Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979199 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı kaanzor

Twitter da burada forza da heryerde Başkanı beğenmeyenler, Bilici beğenmeyenler, stadı beğenmeyenler, tarihi beğenmeyenler, takımı beğenmeyenler...

Şimdi size soruyorum Brugge maçı maç 1-1 e gelmiş Büyük Beşiktaş taraftarı napıyor takımı yuhalıyorki daha maçın bitmesine neredeyse yarım saat var...

70 bin kişilik olimpiyat stadı yağmur çamur demeden diyen Büyük Beşiktaş taraftarı napıyor stada bin kişi gidiyor...

10 sayfa önceydi galiba bir arkadaş yazmış bizde üyelik 1200 TL renklilerde 10 bin tl kimin daha çok üyesi var onların...

Takım şampiyonluğa gidiyor belkide en önemli maçı Ankara da stadın yarısı boş...

Şimdi yarın Başkan, Bilic yada futbolcular ulan inekler ne verdiniz ne bekliyosunuz dese ne diceksiniz?? Ben size söyliyeyim verdiğiniz vereceğiniz anca sosyal msj dır.

Lütfen önce çuvaldızı sonra iğneyi kullanın Büyük Beşiktaş Taraftarı...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Şenol Güneşin dünkü açıklamasından sonra artık hayırlı olsun diyebiliriz .Allah hem bizi hem onu utandırmasın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:21:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneşin dünkü açıklamasından sonra artık hayırlı olsun diyebiliriz .Allah hem bizi hem onu utandırmasın.

O kadar güzel konuşmuş ki.

Beşiktaş yönetimini de teknik ekibi de zorda bırakamam diye yoksa çok da güzel speküle edebilirdi.

Yakışacak bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Twitter da burada forza da heryerde Başkanı beğenmeyenler, Bilici beğenmeyenler, stadı beğenmeyenler, tarihi beğenmeyenler, takımı beğenmeyenler...

Şimdi size soruyorum Brugge maçı maç 1-1 e gelmiş Büyük Beşiktaş taraftarı napıyor takımı yuhalıyorki daha maçın bitmesine neredeyse yarım saat var...

70 bin kişilik olimpiyat stadı yağmur çamur demeden diyen Büyük Beşiktaş taraftarı napıyor stada bin kişi gidiyor...

10 sayfa önceydi galiba bir arkadaş yazmış bizde üyelik 1200 TL renklilerde 10 bin tl kimin daha çok üyesi var onların...

Takım şampiyonluğa gidiyor belkide en önemli maçı Ankara da stadın yarısı boş...

Şimdi yarın Başkan, Bilic yada futbolcular ulan inekler ne verdiniz ne bekliyosunuz dese ne diceksiniz?? Ben size söyliyeyim verdiğiniz vereceğiniz anca sosyal msj dır.

Biliç topçular ne verdi ki
Beşiktaşın adına yakışan
Ben maddi manevi katkımı yapmışım
Yönetimin yanında yer ayırsalar keşke sizin gibi taraftara
Şakşak yapsanız
Her hatalarını evirip çeviriyorsunuz nasılsa
Samimiyetsizsiniz
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 15:24:08 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ahmetx

Bir sağ bekten ne bekliyorsunuz  :D. öncelikle  Defansif olarak pozisyon almasını bilecek ,gücü ve hızıyla rakibini geçirmeyecek sonra da  hücuma da destek verip gölcüleri topla buluşturup  yeri geldiğinde de şut çekebilecek .Bunların hepsi Oparede var .Eğer bir Caner istiyorsunuz 5-6 milyon bonservis parasını hazırlayın o zaman.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 15:32:24 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yönetici olanın böyle söylemeye hakkı yok. Taraftar en iyisini ister. Yapamayan gider. Beşiktaş'a başkan mı yok !!!
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:31:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir sağ bekten ne bekliyorsunuz  :D. öncelikle  Defansif olarak pozisyon almasını bilecek ,gücü ve hızıyla rakibini geçirmeyecek sonra da  hücuma da destek verip gölcüleri topla buluşturacak gerektiğinde şut çekecek .Bunların hepsi Oparede var .Eğer bir Caner istiyorsunuz 5-6 milyon bonservis parasını hazırlayın o zaman.

Ben aksini düşünüyorum :D

Orta halli takım için doğru ama büyük takım sağ beki önce 90 dakika gidip gelecek çok hızlı ve seri olacak set bilecek pas oyunu bilecek isabetli orta yapacak kanat oynamayı bilecek en son savunma yapmayı bilecek.

Savunması bize 6-7 maç hücumu 35 maç lazım. Caner'den daha iyisi şuan bedava abi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Bir sağ bekten ne bekliyorsunuz  :D. öncelikle  Defansif olarak pozisyon almasını bilecek ,gücü ve hızıyla rakibini geçirmeyecek sonra da  hücuma da destek verip gölcüleri topla buluşturacak gerektiğinde şut çekecek .Bunların hepsi Oparede var .Eğer bir Caner istiyorsunuz 5-6 milyon bonservis parasını hazırlayın o zaman.
Opare savunma yapabiliyor yani :D
Yoklukta gideri olan adamlardan bıkmadık
O zaman ben de diyorum ki
Opare ve Serdar mı sağ bek
Şimdiden şampiyon olamamaya hazırlayın kendinizi
Bu kalitede adamlar Beşiktaşın yedeği olur ancak

Çevrimdışı Necmi

Bursaya demedim deplasman derbisi diye. Onu diyen bilici eleştiriyorum.
@Kadir Güney  tamam o zaman  :ok:
bir an noluyor dedim forumu bursalılarmı bastı :D

Çevrimdışı ahmetx

Ben aksini düşünüyorum :D

Orta halli takım için doğru ama büyük takım sağ beki önce 90 dakika gidip gelecek çok hızlı ve seri olacak set bilecek pas oyunu bilecek isabetli orta yapacak kanat oynamayı bilecek en son savunma yapmayı bilecek.

Savunması bize 6-7 maç hücumu 35 maç lazım. Caner'den daha iyisi şuan bedava abi  :D

Defansif yönü zayıf İsmail ve Mottanın bizi yaktığı çok maç oldu ,defansif Serdar bu iki oyuncuya göre çok daha güvenilir bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:36:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Defansif yönü zayıf İsmail ve Mottanın bizi yaktığı çok maç oldu ,defansif Serdar bu iki oyuncuya göre çok daha güvenilir bence.

Abi İsmail ve Motta'nın hücumu da yok ama :D

Hücumu olsa zaten kanatta oynayan rakip oyuncu onları savunmaktan gelemez üstlerine.

Motta'dan anca yedek İsmail'den de artık jübile olur genç yaşta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Maxi-Fuchs temiz alacaksın ikisini arkana yaslanıp maçları izleyeceksin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Opare savunma yapabiliyor yani :D
Yoklukta gideri olan adamlardan bıkmadık
O zaman ben de diyorum ki
Opare ve Serdar mı sağ bek
Şimdiden şampiyon olamamaya hazırlayın kendinizi
Bu kalitede adamlar Beşiktaşın yedeği olur ancak
sabri,telles çok mu iyi bekler ki takımları şampiyon oluyor , stad açılıp borçlar eriyene kadar bunlarla devam derim ama aynı şeyi Motta ve İsmail için söylemem hiç güven vermiyorlar. 
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 15:40:11 ahmetx ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Ulan ne adamlar var hala kadroda
2'si gidiyor 3'ü geliyor
İsimleri yazıldıkça cinler tepeme çıkıyor

Çevrimdışı kaanzor

Biliç topçular ne verdi ki
Beşiktaşın adına yakışan
Ben maddi manevi katkımı yapmışım
Yönetimin yanında yer ayırsalar keşke sizin gibi taraftara
Şakşak yapsanız
Her hatalarını evirip çeviriyorsunuz nasılsa
Samimiyetsizsiniz

Yönetimin yanındayım zaten güzel kardeşim oyumu verdim sonraki seçime verirmiyim orası bende saklı

Sen madem katkını yaptın neden üstüne alındın onuda anlamadım yada yazdığım şeylerde herhangi bir yalan bir iftira varmı?? Neden bu kadar heyheylendin?

Önce okuduğumuzu anlıyoruz sonra insanlara saygı çerçevesinde nasıl cevap verilir onu irdeleyip öyle alıntı yapıyoruz bunuda bil...

Ben başarısızlık taraftarınmı dedim hayır elbette herkesin ama malesef taraftarın hiç payı yokmuş siz bu taraftarı haketmiyorsunuz bundan sonra maça gidersem forma alırsam cartsam curtsam...

Bunlar yanlış şeyler bir başarısızlık varsa bundan herkes sorumludur ve yine yazıyorum önce çuvaldız sonra iğne her zaman  :ok:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:41:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş’ın prensipte anlaştığı Şenol Güneş’in, Bursa’daki en önemli kozu olan Fernando Belluschi’yi de beraberinde getirebileceğini Siyah-Beyazlı yönetime söylediği ortaya çıktı

( BU HABER YALAN TABİ Kİ )

Belluschi gelirse Atiba gidebilir.

Tolgay Belluschi Sosa of of  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

sabri,telles çok mu iyi bekler ki takımları şampiyon oluyor , stad açılıp borçlar eriyene kadar bunlarla devam derim ama aynı şeyi Motta ve İsmail için söylemem çünkü çok güvensizler .
Bizim çoğu mevkide var bu sorun
G.sarayın da öyle mi?
Fark yaratacak,kötü oyun halinde dahi maçı alacak oyuncular da var
Zaten kollanmaları da cabası
Bizim böyle lüksümüz var mı?

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş’ın prensipte anlaştığı Şenol Güneş’in, Bursa’daki en önemli kozu olan Fernando Belluschi’yi de beraberinde getirebileceğini Siyah-Beyazlı yönetime söylediği ortaya çıktı

Cok iyi olur belluschi ve senol gunes..keske gerçekleşse
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çoğu mevkide var bu sorun
G.sarayın da öyle mi?
Fark yaratacak,kötü oyun halinde dahi maçı alacak oyuncular da var
Zaten kollanmaları da cabası
Bizim böyle lüksümüz var mı?
Bizde beklerimizle fark yaratalım diyorsun  :biggrinking: Daha iyileri alınabilecekse kimse hayır demez ama ekonomi ortada ben onu demek istiyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Attiba zaten sözleşme imzalamadı ve bence kesin gidiyor. Almeida nın durumuna düşer 400.000 Euroya oynar. Zamanında Pektemek ve Veli Kavlak ta diretmişti. Keşke onları da gönderselermiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hocanın Bursadan kimseyi getireceğini zannetmiyorum ,oyuncu taşıyan bir hoca değil.Oğuzhanı yıldız yapar ama onu biliyorum. :super:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 15:52:30 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Attiba zaten sözleşme imzalamadı ve bence kesin gidiyor. Almeida nın durumuna düşer 400.000 Euroya oynar. Zamanında Pektemek ve Veli Kavlak ta diretmişti. Keşke onları da gönderselermiş
Pektemeği tiz elden satmalı en azından yıllıklarından kurtuluruz.

Çevrimdışı atalay

Halen T.D tartışan görüyorum. T.D önemini filan ortadan kaldırmıyorum; aksine her şey demekte.

3 yıldır sağ bek alamayan bir yönetim var. Duyumlarıma göre kaleci almayı da gerçekten düşünmüyorlarmış. (Zarf filan atmıyorlar yani)

Eğer elzem pozisyonlar kaliteli oyuncular ile doldurulmaz ise Fb ve Gs'nin gelecek yıl biraz kıpırdanması demek Şampiyonluk ihtimalinin olmaması demek. Ayrıca stat Ocak ayından önce mümkün değil: bitmez.

Sonra yeni gelen teknik adamdan ya da oyunculardan aynı bahaneleri duymayalım diye söylüyorum. Zaten alışma döneminde böyle bir problem olur ise ilk devreden havlu atarız lige. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:52:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hocanın Bursadan kimseyi getireceğini zannetmiyorum .Oğuzhanı yıldız yapar ama onu biliyorum. :super:

Tolgay Oğuzhan Belluschi Veli Oğuzhan Sosa tam 6 oyuncu 3 pozisyon için süper olur 5i ofansif  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ebabil

şenol güneş , pektemeği de adam ederse o zaman hakikaten eli öpülecek adamdır demektir. hatta ne eli.. neyse..