Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972016 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 19:31:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bende alternatif bir kadro yapayım
                          Tolga
          Pedro.    Sivok       ersan
İsmail.     Atiba.      oğuzhan.   Motta
        Gökhan                  Olcay
                        Demba

Ekleme yapayım sosa kadroda yok isteyen oğuz isteyen Olcay
İsteyen gökhanın yerine koysun.

Bu Luce sistemi.Açıkçası bekler yeterli , stoperler yetersiz ön liberolar fazlasıyla yetersiz en önemlsi ofansif ortasahalar çok çok yetersiz bunun için bu sistem ya rezil eder ya vezir çünkü bizi şuanda rezil eder bence
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilic bugün Ali Ecenin konuğu .Ali ece ağzından girer burnundan çıkar herşeyi öğrenir :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı frkndgnr

Biz bu sosayı 10 numara diye almadık mı, imza töreninde adam çıkıp ben 10 numara mevkinde oynamak istiyorum demedi mi? Neden herkez bu adamı kanatlara yazıyor anlamış değilim...

Benim 11im
Tolga
İsmail,pedro,ersan,motta
Oğuzhan,Atiba
Sosa
Töre,Ba,Olcay
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 19:59:18 frkndgnr ]

Çevrimiçi murat

Bu Luce sistemi.Açıkçası bekler yeterli , stoperler yetersiz ön liberolar fazlasıyla yetersiz en önemlsi ofansif ortasahalar çok çok yetersiz bunun için bu sistem ya rezil eder ya vezir çünkü bizi şuanda rezil eder bence
oyuncu olarak yeterlilerde sisteme mi uygun değiller.bence bizim takıma en uyacak sistemlerden biridir.sadece yabancı sayısı nedeniyle sosa yı oyuna almak için mottayı çıkarıp ismaili sola atibayı sağa sosayı ortaya almak gerekiyor buda ortasahayı vurur.iyi bir yerli sağ bek olsaydı bu sistem çok güzel olurdu.
lucescunun sisteminde tam bir 3-5-2 (3-4-1-2)vardı.bu 3-4-3
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 20:00:30 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Biz bu sosayı 10 numara diye almadık mı, imza töreninde adam çıkıp ben 10 numara mevkinde oynamak istiyorum demedi mi? Neden herkez bu adamı kanatlara yazıyor anlamış değilim...

Benim 11im
Tolga
Motta,Ersan,Franco,İsmail
Oğuzhan,Atiba
Sosa
Töre,Ba,Olcay

benim kafamdaki sistem ve oyuncularda bunlar.

Çevrimdışı ozan062

ben aksamki yayını ingilizce bilmeyenler için tavsiye etmem,, sürekli arada kopukluklar oluyor ve hiçbirsey anlasılmıyor ortada kalıyor,, hayır bizim tercumandan değil bilicin yayması :)))

bu arada sosa konusunda benim cok soru isaretlerim var sunu 3hafta gecince cozucegimizi dusunuyorum,, bir anda onu frikikci kornerci yaparsak ne olacak merak ediyorum,,,

franco ve ersandan artık cocukca hatalar beklemiyorum onlara cok guveniyorum umarımki bunu saglarlar herkese,,

atibaya bayılıyorum umarımki bu devre bizi hiç yalnız bırakmaz

velinin sözlesme uzatmada sorun cıkması bizim alternatiflere bakmamızı saglamalı uzun zaman var onumuzde otursunlar calısmaya baslasınlar uzatsa bile bir türk alınmalı,,

bir ara oynamayanları formda tutmak için alt kademelerin maclarında oynatıyorduk gecen sene bunu tekrar yapmamızı istiyorum inş onuda dusunurler

ve encok furkan yamanı bir kaç maç ligde oynatılması taraftarıyım...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

Benim 11im
Tolga
İsmail,pedro,ersan,motta
Oğuzhan,Atiba
Sosa
Töre,Ba,Olcay

herkesin kafasında Olcay ı kesme fantazisi var da ondan. Halbuki Bilicin son kesecegi adam  :tabe:

Sosa merkezde mc-amc arası birsey oynayacak.

Çevrimdışı frkndgnr

benim kafamdaki sistem ve oyuncularda bunlar.

Aynen olcay kerim değişikliği olabilir bu kadroda onun dışında gidişata göre 60 dan sonra musti>töre  tosun>ba ve veli>ozi değişikliği olabilir

Çevrimdışı frkndgnr

Oğuzhandan hiçbir zaman bir 10 numara olmaz, taaki o yetersiz fizğini geliştirmeyi akıl edene kadar. şuan 8 numara için uygun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 21:23:04
  • Beşiktaş / Bodrum
oyuncu olarak yeterlilerde sisteme mi uygun değiller.bence bizim takıma en uyacak sistemlerden biridir.sadece yabancı sayısı nedeniyle sosa yı oyuna almak için mottayı çıkarıp ismaili sola atibayı sağa sosayı ortaya almak gerekiyor buda ortasahayı vurur.iyi bir yerli sağ bek olsaydı bu sistem çok güzel olurdu.
lucescunun sisteminde tam bir 3-5-2 (3-4-1-2)vardı.bu 3-4-3

Yok abi şöyle açıklayayım. Bu sistemin iki altın kuralı var.

İlk olarak Bu sistemde stoper ve ön libero pas trafiği çok önemli yoksa şuan ki Manu gibi dökülür bu sistem. Bizim stoperlerden sadece Pedro teknik ama daha önemlisi ön libero topu alıp oyun kurması bu sistemin ilk kuralı. Ama bizde Atiba da Veli de yapamaz bunu. Bu iki oyuncuda çift ön liberoda çok koştuğu için sırıtmıyor ama burada işin içine teknik girecek Atiba bile çileden çıkarır bizi.

İkincisi forvet arkasındaki iki oyuncu. Öyle iki oyuncu olmalı tüm oyunu yıkabilmeli sırtı dönük alıp dönüp tabela yapabilmeli Oğuzhan da Sosa da bu tip oyuncular değil. Biz 3-6-1 oynarken Sergen olmasaydı elimizde çok zor olurdu işimiz. Ama Sergen de Pancu da inanılmaz tabela ve asist yapıyordu. Ne Töre ne Olcay bunları yapamaz bunlar kanat çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilic in bu sezonki riskleri cok fazla.sag bek yoksa 4-5 farkli kombinasyonla bu acigi kapatacam dedi.bu kombinasyonlar umarim bizim icin cok riskli olmaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Musa Muhammed ile sözleşme imzalanacakmış bu iyi haber.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Dar kadroyu altyapıdan oyuncuları kullanarak takviye edecez dedi Biliç. Başka türlü genç oyuncular şans bulamıyor. Keşke sene sonunda ümit, atınç, furkan A takıma tam anlamıyla yükselmiş olsalar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Slaven Bilic : Defansı çalışarak,golü ise satın alarak kazanırsınız.

Çevrimdışı eski inönü

Bilic'i dinledim. Geçen sene en çok eleştirdiğim noktası sistem ve oyuncu tercihi konusunda çok katı olmasıydı. Sanki bu sene daha pragmatik hareket edicek hem sistem hem oyuncu tercihlerinde daha esnek olacak rakibe ve şartlara gore. Mesela dedigi bir şey dikkatimi çekti. Dedi ki Mersinde o zemini ve havayı gordukten sonra pas oyunu oynayamayacagımızı anladım ve ilerde çift forvet oynatıp geriden uzun toplarla çıkmayı düşündüm. Ne de olsa 2 forvetle bir şekilde pozisyon bulacagımızı düşündüm.  :ok:

Çevrimdışı Anil

Bilic bizim için büyük şans gerçekten. Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki şuan kadromuzda Serdar dahil kesinlikle kötü oyuncu yok ama bizim taraftarlarımız kendi oyuncuları gereğinden fazla yeriyor.Örnek vermek gerekirse Olcay.. Olcayı izlerken aldığım keyfi kesinlikle çok az futbolcudan alıyorum.. Driblingleri olsun oyun zekası olsun kesinlikle üst düzey ama bazı olaylarıda gerçekten hiç yapamıyor. Bunlardan biri mesela Hücum-Savunma dengesi yada ileride rakibi caydırıcı pires yapmak gibi. Kısacası Olcay'ın da değerini iyi bilelim. Bunu diyorum çünkü yavaş yavaş insanların gözünde Nobre,Tabata,Sabri gibi itibarsızlaştırmaya çalışılıyor.Bunun önüne geçmemiz lazım...
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 23:53:33 Anıl ]

Çevrimdışı Özgür K.

Bu itibarsizlatirma mevzusu onemli mac izlenilen nabizla kanaat olusturulmamali yoksa takimda adam kalmaz bu saatten sonra devre arasina kadar nasil verim alinir kim daha iyi oynar ona bakmali
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Deniz

gs 500 bin lira tribün liderlerine rüşvet vermiş.belgelendi.aziz yıldırım meşhur mikrofonunu eline aldığı an gfb ye sövüyor.taraftar gruplarına bak be bizim Çarşının tırnağı olamazlar.

Çevrimdışı ALI RIZA

gs 500 bin lira tribün liderlerine rüşvet vermiş.belgelendi.aziz yıldırım meşhur mikrofonunu eline aldığı an gfb ye sövüyor.taraftar gruplarına bak be bizim Çarşının tırnağı olamazlar.
geç boşşş

Çevrimdışı ozan062

bilic dediki bizim kadromuz tecrübesiz 3 kulvardaki tempoya,,,çok güzel bir nokta bu,, bunu aşarsak ki buna alıskın eski kadromuzdu,, iki snedir kültürümüz avrupaya hasret bakalım neler olacak merakla bekliyorum

Çevrimiçi Samet Ç

bilic dediki bizim kadromuz tecrübesiz 3 kulvardaki tempoya,,,çok güzel bir nokta bu,, bunu aşarsak ki buna alıskın eski kadromuzdu,, iki snedir kültürümüz avrupaya hasret bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Avrupa liginde en çok korktuğum maç Partizan deplasmanıdır. Gerisi teferruat Tottenham ile burada başa baş rahatlıkla oynarız orada belki berabere kalabiliriz Asteras'ı her iki maçta da yeneriz . Tecrübe gerektirecek tek maç avrupa ligi gruplarında Partizan deplasmanıdır.

Çevrimiçi murat

Biliş sosa için forvet arkası sağ ve sol kanat olarak üç mevkiyi düşünüyor.kadroyu yeterli görüyor bir sağ bek alternatifi olsa daha iyi olacağını ve en ideal diziliş olarak 4-4-2 olarak gördüğünü söyledi.ayrıca olaydan sağ bek düşünmediğini söyledi.

Çevrimdışı manyak1903

taraftar fikirleri diye yer vardı gitmiş sanırım.

bence yönetim çubuklu forma çıkarsın ,ek gelir kazanırız.hele güzel bir çubuklu çıkarsa ,şu siyah forma gibi siyahı siyah beyazı beyaz.

zaten anlamadığım neden çubuklu çıkarılmadı ,bizim de eskiden beri klasik formalarımızdan.çıkarırsa güzel bir ek gelir olur diye düşünüyorum.alacak çok vardır, diğerlerini almış olsa bile çubuklu bu  :tabe:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

Avrupa liginde en çok korktuğum maç Partizan deplasmanıdır. Gerisi teferruat Tottenham ile burada başa baş rahatlıkla oynarız orada belki berabere kalabiliriz Asteras'ı her iki maçta da yeneriz . Tecrübe gerektirecek tek maç avrupa ligi gruplarında Partizan deplasmanıdır.

tecrübeden kastı bence o değil 8günde 3maç gibi bir seri,, oyuncunun nasıl davranması gerektiği,, bence buna hocada alıskın değil onunda tecrübesi gerek,, bu anlamda eksiklikler var,, yani burda onemli olan su,, avrupadan sonra ligde sıkıntı olacakmı yada tersi,,bunları hallederlerse gzl olacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2014, 18:25:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben de en kolay galibiyeti orada alacağımızı düşünüyorum çok baskı var 0-3 filan bekliyorum şok skor ben maçlardan çekinmiyorum bence 5 galibiyet 1 beraberlik ile lider çıkacağız gruptan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli