Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972271 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

fener maçını izlemeye gerek yok sonuç belli maçın hakemi ilker marul
fb bugün çok rahat kazanır zaten böyle maçları boş geçmiyorlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Rize attı kadlec kendi kalesine

Çevrimdışı ozan062

rize savunuyor ama koftiden mesela bize boyle gorunmezler çnk biz böyle kenarlardan destek alamıyoruz uzaktan sutu nadir deniyoruz ama adam 10dakkadırnasıl zorluyor akıllara zarar:)) aramızdaki farklardan biride bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

kaçırdı kuyt serkan hayatının maçını oynuyor 

Çevrimdışı ALDENYX

bir anda fark atacakken gs den 5 puan gerideyiz...hayyyy  alllahım ya...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

kadlec affettirdi  tobeeee sinirler tavan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

fener alır bu maçı boşa takip etmeyin bence
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 21:41:40 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 21:53:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlker Meral penaltı vermeyerek gözümde aklandı. Emenike attı kendini. Eğer telafi etmezse düdüğünü benim gözümde bizim maçtaki hatası sadece hata olarak kalacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İlker Meral penaltı vermeyerek gözümde aklandı. Emenike attı kendini. Eğer telafi etmezse düdüğünü benim gözümde bizim maçtaki hatası sadece hata olarak kalacak.
son dakikada verir bir penaltı daha abi. Bir de nedense emenikenin pozisyonunun herkes penaltı olduğunu düşünüyor biir senle ben aksini düşünüyoruz herhalde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:02:55
  • Beşiktaş / Bodrum
son dakikada verir bir penaltı daha abi. Bir de nedense emenikenin pozisyonunun herkes penaltı olduğunu düşünüyor biir senle ben aksini düşünüyoruz herhalde

Kardeşim adam kaymış en ufak bir müdahale de yapmamış emenike ayağını adamın eline takıyor. Adam kayarken kasıtlı eliyle çekse anlayacağım da yok öyle bir şey neresiyle izliyorsa millet
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe taraftarının futbolun katili Türk hakemleri diye isyan etmesi herhalde dünyanın en komik olayıdır.

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim adam kaymış en ufak bir müdahale de yapmamış emenike ayağını adamın eline takıyor. Adam kayarken kasıtlı eliyle çekse anlayacağım da yok öyle bir şey neresiyle izliyorsa millet
çözemedim abi vallaha twitter da muhabirler falan net penaltı yazdı ben de şaşırdım  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:07:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız Rize de bu futbolla çok yaşamaz. Hücum fonksiyonu sıfır. Kontra oyuncusu da yok. Yoklar yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

rize küme oynar bu oyunla resmen gel beni yen diyor fenere puan alırlarsa serkana dua etsinler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:10:47
  • Beşiktaş / Bodrum
rize küme oynar bu oyunla resmen gel beni yen diyor fenere puan alırlarsa serkana dua etsinler.

Fener'in puan kaybetmesi kayıptan çok ritim için önemli. Gs illaki düşecek fener olabildiğince kaybetsin. Seyirci de yok zaten stadta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:11:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani Serkan olmasa Rize maçı satmış diyeceğim o derece rezalet oynuyor takımın kalanı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

renkliler hep bala gol buluyor sinir oluyorum  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:13:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya demin göz göre göre adamın önüne indirdi stoper topu Serkan çıkardı. Şimdi aynı stoper Webo'yu önüne alıyor

Orada adamın ön direğe keseceği kesin bir şey nasıl izin verirsin önüne geçmesine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

şimdi yarın bizi doğrarlar bundan eminim fark gittikçe açılır maalesef

Çevrimdışı Tolga

yarın kaybedersek bu sezonda şampiyonluk gider şimdiden söyliyeyim ve yarın kazanmamızda çok zor