Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4107248 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

kerimin artık seneye daha verimli olur bak gokhan töreyi de hoca işledi  oguzhanı biliyosun maç kaybetmek  pahasına sahip çıktı herkes 18 bile almaması gerektiğini söylerken  bi sonraki maçta 11 de başlattı keza Frei için olcayı kesti vs vs . lig uzun maraton  biz buralara geldik dogrusuyla yanlısıyla cogu zaman dogrusu ile. :)

fazla eleştri iyi değil bence  hoş karşılamıyorum yinede :)
Eleştiri iyidir iyi adamı olgunlaştırır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neco

Yani daha açığını söylemek gerekirse hatalı golleri yedikten sonra Tolganın ekşimiş suratıyla bir yerini tutarken görmektense,cenkin ellerini yana açan saçma hareketini görmektense günayı görmeyi tercih ederim.Çünkü cenk tolga yine o golleri yiyecek ve hiç ders çıkartmayacak bundan eminiz ama bu çocuk çıkartacak.
Sadece biraz sabır.Ne çok fazla güven,ne de çok fazla beklenti.Sadece sabır.

Bunu burada olmayabilir ama daha önce pek çok kez söyledim. Üstelik yeni söylemedim, geçen seneden beri. Tolga ve Cenk'ten bir nane olmaz daha doğrusu vasat bir kalecilikten öteye geçemeyecekler ama Günay onlardan farklı. Sadece şımartmayalım ve ufak tefek hatalarında hemen ezmeyelim. İnanın çok iyi kaleci olacak, geç bile kalınmış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eleştiri iyidir iyi adamı olgunlaştırır  :)

Sahip cıkalım bu sene  şampiyon olursak daha  güzel takviyelerle iyi seviyelere gelirz takım olarak..

Çevrimdışı talha

Tabi yine burda Günayı getiren Önder hocaya teşekkür ediyoruz.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Tolga ve cenkten artık pek birşey olmayacağından hepimiz eminiz.
Bari sonuna kadar günaya şans verelim.
De Sutter 30 metre koşarken bizim kaleci 10 metre çıkamıyorsa bırakın geçmesin artık kaleye.
Günay emin olun en azından bunu yemez,eğer illa gol yenecekse de cenk tolga yiyeceğine bu çocuk yesin.
Olduğu yere kadar ,olmazsa mecbur kaleci transfer edecez.Ama bu sezon içinde yapamayacağımıza göre sonuna kadar herkes sabretmeli.
Unutmayın artık alternatif kalmadı.
Ya ekşimiş surat veya ellerini yana açıp penaltı noktasında bekleyen bir adam görecez ya da potansiyeli olan birine şans verecez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sahip cıkalım bu sene  şampiyon olursak daha  güzel takviyelerle iyi seviyelere gelirz takım olarak..
şampiyon olursak istanbula gelecem seninle bilice çiçek vermeye gideriz kardeşim çiçekler benden  :D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga ve cenkten artık pek birşey olmayacağından hepimiz eminiz.
Bari sonuna kadar günaya şans verelim.
De Sutter 30 metre koşarken bizim kaleci 10 metre çıkamıyorsa bırakın geçmesin artık kaleye.
Günay emin olun en azından bunu yemez,eğer illa gol yenecekse de cenk tolga yiyeceğine bu çocuk yesin.
Olduğu yere kadar ,olmazsa mecbur kaleci transfer edecez.Ama bu sezon içinde yapamayacağımıza göre sonuna kadar herkes sabretmeli.
Unutmayın artık alternatif kalmadı.
Ya ekşimiş surat veya ellerini yana açıp penaltı noktasında bekleyen bir adam görecez ya da potansiyeli olan birine şans verecez.

ya denız  agzımdan aldın lafı ulan ekranın sag tarafından  kaleci gelecek diye beklyorum.. attıgı degajı bende  atıyorum oraya kadar gidiyor zaten. .:) nasıl cıldırdım maçın  dönüm noktası orasıydı , halısahada bile kalecin saçma gol yiyince iddaalı bi maçta  oyundan  düşüyorsun

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şampiyon olursak istanbula gelecem seninle bilice çiçek vermeye gideriz kardeşim çiçekler benden  :D :D

sen gel  hele cıcegi ayarlarız :) bi şampyon olalım harbiden bu sene olmamız lazım baska cıkarı kacarı yok ..

Çevrimdışı Deniz

ya denız  agzımdan aldın lafı ulan ekranın sag tarafından  kaleci gelecek diye beklyorum.. attıgı degajı bende  atıyorum oraya kadar gidiyor zaten. .:) nasıl cıldırdım maçın  dönüm noktası orasıydı , halısahada bile kalecin saçma gol yiyince iddaalı bi maçta  oyundan  düşüyorsun
Bak karabük maçında günay 2 kez ciddi güzel çıkışlar yaptı.hem de 20 metre.
10 metre bile çıkamayan kaleci kaleye geçeceğine bu çocuğa şans verilsin işte.
Tolganın kaleciliği cenkin kaleciliği çok mu iyi sanki.Hep aynı hatalar hep aynı saçma hareketler.
Eğer yine yanacaksak günayın ellerinde yanalım ,daha önce yandığımız ateşte değil..
Ne fazla güven,ne fazla beklenti.Sadece SABIR,SABIR,SABIR..

Çevrimdışı Deniz

sen gel  hele cıcegi ayarlarız :) bi şampyon olalım harbiden bu sene olmamız lazım baska cıkarı kacarı yok ..
inşallah...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolganın kaleciliği cenkin kaleciliği çok mu iyi sanki.Hep aynı hatalar hep aynı saçma hareketler.
Eğer yine yanacaksak günayın ellerinde yanalım ,daha önce yandığımız ateşte değil..

Tecrübe  4 maçla kazanılmıyor volkan  demirel 10 senede kazandı o biraz  anlayısı kıt oldugu için :) :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyon olursak Bilicin İngiltere bileti de benden  :naughty:
Olamazsak cebinden alsın

Çevrimdışı Neco

Cenk şu maçta ne olduğunu belli etti. O günden beri bir türlü sevemedim bu adamı.
Dakika 01:20'den itibaren Falcao'dan yediği gole bakın!

http://www.vidivodo.com/video/besiktas-atletico-madrid-0-3-mac-ozeti/876813
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 12:58:57 Neco ]

Çevrimdışı Deniz

Olamazsak cebinden alsın
Benim bileti de alsana elin değmişken 5 temmuzda londra lütfen  :D

Çevrimdışı Anıl

Olamazsak cebinden alsın
Şampiyon olursak omuzlarda uğurlamak lazım havaalanından :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Tecrübe  4 maçla kazanılmıyor volkan  demirel 10 senede kazandı o biraz  anlayısı kıt oldugu için :) :kop: :kop: :kop: :kop:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben alıyım seni bileti bak akşama kadar bilet bakmaktan feleğim şaştı :)

yalnız  blic şampiyon olursa bazı düşünceler hep muhalefet olarak  kalır kimse dikkate alamaz büyük reis  yıllarca şampyonluga ambargo koyacak :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilicten fazla katkın olacak şampiyon olursak
Yalnız otobüs+kayık  :evillol:
Öyle uçakmış,eurostarmış falan yok

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk şu maçta ne olduğunu belli etti. O günden beri bir türlü sevemedim bu adamı.

bu maçta  tam arkasındaydım  hayatımda gördüğüm en kötü bjk kalecisidir cenk bu pozsyondan sonra benmim içinde bitmiştir.

Çevrimdışı yigitcan1903

ben alıyım seni bileti bak akşama kadar bilet bakmaktan feleğim şaştı :)

yalnız  blic şampiyon olursa bazı düşünceler hep muhalefet olarak  kalır kimse dikkate alamaz büyük reis  yıllarca şampyonluga ambargo koyacak :)

Kazanan daima haklıdır yani,amenna
Yalnız görünen köyün kılavuzu pek de şampiyonluk ihtimalini düşündürmüyor
Şans bizimle olsun bari,olursa öyle olur
Yoksa ambargo yerine bize kanser teşhisi koyacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kazanan daima haklıdır yani,amenna
Yalnız görünen köyün kılavuzu pek de şampiyonluk ihtimalini düşündürmüyor
Şans bizimle olsun bari,olursa öyle olur
Yoksa ambargo yerine bize kanser teşhisi koyacak

Zaten ben bunu anlamıyorum  Bjk yapınca  sans  herşeye olumsuz bakmakta , objektf olamaya calısmakta üstümüze yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://www.vidivodo.com/video/besiktas-atletico-madrid-0-3-mac-ozeti/876813
Aynen abi bende bu maçtan sonra cenk'e güvenimi yitirdim. İyi bir 2. kaleci olur ancak. Sakatlıklarda girer bişeyler yapar..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bilicten fazla katkın olacak şampiyon olursak
Yalnız otobüs+kayık  :evillol:
Öyle uçakmış,eurostarmış falan yok

Mülteci olarak yollayacan sen beni anlaşıldı  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen abi bende bu maçtan sonra cenk'e güvenimi yitirdim. İyi bir 2. kaleci olur ancak. Sakatlıklarda girer bişeyler yapar..

Bence 4. anca olur , okadar sevmiyorum okadar nefret besliyorum mersine verip nihat ı alsak daha iyi :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Mülteci olarak yollayacan sen beni anlaşıldı  :evillol:
Öyle deme bak Manş çok güzel  :evillol: