Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965421 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Evet boşta bir Pektemek maaşına oynar :)
Beğenirim ben kendisini adamdır pırıl pırıldır.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı İtalyan orta saha ve forvete ne diyorsun  :alala: :alala: :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

İtalyan forvet kaldı mı ya  Totti mi Cassano mu Luca Toni mi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:10:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İsmine göre değişiriz @ALI RIZA Ver bir Totti alırım bütün ağacı dal mal bakmam yaşına rağmen :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:10:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız tüm sezonun emeği 1 haftada oynanan 3 maçta gitti yönetimden tek bir ses çıkmadı ne hakemlere ne takıma. Geçen yıl 2.lik gitmişti bu yönetimin güçsüzlüğünden bu yılda şampiyonluk gitti. Ya bilerek yapıyorlar yada bilmediğimiz başka şeyler var.

Katılıyorum ve bilmediğimiz bir şey olduğuna inanmak istiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Profile yaş yazmanız mümkün mü ? Sizin gibi yaşını yazmayan arkadaşlardan bunu istesem çok mu şey istemiş olurum  :)

Daha yeni geldim, hallettim. Hepinize iyi forumlar... :)

Çevrimdışı ALI RIZA

İsmine göre değişiriz @ALI RIZA Ver bir Totti alırım bütün ağacı dal mal bakmam yaşına rağmen :D
Totti gelsin tutti fırlatti yaparız  :bandit: :kop: :kop: :kop: @Çağrı  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Neco

Lig tv eyyamın ayarını iyi tutturamadı derbiyi daha heyecanlı hale getirse 30 milyon kişi izlerdi kafadan.
@Çağrı kardeşim, 4 yıllık Lig TV üyesi  :s20:  :akuma: olarak söylüyorum: Muhteşem bir yorum olmuş  :claps:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geçen sene 29.30.31.32. hafta sonunda toplam 5 puan almışız. Bu sene yine 5 puan.
Tesadüf mü?

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/luciano-vietto/profil/spieler/214316

Şu çocuğu Vill 5m'e almış. Şimdi kaça satacak allah bilir. Biz bu parayla Mustafa'ya sözleşme uzattık. Git bu çocuğu getir.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
L.Moscow      1 - 4       CSKA Moscow 

L.Moscow      0 - 1       Zenit 

L.Moscow      2 - 3       D.Moscow 

Asıl bu Tesadüf mü? Bilic'li Lokomotif.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

L.Moscow      1 - 4       CSKA Moscow 

L.Moscow      0 - 1       Zenit 

L.Moscow      2 - 3       D.Moscow 

Asıl bu Tesadüf mü? Bilic'li Lokomotif.

En azından gol atmış  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Factatum

Bakın, size Beşiktaş futbol şubesi nasıl kurtulur? sırrını vereyim!

İbrahim Altınsay futbol şubesinin başına geçirilir. Tüm anahtarlar ona teslim edilir. O kadar!  :biggrinking:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bugün üzüldüğüm bir şey var.

Bizi taraftar küçülmüş,bitmiş,eskiden 2 malubiyet alsak yer yerinden oynardı,iç sahadaysa taraftar çıldırırdı

Bugün bakıyorum,10 günde şampiyonluğu vermişiz.Hala şarkılar,türküler söyleniyor.Biri de takımı ıslıklamıyor,Bilic'e laf etmiyor,yedek klübesine vurmuyor.Yazıklar olsun ya biz harbiden küçülüyoruz galiba,sıradanlaşıyoruz.Başkaları bu ülkede 2 büyük oluşturmaya çalışıyor biz de ekmek sürüyoruz...

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Gs maçında takımın başında olmayacak büyük bir ihtimalle

Çevrimdışı Neco

Benim asıl üzüldüğüm konu şu: sevgili kardeşlerim maalesef kabul edemesek de biz kadro ve vizyon olarak veya her ne sebepten derseniz deyin Mourinho bile gelse ilk yılında (ligi, rakibi, takımı tanıyacak falan filan bir sürü hikaye) şampiyon olacak kapasiteye sahip değiliz. Biliç'i her ne kadar eleştiriyor olsak da (eleştirilerin bir çoğuna katılırım) seneye Biliç ile şampiyon olma ihtimalimizin herhangi bir hocaya oranla çok daha yüksek olduğuna inanıyorum. Beni asmaya kalkmayın ama gerçekler acıdır. Biliç manyağı bir adam değilim. Yani söyleyeceğim şu ki: Kafadan bir yıl daha gitti bu yıl hariç  :ebebe:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Eee ne oldu şimdi?
Projeler,yok plot takımlar bilmem Chelsea anlaşmaları...

2 sene koskoca bir yalan dolan izledik.Klübü yetersizler₁ eline bırakmışlar biz de izliyoruz.Geleceğimizi hiç iyi görmüyorum...kim gelir kim gider bilmem ama  seneye yine ilk 2'ye giremeyeceğimize adım gibi eminim.

Mustafa-Ersan-Olcay-Necip-Serdar-Frei cart curt bu adamlarla 3.olmak bile başarıdır.

Çevrimdışı forzatunga

normalde istikrardan yanayımdır ama bilic ağır saçmaladı kredisini tüketti.

Çevrimdışı ozan062

Eee ne oldu şimdi?

2 sene koskoca bir yalan dolan izledik.Klübü yetersizler₁ eline bırakmışlar biz de izliyoruz.Geleceğimizi hiç iyi görmüyorum...kim gelir kim gider bilmem ama  seneye yine ilk 2'ye giremeyeceğimize adım gibi eminim.

Mustafa-Ersan-Olcay-Necip-Serdar-Frei cart curt bu adamlarla 3.olmak bile başarıdır.

plansızız patlarız işte boyle
adana olayı tamamen fiyasko oldu onu bi ekleyelimde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Eee ne oldu şimdi?

Projeler pilot takımların meyvesini 2 sene içinde almazsın.Bu mantıktan uzaklaşmadıkça özümüze dönemeyiz biz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Attila

O degil de az daha Bilic yerine Prosinecki'yi getiriyordu Onder hoca  :biggrinking: Beterin beteri var. Ben en iyisi kullanici adimla, avatarimi degistireyim. :busted_cop:
Senol Gunes

Çevrimdışı Kadir G.

Yalan oldu o projeler. Keşke her şeyi belgeyle açıklayan(!) başkan çıkıp şunlardan bahsetse.

Dönülmez bir yola girdik. Ne yazık ki yolun sonunda ışık yok. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Deniz

Neyse ki hoca da yetersiz oldugunu kabul etti.gelecek sene benle calismazlar sanmiyorum dedi.

West hamda rahat rahat dusuk beklentiler ile çalışır. Keske gider ayak takima boyle seyler yapmadaydi da iyi ayrilsaydik..

Ne deyim yoku acik sansi bol olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Yalan oldu o projeler. Keşke her şeyi belgeyle açıklayan(!) başkan çıkıp şunlardan bahsetse.

Dönülmez bir yola girdik. Ne yazık ki yolun sonunda ışık yok. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı atalay

Geçen sene 29.30.31.32. hafta sonunda toplam 5 puan almışız. Bu sene yine 5 puan.
Tesadüf mü?
Değil. Y.D dönemi 5.likler Türkiye kupaları da tesadüf değil. Lige havlu at; Avrupaya gitmek için kupaya odaklan; kazan.