5 milyon euorunun yarısını veremiyor bu tip oyunculara
tabiki orta sınıftaki takımlar bizim verebileceğimiz kadar vermeyebilir de şöyle birşey de var kiralık vermek istiyor diyelim a.wenger gözünün önünde olacağı bir yere mi vermek ister yoksa bize mi ? oyuncu açısından bakarsak kendini gösterebilmek için ingiltere de bir takımı mı seçer yoksa bizi mi? 2 türlü düşünmek lazım bazen para da tek başına yeterli olmuyor  :)

Sözleşmesi bitiyor  :tabe:
bitiyor işte o yüzden bize yedirmezler bu kadar kaliteli adamı bedavaya avrupa'nın üst seviye takımları kaçırmazlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Son dakika!! Beşiktaş, Kasımpaşa maçını İstanbul dışında oynama kararı aldı..

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi ediyor bence doğru karar...! İstanbul dışında anadoludaki maçları passosuz oynatsın...!

Çevrimdışı Abdullah

İyi ediyor bence doğru karar...! İstanbul dışında anadoludaki maçları passosuz oynatsın...!
O nasıl olacak  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

O nasıl olacak  :alala:
passo da sen bjk secince başka maç izleyecek misin _? bildiği kadarıyla izleyemiyorsun...! misal ankarada adanalı bjk'li birisi passo aldıysa ankarada adanaspor veya ADS geldiyle maça gitmek istediğinde gidemez bildiğim kadarıyla eğer değişmediyse uygulama...!
yada passo tek girişlik kart çıkartsınlar avrupa maçlarındaki gibi...!

Çevrimdışı Abdullah

passo da sen bjk secince başka maç izleyecek misin _? bildiği kadarıyla izleyemiyorsun...! misal ankarada adanalı bjk'li birisi passo aldıysa ankarada adanaspor veya ADS geldiyle maça gitmek istediğinde gidemez bildiğim kadarıyla eğer değişmediyse uygulama...!
yada passo tek girişlik kart çıkartsınlar avrupa maçlarındaki gibi...!
Eğer ev sahibi takım bir kısıtlama koymadıysa girebilir sıkıntı yok bizim amça ankaraspor kartlarıyla girenler oldu  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Ben Demirspor maclarini Besiktas passosuyla izleyebiliyorum.ama demirspor adanaspor derbisine adanaspor ve demirspor passosu haric kimse bilet alamadi.tff passosu bile.o maca gidemedim.epey de bir sovdum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 17:06:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru karar. Burada kimse gitmiyor Ankara'da devam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Doğru karar. Burada kimse gitmiyor Ankara'da devam.
Abi büyük ihtimal Başakşehire dönecekler tekrar Bilic sıkıntı çıkarıyor  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 17:33:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi büyük ihtimal Başakşehire dönecekler tekrar Bilic sıkıntı çıkarıyor  :akuma:

Bilic yolculuklar yoracak diye sıkıntı çıkarıyor iki ucu değnek hakikaten kardeşim adam da haklı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Bilic yolculuklar yoracak diye sıkıntı çıkarıyor iki ucu değnek hakikaten kardeşim adam da haklı.
Abi aklıma şöyle bir şey geldi bence çok da mantıklı.  Mesela gençlerle deplasmanda maçımız var ondan 2-3 gün sonra Türkiye kupası maçı var içeride sarıyer ile o maç ankarada oynanırsa daha iyi olur veya Adana maçı ne zaman bilmiyorum ama ondan sonraki veya önceki lig maçından birini içeride oynayacaz o lig maçı da Adanada oynanabilir. Fikstürü buraya atacam güzel bir planlama yapılabilir.  :tabe: