Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975877 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Tamam da biz samet aybabayı niye gönderdik? ondan önce her sene ona buna 5 6 atmıyorduk oysa ki, ne bileyim şampiyon falan da olmuyorduk, ikinci olmuyorduk. 3. oldu yolladık.

Neden?

Ben bunları Bilic'i savunmak için söylemediğimi daha önce de yazdım. 20 senede 19 hoca değiştiriyorsanız problem hocada değildir. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yarın Lucescu, Şenol Güneş vs gelirse ilk başarısızlığın ardından burada herkes gönderelim dediğinde ben yine savunacağım.

Siz saha dışında güçlü olmak için öncelikle saha içinde kazanmak gerektiğini düşünüyorsunuz. Ben saha içinde kazanabilmek için öncelikle saha dışında güçlü olmak gerektiğini düşünüyorum. Ben haklıyım sen haksızsın kavgasına dönüştürmek istemiyorum olayı, sonuçta ikimiz de Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz, ama 20 senedir yaşananlar ortada. Kenarda Schuster, saha içinde Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Ernst, Hilbert varken 5. oldu bu takım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

Yok abi ben fikrimi değiştirdim şenol gunes lucescu falan gelmesin yazik olur adamlada bu taraftar sovmen hocayi seviyor basari falan hikaye GQ ya poz vermen yeterli kalsin bilic 1 senemiz daha heba olsun umrumda degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı scape_bjk

20 senede 3 kere şampiyon olmuş ama öyle ama böyle.. son 10 senede 2.dahi olamamış, şampiyonluk sezonu hariç, rakipleri gerek basketbolda gerek voleybolda uçup gitmiş camialara karşı beşiktaşın daha az kollanması kabul edilebilir birşey.

Kabul ettiğimiz gün kazanacağız.. Yine iyi durumdayız bakın diyorum size, acil başarı gelmediği sürece daha kötü olacak.
acil başarı nasıl olacak  reçete ne? T.D. değiştirmekle olmadığı ortada bu yüzden bilic kalsın diyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 17:02:34 scape_bjk ]

Çevrimdışı scape_bjk

Yok abi ben fikrimi değiştirdim şenol gunes lucescu falan gelmesin yazik olur adamlada bu taraftar sovmen hocayi seviyor basari falan hikaye GQ ya poz vermen yeterli kalsin bilic 1 senemiz daha heba olsun umrumda degil.
T.d değiştirmek çok kolay peki bütün yaptığımız gençleştirme operasyonunu rafa kaldırmak kolay olacak mı ve bunun için bütçemiz var mı? ayrıca yeni gelen T.d. ben bunları istemiyorum yenisini alın derse ne olacak?

Çevrimdışı Alper1903

Bakin, ara acilmisken "dostca" ayrilalim. Derbiyi kaybederse cidden kotu seyler olabilir, su dilolugu birakmak lazim.

Çevrimdışı o2bucak

Süleyman Seba zamanında genellikle 2. olan ama şampiyonluklarında geldiği zamanlarda Süleyman Seba'yı istifaya davet ederken Seba'dan sonra gelen hiç bir Yönetimi onun kadar istifaya davet etmemesi çok garibime gidiyor.

Bence Lucescu yada daha iyi bir Teknik Direktör ile anlaşabilirsek (Gençlere önem veren ve Taktik dehaya sahip birisi) Bilic gitmeli yoksa aynı tas aynı hamam.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Son iki maçta da Bilic olacakmış takımın başında bu karar neye göre alındı sizce ? Tazminat olayları mı yoksa derbi alırsa devam ederiz mantığı mı ve ya aklımızda olmayan sebepler mi merak ettim açıkcası...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı eski inönü

Bugun Bilic'i gunah keçisi ilan eden arkadaşların bir kısmına sözüm. Biraz samimi olun be. Siz ne zaman bu adamın arkasında durdunuz? Daha ligin ilk yarısında bile kaybedilen en ufak puanda adama saldırıp durdunuz. Adam orda bizim için mücadele ederken siz hep yukardan bakıp adamın hatasını kolladınız. O kıytırık kadroyla Arsenal'e kök söktürdük memnun olmadınız, Totenham'ın oldugu grubu lider bitirdik memnun olmadınız. Daha bikac yıl once 8-0 yenildigimiz Liverpool'u eledik memnun olmadınız. Ligin 14 haftasını lider tamamladık memnun olmadınız. Yahu siz geçmişi ne cabuk unuttunuz? 10 senedir sürünen biz degilmiyiz. Daha dün emekleyen takımın bugun hemen koşmasını istiyorsunuz. Yok neymiş hakemi de yenmeliymişiz gerkirse. Yahu biz Bayer Munih miyiz Barcelona mıyız. O kadar kolay mı oluyor sanıyorsunuz bu işleri. Siz istiyorsunuzki Beşiktaş 10-15 puan farkla ligi süpürsün. Hayal görüyorsunuz. Oyle bir dunya yok. Seneye Maurinho da gelse sizin hayallerinizi gercekleştiremeyecek.

2008-2009 sezonunda şans eseri bi şampiyonluk elde ettik de ne oldu. Ertesi sene hem şampiyonlar liginde rezil olduk hem lige havlu attık. Ben kalıcı ve sürdürülebilir başarı istiyorum. Belli bir standartı olan ve bunu her sene sürdüren bir Beşiktaş istiyorum. Futbol ekolü olan bir Beşiktaş. Avrupada ekol olan bir Beşiktaş. Bu tiyatro liginde şampiyon olmak zerre umrumda degil. Galatasarayın bu sezon alacagı şampiyonluktan 10 tanesini verseler Beşiktaşa yine istemem. Nicelikle degil nitelikle ilgileniyorum.

Çevrimdışı Deniz

T.d değiştirmek çok kolay peki bütün yaptığımız gençleştirme operasyonunu rafa kaldırmak kolay olacak mı ve bunun için bütçemiz var mı? ayrıca yeni gelen T.d. ben bunları istemiyorum yenisini alın derse ne olacak?
Sir slaven bilic kac gence dogru durust sans vermis?oguzhan,kerim,pedro,atinc gibi oyunculara sir bilic ne katabilmis?hangisine guvenip dogru durust forma verebilmis.genclestirme operasyonunu boyle mi yonetmek gerekiyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ben fikrimi degistirdim kalsin bilic.
Fan boy tayfa yeni gelecek adama ilk puan kaybinda topla tüfekle saldiracak.
Gerek yok,kalsin.

Çevrimdışı Alper1903

Benim icin kisiler onemsiz, teneke onemli. Kalirsa sonuc belli.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 17:30:44 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Tolga

Bilic ile gelecek sezon şampiyon olabileceğimizi ciddi ciddi düşünüyorsanız söyleyecek birşey yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Hakemler beşiktaşı sabote etmeseler antepi 6-0 akhisarı 1-6 konyayıda 5-0 yenecektik, olmadı.

Abi abartıyorsunuz ama yapmayın gözünüzü seveyim siz istiyorsunuz ki ne olursa olsun yensinler o iş öyle basit değil.

En büyük örneği geçen seneki K.Paşa'dır. Eğer biz o maçı hakeme rağmen yenecek bu takım diye ses çıkarmasaydık o maçı öyle bırakacaklardı. Sonrasında olanlar malum hakem etkeni aradan çıkınca adamları tarumar ettik.

Hakem bir oyunun en büyük mimarıdır. Antep maçında olan faulu çalsa, olan penaltıyı verse 2-0 öndesin daha kim çevirecek o maçı? Senin 4-0 5-0 yenmene gerek yok 1-0 olsun senin olsun. Adamlar küçük kaçamklarla domine ediyor karşı tarafı ama sana imkan vermiyorlar. Melo daha yeni maçını izledik yapmayın gözünüzü seveyim. Şu adamın oynama şeklini Veli oynasın her maç kart çıkar (çıktığını da gördük).
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ben fikrimi degistirdim kalsin bilic.
Fan boy tayfa yeni gelecek adama ilk puan kaybinda topla tüfekle saldiracak.
Gerek yok,kalsin.

Kim istiyor kalmasını anlaamdım şuan. Bence Bilic kendi gidiyor. Bunu görmek aslında çok zor olmamalı. O son oynattığı 2 maç bunu belli etti.

Çevrimdışı talha

Çarşı mı istiyor anlamadım olayı işten eve yeni geldim bir kıyamet kopmuş. Çarşı istiyorsa Fikret Orman'ın kuyusunu kazmak içindir. Onların hiçbir hareketini samimi bulmuyorum söyleyeyim terk dertleri sevgili Y.D.'lerni geri getirmek.

Çevrimdışı Alper1903

Bilic ile gelecek sezon şampiyon olabileceğimizi ciddi ciddi düşünüyorsanız söyleyecek birşey yok :)

65 puan 3.luk olur. ke ke ke kehanet show...

Çevrimdışı Tolga

65 puan 3.luk olur. ke ke ke kehanet show...
Şu sezonda bile ipi göğüsleyemedikten sonra Bilic ile yola devam etmek zaten tuhaf olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Rıza gelecek rıza bakın görün

Çevrimdışı Alper1903

Şu sezonda bile ipi göğüsleyemedikten sonra Bilic ile yola devam etmek zaten tuhaf olurdu.

Bu seneyi gectim artik derbi mahvolmasin diye bakiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Kim istiyor kalmasını anlaamdım şuan. Bence Bilic kendi gidiyor. Bunu görmek aslında çok zor olmamalı. O son oynattığı 2 maç bunu belli etti.
Çarşı sabahtan beri twitterdan bombaliyor.bilic de bilic diye.
Vefaymis,yollamak vefasizlikmis.kalsin bilic memnun olsun millet.tabi coktan ingilizlere imzayi atmamissa.

Çevrimdışı Deniz

Bu taraftarin onune gelecek sezon bilicten baska kim cikarsa harcanir.

Çevrimdışı talha

Çarşı sabahtan beri twitterdan bombaliyor.bilic de bilic diye.
Vefaymis,yollamak vefasizlikmis.kalsin bilic memnun olsun millet.tabi coktan ingilizlere imzayi atmamissa.

Çarşı ise tamamdır. Adamların Bilic'i istedikleri falan yok. Hızlı başlamışlar propagandalara yanlız. İyi bakalım Fikret Orman'ı da göndersinler. Yerine de Serdar Adalı'yı isterler Y.D'nin yaveri.

Beşiktaş proje takımı değil valla, anlıyorum istemiyorlar proe takımı falan olmamızı ama o zaman Y.D'yi 8 sene oranın başında tutup tüm parayı ve klübü heba etmesini izlemeyeceklerdi. Maalesef artık düzen böyle...

Çevrimdışı Alper1903

Luce haric. Luce algiyi da bizim lehimize cevirir.

Çevrimdışı Attila

Teknik direktor degistirmekle bal gibi basari da gelir, kupalar da gelir. Yalniz getirecegin hocaya bagli bu, asi tutarsa basari gelir. Tabi bunun kistaslari da var; hocanin gecmisine bakarsin, yabanciysa farkli ulkelerde calismis mi, farkli ulkelerde sampiyonluklar kazanmis mi....vs. Ancak bunlarin hicbiri sonucu garanti etmeyebilir.

Ornegin: biz yillar once Parma mucizesinin yaraticisi ve taninmis bir teknik direktor olan Nevio Scala'yi getirmis ve ligi 4. olarak bitirmistik. Ondan sonra da GS eskisi, Italya'da kisa suren Inter macerasi disinda sadece orta siralardaki takimlari calistiran Lucescu'yu getirmistik ve basari gelmisti. Lucescu kistasa daha cok uyuyordu. Neden? GS sirasiyla butun yildizlarini kaybederken, perezler, florkinler ve adini hatirlayamadigim bir dunya dandik futbolcuyla harika bir is cikarmisti Lucescu. Herkes de buna sahit olmustu.

Simdi bakiyorum da Super Lig'de, farkli donemlerde, farkli kadrolarla bir sampiyonluk, 3 ikincilik almis, takimini daima zirveye oynatmis, zirveden kolay kolay kopmamis, sampiyonlugun yaninda turkiye kupalari ve super lig kupalari da kazanmis, ustelik de bunu Trabzonspor'da gerceklestirmis bir hocayi, Bursa'yi ilk uce oynatamadigi icin elestirenler var. Sanki Lucescu Italya'da calistirdigi dandik takimlari zamaninda ilk uce oynatabilmis gibi.

Ayni sey Bilic icin de gecerli; bir taraftarin hocasini savunmasi gayet dogal ama bunu Senol Gunes'e cemkirerek yapamazsin. Neymis; Senol Gunes milli takimi dunya ucuncusu yaptiginda kadromuz cok iyiymis, ondan yapmis. Gunes'e karsi savundugu Bilic'in 6 sene calistirdigi Hirvatistan a milli takimi kadrosundaki yildizlardan habersiz, en buyuk basarisi AK'da ceyrek finalde bize elenmek olan Bilic icin iyi Gunes icin "loser" diyor.

Kimsenin Senol hocanin kara gozune asik oldugunu sanmiyorum. Adamligi falan da cok umrumda degil. Dogma buyume Istanbullu olsam da koken olarak Trabzonlu olmam ve 35 yasimda olmam sebebiyle gecmisten gunumuze kadar yaptiklarini, oynattigi oyunu ve potansiyelini cok iyi biliyorum. Sampiyon yapar diye kimse garanti veremez ama adam takimini daima zirveye oynatmak bir yana 82 gibi rekor bir puanla sampiyon yapmis. Biz en son ne zaman ikinci olduk? Ne zaman 82 puan toplayip sampiyon olduk? Allahin Trabzonspor'undan bahsetmiyorum, bir Istanbul kulubu olan Besiktas'tan bahsediyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 17:43:40 Önder Özen ]
Senol Gunes

Çevrimdışı talha

Birşey olmaz merak etmeyin. Çarşı diretir baktı tınlamıyorlar susarlar. Ha kombine falan almazlar falansa daha iyi bize yer açılır. Bİrtek onlar yok piyasada.