Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968366 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Atkar

440 milyon bütçe onaylamışlar bonservise gerek yok. Cech maxi fuchs danny samba btb forvet al içinden maaşlarını vereceksin bonservis yok. Gelmezsede keyfi bilir. Şu kadroyu kursalar şenol hoca neler neler yapar hayale sığmaz.

Demba Ba 10/Töre 10/Ozi-Kerim 6-7Ma satıldı mı 25-26M bonservis bütçesi oluyor.25Ma oyuncu sattıysak 24.990Mluk bonservis ödevi hakkımız var Artıda olalım yeter bonservisli oyuncu alamayız diye birşey yok

Çevrimdışı doganay

Demba Ba 10/Töre 10/Ozi-Kerim 6-7Ma satıldı mı 25-26M bonservis bütçesi oluyor.25Ma oyuncu sattıysak 24.990Mluk bonservis ödevi hakkımız var Artıda olalım yeter bonservisli oyuncu alamayız diye birşey yok

O dedigin kisileride satarsak, takim degil sampiyonluga ilk 8 'e bile giremez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:35:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hem bu oyuncular bu fiyata gitmez hem de bunlar giderse 10 tane oyuncu almamız gerekir haliyle fantezi olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Hem bu oyuncular bu fiyata gitmez hem de bunlar giderse 10 tane oyuncu almamız gerekir haliyle fantezi olmuş.

Bakıcaz artık Demba ba ve Töre satıldı diye bi söylenti var.Töre+Ba'dan 25M gelirse zaten Kerim ve Ozi yedek oyuncularımız.Kerim yerine Olcay yedeğe geçer,ozi yerine adam alınır zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

Yukarda yazdıklarım için bunlara gerek yok. Takımdaki 8 çöp ort 10 milyon maaş yükü demek onları gönder 7-8 milyon daha harca ve yukardakilerin maaşını öde bu kadar.

Çevrimdışı Anıl

Ben Tolgay olsam ben de haber gönderirdim Fenerbahçe'ye. Yine iyi dayandı Bilic'e.

Çevrimdışı Deniz

Stajyer td tayfur bile oyuna bu kadar kotu müdahaleler yapmamıştı.
Adam gitmek için cirpindi.4 haftada bilicin bu takima yaptıklarını hamza ismail yapmazdı. Ne denir ki..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Sosa, tolgay... Bu iki adami kaybetmememiz lazim seneye winner kadro olusturmak istiyorsak bu ikisi kalmali. Gerisini at cope.

Çevrimiçi Necmi

Abi zaten anlattıkların 950 milyon borcun içinde yoksa vay kulübün haline onlar zaten hali hazırda olan borç mabet çatı yapılırken saha içi ellenmeyecek dedi ocağa kadar sarkar stat şuan çok yavaş çatı işleri zaten benim söylemim değil 150 stada verdim diye anç söyledi basit karışık bilmem abi gider kalemlerinde gösterilende şuanlık 120 milyon tl olduğu
o zaman hesabı doğru yapalım bizim yönetime geldiklerinde borcumuz 590 M mu ve bu borç nerdeyse tamamına yakını döviz karşılığı borç
buda o zamanki kurla 326 M$ ediyor ve bu süre zarfında bu borcu ödeyecek gelir elde edilmedi şu anda o borcun şimdiki kurla karşılığı 830 M ediyor bu güne kadar söyledikleri gibi 120 M borçlanmışlar hisse satışından ve sermaye arttırımından gelen parada bu borcun faizlerine gitti bu arada kulüp gelirleride oldu ama bir şekilde giderleride var yani diğer gelirleri dengede tutabilmişler ama stada harcanan para borç hanesine direk geçmiş diyebiliriz stadı yapmamış olsalardı borcu rahatlıkla dengede tutabileceklermiş hesabı doğru yapalım ilk okul matematiği ile muhasebe hesabı yapılmaz daha önce şu kadar borç vardı şimdi bu kadar borç var çıkart birbirinden bu kadar borç yapmışlar mantığı yanlış bu ülkede kur farkı denen bir gerçek var borç faizi denen bir başka gerçek var. birde gelirlerin önceki yönetimler tarafından temliklenmiş eee bu borç nasıl ödenecek bilet gelirlerimiz bile temlikliydi bunu biliyormusunuz bu kulüp dönebiliyorsa ek çıkarttıkları gelirlerle dönüyor bu gün ibra edenler bu gerçeği bilen ilk okul matematiğiyle hesap yapmayan insanlar. o yüzden borç 590 dı 950 ye çıkarttılar demeden oturup bir düşüneceksin bu gün kongrede yargılayan insanlar o 590 milyon borç olurken her sene ibra eden insanlardı neyi ibra etmeyeceksin adamların hesabı doğru kendi yaptıkları borç değilki birde sponsor gelirleri sadece yıla düşen taksidi hesaba girer alınmamış para gelir değildir yani şu an havuzda almadığımız en az 400 M sponsor parası duruyor borç direk hesaptadır ama alacak sadece kasaya girdiğinde hesaba girer  @Renton  bunu bankacı arkadaşlar daha iyi anlatır benim anlatmak istediğim birilerini aklamak falan değil yönetimde kim olduğu beni ilgilendirmiyor gördüğüm 950 M borç ve bu borç on yılın üzerinde bir zamanda yapıldı bunlar yapmış gibi konuşmayalım

Çevrimiçi Necmi

Altyapıdaki futbolculara bile para verilmiyor ben inanmıyorum artık buna. 150 milyon tutuyorsa bu haramalarımız biz ne büyük kulüpmüşüz derim. Herkes dönüp güler sanırım. Büyük.
nerden biliyorsun kulüp muhasebesini senmi tutuyorsun bu yönetim 3 yıldır hiç kimseye para ödemeden mi buraya getirdi ne yaptıklarını sanıyorsun kazanılan parayı kimseye vermeyip cebemi atıyorlar ne demek istiyorsun sen devraldıkları borcun bu güne kadar işleyen faizinin ne olduğunu biliyormusun dolar kuruyla ne kadar zarar ettiğimizi biliyormusun borcu devraldıklarında dolar 1.805 di şimdi kur 2,599  @Kadir Güney
bu arada avatarına yaşını yazmanı rica ediyorum

Çevrimdışı Kadir G.

nerden biliyorsun kulüp muhasebesini senmi tutuyorsun bu yönetim 3 yıldır hiç kimseye para ödemeden mi buraya getirdi ne yaptıklarını sanıyorsun kazanılan parayı kimseye vermeyip cebemi atıyorlar ne demek istiyorsun sen devraldıkları borcun bu güne kadar işleyen faizinin ne olduğunu biliyormusun dolar kuruyla ne kadar zarar ettiğimizi biliyormusun borcu devraldıklarında dolar 1.805 di şimdi kur 2,599  @Kadir Güney
bu arada avatarına yaşını yazmanı rica ediyorum

Parayı cebe attıklarını söyleyen oldu mu? Olmadı. Faizin olması altyapı futbolcusuna ödenen az bir parayı mı engelliyor? Amatör şubelerin üç kuruşluk bütçesini futbola kaydırmayı mı gerektiriyor?

Kulüp muhasebesini bu kadar iyi biliyorsanız herkesi aydınlatın o halde. Adamların günahını almamış oluruz.

Çevrimdışı serdart

sosa-tolgay kesinlikle takımın beyni olarak kalmalı. fenerbahçeye gitmek istiyorsa da ne diyim :/ umarım öyle bi hisse kapılmamıştır. yine iyi dayandı tolgay bilic'e.

veli yedek kalsın, necip de yedek olarak iyi bence. atiba yerine daha yırtıcı bi adam lazım. tecrübeli bir stoper. opare gidebilir opsiyona gerek yok. motta her türlü yedek kalsın. serdar hadi idare eder. motta yerine biri gerek. ve tabi demba ba satılabiliyorsa satılsın, istediğim forvet webo-sow tarzı. mustafa satılsın üçe beşe bakmaya gerek yok. o adam olmayacak. hiç ümidim kalmadı. zaten psikolojik olarak da bitti beşiktaşta. belki başka takımda oynamak ona daha iyi gelir. ömer vardı bizim kiralık gittiyse geri gelebilir yedekte kalsın. kerim, olcay ikisi de iyi yedek olur. onların yerine  gökhan tarzı bi oyuncu şart.

bi de şenol güneş, luce gelmeyecek çünkü en iyi alternatif o.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 10:21:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu kendinize gelin bi.

