Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985559 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı alimm

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44205

arkadaşlar hentbol forması alacam da boy 1.71 1.72 kilo 71-72 hangi beden alamalıyım small mu medium mu
ben de şimdi kartal yuvası na doğru gidiyorum... Umarım tek kalan L bedeni alabilirim... :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Haldun

ben de şimdi kartal yuvası na doğru gidiyorum... Umarım tek kalan L bedeni alabilirim... :-)
medium ya da large hangisini önerirsin aldıktan sonra haber verirsen sevnirim :) @alim1903

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  4 sa. 4 saat önce
BİLGİ | Digiturk 1.2 Milyar $ karşılığında Al Jazeera'ya satıldı.

:bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Haldun

Gecen hafta aldim bende gayet guzel bana sorarsan large al kesimi dar gibi boyu sorun etme hentbol formasi oldugu icin kisa...
eyvallah bir araştırayim olmadı large alırım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 18:45:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu Mavuba'yı Atiba yerine getirirsek Tolgay ile iyi ikili olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mavuba pırıl pırıldır :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

medium ya da large hangisini önerirsin aldıktan sonra haber verirsen sevnirim :) @alim1903
Large bana gayet iyi oldu o yüzden medium u denemedim.. Ben 79.9 :-) kiloyum ona göre sen tahmin et...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf

Eğer alabiliyorsak Gökhan İnler daha iyi bir tercih olur bence. Çok tecrübeli ve hücum açısından daha verimli. Biliç Mavuba'yı Atiba gibi kullanabilir ama Gökhan gelirse mecburen daha hücumcu bir orta saha kurması gerekir. Umarım hala almak istiyorlardır Gökhan'ı

Çevrimdışı Haldun

Large bana gayet iyi oldu o yüzden medium u denemedim.. Ben 79.9 :-) kiloyum ona göre sen tahmin et...
o zaman ben de larga alayim risk etmeye gerek yok nettten sipariş edecem  :ok:

Çevrimdışı Alper1903

Eğer alabiliyorsak Gökhan İnler daha iyi bir tercih olur bence. Çok tecrübeli ve hücum açısından daha verimli. Biliç Mavuba'yı Atiba gibi kullanabilir ama Gökhan gelirse mecburen daha hücumcu bir orta saha kurması gerekir. Umarım hala almak istiyorlardır Gökhan'ı

Sinirin kalkmasini goz onunde bulundurup ucuza getireceklerse neden olmasin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abim yanlış anlamada hani 2 kere iyi 12 kere kötü demişsin ya ben sizin 12 tane kötü şey için 120 tane , 2 tane iyi şey için ise 0 yorum yaptığınızı gördüm. Hani avatarınızı gördüğüm anda yorumu okumadan aşağı iniyorum günüm güzel geçsin diye  :lol:

Kardeşim bakma orada 28 yaşıyor yazım, 30 a merdiven dayadım. 30 senemin tamamı böyle pesimist hallerde geçmedi inan. Hele hele Beşiktaş konusunda, şundan 5-6 sene öncesine kadar olabildiğimce optimist yaklaşırdım beşiktaş konularına. Lakin, dediğim gibi 30 a gelen yaş, işin renginin salt siyahtan ibaret olduğunu gösterdi. Beyazı da tadıyoruz elbette lakin, siyahı yaşıyoruz adeta. O yüzden benden olumlu, çiçekli böcekli yorumlar zor görürsün. Ki hani olumlu birşey olsa, yazmasak eyvallah.

Paso keder.  :lol:

Çevrimdışı f_madida

Fikstur aciklanmis, Besiktas'in 2 onemli ic saha karsilasmasi Pazartesi aksamina konulmus, rakiplerin o hafta oynayacaklari karsilasmalarindan sonraya. Avrupa macimiz yok, kupa macimiz yok bu takvim niye boyle ayarlaniyor?

Rakiplerin deplasmanda oynayacaklari birer maci pazartesine koymuslar ki taraftar baskisi yemesinler diye, bizimse taraftar destegi alamamamiz icin iki macimiz pazartesine konulmus artik bunun bir aciklamasi olamaz.

Federasyon Besiktas basarili olamasin diye elinden geleni yapiyor, bunu gormezden gelemeyiz. Bu kadar art niyet hakkaten fazla, takvimi bu sekilde ayarlayan kimse acikca Besiktas'i yaris disina itmeyi hedeflemis. Besiktas taraftari niye bu kadar sessiz, niye bu kadar sakin ben bunu anlamiyorum!
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 20:35:49 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı GÖRKEM

takvimi bu sekilde ayarlayan kimse acikca Besiktas'i yaris disina itmeyi hedeflemis.

:kop: :kop: :kop:

zaten genel olarak Pazartesi günü Lig Maci olmasini iyi bulmuyorum ancak bu kadarda büyütülecek konu degil. böyle seylere takilmamaliyiz.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 20:01:54 Çağrı ]

Çevrimdışı Tolga

@f_madida abi küfür ve hakaret yasak yazını düzeltirsen daha iyi olur yoksa silecekler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 20:02:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@f_madida abi küfür ve hakaret yasak yazını düzeltirsen daha iyi olur yoksa silecekler.

:)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı f_madida

:kop: :kop: :kop:

zaten genel olarak Pazartesi günü Lig Maci olmasini iyi bulmuyorum ancak bu kadarda büyütülecek konu degil. böyle seylere takilmamaliyiz.

Ligin son 8 haftasina girilmis, butun maclar final havasinda artik. Skysports Barclays premier league icin ozel reklam bile hazirladi sirf bu konuya deginen, yani son haftalar nefes keser diye, dunyanin her yerinde bu boyledir.

Boyle bir donemecte rakipler ic sahada taraftar destegiyle devam ederken, bizim zaten mecburen Ankara'da oynayacagimiz iki onemli ic saha macimiz pazartesine konulmus ki haftaici taraftar gidemesin destek veremesin diye. Bu da yetmezmis gibi rakiplerin deplasman maclarindan birer tanesini pazartesine koymuslar, tabi malum belki Pazar gunu oynasalar ev sahibi takim taraftarinin destegini alir... Simdi sen bunda buyutulecek birsey goremeyebilirsin ama rekabetin ruhundan anlayan ve son haftalarda sampiyonlugun nasil kazanildigini bilenler bu detayin ne kadar onemli oldugunu cok net gorecektir.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 20:50:26 f_madida ]

Çevrimdışı Deniz

Bu fiksture de ses cikartmazsa yonetim ,yaziklar olsun.bu kadar da pasif olunmaz arkadas.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Ligin son 8 haftasina girilmis, butun maclar final havasinda artik. Skysports Barclays premier league icin ozel reklam bile hazirladi sirf bu konuya deginen, yani son haftalar nefes keser diye, dunyanin her yerinde bu boyledir.

Boyle bir donemecte rakipler ic sahada taraftar destegiyle devam ederken, bizim zaten mecburen Ankara'da oynayacagimiz iki onemli ic saha macimiz pazartesine konulmus ki haftaici taraftar gidemesin destek veremesin diye. Bu da yetmezmis gibi rakiplerin deplasman maclarindan birer tanesini pazartesine koymuslar, tabi malum belki Pazar gunu oynasalar ev sahibi takim taraftarinin destegini alir... Simdi sen bunda buyutulecek birsey goremeyebilirsin ama rekabetin ruhundan anlayan ve son haftalarda sampiyonlugun nasil kazanildigini bilenler bu detayin ne kadar onemli oldugunu cok net gorecektir.

bunu gibi onlarca detay bir araya getirilip etki ediliyor zaten.seni arkadan çekerlerken ,rakipleri ittiriyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Bu fiksture de ses cikartmazsa yonetim ,yaziklar olsun.bu kadar da pasif olunmaz arkadas.
Bu yönetimden bu tarz konularda ses çıkarmasını beklemeyin zaten yapamazlar da yapmaya çalıştıklarında tuhaf görünüyor :)

Çevrimiçi Rasim

Fikstur aciklanmis, Besiktas'in 2 onemli ic saha karsilasmasi Pazartesi aksamina konulmus, rakiplerin o hafta oynayacaklari karsilasmalarindan sonraya. Avrupa macimiz yok, kupa macimiz yok bu takvim niye boyle ayarlaniyor?

Rakiplerin deplasmanda oynayacaklari birer maci pazartesine koymuslar ki taraftar baskisi yemesinler diye, bizimse taraftar destegi alamamamiz icin iki macimiz pazartesine konulmus artik bunun bir aciklamasi olamaz.

Federasyon Besiktas basarili olamasin diye elinden geleni yapiyor, bunu gormezden gelemeyiz. Bu kadar art niyet hakkaten fazla, takvimi bu sekilde ayarlayan kimse acikca Besiktas'i yaris disina itmeyi hedeflemis. Besiktas taraftari niye bu kadar sessiz, niye bu kadar sakin ben bunu anlamiyorum!
Carsi ne diyor bu ise :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

35 senedir farkli takimi takip etmissin
ben gördüğümü biliyorum ve yeterince takip ediyorum yok zarraf loca almista yok orman beles bilet vermiyormusta yok passoyu veto ediyormusta hükümete karsi aslan kesilen carsi besiktasin hakkini korumaya gelince süt dökmüş kediye dönüyor hadi yapsa ya aktif reklama veya tffye ve hürriyete protesto yok orda besiktasin menfaatine olacak hiçbir ise girmez anca bjknin sponsorlarini protesto ederler
Beşiktaş!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bize adam gibi siyasetle zerre bağlantısı olmayan takımı koşulsuz destekleyecek taraftar grubu lazım.Passolig,cart curt engel olmayacak bu desteğe.Çarşı'nın işi gücü siyaset,içi gücü madur edebiyatı.Sosyalist diye körü körüne bilici savunuyorlar.Futbolla zerre alakaları yok hakem penaltı vermese de yine edebiyata,arabeske bağlasam modundalar.Sosyal medya hesaplarından görebilirsiniz bunu...

Kimse kusura bakmasın arkadaşım.Her ne kadar orjinallikten uzak olsalarda ua ve GFB takımlarına sahip çıkma konusunda çarşıdan 2 gömlek üstündür.En azından son 3-4 yıldır.Sanki onların arasında yok mu bu passolige karşı olan? ama adamlar düzenin farkına varmalarına rağmen takımını desteklemekten vazgeçmiyorlar.Taraftar dediğin budur.

Çarşı popülist tavırlarından vazgeçmediği sürece bu taraftardan,takımdan bir şey çıkmaz.Adamlar Beşiktaşlı duruşu gibi bir olguyu madur edebiyatına dönüştürdüler.Çevremdeki renktaşlarla muhabbet ediyorum adamlar her şeyi futbol dışı şeylere bağlıyor.Özellikle yeni nesil böyle eski nesil başarıları gördüğü için daha objektif bakabiliyor sağolsunlar.Ama yeni nesil....

Güzel kardeşim sahada oynanan oyun var,yapılan tercihler var diyorum.Adam gerçeklere gelince susuyor.Şu perdeyi indirmemiz lazım taraftarın gözünden.ÇOK DUYGUSALIZ.bakın bizim taraftarın en büyük sıkıntısı.ÇOOOOOOOK DUYGUSALIZ.hem oyuncu hem de taraftar bazında.

Ersan'ın sözleşmesinde zam yapıldığında feda sezonunda indirime gitti beşiktaş vefa borcunu ödüyor diyenler vardı.Böyle saçma sapan bir kafa olmaz,olursa derbi kazanamazsın,üçüncü olursun,başındaki küçük görüşlü adamlar bursaspor maçına derbi demeye başlar yok olur gidersin...

Çevrimdışı Kutay

Bize adam gibi siyasetle zerre bağlantısı olmayan takımı koşulsuz destekleyecek taraftar grubu lazım.Passolig,cart curt engel olmayacak bu desteğe.Çarşı'nın işi gücü siyaset,içi gücü madur edebiyatı.Sosyalist diye körü körüne bilici savunuyorlar.Futbolla zerre alakaları yok hakem penaltı vermese de yine edebiyata,arabeske bağlasam modundalar.Sosyal medya hesaplarından görebilirsiniz bunu...

Kimse kusura bakmasın arkadaşım.Her ne kadar orjinallikten uzak olsalarda ua ve GFB takımlarına sahip çıkma konusunda çarşıdan 2 gömlek üstündür.En azından son 3-4 yıldır.Sanki onların arasında yok mu bu passolige karşı olan? ama adamlar düzenin farkına varmalarına rağmen takımını desteklemekten vazgeçmiyorlar.Taraftar dediğin budur.

Çarşı popülist tavırlarından vazgeçmediği sürece bu taraftardan,takımdan bir şey çıkmaz.Adamlar Beşiktaşlı duruşu gibi bir olguyu madur edebiyatına dönüştürdüler.Çevremdeki renktaşlarla muhabbet ediyorum adamlar her şeyi futbol dışı şeylere bağlıyor.Özellikle yeni nesil böyle eski nesil başarıları gördüğü için daha objektif bakabiliyor sağolsunlar.Ama yeni nesil....

Güzel kardeşim sahada oynanan oyun var,yapılan tercihler var diyorum.Adam gerçeklere gelince susuyor.Şu perdeyi indirmemiz lazım taraftarın gözünden.ÇOK DUYGUSALIZ.bakın bizim taraftarın en büyük sıkıntısı.ÇOOOOOOOK DUYGUSALIZ.hem oyuncu hem de taraftar bazında.

Ersan'ın sözleşmesinde zam yapıldığında feda sezonunda indirime gitti beşiktaş vefa borcunu ödüyor diyenler vardı.Böyle saçma sapan bir kafa olmaz,olursa derbi kazanamazsın,üçüncü olursun,başındaki küçük görüşlü adamlar bursaspor maçına derbi demeye başlar yok olur gidersin...
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