Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967732 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Şu hakemleri bahane etmekten vazgeçelim artık ya. Biz bu şampiyonluğu haketmedik. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Son haftalara 3 takımın kafa kafaya gireceği belliydi. Son haftalarda da en hazır takım Galatasaray. En çok isteyen Galatasaray. Haketmediler diyemiyorum, helal olsun hakederek şampiyon oldular..

"haketmek: bir emek karşılığı hakkı olan şeyi elde etmek, hak kazanmak"

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=hak%20etmek&cesit=2&guid=TDK.GTS.53c9704d1d8999.84834455

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Gs hak ederek sampiyon olmadi.
Fb de hak etmedi.
Biz de hak etmedik.

Bu sene sampiyonlugu 3 takim da hak etmedi.ben bizjm hak ettiğimizi dusunurdum ta ki son 2 haftaya kadar.hak etmedigimizi bilic efendi pek guzel bize de gösterdi.

Sonucta hakemden daha az cani yanan daha doğrusu cani yanmayan ve hocası bizim hocamizdan daha cok kafasi calisan gs sampiyon oldu isin ozeti budur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=hak%20etmek&cesit=2&guid=TDK.GTS.53c9704d1d8999.84834455

Galatasaray son haftalarda yaptığı doğru işler ve isteğiyle bir emek karşılığı olan şampiyonluğa hak kazandı.

Çevrimdışı Anıl

Gs hak ederek sampiyon olmadi.
Fb de hak etmedi.
Biz de hak etmedik.

Bu sene sampiyonlugu 3 takim da hak etmedi.ben bizjm hak ettiğimizi dusunurdum ta ki son 2 haftaya kadar.hak etmedigimizi bilic efendi pek guzel bize de gösterdi.

Sonucta hakemden daha az cani yanan daha doğrusu cani yanmayan ve hocası bizim hocamizdan daha cok kafasi calisan gs sampiyon oldu isin ozeti budur.
Zaten 3 takımı karşılaştırarak daha çok son haftalarda oynanan oyunlara bakarak GS haketti diyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu hakemleri bahane etmekten vazgeçelim artık ya. Biz bu şampiyonluğu haketmedik. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Son haftalara 3 takımın kafa kafaya gireceği belliydi. Son haftalarda da en hazır takım Galatasaray. En çok isteyen Galatasaray. Haketmediler diyemiyorum, helal olsun hakederek şampiyon oldular..
Amma yaptın be güzel kardeşim. Sadece Gaziantep ve Akhisar maçlarında hakkımız yenmese şu an biz liderdik. Sadece bizden çalınan 4 puanı yazıyorum. Melonun görmesi gereken kartları vs yazmıyorum bile
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Bu ne yahu. Tam bir rezillik penaltı atışında çizgiye bastı diye Atiba'yı atan (Küfür Yasak) bugün 3 kere sarı kart göstermesi gereken Meloya korkusundan kart göstermiyor. Tamam eyvallah Biliç kötü futbolcular rezil de bu hakemgiller nasıl?
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 23:20:56 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

Zaten 3 takımı karşılaştırarak daha çok son haftalarda oynanan oyunlara bakarak GS haketti diyorum.
Gs bugun iyi oynamadi.
Mersinde de iyi oynamadi.
Ama 2 macta da 3 puani cebine koydu ,biz bunu yapamadik.
Sonuçta da sampiyonlugu altin tepsidd sunduk.bizim bilicin kötü olması, yetersiz olmasi onlarin hak ettifini gostermiyor anil.
Ona hak etmekten cok lokmayi goturmek denir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hımmm şeye anlatır gibi olmuş. Önce haketmenin ne olduğunu bileceğiz değil mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Galatasaray son haftalarda yaptığı doğru işler ve isteğiyle bir emek karşılığı olan şampiyonluğa hak kazandı.
Toplam 10 roundluk boks maçında 8 round el ele verip dövmüşler bizi ama gs yi bilakis kollamışlar şimdi sen son haftalarda yapılan doğru işler ve emek diyorsun. Beşiktaş haksızlıklar olmasaydı kaç puan önde olurdu sence. Peki inde olsa futbolcularımızın elleri ayakları birbirine dolanırmıydı ? En az 5 kırmızı 10 sarı görmesi gerekip görmeyen melo küfür yokunun. maça başladığında her an kart göreceğini bilen ve nihayetinde gören Beşiktaş savunmacılarıyla aynı psikolojide olduğunu söyleyebilirmisin. Lütfen emek hırsızlarının emeklerinden bahsetme bize
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Demba ba bile görmüş şikeyi..twitterdan tepki vermiş.. yazık..

Çevrimdışı Alper1903

Demba ba bile görmüş şikeyi..twitterdan tepki vermiş.. yazık..

Demba ba'nin ligi falan umursadigini sanmiyorum. Senegal hocasina demis muhtemelen.

Çevrimdışı sallapati

Doğu Avrupa ve ötesi futbol anlamında b.ka batmış.Nedeni basit.Hırvat,Sırp,Yunan,Türk ligleri şike şaibe ligi olmuş.Ufaktan İtalya'ya sıçradı adamları ölmekten beter ettiler.

yazık ki Bilic Demba ba , Sosa gibi adamlar küsüp kaçacaklar ülkeden bu şikeler iyice ayyuka çıktı

Çevrimdışı sallapati

Demba ba'nin ligi falan umursadigini sanmiyorum. Senegal hocasina demis muhtemelen.

ferhat ın şikesini kastetti

Çevrimdışı Anıl

Toplam 10 roundluk boks maçında 8 round el ele verip dövmüşler bizi ama gs yi bilakis kollamışlar şimdi sen son haftalarda yapılan doğru işler ve emek diyorsun. Beşiktaş haksızlıklar olmasaydı kaç puan önde olurdu sence. Peki inde olsa futbolcularımızın elleri ayakları birbirine dolanırmıydı ? En az 5 kırmızı 10 sarı görmesi gerekip görmeyen melo küfür yokunun. maça başladığında her an kart göreceğini bilen ve nihayetinde gören Beşiktaş savunmacılarıyla aynı psikolojide olduğunu söyleyebilirmisin. Lütfen emek hırsızlarının emeklerinden bahsetme bize
Benim cümlemi nasıl anlamak isterseniz öyle anlayacağınız için yapacak birşeyim yok malesef.

Çevrimdışı Deniz

yazık ki Bilic Demba ba , Sosa gibi adamlar küsüp kaçacaklar ülkeden bu şikeler iyice ayyuka çıktı
Bilic kacsin memnun oluruz.

Çevrimdışı sallapati

Bruno Alves de şikeye tepki vermiş.. twitter karıştı

Çevrimdışı Anıl

Gs bugun iyi oynamadi.
Mersinde de iyi oynamadi.
Ama 2 macta da 3 puani cebine koydu ,biz bunu yapamadik.
Sonuçta da sampiyonlugu altin tepsidd sunduk.bizim bilicin kötü olması, yetersiz olmasi onlarin hak ettifini gostermiyor anil.
Ona hak etmekten cok lokmayi goturmek denir :)
@Deniz abi zaten ben iyi oynuyorlar falan demedim. Kaldı ki kimse iyi oynamıyor. Sadece son haftalar baskısını çok rahat aştılar. Hiçbir maçta sıkıntı yaşamadılar. Bugün gole kadar kurdukları baskıyı biz hiçbir maçta kuramadık bu sene. Bizim Bilic kötü tamam da onların Hamza çok mu iyi ?

Çevrimdışı sallapati

Bilic kacsin memnun oluruz.

deplasman maçlarında Avrupanın en başarılı hocası Bilic.. Stadı yokken 70 civarı puan çok büyük başarıdır.. Bu kadar şikenin döndüğü ligde...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stancunun pozisyonunda geri pas iddiaları var.Arkadaşlar kural kitabını bilmiyorsanız susun?Diz hizasının üstünden verildiği için, devam doğru.

:lol: :lol:

Çevrimdışı sallapati

Bitmesin dertler ..me kadar.. Beşiktaşlıyız ölene kadar...  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Belki 70 puani gececegiz... Ne basari ama...

Çevrimdışı Deniz

deplasman maçlarında Avrupanın en başarılı hocası Bilic.. Stadı yokken 70 civarı puan çok büyük başarıdır.. Bu kadar şikenin döndüğü ligde...
9 haftadir futbol oynamayan oyuncuyu ust uste iki mac inatla oynatip 4 puani hediye eden,ezbere degisiklikler yapan,oynayan adamlari çıkartan basarisiz hocadir bilic.

Çevrimdışı sallapati

Belki 70 puani gececegiz... Ne basari ama...

başarı tabi...6 yıldır geçemiyorsun 60 puanı bile.. statsız 70 çok büyük başarı.. hem de avrupada 14 maç fazladan yapmışken

Çevrimdışı Deniz

@Deniz abi zaten ben iyi oynuyorlar falan demedim. Kaldı ki kimse iyi oynamıyor. Sadece son haftalar baskısını çok rahat aştılar. Hiçbir maçta sıkıntı yaşamadılar. Bugün gole kadar kurdukları baskıyı biz hiçbir maçta kuramadık bu sene. Bizim Bilic kötü tamam da onların Hamza çok mu iyi ?
Bilicten iyi be anil.en azindan oynamayan adamlari kynatip oynayanlari cikartmiyor.hamza son haftalardaki maclarda yasini cikartip hamiti alsa bunlar mac kazanabilir miydi?bizimki takimin en iyisini cikartip en kotusunu sahada tutuyor bu da onlarin bu maclari kazanmasi ve bizim kaybetmemizin gerekceleri..