Ne Tolgay Fener'e gitmesi biz salmadan kim nereye gidiyor adam sözleşmeli oyuncumuz bu nasıl eziklik psikoloji böyle?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim başa gelirken en önemli çıkış noktalarından birisi borçların azaltılmasıydı. Stadın yapılıyor olması bu vaadin göz ardı edileceği anlamına gelmez gelmemeli. Kur artışının farkındayım ama yönetim bu kur artışını minimum düzeye indirmek hangi finansal argümanları kullanmış, çalışan ve profesyonel oyuncu maaşlarında hangi tedbirlere gitmiştir? Göz göre gelen bu kur artışına karşın bir şey yapılmadığı gelinen noktada çok açık değil mi? Stat yapıyorlar kur arttı borç bu yüzden arttı demek çok sığ bir argüman değil mi? Aynı argümanları Yıldırım Demirören de kullanabilir aynı bakış açısıyla ki bakıldığı noktada 1 tane şampiyonluğu var. Buradan Yıldırım Demirören destekçisi olduğum sanılmasın hayatta nefret ettiğim 2-3 insandan birisidir bu noktaya gelinmesinde emeği olan en önemli kişi olduğu için. Anlatmak istediğim nokta sunulan argümanların yanlış olduğu. Borç arttı ama bir yandan onlarca sponsorluk anlaşması yapıldı ve bu yapılan anlaşmalar nerelerde kullanıldı? Beşiktaş küçülemez transfer yapılacak dendi 2 senede 25 milyon euro sadece transfer harcaması yapıldı futbolculara yapılan ödemeler hariç elimizde kazanılan tek bir kupa yok. Başarının ölçüsü nedir? Her sene 3. olmak mı? Uefa kupasında 4. tur oynamak mı? Bu sene Dnipro'nun finale çıktığını hatırlatmak isterim bu kupada.
Velhasıl gelmek istediğim nokta, yönetimin başlangıçtaki çıkış noktasıyla şu an geldiğimiz nokta ve yapılan işler arasında büyük farklılıklar mevcut olduğu. Futbol takımından basketbol takımına kadar bir plan ve programsızlık abidesiyiz. 3 senede 2 teknik direktör değiştirdik. Çorap değiştirir gibi teknik direktör değiştiren Demirören'de ne farkımız kaldı? Önder Özen ayrıldıktan sonra Futbol Direktörlüğü pozisyonu devam edilecek dendi, devam etmedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı wbishop82

Belki sizlere garip gelecek ama yaşim geregi 90 li yillari net hatirlarim.bu takimin uzerindeki kara bulut birazda rahmetli seba nin gonlunu cok kirdiklarindan oldu.o gun bugundur belimiz dogrulmadi

Çevrimdışı Oktay

Yönetim başa gelirken en önemli çıkış noktalarından birisi borçların azaltılmasıydı. Stadın yapılıyor olması bu vaadin göz ardı edileceği anlamına gelmez gelmemeli. Kur artışının farkındayım ama yönetim bu kur artışını minimum düzeye indirmek hangi finansal argümanları kullanmış, çalışan ve profesyonel oyuncu maaşlarında hangi tedbirlere gitmiştir? Göz göre gelen bu kur artışına karşın bir şey yapılmadığı gelinen noktada çok açık değil mi? Stat yapıyorlar kur arttı borç bu yüzden arttı demek çok sığ bir argüman değil mi? Aynı argümanları Yıldırım Demirören de kullanabilir aynı bakış açısıyla ki bakıldığı noktada 1 tane şampiyonluğu var. Buradan Yıldırım Demirören destekçisi olduğum sanılmasın hayatta nefret ettiğim 2-3 insandan birisidir bu noktaya gelinmesinde emeği olan en önemli kişi olduğu için. Anlatmak istediğim nokta sunulan argümanların yanlış olduğu. Borç arttı ama bir yandan onlarca sponsorluk anlaşması yapıldı ve bu yapılan anlaşmalar nerelerde kullanıldı? Beşiktaş küçülemez transfer yapılacak dendi 2 senede 25 milyon euro sadece transfer harcaması yapıldı futbolculara yapılan ödemeler hariç elimizde kazanılan tek bir kupa yok. Başarının ölçüsü nedir? Her sene 3. olmak mı? Uefa kupasında 4. tur oynamak mı? Bu sene Dnipro'nun finale çıktığını hatırlatmak isterim bu kupada.
Velhasıl gelmek istediğim nokta, yönetimin başlangıçtaki çıkış noktasıyla şu an geldiğimiz nokta ve yapılan işler arasında büyük farklılıklar mevcut olduğu. Futbol takımından basketbol takımına kadar bir plan ve programsızlık abidesiyiz. 3 senede 2 teknik direktör değiştirdik. Çorap değiştirir gibi teknik direktör değiştiren Demirören'de ne farkımız kaldı? Önder Özen ayrıldıktan sonra Futbol Direktörlüğü pozisyonu devam edilecek dendi, devam etmedi.
dün senin bu söylediklerinin hemen hemen tamamına yakının kongrede kürsüye çıkan en az 30 konuşmacı söyledi...tek cevap verecem sana ,2012 de secime  bir hafta kalana kadar başta serdar adalı olmak üzere varsa aday olacak durumu iyi olan beşiktaşı ben adaylıktan çekiliyorum dedi..
SONUÇ: KİMSE ADAY OLAMDI.. işte kongre üyeleri bunu çok iyi bildiği için fikret ormanı hem başkan seçiyor hem ibra ediyor
senin gelirin rakiplrinin 3/1 kadar bu gelirle nasıl yarışacaksın? önce gelirini arttıracaksın ,işte bu stat bizi gelir olarak onlarla aynı seviyeye getirdi bu seneden sonra ve statla beraber yarışmacı takım olmaya başlıyacağız

Çevrimdışı adil arif

o zaman hesabı doğru yapalım bizim yönetime geldiklerinde borcumuz 590 M mu ve bu borç nerdeyse tamamına yakını döviz karşılığı borç
buda o zamanki kurla 326 M$ ediyor ve bu süre zarfında bu borcu ödeyecek gelir elde edilmedi şu anda o borcun şimdiki kurla karşılığı 830 M ediyor bu güne kadar söyledikleri gibi 120 M borçlanmışlar hisse satışından ve sermaye arttırımından gelen parada bu borcun faizlerine gitti bu arada kulüp gelirleride oldu ama bir şekilde giderleride var yani diğer gelirleri dengede tutabilmişler ama stada harcanan para borç hanesine direk geçmiş diyebiliriz stadı yapmamış olsalardı borcu rahatlıkla dengede tutabileceklermiş hesabı doğru yapalım ilk okul matematiği ile muhasebe hesabı yapılmaz daha önce şu kadar borç vardı şimdi bu kadar borç var çıkart birbirinden bu kadar borç yapmışlar mantığı yanlış bu ülkede kur farkı denen bir gerçek var borç faizi denen bir başka gerçek var. birde gelirlerin önceki yönetimler tarafından temliklenmiş eee bu borç nasıl ödenecek bilet gelirlerimiz bile temlikliydi bunu biliyormusunuz bu kulüp dönebiliyorsa ek çıkarttıkları gelirlerle dönüyor bu gün ibra edenler bu gerçeği bilen ilk okul matematiğiyle hesap yapmayan insanlar. o yüzden borç 590 dı 950 ye çıkarttılar demeden oturup bir düşüneceksin bu gün kongrede yargılayan insanlar o 590 milyon borç olurken her sene ibra eden insanlardı neyi ibra etmeyeceksin adamların hesabı doğru kendi yaptıkları borç değilki birde sponsor gelirleri sadece yıla düşen taksidi hesaba girer alınmamış para gelir değildir yani şu an havuzda almadığımız en az 400 M sponsor parası duruyor borç direk hesaptadır ama alacak sadece kasaya girdiğinde hesaba girer  @Renton  bunu bankacı arkadaşlar daha iyi anlatır benim anlatmak istediğim birilerini aklamak falan değil yönetimde kim olduğu beni ilgilendirmiyor gördüğüm 950 M borç ve bu borç on yılın üzerinde bir zamanda yapıldı bunlar yapmış gibi konuşmayalım
Yönetimde Fikret Orman' ın olması benim için şart değil. Ama Demirören ve Adalı gibi adamların olmaması şart. Çünkü o zihniyet Beşiktaş' ın altını hala kazıyor. Hala nasıl kazıyor?

Zamanında bu zihniyet, eleştirilmemek için taraftar gruplarını, gazetecileri, menejerleri haksız olarak besledi. Kulübün içi asalaklarla doldu taştı. Taraftarın gazını almak için yapılan saçma sapan, pahalı, sözde yıldız transferlerle Beşiktaş' ın yüzyıllık futbol siyasetini yıktı ve eğitimsiz genç Beşiktaş' lıları bu yeni omurgasız siyasete alıştırdı. Üstelik kulübün gelirlerini arttırmak için hiçbir şey yapmayıp rakiplerimizin çok gerisinde kalmamıza neden oldu. Kulüp kredi alamaz hale gelince de kulübü önce onlar terk etti. Demirören Federasyon başkanı olduktan sonra Beşiktaş' ın başarısız olması için elinden geleni yaptı. Hakemlerin stratejik ve düzenli biçimde Beşiktaş' ı geriye itmelerini ya izledi ya da örgütledi. Böylece kendi başarısızlığını örtmek için muhteşem, dahiyane bir stratejist olduğunu ispatladı. Diğer muhteşem, dahi stratejist Serdal Adalı ise, taraftar gruplarına, gazetecilere, menejerlere vaatlerde bulunmaya devam edip asalakların umutlarını canlı tuttu. İzmir' de taraftar derneklerine kulüp gelirlerinden pay verme vaadinde bulundu ki bu vaadin İzmir' le ve taraftar dernekleriyle sınırlı kaldığını hiç sanmıyorum. Bu asalaklar ile cahillikleri nedeniyle Adalı' ya yapışan ergen taraftarlar tiynetlerinin gereğini yerine getirip iğrenç bir muhalefet tarzı benimsediler. Çamur at izi kalsını aşıp b.k atmayı günlük olağan eleştiri tarzı haline getirdiler. Geçen sene çekilmiş görüntüleri maçtan sonra servis etmek vs. Birşeyi eleştiriyorlar, yönetim bunun tersini yapınca yine eleştiriyorlar. Çünkü bir görüşleri yok. Tek görüşleri yönetimin yaptığı her şeyi kötülemek. Feda' yı da eleştirirler, Demba Ba' nın alınmasını da eleştirirler. İşte kulübün altını bu eleştiri yöntemiyle hala kazıyorlar.

Düşünsenize Anadolu Efes' te yıllardır bir tarzı ve stratejiyi yöneten, Türkiye' de basketbolun ufkunu genişleten Tuncay Özilhan sıkı bir Beşiktaş' lı. Bu adamın ufku geniş ve toplumda saygınlığı olan biri. Beşiktaş' ın başına geçerse çok iyi projeler üreteceğine de inanıyorum. Fakat bu çıkar çetesi Beşiktaş' ın başına çöreklenmeye devam ettiği sürece Tuncay Özilhan gibi bir adam başkanlığa aday olup "Tunci-Tüncük" gibi bir lakapla cahilin cüheylanın elinde maskara olmayı içine sindirebilir mi?

Benim için Fikret Orman' ın başkanlığı şart değil ama Demirören ve Adalı' nın olmaması şart derken kastım bu işte. Tek derdim bu zihniyetin kazınması. Ondan sonra Fikret Orman kalmış, gitmiş önemli değil.

Ayrıca şu bakkal hesabıyla yönetimi eleştirmeye de gıcık oluyorum. ANÇ net olarak açıkladı işte. Kur farkı ve sonradan biten davalarla birlikte devralınan borç yanılmıyorsam 770 m tl civarında. Üstüne her sene futbol takımına 150-200 m tl ödeme yapmışsın. Bu 3,5 senede 500-600 m tl demek. Diğer branşlara 3,5 yıl ödeme yapmışsın. Senede 120 m tl faiz ödemişsin. Bir de stadı yapmışsın. Hepsini toplasan 1,5-2 milyar tl' lik bir hesap. Üstelik yıllık geliri 144 m tl olan ve seçim yılının tüm geliri harcanmış olarak kulübü devralmışsın. Borcu 881 m tl' de tutmak için 3,5 yıl içinde 1 milyar tl' den fazla ödeme yapmak gerekir. Bu da 144 m tl ile mümkün olamayacağına göre kulübün gelirini artırmışsın. Üstelik bunu gelecek yılın sponsorluk gelirlerini harcamadan yapmışsın. 2015 yılı gelirlerini 466,9 m tl' ye çıkarmışsın. Ve senin lakabın "(Hakaret Yasak)₄".

Bu sitede eleştiri yazan arkadaşlar da seviyeli insanlar. onların eleştirilerine saygım var. Ama haber 1903 sitesinde yorum yapan tiplere ne diyeyim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün senin bu söylediklerinin hemen hemen tamamına yakının kongrede kürsüye çıkan en az 30 konuşmacı söyledi...tek cevap verecem sana ,2012 de secime  bir hafta kalana kadar başta serdar adalı olmak üzere varsa aday olacak durumu iyi olan beşiktaşı ben adaylıktan çekiliyorum dedi..
SONUÇ: KİMSE ADAY OLAMDI.. işte kongre üyeleri bunu çok iyi bildiği için fikret ormanı hem başkan seçiyor hem ibra ediyor
senin gelirin rakiplrinin 3/1 kadar bu gelirle nasıl yarışacaksın? önce gelirini arttıracaksın ,işte bu stat bizi gelir olarak onlarla aynı seviyeye getirdi bu seneden sonra ve statla beraber yarışmacı takım olmaya başlıyacağız
Camia olarak da taşın altına elini sokan olmaması büyük sıkıntı Oktay bunun farkındayım. Başkan ve çevresindeki bir kaç kişi büyük özveri gösteriyorlar ama biraz havanda su dövüyorlar noktasına gelmek üzere olduğumuzu hissediyorum ve bu canımı sıkıyor. Belki yeni seçimle beraber daha etkin bir kaç etkili yönetici eklenirse bir ivme yakalayabiliriz. ANÇ ve Fikret Orman'dan başka elini taşın altına sokan adam yok diyebiliriz bu da camiamızın büyük ayıbı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Yahu kendinize gelin bi.

Ne Tolgay Fener'e gitmesi biz salmadan kim nereye gidiyor adam sözleşmeli oyuncumuz bu nasıl eziklik psikoloji böyle?

dediğin doğru @Çağrı ama insanların önünde ribery örneği olunca haliyle kıllanmaları normal
ayrıca maaş alamıyor gibi birşeyler söyleniyor eğer sözleşmesinde öyle bir madde varsa serbest kalabilir
yani yönetim de bunu bildiğine göre eşek gibi o parayı verecekler beleş gitmesini istemiyorlarsa.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı doctore

Yahu kendinize gelin bi.

:claps: :claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 11:48:55
  • Beşiktaş / Bodrum
dediğin doğru @Çağrı ama insanların önünde ribery örneği olunca haliyle kıllanmaları normal
ayrıca maaş alamıyor gibi birşeyler söyleniyor eğer sözleşmesinde öyle bir madde varsa serbest kalabilir
yani yönetim de bunu bildiğine göre eşek gibi o parayı verecekler beleş gitmesini istemiyorlarsa.

15 gün içinde bedelli sermaye arttırımından 80 milyon nakit girecek kulübe. Kimin ne alacağı varsa ödenecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş kostümlü Fenerli Sinan Engin bir laf attı ortaya milleti Tolgaydan soğutacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş kostümlü Fenerli Sinan Engin bir laf attı ortaya milleti Tolgaydan soğutacak.
Kastettigi adam tolgay degil ki.Pektemek haber yollamıs
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 12:18:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Hahahaha sırtımda taşır bırakırım Samandra tesislerine :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

aaaa, o zaman ödeme yapmayalım da gitsin.