Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975550 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Özellikle Ba ve Sosa'nın adını koymuş bir de olay gözüksün diye  :kop: :kop: :kop:

Bunlara kulüp dava açmıyor mu ben anlamıyorum birkaç defa yüklü tazminat alınsa önü kesilemez mi
Anca yalanlama yapıyor kulüp hocam buları tesise 3 ay almayacaksın bak böyle haberler yapabiliyorlar mı ? Aziz Yıldırım şu anda birçok gazeteciyi tesislere bile sokmuyor.

Çevrimdışı scape_bjk

(Küfür Yasak)₆ Spor Gazetesi bu yıl Oscar Ödülleri'nde 4 dalda aday gösterildi.
Yaw bunu görünce aklıma bişey geldi, yılın en kötü gazeteci ödülleri diye bişey olsa ya madem en iyi olanlara ödül veriliyor en kötü olanlara da verilsin :lol: Hem haber yaparken 2 kere düşünürler  :busted_cop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Galatasaray Şampiyonlar lig için THY Lig için Huawei ile ikisi toplam 7 milyon dolara anlaşabilmiş KDV Dahil değil yani 5,4 milyon dolara.

Biz Vodafone'dan ilk 3 yıl 5 son iki yıl 7 alacağız şimdi hani bizim anlaşmamız kötüydü?

Bir yanda son 3 yılda 2 kez şampiyon olmuş şampiyonlar liginde boy gösterecek takım bu anlaşmyı bizden bir sene sonra bu şartlarda zor yaptı. Bizim başarımız bile yok bu şartlara yaptık.

Artık herkes şapkasını önüne alıp takdir etmeyi öğrenmeli.

Fener'e ise yıllık 3 milyon dolardan fazla bir teklif gelmemiş.

Ama stadyum için az rakam aldındı..

senelik 7.75 milyon dolara tekabül ediyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:45:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ama stadyum için az rakam aldındı..

senelik 7.75 milyon dolara tekabül ediyor

Şu durumda az olduğunu düşünmüyorum ben. Elimizde kuvvetli hiçbir şey yok çünkü. Arsenal bile Emirates'ten yıllık 6.5 milyon sterlin alıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Demba Ba ve Sosa kilitleri kırarken genç oyuncular ise depo girişinde gözcülük yaparak içerdeki arkadaşlarına güvenli bir ortam yaratmaya çalıştılar kilitler kırıldıktan sonra Ümraniye dolaplarını yağmayalan oyuncular diğer takım arkadaşlarının odalarına giderek batan geminin malları bunlar diyerek sırtlarındaki torbalardan gıdaları arkadaşlarına dağıttılar.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa ve Demba Ba temsili  :kop:

Köylü Ahmet de Pedro franco  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Genç oyunculardan biri temsili;

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

(Küfür Yasak)₆ Spor Gazetesi bu yıl Oscar Ödülleri'nde 4 dalda aday gösterildi.
Vay be adamlar yemek bulamıyor demir makası buluyor  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Vay be adamlar yemek bulamıyor demir makası buluyor  :kop: :kop:
Aynen hocam tesislerde Sosa aç kalmış bu dolaplar niye kitli demiş sonra da nerede benim demir makasım demiş çekmiş makası patlatmış dolabı.

Çevrimdışı Tolga

Aynen hocam tesislerde Sosa aç kalmış bu dolaplar niye kitli demiş sonra da nerede benim demir makasım demiş çekmiş makası patlatmış dolabı.
okuduğunda çocuk masalı gibi geliyor hakikaten bu haberleri yapanlardan çok iyi senaristler,çok iyi çocuk kitabı yazanlar çıkabilir ileri de  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Dortmund tribünlerinden Çarşı'ya destek.  Daha önce Bayern taraftarı da böyle bir şey yapmıştı.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Dortmund tribünlerinden Çarşı'ya destek.  Daha önce Bayern taraftarı da böyle bir şey yapmıştı.
helal  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu da Bayern taraftarlarının desteği

Çevrimiçi murat

Yakında tesiste misket oynarken karşı mahallenin çocuklarıyla kavga etti haberi yaparlarsa şaşırmayacağım
Birkaç sene önce gazetede bir haber yapmışlardı shevcenko haber göndermiş imza atmaya hazırım başkan beni alsın diye tam karşı sayfadada ibrahimoviç onu alma beni al aziz baßkan diye haber yollamış.isimler belki tam doğru olmayabilir ama muadili oyunculardı.

Çevrimiçi Samet Ç

İlhan Cavcav yapmış yine yapacağını Gençlerbirliği'ni hem başkan hem td olarak yönetecekmiş.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 19:41:55
  • Beşiktaş / Bodrum
İlhan Cavcav yapmış yine yapacağını Gençlerbirliği'ni hem başkan hem td olarak yönetecekmiş.  :kop: :kop: :kop:

Şaka de  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

yok artık  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Şaka de  :kop:
Gerçekten doğru Bursa maçından sonra açıklama yaptı yayıncı kuruluşa :D

Cavcav: "Takımı sahaya ben çıkaracağım"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 20:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi ön liberonun farkı ortaya çıkıyor Melo yoksa Ortasahada GS De yok. Sneijder'den filan çok daha önemli Gs için Melo. Karakter sıfır ama futbolculuğu inanılmaz o bölge için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 21:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre Beşiktaşlı olduğu için çok şanslıyız bizi seçmeseydi Gs Töre'ye saldıracaktı bu Olcan kazığını biz yiyecektim adam bırak Töre'yi Erkan Zengin'in yarısı bile olamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Şu durumda az olduğunu düşünmüyorum ben. Elimizde kuvvetli hiçbir şey yok çünkü. Arsenal bile Emirates'ten yıllık 6.5 milyon sterlin alıyor.

evet ksımen katılıyorum,, ama bizimkinde revizyon 3 sene içinde gelmeli,,, forma ve stadyumda bunu ben istiyorum sterlin iyi para:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gs bu yıl ilk 5'e giremez,şampiyonlar liginde gruptan çıkmaları mucizelere bağlı bu sene bunları içerde dışarda duman etmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 22:13:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs bu yıl ilk 5'e giremez,şampiyonlar liginde gruptan çıkmaları mucizelere bağlı bu sene bunları içerde dışarda duman etmek lazım.

Çok abartı olmuş dostum üç büyüklerin ölüsü üçüncü olur yine bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çok abartı olmuş dostum üç büyüklerin ölüsü üçüncü olur yine bu sene.

Abi bizimde ilk 3'te bitiremediğimiz yıllar olmuştu bence bu yıl Trabzon'u da hesaba katmak lazım ama gs bu oyununu sürdürmediği sürece gelecek yıl Avrupa Kupalarına zor katılır.