Öncelikle doğru analiz etmen gerek.
Biz iyi futbol oynamadık sezon boyunca. 14 hafta iyi oynadık hepsi bu. Son 5 hafta ise yakamızdan paçamızdan çektiler.
Artı olarak hocamız sağolsun intihar etti.
Senin dediğin gibi farkın olması için Fener2in şimdi Töre'yi 15 milyon verip alabilmesi lazım alabilir mi? Mümkün değil.
Bir takım bir takımdan parayı basmasına rağmen adamı alamıyorsa o iki kulüp arasında fark yoktur aynı ligde senin belirttiğin gibi.
Geriye düştük düşmedik değil ama söylediğin örnekler çok ağır ve tamamiyle alakasız.
Dortmund'u örnek veriyorsun Bayern resmen içini boşalttı. Şampiyonluk sayılarına bak kaça katlamış aynı şey mi?
Aramızda 7 fark var sadece bu fark da 15 yılda oluşmuş. Sakın ola gömmeyin takımı bu şekilde adamların zaten istediği bu.
2 büyük yaratmak istiyorlar. 20 yıl olamayalım yine beceremezler. Becerebilmeleri için tek şans var bizim bunu kabul etmemiz.
Her yaz kaç tane İngiliz ile konuşuyorum her Manchesterlı aynı şeyi söylüyor hala. Bizim tek rakibimiz Liverpool'dur diyorlar.
Bunlar çok farklı şeyler kıyasa gerek yok. Sadece başarısız bir 10 yıl geçirdik fazlası da yok eksiği de.
Adamların istediği çoktan oldu zaten.Adamlar Beşiktaş maçlarına çantada keklik bakıyorlar bundan ötesi mi var?
Klopp örneğini takımla ilgili vermedim.Güç farkına dem vurdum.
İngiltere örneği olmamış bence çünkü adamların düşünceleri başarı odaklı değil.Takımlarına aşık hepsi.Adamlar işe yerel dava olarak bakıyorlar...
Bizim Türk kafasıda olsalar United'lıların hepsinin en büyük rakibi City olurdu.Bak ingiliz olsak aynı şeyleri yazmazdım büyük ihtimal

Güçlü camia,takım hakem tarafından doğranmaz.Doğransa da 50 maçta bir doğranır o da hakem hatasından olur muhtemelen.Biz bu sene iyi niyetli olmayan kaç düdük işittik,camianın tepkisi ne oldu?
2 büyük yaratamazlar zaten çünkü bizimde azımsanmayacak taraftarımız var.En azından gelecek birkaç on yıl böyle olur diye düşünüyorum.
Şampiyonluk sayıları sonuçtur.Sebebi klübün zaafıdır,geri kalmasıdır.10 senedir yaşadığımız travmayı kurtaracak tek şey ya çok güçlü ve zengin yönetim ya da üst üste gelecek şampiyonluklar olur.İlki olmadan ikincisinin olması zor zaten.