Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976956 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bilic Asterasi Arsenal sandı sanırım.80 den sonra takımı geriye çekmek de ney?90 dk oyunu rakip yarı alanına yıkman gerekiyor.rakibin 3. sınıf.yazık günah hiçbirşey demiyorum.büyüklere karşı iyi oynarız da böyle maçlarda bu kafayla çok puan kaybederiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

2 puanı vermemizin tek sebebi Bilic ve takıntıları. Sosa değişikliği doğruydu ama oyundan alınan kişi yanlıştı. İsmail yerine de sol bekte şu Motta oynuyor ya şaka gibi. Motta, Cenk, Olcay acil kesilmeli takımdan :akuma:
motta sahanın en iyilerindendi bugün başka maç mı izledin cenk olcay necip bunların kalitesizliğinden dolayı hep eksik oynuyoruz maçlarda
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

motta sahanın en iyilerindendi bugün başka maç mı izledin cenk olcay necip bunların kalitesizliğinden dolayı hep eksik oynuyoruz maçlarda
3. sınıf bir takıma karşı 1 tane ortası yok. Bu maçlarda hücuma katkı vermeyecekse ne zaman verecek ? Bek oynayan oyuncu sadece savunma yaparsa olmaz.

Çevrimdışı Tolga

3. sınıf bir takıma karşı 1 tane ortası yok. Bu maçlarda hücuma katkı vermeyecekse ne zaman verecek ? Bek oynayan oyuncu sadece savunma yaparsa olmaz.
he görende ismail oynadığında müthiş ortalar yapıyor sanacak fazla abartıyorsunuz ismaili benim gözümde standartta bir bek 2. yarıda necipi çıkarıp ismaili sağ beke alabilirdi o ayrı tabi

Çevrimdışı Sedat

Yemin ediyorum rezillik  :s20:
Farkı 2'ye çıkarıcak pozisyonları bulmamıza rağmen ya şaçma bir şut yada son pas azizliği baş gösterdi yine.
Tottenham hazır 2 puan bırakmışken çok avantajlı konuma gelicekken ...   :ranting2:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Anıl

Ben artık kaleye de Cenk'in geçmesini istiyorum. Tolga gerçekten formsuz...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ben en geç 80. dakikada Demba Ba'nın oyuna girmesi gerektiğini düşünüyordum Cenk Tosun iyi niyetle girdi bir kaç pozisyondada ilerde bize zaman kazandırdı ama genel olarak etkisizdi Ba değişikliği hem bizim için ilerde artı olurdu ayrıca rakibin cesur atak yapmasına engelde olacak bir hamleydi ama Bilic değerlendirmedi sağlık olsun yine elimizdeki maçı verdik bu hava şartlarında maça giden tüm taraftarlara teşekkürler keşke galip gelseydik 2 ekimdeki Tottenham deplasmanı çok önem kazandı mutlak kazanmalıyız Partizan-Asteras maçında gol çıkmaz iki takımında kalitesi çok düşük.

Çevrimdışı Deniz

Tolga bu aralar formsuz ama bugünkü golde yapacak birşeyi yoktu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Tolga = Gole bişey diyemem bön bön bakması dışında ama dk 70den sonra bakın her autu ya taca dikiyor ya karşı takıma veriyor, yav hiçmi bu takım bunu çalışmıyor savunmayla paslı neden çıkılmıyor 1950 2.lig takımı gibi hareketler. Böyle sistem olabilir mi?

Ön Libero = Necip oyunda veli atiba oyunda ve Atiba bugun resmen sıvadı, çıkarıp kimi alacaksın YOK. çünkü kadro derinliği yok.

4-4-2 sistemi = BILIC efendi bu maça bıle tek forvetle cıkıyor, cunku İNAT , ben bunu hep savundum , bu adam dediğini yapar arkadaş taktımı takar, geçen senede dk 65 e kadar Almeida sonrasında Eneramoya takmıştı.

Sağbek = Bu konuyu konuşmuyorum bile.

