Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973797 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bugün maçı izlemeyeceğim bir süre iyi gün taraftarı olmaya karar verdim :D
izleyipte canın sıkılacağına izleme daha iyi tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

Cenk Gönen, İsmail, Sivok, Franco, Serdar, Atiba, Sosa, Kerim Frei, Oğuzhan, Cenk Tosun, Demba Ba  ilk 11
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Tolga

Cenk Gönen, İsmail, Sivok, Franco, Serdar, Atiba, Sosa, Kerim Frei, Oğuzhan, Cenk Tosun, Demba Ba  ilk 11
eldekilerden çıkabilecek en iyi kadro bu fakat oyun sıkıştığında maalesef kenarda katkı bekleyebileceğimiz hiç oyuncumuz yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:50:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Topla tüfekle saldırıyor Bilic elde ne varsa hadi bakalım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hehe bilic bildiğin apoya süpriz yapmıs sen hazırlandın ama al sana bomba demiş

simdi daha rahat macı vericez goruntusu verdi bana bu vallahi canım sıkıldı

ama tersi olursada bilic kahraman olacak :))
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 17:59:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Kadro seçimi doğru bakalım nasıl bir stratejiyle oynatacak :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

5 dakika rahat maç izleyelim beeee  :s20: :s20: :s20: :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

2 tane sol stoper var, Necip i aldı sahaya  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Ya ben daha ne diyim bu Bilic'e bilemedim, yaptığı değişikliğe bak. Dua etsin de böyle bitsin maç :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Bilic sayesinde kanser dakikalarına hoş geldiniz. Allah verede yemesek :s20:

Çevrimdışı Abdullah

Kerim  :pray:
Evet beyler var mı formsuz başka oyuncumuz ona sallayım belki o da aynı etkiyi yapar  :evillol: (Necip hariç :s20:)

Çevrimdışı Anil

Maçı izlemedim ama Kerim gene atmış. Kiralayalım diyenler yada topçu olmaz diyen arkadaşlar birazda Tolgaya,Mottaya felan sallasında şampiyon olalım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 21:39:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Traji komik bir durum var.

Bizim silahımız Töre

Ama onun yedeği Kerim onun yarısı kadar oynayarak toplamda 4 gol oldu , Töre 2 gol  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bu ikincikez geriden donus

bilic artık bunu ogreniyor ama bu duruma sokmasın hem kendi hemde biz stresten 10yıl yaslanıyoruz kalpler sıkısıyor yeter ama :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 21:40:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçı izlemedim ama Kerim gene atmış. Kiralayalım diyenler yada topçu olmaz diyen arkadaşlar birazda Tolgaya,Mottaya felan sallasında şampiyon olalım :D

Haklı çıktın ben yiyorum lafımı  :biggrinking: Topçu olmaz demek kimsenin hadddine değil adam yetenekli zaten lakin Keirm hala oyun bilmiyor bunu eklemek gerek bu goller özgüven ürünü.

Şimdi oyun öğrenmesi gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 21:42:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Haklı çıktın ben yiyorum lafımı  :biggrinking: Topçu olmaz demek kimsenin hadddine değil adam yetenekli zaten lakin Keirm hala oyun bilmiyor bunu eklemek gerek bu goller özgüven ürünü.

Şimdi oyun öğrenmesi gerek.

Bizim necip 23 yaşına geldi daha 2 metreye pas atamıyor :D Kerim daha 19 20 yaşında.Sabredersek olacak inşAllah.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 21:48:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim necip 23 yaşına geldi daha 2 metreye pas atamıyor :D Kerim daha 19 20 yaşında.Sabredersek olacak inşAllah.

Yok teknik özelliklerden bahsetmiyorum onlar  iyi bence Kerim'de  :)

Şu panik hali , çizgiyi sağına almadan oynasyamaması , adam geçince ne yapacağını şaşırması vs vs klasik şeyler. 6 ay - 1 yıl  arası zaman alacak ama Töre kadar olabilir Töre'den daha iyi adam geçiyor aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 21:50:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Cardozo'yu da alsaymışız o zaman içimiz rahat olurmuş 3 sene. Hep 2-3 adım eksik diğer forvetimiz. 1 adım olsa razıyım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Şu panik hali , çizgiyi sağına almadan oynasyamaması , adam geçince ne yapacağını şaşırması vs vs klasik şeyler. 6 ay - 1 yıl  arası zaman alacak ama Töre kadar olabilir Töre'den daha iyi adam geçiyor aslında.
Necip'i uç örnek olarak verdim @Çağrı abi :D  Bence kerimde eksik olan şey oyuna tepeden bakamıyor.Guti mesela tv den maç izler gibi paslar atıyordu.Diğer eksiğide hep zor olanı seçmesi.Biraz basit oynaması şart

Çevrimdışı Tolga

kerim frei yavaş yavaş skora katkı vermeye de başladı bir kanat oyuncusu için bu çok önemlidir

Çevrimdışı blackeagle35

Takım winner değil,hoca winner değil..Bence Bilic'deki esas sıkıntı burada..Favori olmadığı yarışmalarda saygı duyulacak işler başarabilir,ancak henüz favori durumların üstesinden gelemiyor,bir şekilde kazanmayı başaramıyor..Bu sebeple Avrupa kupasından daha ümitliyim lige oranla..

Çevrimdışı Anıl

Töre çok ani hızlanıyor ve çok güçlü o yüzden çok rahat adam geçebiliyor, Kerim'de fizik olarak o kadar güçlenirse sağda Töre solda Kerim aman aman aman :sevinc

Çevrimiçi Samet Ç

en kötü devreyi 2-3 puan geride kapatsak devre arası Linnes + Cech transfer edilse baya iddialı oluruz. Bir dahaki sezon da motta yı gönderirsin daha iyisini alırsın 1 çift yönlü orta saha 1 tane de tank gibi bir stoperle çok iyi oluruz.