Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977978 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rıza hocada olabilir. Rıza hoca artık eski Rıza hoca değil baya geliştirmiş kendini, daha bu sene kümeden çıkan takımı orta seviyelere getirdi hem de o bütçe ve kadroyla. Ama Rıza hocanın da maalesef sonunu getireme sorunu va. İkinci yarı takımları ister istemez düşüyor.
Sen bu Beşiktaş kadrosunu ver Rıza'ya . Bu stadı, bu taraftarı ... İki de dönem arkadaşı yardımcı. Mesela Metin ve Feyyaz. Tadından yenmez .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:06:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aldığımız duyuma göre kesin anlaşmaya varıldı.

Ancak patlama ihtimali elbet var sadece aldığımız duyumu yazıyorum sonra bana yüklenmeyin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Twitter da güvendiğim tek kaynak. Söyledikleri genelde doğru çıkıyor. Ben inanıyorum şahsen

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  3 sa. 3 saat önce
BİLGİ | Fikret Orman yönetimi devam etmesi halinde takımı yeni sezonda Şenol Güneş'e emanet edecek.
Zaten olacak olan bu en mantıklı seçim ama yine de beklemek de fayda var konu biz olunca herşey olabilir. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Ancak patlama ihtimali elbet var sadece aldığımız duyumu yazıyorum sonra bana yüklenmeyin :D
Ben yüklenirim tersi çıkarsa :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:07:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Twitter da güvendiğim tek kaynak. Söyledikleri genelde doğru çıkıyor. Ben inanıyorum şahsen

BİLGİ | Fikret Orman yönetimi devam etmesi halinde takımı yeni sezonda Şenol Güneş'e emanet edecek.
Bu hesabın sahibi @Çağrı abi zaten :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:12:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen bu Beşiktaş kadrosunu ver Rıza'ya . Bu stadı, bu taraftarı ... İki de dönem arkadaşı yardımcı. Mesela Metin ve Feyyaz. Tadından yenmez .
Abi ne metin gelir ne feyyaz gelir koca adamlar kendilerine yediremezler yardımcı antrenör olmayı. Çünkü onlar teknik direktör eğitimi almış insanlar, olur da gelseler bile fikir ayrılıkları yüzünden takıma hükmedilemez :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim gördüğüm Şenol Güneş bir takımın başındayken başkasıyla görüşmez gibi :alala:

Ayrıca Bursa yönetimi de buna müsade etmez :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Bu hesaptı galiba 1 ay once spor toto ile tribun sponsorlugu 60 m imzalanacak diyordu 19 mayista
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

Abi ne metin gelir ne feyyaz gelir koca adamlar kendilerine yediremezler yardımcı antrenör olmayı. Çünkü onlar teknik direktör eğitimi almış insanlar, olur da gelseler bile fikir ayrılıkları yüzünden takıma hükmedilemez :)

Ya zaten ikisi de gelmez. Biri TRT'de biri Ntvspor'da. Paraya para demiyorlar. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O yüzden şifo ya da sergen demedim. Metin ve Feyyaz henüz süper lig takımı çalıştırmadılar. Bastırsınlar egolarını. Bu dönem kendilerini değil Beşiktaş'ı düşünme zamanı. Keşke olsa
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Benim gördüğüm Şenol Güneş bir takımın başındayken başkasıyla görüşmez gibi :alala:

Sözleşmesi bitiyor devam etmek isteseydi zaten ederdi demek ki o da gelmek istiyor zaten gelmek istememesi tuhaf olurdu :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya zaten ikisi de gelmez. Biri TRT'de biri Ntvspor'da. Paraya para demiyorlar. :lol:
Aynen öyle :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:15:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Abicim Yıl 2015 O Sözler Manşetleri Süslesin Diye Yazılıyor :D

Herkes herkes ile görüşürüz. Bursa'nın zaten müsade etmeme hakkı yok teknik adamların görüşmelerine kulüpleri karışamıyor.

En kötü basar tazminatı 8. hafta bile alırsın rakibinin hocasını.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bursanın başkanının Şenol'u istemediğini biliyorum ama yanlışta olabilir bir yerde okumuştum sanırsam ki hala daha yenilemediler sözleşmesini

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şunun şurasında insan 60-70 sene yaşıyor ne kadar ömrümüz kaldı ver takımı YILMAZ VURAL'a gitsin  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:17:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O yüzden şifo ya da sergen demedim. Metin ve Feyyaz henüz süper lig takımı çalıştırmadılar. Bastırsınlar egolarını. Bu dönem kendilerini değil Beşiktaş'ı düşünme zamanı. Keşke olsa
Yani evet olsa keşke ama dediğim gibi abi bunlar yanında fikir ayrılıkları var :)

Abicim Yıl 2015 O Sözler Manşetleri Süslesin Diye Yazılıyor :D

Herkes herkes ile görüşürüz. Bursa'nın zaten müsade etmeme hakkı yok teknik adamların görüşmelerine kulüpleri karışamıyor.

En kötü basar tazminatı 8. hafta bile alırsın rakibinin hocasını.
Ben bursanın başkanının Şenol'u istemediğini biliyorum ama yanlışta olabilir bir yerde okumuştum sanırsam ki hala daha yenilemediler sözleşmesini

O zaman tamam :icool:
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 22:19:44 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Slaven bilic ile 1 senelik opsiyon hayirli olsun 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş gelir gelmez bilmiyorum ama bize gelmeyecek tek isim Lucescu bence..

Çevrimdışı Anıl

Slaven bilic ile 1 senelik opsiyon hayirli olsun 
Seneye takımın başında ben olurum, Bilic olamaz.