Stat - Taraftar - Passolig = 5000-6000 kişiye bile oynamayabiliriz.

Kısaca Şampiyonluğu unutun, AL 'de çeyrek finali unutun .

İçinizi kararttım kusura bakmayın, dost acı söyler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:25:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı sağ tıklayıp öge denetleden kopyalayabilirsin  :ok:

Teşekkür ederim kardeşim  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:27:16
  • Beşiktaş / Bodrum
ibretlik tespitimi yapıyorum,, biraz once pektemek sakatlandıgına gore,, karanlık efendi oyuncuları tam olarak ısındırıp  sakatlıktan kuratrıp baslatmıyor,,  aynı sekilde oyuna cenki soktuguna gore ba ve sosada sakatlıkları net olarak bitmemiş,,riske edilmiyorlar,,

uzun zaman sonra soyluyorum

YÖNETİM İSTİFA veya Saglık ekibi İSTİFA

belki sosa girer belki ba girer gol atar ben anlamam suanki zihniyet bunu tescil ediyor,,,tersini dusunen varsa cahildir...

Dostum sen kendinde misin? Şaka mı yazdıkların?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:29:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolga = Gole bişey diyemem bön bön bakması dışında ama dk 70den sonra bakın her autu ya taca dikiyor ya karşı takıma veriyor, yav hiçmi bu takım bunu çalışmıyor savunmayla paslı neden çıkılmıyor 1950 2.lig takımı gibi hareketler. Böyle sistem olabilir mi?

Ön Libero = Necip oyunda veli atiba oyunda ve Atiba bugun resmen sıvadı, çıkarıp kimi alacaksın YOK. çünkü kadro derinliği yok.

4-4-2 sistemi = BILIC efendi bu maça bıle tek forvetle cıkıyor, cunku İNAT , ben bunu hep savundum , bu adam dediğini yapar arkadaş taktımı takar, geçen senede dk 65 e kadar Almeida sonrasında Eneramoya takmıştı.

Sağbek = Bu konuyu konuşmuyorum bile.

Stat - Taraftar - Passolig = 5000-6000 kişiye bile oynamayabiliriz.

Kısaca Şampiyonluğu unutun, AL 'de çeyrek finali unutun .

İçinizi kararttım kusura bakmayın, dost acı söyler.

Tolga'nın dikip dikmemesini Bilic talimat verir abi kaleci kendi başına hareket etmez demek ki vur diyor.

Bahsettiğin 4-4-2 ile Rize karşısında pozisyona bile giremedik konu 4-4-2 değil oyuncular hareketlenmiyorlar herkes statik bekliyor kimse kimseye pas seçeneği yaratmıyor.

Yine de takım çok iyi oynadı bugğn haftasınuna göre bu şartlarda bu zeminde bu havada olayın ateşiyle yerden yere vurmayın yarın tekrar izleyin maçı skor kötü ama takım iyi yolda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:32:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Şu takımları küçümsemekten vazgeçmezsek çok iş açacak başımıza daha.

Arsenal'i DEV Yunan takımını 3.sınıf yapamayız. Ortamız yok. Oyuncu ya aşırı motive oluyor ya da salıyor kendini bu şekilde. Biz ne yapmışız ki son 5 yılda adamlara 3. sınıf diyoruz? Şuan Avrupa'da biz 3. sınıf takımız asıl.

1.Sınıf Real Barca Bayern ise 2. sınıfa bizden önce 30 tane takım girer.

Bütçe büyük diye takım büyümüyor malesef. Biz şuanda Bate Borisov ayarındayız (TAKIM OLARAK)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:33:06
  • Beşiktaş / Bodrum
2 puanı vermemizin tek sebebi Bilic ve takıntıları. Sosa değişikliği doğruydu ama oyundan alınan kişi yanlıştı. İsmail yerine de sol bekte şu Motta oynuyor ya şaka gibi. Motta, Cenk, Olcay acil kesilmeli takımdan :akuma:

Motta'nın oynamasının sebebi de Bursa'da İsmail'in oynayacak olması  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Motta'nın oynamasının sebebi de Bursa'da İsmail'in oynayacak olması  :ok:
solda motta sağda ismail oynar gene bilicin risk alacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:38:42
  • Beşiktaş / Bodrum
solda motta sağda ismail oynar gene bilicin risk alacağını sanmıyorum

Motta çok formsuz bence Bilic Bursa maçını Asteras maçında önemli gördü Ba'yı , İsmail'i saklması bundan kaynaklı. Aslında plan neredeyse tuttu adam jeneriklik gol atmasaydı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Motta çok formsuz bence Bilic Bursa maçını Asteras maçında önemli gördü Ba'yı , İsmail'i saklması bundan kaynaklı. Aslında plan neredeyse tuttu adam jeneriklik gol atmasaydı.
motta formsuz olabilir ama ben bugün beğendim kim ne derse desin ayrıca ismail solda oynarsa sağda necip mi oynayacak kusura bakmayın ama bu fikir beni baya korkutuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:41:12
  • Beşiktaş / Bodrum
motta formsuz olabilir ama ben bugün beğendim kim ne derse desin ayrıca ismail solda oynarsa sağda necip mi oynayacak kusura bakmayın ama bu fikir beni baya korkutuyor

Bursa'nın solunda kim oynayacağına göre değişir. Volkan oynarsa Volkan içe katedeceği için solak sağ bek iyi iş görür İsmail oynar. Ferhat oynarsa dışa doğru gittiği için Necip daha mantıklı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursa'nın solunda kim oynayacağına göre değişir. Volkan oynarsa Volkan içe katedeceği için solak sağ bek iyi iş görür İsmail oynar. Ferhat oynarsa dışa doğru gittiği için Necip daha mantıklı olur.
bugünkü necibi gördükten sonra ben necipi sağ bekte denemem açıkçası ismail de orada aksıyor ama en azından bek olduğu için nasıl pozisyon alınması gerektiğini biliyor tabi görücez p.tesi günü

Çevrimdışı ozan062

Dostum sen kendinde misin? Şaka mı yazdıkların?

hala aynı dusunuyorum,, neden kucukte olsa hala devam eden bir sakatlık oluyor ilk sakatlıgından sonra?? bu duruma ben cok az rastladım heleki su 3büyüklerde hiç aklıma gelmiyor,, bizde birde iki durum oldu boyle,, sakatlık ustune tam iyileşmeden tekrar sakatlık geçiirildi nedenide iyi geçirmeden tamamen iyileşmeden yüklenmek,,, bunu geçtim kısa ama biraz delice birsey soylicem eskilerde ne zeminlerde oynuyorlardı bi cacık olmuyordu geçelim su nazikliği
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:47:54
  • Beşiktaş / Bodrum
bugünkü necibi gördükten sonra ben necipi sağ bekte denemem açıkçası ismail de orada aksıyor ama en azından bek olduğu için nasıl pozisyon alınması gerektiğini biliyor tabi görücez p.tesi günü

Necip'in savunması değil asıl sıkıntı hücum. En az 5 hücum hiç oldu 5 hücum da başlamadan bitti. Linnes oynuyor olsa kanatta Töre'ye de bu kadar yük binmeyecek. Sağ bek almamanın cezasını çok çekeceğiz daha ama asıl meslee şu ki yönetim bu seneyi de hedef almadı. Hedefi 2016 onların biliyoruz son sene yeni stad ile şampiyon olup seçimleri tekrar kazanmak ama papaz her gün pilav yemez malesef. Biz bunları unutmuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Necip'in savunması değil asıl sıkıntı hücum. En az 5 hücum hiç oldu 5 hücum da başlamadan bitti. Linnes oynuyor olsa kanatta Töre'ye de bu kadar yük binmeyecek. Sağ bek almamanın cezasını çok çekeceğiz daha ama asıl meslee şu ki yönetim bu seneyi de hedef almadı. Hedefi 2016 onların biliyoruz son sene yeni stad ile şampiyon olup seçimleri tekrar kazanmak ama papaz her gün pilav yemez malesef. Biz bunları unutmuyoruz.
ben de onu demek istiyorum zaten hücum edemiyor çünkü çizgi de oynamamış ki hiç necipe de kızamıyorum aslında.ayrıca biliyorsun hocam burada kaç defa yazdık sağ bek olmazsa olmaz diye biz bunun sıkıntısını daha çok yaşayacaz bunlar iyi günlerimiz ve dediğin gibi yönetim önce stadı yapmayı ondan sonra şampiyonluklardan bahsetmeyi hedef edindiği zaten ortada ama dediğin gibi biz bunları unutmuyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:52:48
  • Beşiktaş / Bodrum
hala aynı dusunuyorum,, neden kucukte olsa hala devam eden bir sakatlık oluyor ilk sakatlıgından sonra?? bu duruma ben cok az rastladım heleki su 3büyüklerde hiç aklıma gelmiyor,, bizde birde iki durum oldu boyle,, sakatlık ustune tam iyileşmeden tekrar sakatlık geçiirildi nedenide iyi geçirmeden tamamen iyileşmeden yüklenmek,,, bunu geçtim kısa ama biraz delice birsey soylicem eskilerde ne zeminlerde oynuyorlardı bi cacık olmuyordu geçelim su nazikliği

Çünkü dışarıdan bakıyorsun içerde olayların nasıl geliştiğini bilsen klavyeden bunlar çıkmadan 10 kez düşünürsün bu kadar saldırgan olmayın.

Bir oyuncu sakatlandığı zaman 3 hafta mı mesela sakatlık daha 2. haftadan önce oyuncu sonra oyuncunun menajeri doktora baskıya başlar oynar diye rapor verdiye. Arkadan yönetim bastırır en son da teknik direktör. Fenerbahçe'de çalışan fizyoterapist bir hocam olayı anlattığında futboldan soğudum ben 2 sene. O kadar kolay değil işler iç yüzünde her şey para olayın.

Eskilerde olanı söyleyeyim mi sana? Rıdvan'ın sakatlıktan futbol hayatı bitti.

Ksaı yırtılan en az 3 ayda dönerdi.

Bacak kırıldığı zaman futbo hayatı bitti denirdi. Maradona 14 ayda döndü nerdeyse şimdiyse 3 ayda dönüyorlar.

Çapraz bağ koptuğu zaman direk kontrat feshedilirdi.

Şu adamlara bu kadar mal gözüyle bakmayın insan bunlar. Çok para kazanıyor olmaları her şeyi söyleyeceğimiz ya da onların hiçbir şeyi sallamadığı anlamına gelmez adam zorla o parayı almıyor sen veriyorsun. Omuzlara da sen alıyorsun. İnsan olarak millet olarak hakettiğimizi yaşıyoruz futbolcular türk taraftarının aynasıdır ne fazlası ne eksiği.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bir de bugün gördüğüm birşey var o da 2. bir demba ba ya açıkça ihtiyacımızın olduğu ne cenk ne de mustafa maalesef demba ba nın alternatifleri değil arada baya bir fark var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 23:55:50
  • Beşiktaş / Bodrum
bir de bugün gördüğüm birşey var o da 2. bir demba ba ya açıkça ihtiyacımızın olduğu ne cenk ne de mustafa maalesef demba ba nın alternatifleri değil arada baya bir fark var

Hocam değil de şöyle bir durum var ikisine o bütçeyi ayıramayacağız ortada. Dahası aldın diyelim yedek kalan olay çıkarır. Ba'ya yakın bir forveti kulübede oturtamayız Real'in bile ikinci forveti belli işte. Bence yedekten gelecek en iyi forvet ikilisine sahibiz Türkiye'de. Ha naparsın çok potansiyelli çok genç bir yabancı alırsın anca o şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli