Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977895 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek arıyoruz eksik filan da bu gidişle seneye sol bek Motta'yı yollayıp yerine Ümit Karaali rotasyona sokup o yabancı hakkını stopere  ya da sol kanada kaydıracağız.
mottayı gönderip yerine ondan iyisini alamayacaklarına göre motta kalacaktır
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 18:22:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
mottayı gönderip yerine ondan iyisini alamayacaklarına göre motta kalacaktır

Daha iyisi gelmeyecek zaten İsmail daha iyisi olacak bu sene Ümit Karaal de 20 yaşına girecek artık oynasın bir zahmet
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 18:24:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefa'nın geleceğin en iyi sol bekleri listesinde 2 sene 3. sıradaydı. O listede Luke Shaw 6.ydı. Şuan Manu'da oynayan arkadaş. Ümit de Muhammed gibi olmaz umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Daha iyisi gelmeyecek zaten İsmail daha iyisi olacak bu sene Ümit Karaal de 20 yaşına girecek artık oynasın bir zahmet
ismaile herkes çok güveniyor da bence o kadar güvenmeyin geldiğinden beri en küçük gelişim kaydedemedi ben ne olursa olsun bu ara formsuz görünse de mottayı kadroda tutarım geçen sezon mottanın performansı başarılıydı ismailin yokluğunda o bölgede iyi işler yaptı kestirip atmak doğru değil bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 20:26:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve Aysal nihayet sırrını açığa çıkardı. Gs gayrimenkul satmazsa batacak..

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/113723/taraftarimiz-ayaklanir

Sezon başı dediğimiz gibi bizden çok daha büyük bir mali kriz içindeler sadece dillendirmiyorlar medyada onların olduğu için kimse yazmıyor. Ama çok az kaldı. Bu adam kalırsa Riva'yı Gs'nin elinden 2 sene içinde tamamen alacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

gs batacak tabi 3 kuruşluk adamlara milyon dolarları verdiler.Daha 3 hafta önce tarık a verdikleri para neydi öyle.Bunlar çıkar bir yerden
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

ünal aysal zaten bu sezonda başarı gelmezse gidecek bunu açıkça sözlerinden anlayabilirsiniz gs de bundan sonra 2-3 sene belini doğrultamaz öyle gözüküyor hem sportif hem ekonomik anlamda

Çevrimdışı ozan062

Uefa'nın geleceğin en iyi sol bekleri listesinde 2 sene 3. sıradaydı. O listede Luke Shaw 6.ydı. Şuan Manu'da oynayan arkadaş. Ümit de Muhammed gibi olmaz umarım.

olmaz neden çnk bizim altyapımızdan gelişmedi:)) o rahatlık yok onda neyin ne oldugunu biliyor ondan baya umutluyum,, kaleci onurcan vardı onunla beraber birde bora vardı o üçlüyü alsalardı cok iyi oalcaktı ama yetiştirme bedelinde sıkıntılar olmustu 600milyarlar tutuyordu yoksa bu 3lüyle baya saglam bir gelecek olacaktı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı manyak1903

yazık olmuş.boğazım kurudu.ben açmam sonra söyledi oluyorum.

takım iyi ama 3 puanla başlarız diye umut ediyorum.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59905/2014_15_sezonu_futbol_kombine_kart_fiyatlari_hakkinda_onemli_duyuru.html

kombine satışlarımız 11.500 civarında çok az bi satışla gidiyoruz durumu olan herkesi kombine almaya davet ediyoruz şimdi alınan kombineler 2 SEZON GEÇERLİDİR bu sezon ve diğer sezon kombineler geçerli olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59905/2014_15_sezonu_futbol_kombine_kart_fiyatlari_hakkinda_onemli_duyuru.html

kombine satışlarımız 11.500 civarında çok az bi satışla gidiyoruz durumu olan herkesi kombine almaya davet ediyoruz şimdi alınan kombineler 2 SEZON GEÇERLİDİR bu sezon ve diğer sezon kombineler geçerli olacaktır
link yok sanırım

bu mu paylaştığın ?
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59377/2014_15_sezonu_futbol_kombine_kart_fiyatlari_hakkinda_onemli_duyuru.html

@Efe bu arada 1 ekime mi çekilmiş süre bitmemiş miydi indirimli süre.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 22:04:40 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi murat

ünal aysal planlar yaparak geldi bu duruma.yaptığı hiçbirşey plansız programsız değil.bizi ilgilendiren bir konu olmadığı için derinden yazmıyorum yüzeysel olarak şunu söyleyebilirim.zamanında gs borç içindeyken hisseleri alarak gs ye kıyak yaptı.o dönem başkan olamıyordu.uygun ortam oluşunca başkan oldu ve maaşlar çıldırdı.riva arazisinin etrafındaki arazileri toparladığı senelerce konuşulan şeyler.arazi satışının olacağı ünal aysalın başkan olmasıyla aşikar olan birşeydi.bunu sağlamak için sadece parayı basıp şampiyon olmak yetiyordu.şike sürecide ekmeğine yağ sürdü.

Çevrimiçi Necmi

Yemin ederim bu adamı sokakta görsel dalarım artık o kadar geldi burama kadar. Utanmaz terbiyesiz herifin söylediklerine bakın. Ne kadar hain barındırıyormuşuz içimizde be. Bizim düşmana ihtiyacımız yok ki bunlar yeter.

Bu haysiyetsiz herifin söylediklerini özel haber yapan site en az bunun kadar aşağılıktır.

http://haber1903.com/Besiktas-30348-ucuz_diye_sakat_futbolcular_alindi.html

@Çağrı site lingini buraya yazarak siteyi desteklediğinin farkındamısın ismini buraya yazarak hem adının geçmesini sağlıyorsun hemde burdan oraya çok sağlam hit gönderiyorsun :bandit:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şu malum siteye girmeyelim diyoruzda adam gibi bir Beşiktaş haber kaynağıda yok ki herkes rant peşinde yiye yiye bitiremediler koca kulübü haber sitesi bile kan emiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 09:03:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı site lingini buraya yazarak siteyi desteklediğinin farkındamısın ismini buraya yazarak hem adının geçmesini sağlıyorsun hemde burdan oraya çok sağlam hit gönderiyorsun :bandit:

@Necmi abi kopyalayayım dedim haberin kopyalanmasını da engellemişler  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 10:27:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Dany faciasını yaşamamış olsak şuan Lugano yaz boyunca boştaydı 33 yaşında sert tecrübeli 1 sene çok rahat oynardı bu takımda bizim Zago'ya en benzer tipte stoperdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kopyalayayım dedim haberin kopyalanmasını da engellemişler  :s20:
@Çağrı
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'ın Ç.Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren Erdoğan; " Ç.Rizespor karşındaki Beşiktaş'ı beğenmedim. Hayal kırıklığına uğradık. Avrupa maçlarının ardından oldukça ümitlenmiştik. Fakat ne yazık ki Ç.Rizespor maçında oynanan futbol bizi ümitsizliğe sevk etti. Demba BA, Beşiktaş'a sakat bir şekilde transfer edildi. Sizlere verdiğim röportaj da BA'nın sakat bir futbolcu olduğunu ve alınmaması gerektiğini söyledim. Son yapılan transferde sakat futbolcu. Ucuz diye sakat futbolcular alındı. Ümraniye Tesisleri artık sportif bir yer olarak değil, hastane olarak görüyorum. Çünkü sakatlıklardan bir türlü kurtalamıyoruz. Gökhan Töre'de istenilen performanstan çok uzak. Ona da dünyanın parası verildi. Yunan takımı zayıf bir takım olmasına rağmen bu karşılaşmadan çekiniyorum. Bu atmosfer bu şartlar içerisinde Asteras maçından ümitsizim." ifadelerine yer verdi.
Malum site haberi
senin PC de sorun var herhalde  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 12:06:55
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'ın Ç.Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren Erdoğan; " Ç.Rizespor karşındaki Beşiktaş'ı beğenmedim. Hayal kırıklığına uğradık. Avrupa maçlarının ardından oldukça ümitlenmiştik. Fakat ne yazık ki Ç.Rizespor maçında oynanan futbol bizi ümitsizliğe sevk etti. Demba BA, Beşiktaş'a sakat bir şekilde transfer edildi. Sizlere verdiğim röportaj da BA'nın sakat bir futbolcu olduğunu ve alınmaması gerektiğini söyledim. Son yapılan transferde sakat futbolcu. Ucuz diye sakat futbolcular alındı. Ümraniye Tesisleri artık sportif bir yer olarak değil, hastane olarak görüyorum. Çünkü sakatlıklardan bir türlü kurtalamıyoruz. Gökhan Töre'de istenilen performanstan çok uzak. Ona da dünyanın parası verildi. Yunan takımı zayıf bir takım olmasına rağmen bu karşılaşmadan çekiniyorum. Bu atmosfer bu şartlar içerisinde Asteras maçından ümitsizim." ifadelerine yer verdi.
Malum site haberi
senin PC de sorun var herhalde  :D

Sırrı ne bu işin ben yapamıyorum @Necmi abi  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı sağ tıklayıp öge denetleden kopyalayabilirsin  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat

Ergin Aslan @erginaslan  ·  2 sa.
BİLGİ... BJK Passokart sahibi 60.000 (İstanbul içi 40.000, İstanbul dışı 20.000)...
BJK Kombine Sayısı 11.750
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ozan062

ibretlik tespitimi yapıyorum,, biraz once pektemek sakatlandıgına gore,, karanlık efendi oyuncuları tam olarak ısındırıp  sakatlıktan kuratrıp baslatmıyor,,  aynı sekilde oyuna cenki soktuguna gore ba ve sosada sakatlıkları net olarak bitmemiş,,riske edilmiyorlar,,

uzun zaman sonra soyluyorum

YÖNETİM İSTİFA veya Saglık ekibi İSTİFA

belki sosa girer belki ba girer gol atar ben anlamam suanki zihniyet bunu tescil ediyor,,,tersini dusunen varsa cahildir...
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 20:36:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

şu maçta 2. golü atamazsan aha da böyle golü yersin yazıklar olsun şaka gibi

Çevrimdışı Deniz

asteras gibi 3. sınıf bir takıma 1-0 a yatarsan adam da bulduğu pozisyonları affetmez.kanser devam.

Çevrimdışı Tolga

kimse kusura bakmasın böyle takımları yenemiyorsan bu ligte mümkün değil şampiyon olamazsın acı ama gerçek ligteki çoğu takım asterastan daha kaliteli

Çevrimdışı Anıl

2 puanı vermemizin tek sebebi Bilic ve takıntıları. Sosa değişikliği doğruydu ama oyundan alınan kişi yanlıştı. İsmail yerine de sol bekte şu Motta oynuyor ya şaka gibi. Motta, Cenk, Olcay acil kesilmeli takımdan :akuma: