Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967170 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olacaksa hemen olması mantıklı aslında hoca ve transfer işleri aksamamış olur böylelikle.

Peki yeni yönetimde başkanın dahil etmek istediği güçlü isimler var mı :)
Yönetim Çok zayıf , Fikret Orman ve ANÇ , İkisi çırpınıp duruyor :by2:
Başkan , Yönetimine Murat Aksu ve Serdal Adalıyı Alabilirse buyuk iş başarmış olur ama sanırım Adalı Başkanlıga adaylıgını koyacak...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Yönetim Çok zayıf , Fikret Orman ve ANÇ , İkisi çırpınıp duruyor :by2:
Başkan , Yönetimine Murat Aksu ve Serdal Adalıyı Alabilirse buyuk iş başarmış olur ama sanırım Adalı Başkanlıga adaylıgını koyacak...
İsim isim değerlendirme yapamam ama başkanın mevcut yönetimi biraz daha güçlendirmesi şart umarım yapılacak olan seçim bu açıdan faydalı olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

İsim isim değerlendirme yapamam ama başkanın mevcut yönetimi biraz daha güçlendirmesi şart umarım yapılacak olan seçim bu açıdan faydalı olur :)
İşte onu diyorum Yönetim Çok zayıf İki Kişi Koca kulübü idare etmeye çalışıyor :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

Olacaksa hemen olması mantıklı aslında hoca ve transfer işleri aksamamış olur böylelikle.

Peki yeni yönetimde başkanın dahil etmek istediği güçlü isimler var mı :)

muhalefetten bir kişi bekliyorum ben ona bi hamle bekliyorum acıkcası klubun borcunun yuksek oldugu birisini
ama işte hersey muhalefete bakıyor onlar ne kadar guclu olursa o kadar iyi kadrolar olusturulur
ben hasan arattan baskasını desteklemem fakat bence oda cok cekimser kalacaktır oyle olursa zaten hiç bir zaman aday olmasın boyle fırsat varken kacırırsa
keske fikret ormanda hasan aratta serdal adalıda demiroreninde oldugu bir kadro olsa  :evillol: :evillol: :evillol:

yada son ikisini cıkarıp onların yerine husnu gureli,nevzat demir eklenebilir
daha iyi isimler vardır ama bizim bildiklerimiz bunlar
umarız derneklerin cıkaracagı adamları almazlar oy potansiyelini ortaya cıkarark
nasılsa fikret baskanın stad kozu var olabildiğince güzel kadro yapmaya baksın zaten rahat kazanacaktır

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Bizde Değil Mustafa pektemekte cenabetlik var @ahmetx abi :iscrewy:
Devre arasında Arkadaşlarla konuşurken dedimki , Biz iyi oynuyoruz gol atarız ama Mustfa Pektemek girene kadar attık attık , Atamadan Mustafa Pektemek girerse Maç biter , Sabaha kadar oynasak atamayız dedim nitekim adam girdi 5 Dakika sonra yedik , Sahi bakıyorum maçlara ne zaman Mustafa pektmek oyuna girse 10 dakika içinde Gol yiyoruz :akuma: Sorun Mustafa Pektemekte :bandit:
doğru söylüyorsun @Yunus Emre Dökmeci  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Başkan çok büyük yanlışlık yaptı şimdi seçime giderek zaten 1 yıl sonra olacaktı ,çok vakit kaybedebiliriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Başkan çok büyük yanlışlık yaptı şimdi seçime giderek zaten 1 yıl sonra olacaktı ,çok vakit kaybedebiliriz.
Evet hiç girmemeliydi bu seçim işine , Zaten yeniden seçilecek ne gerek var bu kadar zaman kaybına :s20:
Gerçi Güven oyu almak ve Yönetim kadrosunu guçlendirmesi için bir fırsat bu seçim @ahmetx abi , Mevcut yönetim Çok Güçsüz ve zayıf , 2 Kişi Koskoca kulübü İdare etmeye çalışıyor :iscrewy:
Başkanın yonetimine Camianın 2-3 Önemli ismini alması gerekiyor...

Çevrimdışı mehmetthedum

Valla o kongreden sonra ağababaların kim olduğunu görmek ve seneye yeni stadlı seneyi muhalefetiyle adamın kursağından getirecek adamları şimdiden ve en az 2 sene için susturmak için kendi açısından en iyisini yaptı bence.

Bir de demirörenin federasyonu bırakma durumu varmış bu yaz. Seçim senesinde kimse delege sahibi demiröreni karşısında boşta görmek istemez.

2-3 yönetim takviyesi de iş görür bu dar atmosferde.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

muhalefetten bir kişi bekliyorum ben ona bi hamle bekliyorum acıkcası klubun borcunun yuksek oldugu birisini
ama işte hersey muhalefete bakıyor onlar ne kadar guclu olursa o kadar iyi kadrolar olusturulur
ben hasan arattan baskasını desteklemem fakat bence oda cok cekimser kalacaktır oyle olursa zaten hiç bir zaman aday olmasın boyle fırsat varken kacırırsa
keske fikret ormanda hasan aratta serdal adalıda demiroreninde oldugu bir kadro olsa  :evillol: :evillol: :evillol:

yada son ikisini cıkarıp onların yerine husnu gureli,nevzat demir eklenebilir
daha iyi isimler vardır ama bizim bildiklerimiz bunlar
umarız derneklerin cıkaracagı adamları almazlar oy potansiyelini ortaya cıkarark
nasılsa fikret baskanın stad kozu var olabildiğince güzel kadro yapmaya baksın zaten rahat kazanacaktır

Anlaşılmıştır kim olduğu tabi olursa faydasını görürüz sonuçta herkesin istediği şey Beşiktaş'ın başarılı olmasıysa bu saatten sonra kavga etmek yerine barışı sağlayarak tekrardan ayağa kalkmaya çalışmalıyız :ok:

Çevrimdışı Factatum

Fikret Başkan, seçim kararı almakla da büyük hata yaptı. İlk yönetim kurulu toplantısında seçim tarihi belli olacak. Ancak bir aydan önce seçim olması imkansız.

Teknik kadronun belirlenmesinin seçim sonrasına bırakılması, büyük hata. Gelecek sezon planlaması ve transfer açısından bizi dar bir zamana hapsedecek. Artık futbol şubesi ayrı, yönetim işlerinin ayrı yürümesi gerek. Birinin diğerini beklemesi diye bir durum söz konusu olmamalı. Üstelik muhtemel rakipler Aksu ve Adalı, transfer sezonu için abartılı vaadlerde bulup kafa karıştıracaklar.

Taraftar her zaman olduğu gibi yine ikiye bölünecek. Ancak bu sefer Fikret Orman'ın seçimi kaybetme riski var. Zira gerek sportif başarısızlıklar gerekse borçlanmanın aşırı büyümesinden dolayı çok yıpratıldı.  Onun için hiç kolay olmayacak.

Çevrimdışı ozan062

seçimde aydogan cevahiri yonetime alacak olursa herhangi biri benim için en bitmiştir...
o baklavacının klupte işi yok...aman deyim bir ismail unal iki bu herif
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Para paradır.

İrtibat irtibattır.

Seba zamanında acarları aldı kullandı. Hatta kongrelerde mafyöz adamları bile kullandı.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Bilic gittigi takima su pektemegi alip bize iyilik yapsa ya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic gittigi takima su pektemegi alip bize iyilik yapsa ya
Pektemek'i hiçbir batı avrupa takımı almaz.3.ligleri falan dahil.O adamın futbolcu olması kadar saçma bir şey yok.Ben torpilli olduğunu düşünüyorum abisinden falan

Artık bazı gerçekleri kabullenmeliyiz.Bu takımın öncelikli hedefi ikincilik olmalı.Şampiyonluk bu yönetim zihniyetine ağır gelir taşıyamazlar.Artık İspanyada Atletico Madrid neyse,İngilterede Liverpool neyse,Yunanistanda Paok neyse Türkiye'de bunun şubesi Beşiktaş'tır.

Bu böyle kalır demiyorum ama şuanlık böyle en az önümüzdeki 10 yıl da böyle olur.Takımdan artık şampiyonluk beklemiyorum ben belki de Bilic başarılıydı bunu önümüzdeki senelerde anlayacağız.

Çevrimdışı hakank

Artık bazı gerçekleri kabullenmeliyiz.Bu takımın öncelikli hedefi ikincilik olmalı.Şampiyonluk bu yönetim zihniyetine ağır gelir taşıyamazlar.Artık İspanyada Atletico Madrid neyse,İngilterede Liverpool neyse,Yunanistanda Paok neyse Türkiye'de bunun şubesi Beşiktaş'tır.

Bu böyle kalır demiyorum ama şuanlık böyle en az önümüzdeki 10 yıl da böyle olur.Takımdan artık şampiyonluk beklemiyorum ben belki de Bilic başarılıydı bunu önümüzdeki senelerde anlayacağız.
beşiktaşın öncelikli hedefi ikincilik olacak öylemi böyle birşeyi kabul edemem
neler olacak neler neler olacak

beşiktaşın öncelikli hedefi ikincilik olacak öylemi böyle birşeyi kabul edemem

Abi eski nesilin bunu kabul etmesi çok zor.Ama ben 21 yaşında biri olarak kabul ediyorum Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk değildir,olmamalıdır.Çünkü her anlamda gerisinde rakiplerinin.Önde olduğu bir unsur yok.Düşünüyorum bulamıyorum.Her anlamda geri kalmışız

Klopp diyor ya;
Bizde ok var yay var hedefi vurabiliriz ama Bayern'de bozuka var diye.

Aynı hesap,geri kalmışız her anlamda güçlüler bizden

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:17:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi eski nesilin bunu kabul etmesi çok zor.Ama ben 21 yaşında biri olarak kabul ediyorum Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk değildir,olmamalıdır.Çünkü her anlamda gerisinde rakiplerinin.Önde olduğu bir unsur yok.Düşünüyorum bulamıyorum.Her anlamda geri kalmışız

Klopp diyor ya;

Böyle bir durum yok bunu asla ama asla ne kabullen ne de başkasına kabul ettir. Bu kulübün fitilini ipini bu çeker.

Umudunu savaşını kaybedersen her şeyini kaybedersin.

Bu kulüp 50 yıl boyunca hep çok gerideydi hep böyle dönemler yaşadı sonra 3 yıl üste üste çaktı bıraktı. Herkesin dönemi gelir, gelecektir.

3 takımın da bütçesi seneye birbiri ile aynı olacak neyin farkı? Sadece basın ve lobi olarak güçlüler.

Kaldı ki Türkiye liginden bahsediyoruz. Gençler ve profesyonel yönetilen takım Bursa olsa o bile şampiyon olur 3 yıl içinde burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:18:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Klopp diyor ya;

çok mantıklı bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim için tehlike çanları şangır şangır çalıyor şuan.

Baksanıza 3.büyük olmayı kabul edenler bile var. Yazık. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

En çok neye yaniyorum biliyomusunuz "umudumuzu bizden kimse söküp alamaz" diyen adamin bizzat kendisinin bizden o umutlari cayır cayır aldığına yanıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:25:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atletico Madrid ile Real arasındaki bütçe farkı ile bizim durumumuz bir mi? Sap ile samanı karıştırmayın.

Adam Ronaldo Messi ye karşılık Arda'yı oynatıyor. Burada aynı fark mı var?

Burası Türkiye. Alınıp alınabilecekler bir yere kadar. Para olsa da getiremezsin fazlasını.

Psikolojinizin bozulmasını anlarım ama başkalarını etkilemeyin burada bunlar tehlikeli şeyler.

Real dediğin kulüp Atletico'nun oyuncusunu parayı basıp alabiliyor sendekilere bunu yapabilir mi renkliler?

Düşüncelere saygım var ama saçmalamayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Neco

Atletico Madrid ile Real arasındaki bütçe farkı ile bizim durumumuz bir mi? Sap ile samanı karıştırmayın.

Adam Ronaldo Messi ye karşılık Arda'yı oynatıyor. Burada aynı fark mı var?

Burası Türkiye. Alınıp alınabilecekler bir yere kadar. Para olsa da getiremezsin fazlasını.

Psikolojinizin bozulmasını anlarım ama başkalarını etkilemeyin burada bunlar tehlikeli şeyler.

Real dediğin kulüp Atletico'nun oyuncusunu parayı basıp alabiliyor sendekilere bunu yapabilir mi renkliler?

Düşüncelere saygım var ama saçmalamayın.
Budur  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Engin

çok mantıklı bence

arkadaşlar bu neyin  kafası son bir haftadır garip garip yorumlar okuyorum acaba renklilerin forumunamı girdim diye kontrol ediyorum sadece senin yazdıkların diil birçok garip yorumlar var sakın eleştiri falan demeyin böyle eleştiri olmaz siz resmen gömüyorsunuz yeter ama ... Herkes tabelacı olmuş akhisar maçında hakem 90+ da 14 cm ofsaytı görmeseydi (bizimkini kaçırmazlar ) böylemi konuşacaktınız
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...