Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983456 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan Dilmen:"BEŞİKTAŞ İLK YARIYI LİDER KAPATIR"

"Beşiktaş iki deplasman kazandı. Bugün de biraz çalıştım. Beşiktaş ilk yarıyı az bir farkla da olsa lider kapatır. Beşiktaşlı oyuncular taraftarlarından iç saha maçlarında daha fazla desteği hak ediyor. Olimpiyat olsun ne olacak? Taraftarlar gitmeli maça."
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

5)Tolga sakatlık sorunun çözmeli artık her maç sakatlanıyor.Ayrıca degaj vurmayı da artık geliştirmeli 4 tane taca degaj vurulmaz 1 maçta.Onun haricinde İlk yarıda güzel oynadı iyi toplar çıkarttı.

tolga artık müzmin sakat.kaleci değil de normal oyuncu olsa zaten hiç oynayamaz.çünkü iyileştirilemedi ve büyük ihtimalle de hep böyle gidecek kariyer sonuna kadar.

sağlık ekibi rezalet bana kalırsa.-oynayacabilecek misin ,+oynarım.bunu ben de yaparım.futbolcu oynamak istiyordu oynattım derim sonra da ,olanı gibi.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

az oyuncuyla çok maç yapıyoruz normaldir bunlar ama yine de fizik gücümüz bence çok iyiydi. perşembe akşamı da iğrenç ve yorucu bir sahada oynadık. o yüzden sıkıntı olması doğal ama ben bugün 2. yarı başlayınca kazanacağımızı anladım. oyun tamamen bizim hakimiyetimizdeydi
Hocam fizik gücümüz iyi çünkü genç bir takımız.Dediğin gibi az oyuncumuz var bu büyük bir handikap.En az 25 oyuncumuz olmalıydı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu adamın doğallığını seviyorum :D

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam fizik gücümüz iyi çünkü genç bir takımız.Dediğin gibi az oyuncumuz var bu büyük bir handikap.En az 25 oyuncumuz olmalıydı.
parasızlığın gözü kör olsun  :D

Çevrimdışı Tolga

bu arada bilic yaptığı açıklamada yöneticilerle görüşüyoruz iyi bir zeminde oynamak istiyoruz ve olimpiyatın zemininin de buna uygun olmadığını düşünüyoruz demiş heralde başakşehire o da sıcak bakıyor mantıklı olan da bu zaten.

Çevrimdışı ilhan mansız

ve bu genç takım önümüzdeki yapılacak akıllıca yabancı transferlerinden sonra durdurulamaz hale gelecek yeni stadyumda. avantaj artık bizde...  :ok:

Çevrimdışı Tolga

aynen hocam 25-26 olmalıydı oyuncu sayımız devre arası sağ bek ve ön libero şart kaliteyi arttırmak lazım

Çevrimdışı Deniz

parasızlığın gözü kör olsun  :D
Sağ bek parasızlıktan değil de bizim transferdeki  transfer amatörlüğünden alınamadı :) .ama devre arasında linnes alınır bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:49:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Reklam çıktı vodafone şubeleri Beşiktaş formalarını satmaya başlamış 81 ilde  :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

aynen hocam 25-26 olmalıydı oyuncu sayımız devre arası sağ bek ve ön libero şart kaliteyi arttırmak lazım
Aynen hocam kalitemiz sürekli artmalı.UEFA da gidebileceğimiz kadar gitmeliyiz.Başarıyı alışkanlık haline getirmeliyiz.Bu sezon çeyrek final oynarız gelecek sene yarı final,final oynarız.Vitesi ve kaliteyi sürekli arttırmalıyız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Devre arası Linnes Noboa alınmalı. Atiba yedeğe geçer Noboa hem koşar hem oyun kurar.

Sezon sonu da bir iyi ön libero daha ve bir taş gibi stoper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

bizim taraftarı anlamak güç

bursadan deplasmanda hem de kuduz gibi saldırdıkları maçta , maç başı da çok kötü oynayarak 3 puan alıyorsun tu kaka

olcay gol atıyor sayesinde 1-0 kazanıyorsun tu kaka.

olcay atmasaydı şu golü başkası atsaydı helal olsun diyecekken
Iyi de hocam Bursa'nin ilk yarida baskili ve gorunene gore iyi oynanmasinin sebebi bizim onlari oynatmamiz ve bizim cok kotu olmamiz...Sen BJK olarak 35. dakika da kaleye gidiyorsan ilk defa bu Bursa'nin cok iyi olmasindan degil, senin cok kotu olmandan dolayidir...Olcay'a bu gece iyi oynuyor demek biraz abes kacar..Bence...

Neyse gelenek yerini buldu...

2007 - Delgado - Dk. 82
2011 - Holosko - Dk. 87
2014 - Olcay - Dk. 85

Ne cektin be Bursa...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Devre arası Linnes Noboa alınmalı. Atiba yedeğe geçer Noboa hem koşar hem oyun kurar.

dediğin gibi ikisi alınırsa işte o zaman takımın performansı istediğimiz noktaya gelir devre arası kesinlikle takviye şart kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli.

Çevrimdışı Deniz

Devre arasında transfer yapmak zordur keşke alınabilse.Özellikle linnes alınmalı

Çevrimdışı Anil

Kardesim olcay gol atti diye iyi oldugunu dusunme sakin kacirdiklarina bak onun yuzunden gidiyordu mac.
Galibiyeti getiren sey ise bilicin takima cikin demesi bu bile ridvanin devre arasi anlata anlata bitiremedigi bursaya yetti.
Kaybedecek bisey yok daha cesaretli oynatmali takimi.

Olcayı kesinlikle yaptıgı istatisliklere göre değerlendirmiyorum.Dünyada bile artık forvetleri bile kaçırdığı değil girdiği pozisyonlara göre değerlendirirken biz kanat oyuncusunun atamadığı gole kızıyoruz..Türkiye liginde olcay kadar pozisyona giren kanat oyuncusu var mı ? oyun zekası olarakta müthiş bir oyuncu.

Ya hadisene allasen...Bu sene iyi oynadigi mac mi var..Aldanma Rize ve Bursa macinda gol attigina..Olcay olmasa Bursa macini 2-0 cok rahat alirdik...

Üslubundan dolayı cevap vermek istemesemde senin gibi birine laf anlatmanın da zor olduğunu bilsemde sana cevap vermeye çalışayım;Sana göre bi kanatın quaresma gibi şov amaçlı trbünlere oynayan ,karizmatik olan , sinirlenince rakibine çift ayak dalıp kırmızı gören bir oyuncu olması hatta bir kere sakatlanınca 2 ay ülkesine gidip gelmeyeni lazım,Sana 2 yılda hiç maç kaçırmamış 2 maçta bir skora direkt etki eden karakterli,oyun zekası üst düzey, aldığı para belli olan bir oyuncu lazım değil çünki :)

Çevrimiçi murat

Daha öncede yazdım bu gerçek değişmez bu takımda santrafordan sonra en fazla gol atan oyuncusu Olcay olur.santrafor da demba ba olursa.Olcay kötü demek haksız bir yaklaşım.takımın ortasaha oyuncuları gol atanıyor asist yok.kanat bekledi aynı şekilde.takımda gol atacak 2 oyuncudan biri Olcay o da oynamazsa biz kimle gol atacağız onu söyleyin.pektemek oynadı kaç gol attı golü bırakın kanatta oynarken kaç şut attı.yargılarken gerçeklerden uzaklaşmayın.adam neredeyse takımın geri kalanı kadar gol atıyor.bizim en büyük sıkıntımız gol atmak zaten.

Çevrimdışı Fatih

Olcayı kesinlikle yaptıgı istatisliklere göre değerlendirmiyorum.Dünyada bile artık forvetleri bile kaçırdığı değil girdiği pozisyonlara göre değerlendirirken biz kanat oyuncusunun atamadığı gole kızıyoruz..Türkiye liginde olcay kadar pozisyona giren kanat oyuncusu var mı ? oyun zekası olarakta müthiş bir oyuncu.

Üslubundan dolayı cevap vermek istemesemde senin gibi birine laf anlatmanın da zor olduğunu bilsemde sana cevap vermeye çalışayım;Sana göre bi kanatın quaresma gibi şov amaçlı trbünlere oynayan ,karizmatik olan , sinirlenince rakibine çift ayak dalıp kırmızı gören bir oyuncu olması hatta bir kere sakatlanınca 2 ay ülkesine gidip gelmeyeni lazım,Sana 2 yılda hiç maç kaçırmamış 2 maçta bir skora direkt etki eden karakterli,oyun zekası üst düzey, aldığı para belli olan bir oyuncu lazım değil çünki :)
Beni tanimadan bu sekilde yorum yapman yanlis olmus...

Insanlar sevmek ve sevmemek zorunda degil... Ama saygi duymak zorunda... Ben Olcay'i hem cok severim hem de cok saygi duyarim... Bugun 71. macina cikti, araliksiz... Buyuk bir basari... Ama bu degil ki her mac super top oynasin... Bu sene oynadigi tum maclarda berbat otesiydi... Ama sansi yaver gitti ve gol atip unutturdu... Iyiye iyi diyecegiz de kotuye kotu demeyelim mi? Bilic'in bugun Oguzhan'a yaptigi gibi Olcay'a da ayni sekilde yapmasi lazim... Iyi oyun gostermedigini bir sekilde anlatmali...

Bu ulke de futboldan bir tek sen anlamiyorsun... Once acip okumayi, sonra izleyip gormeyi denemelisin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oğuzhan'ın sanırım sağlık sorunları vardı ayakta duracak gücü yoktu yedek kulübesine oturacakken düşüyordu yüz ifadesi hiç iyi değildi bunun yanında şapkasını önüne koyup düşünsün eğer büyük futbolcumu olmak istiyor yoksa 60. dakikadan sonra girecek bir hamle oyuncusumu? Bilic'e oyunu okuyamıyor diyenler bu maçtan sonra eleştirmeyi bırakırlar diye düşünüyorum ama benim bir eleştirim olacak koşu mesafelerine bakıyoruz Tolga yaklaşık 5bin metre kat etmiş Necip efendi 4bin küsur metre bu nasıl bir sağ bek oyunudur ? Beğenilsin ve ya beğenilmesin bu takımda ya Serdar sağ bek oynayacak ya da Motta sol bek İsmail sağ bek olacak ayrıca bugün oyunda savaşan oyuncu eksikliği hissettik Motta formsuz olsada bu takımda her zaman yeri olacak bir oyuncudur.

Çevrimiçi Necmi

BAK ÇOCUK, BEŞiKTAŞLI OLMAK ZORDUR .
Az olmaktır, azınlık olmaktır, mağlup olurken bile aşık olmaktır.
Kolay değildir çocuk, gerekirse 15 yıl beklemektir
ŞEREFinle oynayıp HAKKInla kazanmaktır.
Unutma çocuk…
Beşiktaş’ı güneşli günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terk edelim...
UNUTMA ÇOCUK..”KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR”  :ok: :ok: :ok:

bence en önemlisi rıdvanın dediği gibi BEŞİKTAŞ'lı olmak hiç bir zaman hakemle kazandık diyememektir.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Beni tanimadan bu sekilde yorum yapman yanlis olmus...

Insanlar sevmek ve sevmemek zorunda degil... Ama saygi duymak zorunda... Ben Olcay'i hem cok severim hem de cok saygi duyarim... Bugun 71. macina cikti, araliksiz... Buyuk bir basari... Ama bu degil ki her mac super top oynasin... Bu sene oynadigi tum maclarda berbat otesiydi... Ama sansi yaver gitti ve gol atip unutturdu... Iyiye iyi diyecegiz de kotuye kotu demeyelim mi? Bilic'in bugun Oguzhan'a yaptigi gibi Olcay'a da ayni sekilde yapmasi lazim... Iyi oyun gostermedigini bir sekilde anlatmali...

Bu ulke de futboldan bir tek sen anlamiyorsun... Once acip okumayi, sonra izleyip gormeyi denemelisin...
ama dostum kaçırdığın bir şey var kötüsü bizi ipten alıyorsa Olcay 11 i hakediyor demektir. Olcayın bizi kurtardığı kaçınca maç Türkiyede bir kanat oyuncusu daha göstersene  takımına bu kadar katkı sağlayan

Çevrimdışı siyah-1903

Oğuzhan'ın sanırım sağlık sorunları vardı ayakta duracak gücü yoktu yedek kulübesine oturacakken düşüyordu yüz ifadesi hiç iyi değildi bunun yanında şapkasını önüne koyup düşünsün eğer büyük futbolcumu olmak istiyor yoksa 60. dakikadan sonra girecek bir hamle oyuncusumu? Bilic'e oyunu okuyamıyor diyenler bu maçtan sonra eleştirmeyi bırakırlar diye düşünüyorum ama benim bir eleştirim olacak koşu mesafelerine bakıyoruz Tolga yaklaşık 5bin metre kat etmiş Necip efendi 4bin küsur metre bu nasıl bir sağ bek oyunudur ? Beğenilsin ve ya beğenilmesin bu takımda ya Serdar sağ bek oynayacak ya da Motta sol bek İsmail sağ bek olacak ayrıca bugün oyunda savaşan oyuncu eksikliği hissettik Motta formsuz olsada bu takımda her zaman yeri olacak bir oyuncudur.

necip'i hiç sevmem beğenmem, bana göre anca anadolu takımı topçusu olur o da erciyes falan gibi onun da kötü olanlarının.. sırf altyapıdan çıktı diye bu kazmayı topçu diye bize yedirmeye çalışmalarına ifrit oluyorum.. ama 45 dakika oynayan bir adam tabiki 90 dk oynamış adamların yarısı kadar koşmuş olacak, bunda anormal olan ne anlamadım  :alala:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Volkan Başaran

Daha öncede yazdım bu gerçek değişmez bu takımda santrafordan sonra en fazla gol atan oyuncusu Olcay olur.santrafor da demba ba olursa.Olcay kötü demek haksız bir yaklaşım.takımın ortasaha oyuncuları gol atanıyor asist yok.kanat bekledi aynı şekilde.takımda gol atacak 2 oyuncudan biri Olcay o da oynamazsa biz kimle gol atacağız onu söyleyin.pektemek oynadı kaç gol attı golü bırakın kanatta oynarken kaç şut attı.yargılarken gerçeklerden uzaklaşmayın.adam neredeyse takımın geri kalanı kadar gol atıyor.bizim en büyük sıkıntımız gol atmak zaten.

Aynen öyle..

Gökhan
Ozzy
Veli
Atiba
Pektemek

Hepsi 10 gol zor atıyorlar senede..

Toplam yani :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

sunu da eklemek istiyorum ilk yaridaki oyunumuz Bilic Besiktasa geldiginden bdri en ruhsuz ve en mahkum oyundu.devre arasinda takimi iyi motive etti ama karsida bursa degil de tottenham gibi bir kalite olsaydi ilk yarida isi bitirebilirdi