Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4209417 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 01:51:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre yok dedi lick tv.
Once yaz gunu grip sonra diz.
Hmm.

Yaz günü ben de grip oldum  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Valla babam da oldu :D

Ben her yaz oluyorum.

Bir de vazgeçin şu milletin ağzıyla topçunuza laf sokmaya. O kadar satıcı olmayın. İki lafla hemen yakmayın. Bu nedir ya? Hemen gelmişsiniz yok o değildir yok bu değildir. Ya gerçekse? Söylediğiniz lafların vebalini verebilcek misiniz çocuğa? Müslümanlıkta gıybet çiğ et yemeye benzer derler. Ben olsam biraz dikkat ederim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

en kolay grip olunan havalar bunlardir aslinda, baharda hava degisirken yaz geldi dersin dikkat etmezsin, bir anda hastalanirsin...ama soru su, grip bahane midir oynanamak icin? neyse, tore bitirdi sezonu o zaman, bence de riske atmayalim, zaten aslan avindan baska bir onemi yok su macin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Törede bir sıkıntı var haftalardır bu böyle maçlarda oynamıyor maç başlarında taraftar çağırıyor gelmiyor Biliçlemi ilgili yoksa başka bir sorunumu var bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa giydiği formaya ihanet ediyor. Şampiyonluğun verilmesini bir oyuncuya bağlamak doğru değil ama Gökhan Töre baş aktörlerden biri çıkar yakında kokusu

Çevrimdışı GD8

4 senedir çıktığı kızdan ayrıldığından beri formsuz töre

Çevrimdışı ozan062

Gökhan Törede bir sıkıntı var haftalardır bu böyle maçlarda oynamıyor maç başlarında taraftar çağırıyor gelmiyor Biliçlemi ilgili yoksa başka bir sorunumu var bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa giydiği formaya ihanet ediyor. Şampiyonluğun verilmesini bir oyuncuya bağlamak doğru değil ama Gökhan Töre baş aktörlerden biri çıkar yakında kokusu

bu sene iki maç izledim bi formda oldugu bruge macında birde cacıksız oynadıgı akhisar macında
ikisi arasında inanılmaz fark var,,zaten diyorum onun mental olarak cok cabuk değişen halleri var
bunu bide oyun içinde cok yapıyor yani oyunda 30 dakka var 60 dakka yok siliniyor hemen..
bide topu cizgiden alma huyu ise beni delirtiyor baska sebebe gerek yok bunlar bile satılması için
fazla yeter...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ben her yaz oluyorum.

Bir de vazgeçin şu milletin ağzıyla topçunuza laf sokmaya. O kadar satıcı olmayın. İki lafla hemen yakmayın. Bu nedir ya? Hemen gelmişsiniz yok o değildir yok bu değildir. Ya gerçekse? Söylediğiniz lafların vebalini verebilcek misiniz çocuğa? Müslümanlıkta gıybet çiğ et yemeye benzer derler. Ben olsam biraz dikkat ederim.

Dostum tum medya toreyle ilgili sikinti var yaziyor sen mevzuyu nereye cekmissin.yok vebal yok bilmemne.sakat ayaklari kimseye inandirici gelmedi sinan engin gibi adamsin sana gore herkes pirlanta gibi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

4 senedir çıktığı kızdan ayrıldığından beri formsuz töre
Onu ben de fark ettim. O kizdan ayrildigindan beri formsuz.burda mutsuzmus izlenimi var.uzun bir tatile ihtiyaci var gidip kafasini toplasin.yoksa kendine yazik edecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 11:35:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Çebi herkesin aklına yatırdı borcu bu saatten sonra ibra edilir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Asıl mesele sen bu kadar gelir gösterdin loca satıldı vip satıldı 30 milyon dolar gelir elde edildi iyi güzelde borç neden artıyor o zaman

Çevrimdışı Renton

O kadar sermaye arttırımı yaptın

Çevrimiçi mayguntr

Dün rüyamda gördüm pektemeği ıslıklıyoruz  tribünden , el kol hareketi yapıyo işinize bakın siz tarzı .Uyuz oldum rüyamda bile rahat bırakmıyolar olcay,pektemek,necip üçlüsü  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 12:14:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ali Rıza Dizdar  her kongrede aynı şeyi yapıyor biraz otur be adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Kısıtlama olayı bana göre de yanlış ama nezaketen kısa kesilmesi lazım

Çevrimdışı ALI RIZA

Hukuk kuralı göre yapıyor...! Diktatörlükle olmaz usul söz kural vs göre...! AYkırı birşey varsa itiraz edersiniz illa sizin her dediğiniz olmayacak....!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 12:17:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Hukuk kuralı göre yapıyor...! Diktatörlükle olmaz usul söz kural vs göre...! AYkırı birşey varsa itiraz edersiniz illa sizin her dediğiniz olmayacak....!

Yahu ne diktası Ali Rıza? Ben kurala kısıtlamaya bir şey demiyorum.

Al adam başladı 12 eylül zırt pırt her kongrede aynı şey hep kafa ütüleme ya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Adam tüzüğe uygun davranmak istediği için yuhalandı o toplara girmeden önce

Çevrimdışı Renton

Keçeci de salladı işte daha 38 kişi var bekliyoruz
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 12:26:55 Renton ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne amaçla yuuh  landı Çağrı sahneye senin gibi hafızasında yerleşen, konusuyor her seferindeki demesi amacıyla yuhhlandı.....! yani adam itirazı farklı Önce dinle sonra yuhla sonra alkışla...!

Çevrimdışı talha

Dostum tum medya toreyle ilgili sikinti var yaziyor sen mevzuyu nereye cekmissin.yok vebal yok bilmemne.sakat ayaklari kimseye inandirici gelmedi sinan engin gibi adamsin sana gore herkes pirlanta gibi

Medya nin işi gücü seni karıştırmak Akhisar maçı sonrası Fikret Orman ın tatile gittiğine fotolarını basan kişi bunlar.

Dediğim gibi kimsenin iç yüzünü bilmediği bir olayda çok kesin laflar atılıyor iftira mahiyetinde ben ona dikkat edin diyorum. Çünkü vebal bu ödeyemeyen.

Sakattır parası ödenmiyordur biline kızmıştır   neyse nedir.  Tutmuşsunız formaya ihanet etti falan olmuyor. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 12:24:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok hızlı konuşuyor sanırım yeni üyelerden biri bu arkadaş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Çok hızlı konuşuyor sanırım yeni üyelerden biri bu arkadaş.
Ahahah taraftarın nabzı böyle işte içimizden birisi