Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983451 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Türk stoper oynatacak  Atınc olur inşallah veya Ersan ın bişeyi olmaması en buyuk temennim tek forvet ba olarak cıkarız olcay yerine gecer

GUNAY

Opare                               sivok                     Atınc (ersan)   Motta

Tolgay                       Atiba

G.Töre                                     Sosa                                Olcay

Demba BA

trabzon deplasmanına çift forvet cıkmak  fantaziden başka bişey değildir.. oradan  kazanamazsak bile 1 puan almamız lazım . kimse bana  6 da 6 demesin hepimiz biliyoruz 3 hafta önce takımında 6 da yapamayacagını burda 3 hafta herkes ağlaşıyordu puan kaybından sonra gs fb daha kaybetmez şampiyonluk gitti diye..
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 23:09:54 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nereye yazsam karar veremedim buraya yazıyorum.

Bayern Münih, adidas ile olan anlaşmasını 900 milyon euro karşılığında 2030 yılına kadar uzatmış :o_o:

60 milyon Euro diye okudum be o haber senelikmi 60 milyonmuş o :)  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı atalay

Trabzonspor orta sahası bu:

Medjani                           Özer
                                                                  (Salih)

Ekici

Sivok,Atiba,Motta bu üçü asla kesik yiyemez.Demba'nın formsuzluğu dolayısıyla belki yedek başlayabilir-ki sanmıyorum- 25 gol atmış golcünüzü şampiyonluk yolunda bu kadar kritik maçta kulübe de oturtamazsınız.

Ersan,Veli,Opare'nin durumları kritik.

Günay(Cenk),Opare,Sivok,Ersan(Atınç),Motta,Veli,Tolgay,Sosa,Olcay,Töre,Demba

yada

Atiba sağ bek orta saha Sosa,Veli,Tolgay olur.Sosa kesik yemez.

Sosa solda yada Olcay sol bek filan oynarsa Bosingwa o kanadı otoban yapar.

[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 23:17:58 atalay ]

Çevrimdışı fani madida

atınç oynasa cardozo için iyi önlem olur aslında ama maç eksiği çok.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı talha

Yanlız şuna çok kırgınım. Bilic hiç mi rapor almıyor kaleci antrenoründen de Günay'ı sene başından beri yedeğe hapsettik. Belki zamanında Tolga'nın saçmalıklarından dolayı kaybettiğimiz puanlar bize artı yazılmıştı.

2. Bu çocuğun ayağı hem Tolga'dan hem de Cenk'ten çok çok daha iyi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Yanlız şuna çok kırgınım. Bilic hiç mi rapor almıyor kaleci antrenoründen de Günay'ı sene başından beri yedeğe hapsettik. Belki zamanında Tolga'nın saçmalıklarından dolayı kaybettiğimiz puanlar bize artı yazılmıştı.

Bilic'i bilmem de Sambade bile 3.kaleci olarak Veysel Sapan'ı görüyormuş.(Önder Özen söyledi)-ki zaten Mersin'e kiralık gitti;geldi.-

Çevrimdışı talha

Bilic'i bilmem de Sambade bile 3.kaleci olarak Veysel Sapan'ı görüyormuş.(Önder Özen söyledi)-ki zaten Mersin'e kiralık gitti;geldi.-

Bu çocuğun ismini nerde görsem övgülerle bahsediyorlar. Sanırım baya yetenekli çocuk. Allah utandırmaz inşallah.

Çevrimdışı talha

Çok garip ama Günay'ın bu kadar itelenmesi çok mu çalışmıyor acaba. Anlamadım ki arkadaş. Mersin olayı da garipti. Orada sanırım ben oynamak istiyorum, eğer yedek duracaksam takımım da dururum diye fesih etmiş anlaşmayı.

Çevrimdışı Deniz

Bilic çok muhafazakar.Onun en olumsuz özelliği de bu.Yenilere şans vermek konusunda 10 üzerinden 3 alamaz Bilic..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Bilic çok muhafazakar.Onun en olumsuz özelliği de bu.Yenilere şans vermek konusunda 10 üzerinden 3 alamaz Bilic..

İstikrarı seviyor ama Günay olayı çok garip valla. Elbet vardır bizim bilmediğimiz şeyler ama şuan görünen bu çocuğa çok daha önceden şans tanınmalıydı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 23:39:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Veysel'i birkaç kez izledim ben iyi kaleci çok olağanüstü değil Volkan kadar olur en azından üstüne gidersek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Veysel'i birkaç kez izledim ben iyi kaleci çok olağanüstü değil Volkan kadar olur en azından üstüne gidersek.

Volkan kadar olacaksa tavım ben. :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 23:43:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Volkan kadar olabilecekse üzerine düşmek lazım  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Volkan gibi olacakta;yarın olmayacak o iş.Volkan;Volkan olana kadar yaptığı hataları yapar ise bizde Volkan olamaz.

Çevrimdışı ilhan mansız

huyu benzemesin de  :D

Çevrimdışı talha

Fizği çok sağlam 2 metre boy var :D

Uzun adamı severim ben kalede. :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Akşam ortadoğu ve balkanların en iyi spor programı beyaz futbolda cinconun bu yıl hiç kırmızı kart görmediği söylendi. Bu bilgiden sonra net olarak yazabilirim ki ligin en iyi takımıyız herşeye rağmen, çok açık belli ki bu iki takım bir şekilde yarışta tutuluyor

Çevrimdışı ilhan mansız

Akşam ortadoğu ve balkanların en iyi spor programı beyaz futbolda cinconun bu yıl hiç kırmızı kart görmediği söylendi. Bu bilgiden sonra net olarak yazabilirim ki ligin en iyi takımıyız herşeye rağmen, çok açık belli ki bu iki takım bir şekilde yarışta tutuluyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Trabzon maçında duran toplar tehlikeli olacak malesef..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Olur mu hocam biz onlardan daha fazla uzatma oynamışız. :kop:

Çevrimdışı atalay

Bayern gibi bir takım penaltılarda 4'de 0 yaptı.Bizimkiler Liverpool maçında penaltı dersi verdi ki Mignolet penaltılarda iyi kalecidir.

Çevrimdışı talha

Bayern gibi bir takım penaltılarda 4'de 0 yaptı.Bizimkiler Liverpool maçında penaltı dersi verdi ki Mignolet penaltılarda iyi kalecidir.

O gün olanlar bence başlı başına mücizedir. bir daha at deseler atamazlar. :lol:

Çevrimdışı atalay

O gün olanlar bence başlı başına mücizedir. bir daha at deseler atamazlar. :lol:
Atiba ile Veli'nin ben hiç penaltı kullandığını görmedim lakin o penaltıları çıkaracak kaleci yok dünyada.Öyle kullandılar.

Çevrimdışı talha

Atiba ile Veli'nin ben hiç penaltı kullandığını görmedim lakin o penaltıları çıkaracak kaleci yok dünyada.Öyle kullandılar.

Veli'den imkanı yok beklemezdim ben. Adam 3 mt önüne pas atamıyor öyle penaltı nasıl attı şaşırıyorum halen daha. :evillol:

Ve bu çocuk 3 numara gönüllü oldu ben atarım diye. Valla helal olsun :super: