Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968311 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı bilalabdulselam

herkese günaydın..
dünkü maçla ilgili düşüncelerimi aktarmak istiyorum,

1- bu kadar silik, dirençsiz, isteksiz bir futbolla bu maçı zaten kazanamazdık..erciyes maçından sonra yorgunuz diyen futbolcuların bu maç için 1 hafta
zamanı vardı, neden mücadele edemediler..?
2- beşiktaş maçı kazanmak için gereken arzu, istek ve mücadeleyi sahada gösterse bile bunu engellemeye çalışacak hakem denilen .........  ............ zaten buna izin vermeyecekti..
3- futbolcu dediğin biraz akıllı olcak..olcay şahan hem topu kaptırıyor hemde, ben ne yapsamda bunlara kart göstersem, ne yapsalarda bana bu fırsatı verseler diyen 2.maddede bahsettiğim ........    .................. 'na fırsat veriyor..ve kırmızı kartı görüyor..
4- gökhan töre, kerim frei ve oğuzhan bir avrupa takımının futbolcusu olsaydı, gidip pişsinler diye başka takımlara kiralık gönderilirlerdi..biz bu adamlardan takımı şampiyon yapmalarını bekliyoruz..evet belki 1-2 sene sonra bunu yapabilirler ama bu sene değil..
5- hep necip, necip diyoruz..evet dün oynadığı süre boyunca bariz hatalar yaptı, golde %1000 hatalı..ama onu pozisyonu olmayan sağ bek mevkiinde oynatan(oynatmak zorunda kalan) biliç ve bu eksikliği bildiği halde bir sağ bek almayan yönetimin hiçmi suçu yok..
6- bir sözümde tolga zengine..biz sezon başında takıma düzgün karakterli, adam gibi adam transferi yapmak içinmi tolgayı aldık, yoksa kaleci eksiğimizi kapatmak içinmi aldık..
eğer düzgün karakterli bir adam transferi için alındıysa %100 doğru transfer..
ama yok kaleci ihtiyacımız için alındıysa, o zaman a-bir top tut be adam b-bizim kaleci antrenörlerimiz çok kötü..
evet dün canerin 2 şutunu çıkarttı ama, düşünüyorumda sezon başından beri çok kötü be abi..
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz,
Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz,
Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!

Çevrimdışı siyah-1903

bu tiyatro ne zaman sona erecek.. bu formayı taşıyan çocuklar çok efendi, çok kibar.. bu ülkede çirkeflik kazanıyor, çok sesi çıkanlar, diğerlerinin hakkını gasp edenler cirit atıyor, gücüne güç katıyor..
elbette bizim kültürümüzde yok, ama bunlara karşı öyle güçlü olmalıyız ki, pislikle bile bizi yenemesinler..

son sözüm de.. kadrosunda asla emre, volkan, melo gibi oyuncuları barındırmayacak, beşiktaşlı olmasına karşın karaktersiz olduğu için burakı gönderecek tek takımı tutuyoruz. gururlan beşiktaşlı, o kadar çok fenerliyle konuştum ki pislikleri gördükleri için kazandıklarından keyif alamıyorlar.. işte biz asla böyle olmayacağız
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

emrenin boyle bir oyuncu oldugunu bilmeyenmi var,, canerin topalın pozisyonlarında en iyisi oldugunu herkes biliyor bu durumda sen hem oyuncuya gore oynayamıyorsan hemde psikolojik üstünlük kuramıyorsan sen nasıl birinci olabilirsinki gecelim bu işleri biz temizmişiz temizlikle olmaz bu işler o oguzhan efendi her dakika giderse hakemin yanına olmaz oda temizlik değildir gecelim bu işleri...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Persembe partizan maci var sonra basaksehir.olcay ve tore partizan macinda oynar basaksehirde cezali.

Fenerbahce butun derbilerini bitirdi ve su an ligde lider.bu hafta da icerde oynuyor rizeyle kazanmasi da muhtemel.

Bizim partizan maçında rotasyona gitmemiz sart.eger basaksehir macindan olasi bir maglubiyet alirsak fener ati alir uskudari gecer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Partizan maçında Olimpiyat dolar İnşalllah Taraftarın inancına ihtiyacımız varr
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

_??? hakem _??? ne hakemi odun o odun vasıfsız odun yakmak için kullanılmaz satmak için kullanılmaz dikilmek için kullanılmaz ondan vasıfsız

Çevrimdışı Tolga

şu bir gerçekki şampiyonlukta ibre tamamen fbye döndü 3 deplasman derbisini oynadılar 4 puan çıkardılar ve liderler.iç sahada nasılsa öyle ya da böyle kazanıyorlar şu şartlarda ligin ilk yarısını fb lider bitirirse kimse şaşırmasın
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

şu bir gerçekki şampiyonlukta ibre tamamen fbye döndü 3 deplasman derbisini oynadılar 4 puan çıkardılar ve liderler.iç sahada nasılsa öyle ya da böyle kazanıyorlar şu şartlarda ligin ilk yarısını fb lider bitirirse kimse şaşırmasın
şike davası fener kazanç saglıyorlar tff yollamadı onlara avrupa parasını sürekli şampiyon yaparak sağlıyor...!

Çevrimdışı Yakup

Persembe partizan maci var sonra basaksehir.olcay ve tore partizan macinda oynar basaksehirde cezali.

Fenerbahce butun derbilerini bitirdi ve su an ligde lider.bu hafta da icerde oynuyor rizeyle kazanmasi da muhtemel.

Bizim partizan maçında rotasyona gitmemiz sart.eger basaksehir macindan olasi bir maglubiyet alirsak fener ati alir uskudari gecer.

veli de cezalı bu maç. ismail sağ bek , necip ön libero çıkarız.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic bundan sonra Beşiktaş'ta kalmak istiyorsa ligde 8 de 8 yapması lazım bu kadar açık ve net eğer yapamıyorsa kapı orada 3 senedir feda diye bir saçmalık getirdiler başımıza her başarısızlıkta stadımız yok o yok bu yok bu sene feda ediyoruz diyorlar taraftarı avutuyorlar eğer 8 de 8 yapamaz ise kapı orada Necip'le mi yapar artık Frei ile mi yapar bilemem.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada büyük bir ihtimalle Serdar perşembe günü oynayacakmış. Necip'ten kurtulacağız .

Çevrimdışı Pascal

Bu arada büyük bir ihtimalle Serdar perşembe günü oynayacakmış. Necip'ten kurtulacağız .

Ya ne güzel söylemişsin "Necip'ten kurtulacağız" diye. Kurtaracak kisi de Serdar   :ebebe:

Yanlış anlama mizah yapıyorum  :biggrinking:
Asıl kurtuluş, Necip'in de Serdar'ın da bu takımdan ayrıldığı gün olacaktır. Motta'yı da ekleyelim...

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 14:50:30 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimiçi Samet Ç

Ya ne güzel söylemişsin "Necip'ten kurtulacağız" diye. Kurtaracak kisi de Serdar   :ebebe:

Asıl kurtuluş, Necip'in de Serdar'ın da bu takımdan ayrıldığı gün olacaktır. Motta'yı da ekleyelim...
Ben de öyle yazacaktım da arkadaşlar üstüme gelir diye yazmadım.

Çevrimdışı Pascal

Yenilmemizi sağşayan 4 kişi var=

1- FO ; Bu takımın 1.5 senedir sağbek sorunu var,gecen yıl resmen çöktük şuanda sağbek sıkıntısı sebebi YÖNETİMDİR.
2- BILIC ; Her zamanki gibi inadı tuttu ve Neciple ısrar etti, sonuç ortada. 2. yarıda inat etseydinde görseydik.Ve korkak futbol.
3- Necip; Tamam senin pozisyonun sağbek olmayabilir de kardeşim insan topada vurur be adamın önüne yuvarlamaz.
4- Veli ; Dün çoğu pozisyonun başlamasında ve Necipe kadar iş gelmesinde asıl faktör yaptığı pas hataları,çıkarken top kaptırması.

Aynen katılıyorum..

Bilic'in Necip tercihini ilk duyduğumda zaten, olacakları az çok tahmin ettim. Ancak, maç sonrası yorumlardan, "Caner'e karşı sol ayaklı değil de sağ ayaklı bir oyuncu oynamasının daha doğru olacağını düşündüğü için İsmail yerine Necip'i tercih etmiş." diye bir çıkarım yaptım.

Çevrimiçi murat

Dün gece Olimpiyat Tiyatrosunda senaryosu, kokuşmuş bir oyun sergilendi.

Yönetmen koltuğunda bu kez Bülent Yıldırım otururken, başrol oyuncusu her dalda Oscar’ı bulunan Emre Belezoğlu’ydu.

Futbolu doğru dürüst oynayarak kazanmaya çalışan Beşiktaş'a, alışmış olduğu sıradan bir darbe vurmakla kalmadı dün geceki maç... Futbolun Türkiye'de sahada kazanılacak bir oyun olduğuna inanları da hayal kırıklığına uğrattı. Birçok alanında olduğu gibi, sahada iyi olanın değil, masada güçlü olanın kazandığı bir oyun olduğu gerçeğiyle yüzleştirdi.

Aldat, küfret, korkut ve kazan. İşte bu kadar basit…

Daha ilk yarıda Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Faul bile çalınmayacak yerde, Emre'den korkusuna ikinci sarı kartını çıkardı ve maçın tüm kimyasını değiştirdi. Faul çalmasa, Emre gidip Bülent Yıldırım’a her dilde küfredecek, belki yüzüne tükürecekti. Korktu. Olcay'ı atayım, kurtulayım dedi!

Pozisyonun devamında yine Emre'nin kendisinden 15 yaş büyük Biliç'e "Fakof" deyişlerini duymazdan geldi. 4. Hakem Biliç'in yanındaydı, kulaklarıyla duydu ama korkusundan orta hakeme söyleyemedi. Küfrü duyan, Biliç'in yardımcısını sakinleştirmeye çalıştı. Sorsan duymadım der! Duymadıysan, küfrü duyan Biliç'in yardımcısını neden tutmaya çalıştın? Senin görevin adam tutmak mı gördüğünü duyduğunu orta hakeme anlatmak mı?

Sonuç: 6 Hakem, 4 Maymun.

Oysa daha bir hafta önce, hakemlerin duymamasına rağmen sırf Bülent Korkmaz'ın uyarısıyla kulaktan kulağa oynayarak Gökhan Töre'yi infaz etmişlerdi.

10 kişi kalmış Beşiktaş, beraberlik için uğraşırken, Topal'ın, Demba Ba'yı herkesin gözünün önünde yere indirdiği pozisyonda hücum faul çaldı. Bir pozisyonu görmemek göz problemi olabilir de, görüp tam tersi karar vermek hangi organın problemi?

Kendi taraftarlarının bile en sert şekilde eleştirdiği Fenerbahçe lider!

Üst üste 4 yiyen, yönetimi düşen, iki pası bir araya getiremeyen Galatasaray ikinci.

Çok beğenilen, “Aferin” denilen Beşiktaş 4.sırada!

Haftanın özeti değil bu, yıllardır devam eden tiyatronun bir sahnesi.

Beşiktaş başkanı, maçtan önce konuştu. Maçtan sonra yine konuştu… Belki yarın yine konuşacak…

Boşuna konuşmasın, soyunma odası basmasın, tarzını da değiştirmesin…

Fikret Orman, Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsa, şu ligin önünden Süleyman Seba ismini geri çektirsin.

ERDEM ULUS

Çevrimdışı Tolga

açıkçası ne yalan söyliyeyim mottayı hep savunurdum ama geçen seneki ile zerre alakası yok belli ki kiralıkken kendini göstermek için daha istekli oynamış bonservisi alınınca kafa olarak rahatlamış olacakki maç içinde sürekli oyundan kopuyor geçen sene bu kadar kötü değildi.işin kötüsü motta nın yerine ismail oynasa da bana göre çok büyük değişiklik olmayacak ismailin de sakatlanmadan önceki halini biliyoruz sonuçta.

Çevrimdışı Yakup

Dün gece Olimpiyat Tiyatrosunda senaryosu, kokuşmuş bir oyun sergilendi.

Yönetmen koltuğunda bu kez Bülent Yıldırım otururken, başrol oyuncusu her dalda Oscar’ı bulunan Emre Belezoğlu’ydu.

Futbolu doğru dürüst oynayarak kazanmaya çalışan Beşiktaş'a, alışmış olduğu sıradan bir darbe vurmakla kalmadı dün geceki maç... Futbolun Türkiye'de sahada kazanılacak bir oyun olduğuna inanları da hayal kırıklığına uğrattı. Birçok alanında olduğu gibi, sahada iyi olanın değil, masada güçlü olanın kazandığı bir oyun olduğu gerçeğiyle yüzleştirdi.

Aldat, küfret, korkut ve kazan. İşte bu kadar basit…

Daha ilk yarıda Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Faul bile çalınmayacak yerde, Emre'den korkusuna ikinci sarı kartını çıkardı ve maçın tüm kimyasını değiştirdi. Faul çalmasa, Emre gidip Bülent Yıldırım’a her dilde küfredecek, belki yüzüne tükürecekti. Korktu. Olcay'ı atayım, kurtulayım dedi!

Pozisyonun devamında yine Emre'nin kendisinden 15 yaş büyük Biliç'e "Fakof" deyişlerini duymazdan geldi. 4. Hakem Biliç'in yanındaydı, kulaklarıyla duydu ama korkusundan orta hakeme söyleyemedi. Küfrü duyan, Biliç'in yardımcısını sakinleştirmeye çalıştı. Sorsan duymadım der! Duymadıysan, küfrü duyan Biliç'in yardımcısını neden tutmaya çalıştın? Senin görevin adam tutmak mı gördüğünü duyduğunu orta hakeme anlatmak mı?

Sonuç: 6 Hakem, 4 Maymun.

Oysa daha bir hafta önce, hakemlerin duymamasına rağmen sırf Bülent Korkmaz'ın uyarısıyla kulaktan kulağa oynayarak Gökhan Töre'yi infaz etmişlerdi.

10 kişi kalmış Beşiktaş, beraberlik için uğraşırken, Topal'ın, Demba Ba'yı herkesin gözünün önünde yere indirdiği pozisyonda hücum faul çaldı. Bir pozisyonu görmemek göz problemi olabilir de, görüp tam tersi karar vermek hangi organın problemi?

Kendi taraftarlarının bile en sert şekilde eleştirdiği Fenerbahçe lider!

Üst üste 4 yiyen, yönetimi düşen, iki pası bir araya getiremeyen Galatasaray ikinci.

Çok beğenilen, “Aferin” denilen Beşiktaş 4.sırada!

Haftanın özeti değil bu, yıllardır devam eden tiyatronun bir sahnesi.

Beşiktaş başkanı, maçtan önce konuştu. Maçtan sonra yine konuştu… Belki yarın yine konuşacak…

Boşuna konuşmasın, soyunma odası basmasın, tarzını da değiştirmesin…

Fikret Orman, Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsa, şu ligin önünden Süleyman Seba ismini geri çektirsin.

ERDEM ULUS

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 15:41:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İnsan farkındalığını yitiriyor bazen.

Aslında bakarsak 8 hafta oynanmış fener 3 deplasman derbileri bitirmiş 16 puanı var. Ne kadar rezil futbol oynasa da puan olarak kusurusuza yakın bu fikstürle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

İnsan farkındalığını yitiriyor bazen.

Aslında bakarsak 8 hafta oynanmış fener 3 deplasman derbileri bitirmiş 16 puanı var. Ne kadar rezil futbol oynasa da puan olarak kusurusuza yakın bu fikstürle.

fener bizim fikstürü geriden takip ediyor. yani kalan deplasmanları bursa , balıkesir , kasımpaşa ilk yarı buradan 6 puan kaybı yaşasalar. birde bizim maçtan alacağı cezalar olsa bile rakip rize fb de sakat denilen gönülün rizeden rakibi olacak ali adnan bu hafta kırmızı görmüş. pardon ya o tesadüftür. (kırmızıyı görmeden yazıyorum. ama görsem de bir şey değişir mi bilemem.)

Çevrimiçi Samet Ç

Ne olursa olsun inanmamız lazım gerisi yönetim ve futbolcuların işi başarabilirlerse tebrik ederim başaramaz iseler sene sonu hesabını öderler.

Çevrimdışı Pascal

açıkçası ne yalan söyliyeyim mottayı hep savunurdum ama geçen seneki ile zerre alakası yok belli ki kiralıkken kendini göstermek için daha istekli oynamış bonservisi alınınca kafa olarak rahatlamış olacakki maç içinde sürekli oyundan kopuyor geçen sene bu kadar kötü değildi.işin kötüsü motta nın yerine ismail oynasa da bana göre çok büyük değişiklik olmayacak ismailin de sakatlanmadan önceki halini biliyoruz sonuçta.

Ben her üçünün de (Necip, Motta, Serdar) bu takımda yeri olmadığını eskiden beri düşünür ve ifade ederdim, ama buna karşı Motta ve Necip genelde savunulurdu. Şimdi artık her üçünün de hiç kimse tarafından savunulacak bir yanı kalmadı kardeşim.

Çevrimdışı Kemal

Bu mesajda yazdıklarımın hepsini ''İletiyi'' göndermeden sildim, Başakşehir için kadro yazmıştım , nasılsa boş beleş muhabbet olacak, Bılıc yıne bildiğini okuyup bizi çıldırtacak, ondan kadro yazıp fikir alışverişi yapmaya değmez.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Serdar takıma dönmüş.  :bandit:
serdarı bile aradığımıza göre gerisini siz düşünün yani