Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966716 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Arena tek başına şampiyon yapmıyor o stadta oynayabilecek yetenekte adamlar lazım yoksa o stada Neciple Ersanla Pektemek Olcay ile çıksan ne olacak yine üçüncü olacaksın şu stat olayını bırakmak lazım stat olmadan da şampiyon olabilirsin ki biz öyle İnönü zamanında da abuk subuk puanlar kaybediyorduk kadro vasat olduğu için

Bu sene de şampiyon olabiliyorduk kendi elimizle 10 günde verdik kupayı. Biz her şartta şampiyon olabilecek bir kulübüz.

Vodafone Arena itici bir güç olacak olmalı da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alper1903

5 tane adam lazım. 5 free oyuncu. Piyasada var.

Adamlar farkındaysa gidip bu adamları alacaklar biz de şampiyon olacağız.

Ha yapmazlarsa artık gençler geliyor. Eleştiri çok sert oluyor o koltukta oturamazlar da yönetemezler de.

Kimse Yd dönemi gibi 8 yıl 3 maymunu oynamaz.

Ya bunu yapacaklar, ya da bunu yapacaklar. Yoksa hepberaber karadelige...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:52:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sadece boş taraftan bakmayın bardağa.

Beşiktaş bu sene gördüğünüz haksızlıkları 50 küsür yıldır yaşadı bu ligde ve 13 şampiyonluğu var.

Bu kulübün ne kadar büyük olduğunu sadece buradan anlayabilirsiniz.

Bunu yapabilen bir lobisiz takım daha yok Avrupa'da.

Paok, Sporting, Feyenoord, Valencia bakın bunların şampiyonluk sayılarına rakipleriyle inanılmaz fark vardır arada.

Biz çok büyük kulübüz onur duyun bununla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

5 tane adam lazım. 5 free oyuncu. Piyasada var.

Adamlar farkındaysa gidip bu adamları alacaklar biz de şampiyon olacağız.

Ha yapmazlarsa artık gençler geliyor. Eleştiri çok sert oluyor o koltukta oturamazlar da yönetemezler de.

Kimse Yd dönemi gibi 8 yıl 3 maymunu oynamaz.
Oynar Çağrı oynar dün gördüğüm kongre yapsıyıla bizim işimiz çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Abdullah Gül başkan olsun , eski bakanlardanda yönetim kurulu oluştursun bizde oturup izleyelim bakalım neler olacak :)

Çevrimdışı Türkay

Sadece boş taraftan bakmayın bardağa.

Beşiktaş bu sene gördüğünüz haksızlıkları 50 küsür yıldır yaşadı bu ligde ve 13 şampiyonluğu var.

Bu kulübün ne kadar büyük olduğunu sadece buradan anlayabilirsiniz.

Bunu yapabilen bir lobisiz takım daha yok Avrupa'da.

Paok, Sporting, Feyenoord, Valencia bakın bunların şampiyonluk sayılarına rakipleriyle inanılmaz fark vardır arada.

Biz çok büyük kulübüz onur duyun bununla.

Abi 50 yıl daha bu kulüp dayanacak mı böyle peki?

Biz son yıllarda yokları oynuyoruz mazimizin armamızın büyüklüğü bizi kurtarıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene de şampiyon olabiliyorduk kendi elimizle 10 günde verdik kupayı. Biz her şartta şampiyon olabilecek bir kulübüz.

Vodafone Arena itici bir güç olacak olmalı da.
Sadece itici bir güç olacak bizim taraftar bunu anlayamıyor hatta başkan bile anlamış değil çoğunluk stat bitti mi 3 yıl art arda koyacağız diye düşünüyorlar ama iyi bir kadro kurulmaz ise sonuç yine hüsran olur o yüzden kimsenin ağzında stat kelimesini duymak istemiyorum çünkü böyle daha hayırlı olacak bahanen olmamalı başarmaya odaklanmalısın bahanen olursa kaybetsem de olur dersin oyuncuların da yönetiminde bahanesi olduğu için kaybettik zaten bu seneyi ve geçmiş seneleri.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Öncelikle doğru analiz etmen gerek.

Biz iyi futbol oynamadık sezon boyunca. 14 hafta iyi oynadık hepsi bu. Son 5 hafta ise yakamızdan paçamızdan çektiler.

Artı olarak hocamız sağolsun intihar etti.

Senin dediğin gibi farkın olması için Fener2in şimdi Töre'yi 15 milyon verip alabilmesi lazım alabilir mi? Mümkün değil.

Bir takım bir takımdan parayı basmasına rağmen adamı alamıyorsa o iki kulüp arasında fark yoktur aynı ligde senin belirttiğin gibi.

Geriye düştük düşmedik değil ama söylediğin örnekler çok ağır ve tamamiyle alakasız.

Dortmund'u örnek veriyorsun Bayern resmen içini boşalttı. Şampiyonluk sayılarına bak kaça katlamış aynı şey mi?

Aramızda 7 fark var sadece bu fark da 15 yılda oluşmuş. Sakın ola gömmeyin takımı bu şekilde adamların zaten istediği bu.

2 büyük yaratmak istiyorlar. 20 yıl olamayalım yine beceremezler. Becerebilmeleri için tek şans var bizim bunu kabul etmemiz.

Her yaz kaç tane İngiliz ile konuşuyorum her Manchesterlı aynı şeyi söylüyor hala. Bizim tek rakibimiz Liverpool'dur diyorlar.

Bunlar çok farklı şeyler kıyasa gerek yok. Sadece başarısız bir 10 yıl geçirdik fazlası da yok eksiği de.

Adamların istediği çoktan oldu zaten.Adamlar Beşiktaş maçlarına çantada keklik bakıyorlar bundan ötesi mi var?

Klopp örneğini takımla ilgili vermedim.Güç farkına dem vurdum.

İngiltere örneği olmamış bence çünkü adamların düşünceleri başarı odaklı değil.Takımlarına aşık hepsi.Adamlar işe yerel dava olarak bakıyorlar...

Bizim Türk kafasıda olsalar United'lıların hepsinin en büyük rakibi City olurdu.Bak ingiliz olsak aynı şeyleri yazmazdım büyük ihtimal :)

Güçlü camia,takım hakem tarafından doğranmaz.Doğransa da 50 maçta bir doğranır o da hakem hatasından olur muhtemelen.Biz bu sene iyi niyetli olmayan kaç düdük işittik,camianın tepkisi ne oldu?

2 büyük yaratamazlar zaten çünkü bizimde azımsanmayacak taraftarımız var.En azından gelecek birkaç on yıl böyle olur diye düşünüyorum.

Şampiyonluk sayıları sonuçtur.Sebebi klübün zaafıdır,geri kalmasıdır.10 senedir yaşadığımız travmayı kurtaracak tek şey ya çok güçlü ve zengin yönetim ya da üst üste gelecek şampiyonluklar olur.İlki olmadan ikincisinin olması zor zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Samo1903 @Türkay @Çağrı

Gs'nin staddan sonra yaptığı transferlerden bazıları;

-Fernando Muslera 6,75 milyon €

-Emmanuel Eboué 3,50 milyon €

-Albert Riera 3,00 milyon €

-Tomás Ujfalusi 2,00 milyon €

-Felipe Melo Kiralık ücreti:1,50 milyon €

-Selcuk Inan Bonservissiz

-Johan Elmander Bonservissiz

.

Gs'nin hali bizden beterdi 6. 7. sıralarda dolanıyodu o zamanlar. Biz neden yapamayalım?

Yapmamız lazım artık, ya herro ya merro. Takım basbas bağırıyor. Sağ Bek! Sol Bek! Stoper! Kaleci! Sol Ön!

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:57:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi 50 yıl daha bu kulüp dayanacak mı böyle peki?

Biz son yıllarda yokları oynuyoruz mazimizin armamızın büyüklüğü bizi kurtarıyor.

Aynen öyle. Dayanamaz bu yüzden sona gelindi zaten.

Eskiden şerefli ikincilik diyip geçiyorduk artık başarı olmazsa batıyor kulüp. Artık olmak zorundayız.

Bakalım bu 10 yıla nasıl etki edecek bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 @Türkay @Çağrı

.

Gs'nin hali bizden beterdi 6. 7. sıralarda dolanıyodu o zamanlar. Biz neden yapamayalım?

Yapmamız lazım artık, ya herro ya merro. Takım basbas bağırıyor. Sağ Bek! Sol Bek! Stoper! Kaleci! Sol Ön!
Bana kalsa efsane kadro kuralım beş nokta atış yeter ama bunu yönetimin görmesi lazım artık. Gs iyi transferler yapmış bakalım biz ne yapacağız stat bittikten sonra ?

Çevrimdışı Tolga

Gs özellikle ;

Muslera-Selçuk-Melo-Sneijder-Burak ile son 4 sezona damga vurdu.

Bunların yanlarına birkaç tane ortalama oyuncular katarak 4 yılda 3 kez şampiyon oldular.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:00:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamların istediği çoktan oldu zaten.Adamlar Beşiktaş maçlarına çantada keklik bakıyorlar bundan ötesi mi var?

Klopp örneğini takımla ilgili vermedim.Güç farkına dem vurdum.

İngiltere örneği olmamış bence çünkü adamların düşünceleri başarı odaklı değil.Takımlarına aşık hepsi.Adamlar işe yerel dava olarak bakıyorlar...

Bizim Türk kafasıda olsalar United'lıların hepsinin en büyük rakibi City olurdu.Bak ingiliz olsak aynı şeyleri yazmazdım büyük ihtimal :)

Güçlü camia,takım hakem tarafından doğranmaz.Doğransa da 50 maçta bir doğranır o da hakem hatasından olur muhtemelen.Biz bu sene iyi niyetli olmayan kaç düdük işittik,camianın tepkisi ne oldu?

2 büyük yaratamazlar zaten çünkü bizimde azımsanmayacak taraftarımız var.En azından gelecek birkaç on yıl böyle olur diye düşünüyorum.

Şampiyonluk sayıları sonuçtur.Sebebi klübün zaafıdır,geri kalmasıdır.10 senedir yaşadığımız travmayı kurtaracak tek şey ya çok güçlü ve zengin yönetim ya da üst üste gelecek şampiyonluklar olur.İlki olmadan ikincisinin olması zor zaten.

Abi baksınlar.

Real de bakıyordu al Atletico 12 maçtır inim inim inletiyor bunlar çok kolay değişecek şeyler şuanki Dünya'da.

2 sene sonra 4 tane çok kaliteli yabancın olur sen süpürürsün ligi.

Ben hiçbirinizin sezon başlarında umutsuz başlayacağını sanmıyorum 10 yıl sonra bile bu şuanki psikolojik durumdan kaynaklanıyor.

Beşiktaş şampiyon olsun olmasın her seneye şampiyonluk diye başlar Atletico 3.lük diye başlar.

Aman diyim bunlar karışmasın geri kalan elbet değişir devran döner.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Seba başkan şu şerefli ikincilik muhabbetinin buralara çekileceğini bilseydi hiç söylemezdi

Çevrimdışı Türkay

@Samo1903 @Türkay @Çağrı

.

Muslera geldi şampiyon yaptı takımı resmen.

Bizde bu yaz Maxi'ye bonservis vermeyeceğiz verecez yüksek maaşı gelip çatır çatır oynayacak. Zaten yönetimin de son şansı artık iyi ciddiye almaları gerekiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:02:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs özellikle ;

Muslera-Selçuk-Melo-Sneijder-Burak ile son 4 sezona damga vurdu.

Bunların yanlarına birkaç tane ortalama oyuncular katarak 4 yılda 3 kez şampiyon oldular.

Aynen durum bu.

Sende Sosa Tolgay Töre Ba var. Bunlar kaliteli ama Sosa dışında lider oyuncu değil.

3 tane lider oyuncu alırsan her şey değişir.

O yüzden yırtınıyoruz Samba Maxi ve Danny diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana kalsa efsane kadro kuralım beş nokta atış yeter ama bunu yönetimin görmesi lazım artık. Gs iyi transferler yapmış bakalım biz ne yapacağız stat bittikten sonra ?
Şu listedeki her futbolcu sağlam ve tecrübeli futbolcular. Bizim de artık böyle transferler yapmamız lazım. Ne yapıp edip.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdiye kadar freeler ile anlaşma yapmaları lazımdı en azından 2 free oyuncu 5 haziranda açıklanmalı.

Çevrimdışı Tolga

Aynen durum bu.

Sende Sosa Tolgay Töre Ba var. Bunlar kaliteli ama Sosa dışında lider oyuncu değil.

3 tane lider oyuncu alırsan her şey değişir.

O yüzden yırtınıyoruz Samba Maxi ve Danny diye.
Aynen öyle lider karakterli oyuncular alacağız yanlarına da orta seviye oyuncular koyup işimize bakacağız.

Fakat oyuncu almak da yetmez bir de bu oyuncuları idare edebilmek önemli hem yönetimsel hem de teknik ekip olarak.

Çevrimiçi Samet Ç

Samandıra karışmış bizimkiler hala sevinmek için sevmedik seni diye zırvalıyorlar aramızdaki en büyük fark bu bence bizi başarısızlığa alıştırdıkları için taraftar da razı her şeye halbuki azıcık kafa kaldırsak böyle üzülmeyeceğiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle lider karakterli oyuncular alacağız yanlarına da orta seviye oyuncular koyup işimize bakacağız.

Fakat oyuncu almak da yetmez bir de bu oyuncuları idare edebilmek önemli hem yönetimsel hem de teknik ekip olarak.
Tecrübe-Kalite-Hırs.

Artık ihtiyacımız olan şeyler bunlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Her şeyden önce şu 10 yıldaki hocalara bir bakın.

Set pas ve baskın sabırlı futbol oynatan hoca yok nerdeyse.

Schuster vardı o hayal alemindeydi. Del Bosque de sabredilmedi.

Diğerlerinin tamamı defans ve kontra atak hocaları. Önce hoca seçimini doğru yapacaksın.

Şenol Güneş, Gerets, Scolari, Koeman. Seçeceğin hocalar her şeyden önce mutlaka hücum oynatacak. Diğer özellikler sonra düşünülür.

Artık hızlı 2 pasta atılan gol Beşiktaş golü olarak literatüre geçecek. Set pas olmadan 8-10 pa yapıp gol atmadan sezonu şampiyon bitiremeyiz.

Elimizde Sosa Tolgay varken de beceremezsek yuh olsun artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tecrübe-Kalite-Hırs.

Artık ihtiyacımız olan şeyler bunlar.
Bak ne diyorum Gs'lı oyuncular o kek kalıbıyla dalga geçilmesinden bile hırslanıp motive olmuşlar işte bizim oyuncular böyle şeylere hırslanıp sahaya çıkmıyorlar.

Ya şu şaklaban rizeli şempanze gibi oynuyor içime oturuyor arkadaş

Çevrimdışı atalay

Fb maçını özetini yeni izledim. Adamlar zaten şampiyonluk kaçtı diye maça çıkmışlar lakin lider oyuncu nedir; saha içi sorumluluk nasıl alınır?
Basit örnek:

7 kişi kalmışlar. Duran top kazanıyorlar, kaybedecek bir şeyleri yok ve Volkan ceza sahasına tehlike yaratmaya gidiyor. Kendi isteğiyle.

11'e 10 üstün oynuyoruz, kazanmak zorundayız. Kornerin dönüşü olmayacak(temdit) Bilic, Günay'a çıkma diyor. O da çıkmıyor.

Basit gibi duruyor lakin geçen hafta 25 metreden şu atarken de (Emre) daha nice örnekte de olduğu gibi bu iş saha içinde kenara bakmadan sorumluluk alma işi. Sosa dışında bir tane böyle oyuncu yok. Şampiyonluk yolunda 5. toplamda 8.kez oyundan alınan Tolgay, Bilic'e bir tepki bile vermiyor. Bunlar nüans filan değil ciddi done.